Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes hány (13 db)

29 hetes magzatotok milyen sulyu volt? Ha valaki utana tudna nezni nagyon megkoszonnem. Ha lehet kislany. Es hany kiloval szuletett? Koszonom.

Legjobb válasz: 29,4hetes kislányom a pociban 2200gramm volt,és 4950grammal született. 1hetet túlhordtam.

29, 4hetes kislányom a pociban 2200gramm volt, és 4950grammal született. 1hetet túlhordtam.
Köszönöm a lányom jól van, jövõ hónapban lesz 3 éves. Teljesen egészséges szerencsére. Azért született meg ilyen korán, mert a méhlepényem teljesen fedte a méhszájat és erõs vérzés miatt megcsászároztak.
Kedves utolsó! de azért jól van? Mikor történt ez? :(
Az én lányom 29+0 hétre született meg sajnos, a súlya 1450 gr volt.
Szia, elsõ vagyok! Fájásgyengeség miatt, és mert nem tágultam 1, 5ujjnyinál többet, császározni kellett. Az orvosom azt mondta egy sokkal kisebb babát sem tudtam volna megszülni, mert nem tágultam. Egyébként zavartalan terhességem volt, minden "nyavalya" nélkül. Óriás magzat, ez volt a záróján. Most is a korát meghaladja, 14hónaposan 12, 5kg és 86cm.
27 hetesen a lányom 853 gr volt. 38+3 hétre 2800 grammal született. Az ikrek 28 hetesen voltak kb 1 kg-ok, 35+5 hétre 2 és 2, 5 kg-mal születtek.
Pont körül tudom lõni, de hátha segít. :) 27+2 1118g 31+2 1930g Még pocakos, így nem tudom mekkora lesz. :)
Én csak 27+3-as adatokkal szolgálhatok:1005 gr volt a kislányom, és 3700 gr-mal született 40+3 hétre.
pont 29 hetesen 1300 gr....most 32 hetes vagyok jövõ héten megyünk uh-ra ... Neked mennyit mértek?
Nekem 29+3 hetesen 1140 g volt a babám. Most vagyok 33 hetes, pénteken megyünk dokihoz, remélem sokat nõtt!!!:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen. Elso, jo nagy volt a babad a szuleteskor, huvelyi uton szuletett? Masodik, neked konnyu szulest es jo babazast kivanok!
Szia, 29+3 hetesen volt a kislányunk 1430 gramm, a szülésrõl még nem tudok beszámolni, majd csak pár hét múlva.. :) Gondoltam, ez is több, mint a semmi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Azert kerdeztem, mert a kisfiam ezelott masfel evvel 4100 grammal szuletett es csaszaroztak, mert nagyon szeles volt a valla, nekem pedig keskeny a csipom. Es most kislanyt varunk, 1480 grammot mert a doktorno es azt mondta, nem nagy egyaltalan. En ezt igy ertelmeztem, hogy pici. De akkor nem, ezek szerint normal sulyu. Lehet hogy meg is lehet majd szulnom. Megegyszer koszi nektek.

Mikor csináljátok meg a babszobát, hány hetesen? Amikor már teljesen kész lesz.29 hetes kismama

Legjobb válasz: Második lányunk pontosan született, de még nem volt ágya. Külföldön élünk, itt mindent rendelni kell, így túl késön rendeltük meg és 1 héttel a születése után jöttek a bútorok. Elsö lányomnál, kb 38 hetes lehettem mikor minden elkészült, habár én festettem minden a falra , dekoráltam stb...

Második lányunk pontosan született, de még nem volt ágya. Külföldön élünk, itt mindent rendelni kell, így túl késön rendeltük meg és 1 héttel a születése után jöttek a bútorok. Elsö lányomnál, kb 38 hetes lehettem mikor minden elkészült, habár én festettem minden a falra , dekoráltam stb...
3 hónapos a kisfiam de még nem érzem úgy hogy teljesen kész van. Még akarok egy falvédõt meg némi dekorációt :) egyébként az alap dolgokkal kb a szülésre lettünk kész, nem hamarabb :) és 38 hetesen szültem.
Szia! 32 hetes vagyok és még semmi nincs a babaszobából. Faljavítás, tapétázás, dekorálás, bútorok berakása stb... minden vissza van még. Ha minden jól megy akkor 2 héten belül nekiállunk, elvileg egy hétvége alatt készen leszünk vele. Én jobban örültem volna ha a 32. hétre minden kész van, de sajnos nem úgy alakult... Ha kész a babaszoba akkor nekiállok mosni, vasalni, így a friss ruhákat mindjárt szekrénybe tudom rakni. Kórházi cuccaimból 1-2 dolog hiányzik csak, 1-2 héten belül összekészítem, bár a védõnõm már most nagyon sopánkodik, hogy még nincs kész a pakkom... :) 32hkm
én a ruhákkal voltam így. már 30 hetesen kimostam -vasaltam. tudom, h. korai, de jól esett megcsinálni, és nyugodt vagyok, h. nem lesz kapkodás, ha korábban kikívánkozna a lurkó. a 38. héten ujra megcsinálom, ha addig nem lesz kint, nehogy porosak legyenek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és jó szülést kívánok!nem tartom kmorainak épp inkább én úgy lennék nyugodt, ha már 33.hetesen meglenne a szoba.
kórházi csomagom is félkész. papucs, betét, babacuccok nincsenek még benne, meg néhány tisztasági lom hiányzik.
kedves kérdezõ! a baba még bent van! :) ha azért kérdezed, mert korainak tartod, akkor megágyazva még nincs például. kifestve van, bútorok ösazerakva a helyén, ágynemût tegnap vasaltam ki (33 hetes vagyok).
A kérdező hozzászólása: Huh hát akkor az nagyon korai ha én 33 hetesen csinálom meg?
Nekünk a 31-32. hétre készült el:) ) a kislányom 39+3-ra született 3100 grammal es 50 centivel:) ) 8 hetes kislány anyukája
nálunk az utolso héten lett kész :)
Nálunk is teljesen akkor lett kész, mire hazaértünk a babákkal. Férjem addigra ágyazott meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!kedves utolsó:hány hetesen született meg a babád?Kórházi csomagot mikor raktad össze?
nálunk úgy a 30. hétre lett kész.
Akkor készült el teljesen mikor szülés után ben voltunk még 4 napig a kórházban, párom csinálta meg.
Nálunk is csak az ágy volt meg, anyukámék vettek meg mindent , amikor mi bent voltunk a kórházban. Nekem olyan keményedéseim voltak, hogy nem volt erõm felállni sem az ágyból az utolsó hetekben.Örültem, ha a kórházi cuccot be tudtam csomagolni Most féléves a lányom és még mindig alakítgatom a szobát....egyébként ez pénztárca függõ is sajnos. Hál Istennek kreativitással semmi gond, szóval ötlet mindig van és lassan el is készül. Ha úgy állsz anyagilag is és fizikailag is, akkor csináld meg a szobát. Sosem késõ, de sosem korai! Jó babavárást!

29 hetes vagyok. Hány hetente szükséges a méhszájvizsgálat?

Legjobb válasz: Nekem mostanában havonta kell menni a dokihoz, de gondolom lassan már sûrûbben kell. Üdv 26 hetes kismami

Nekem mostanában havonta kell menni a dokihoz, de gondolom lassan már sûrûbben kell. Üdv 26 hetes kismami
Nekem is havonta nézte a dokim. Gondolom annál nézik esetleg sûrûbben akinek elkezd kinyílni.
Nekem is havonta van. Nekem most volt 29 hetesen, aztán majd a 34.héten kell mennem legközelebb utána pedig sûrûbben majd. Azt nem mondta a doki az mit jelent, de gondolom majd hetente.
Szia! Eddig havonta kellett mennem, 27 hetesen voltam, következõbe még 4 hét múlvát mondott, aztán már 3 hetente fogja nézni (gondolom ha gond lenne sûrûbben is) 29 hetes kismama
Szia! Nekem 17 hetesen nézte, mert mondtam, hogy folyásom van. Aztán még egyszer a a 23. héten, és után csak a 32. héten. Vannak orvosok, akik minden hónapban nézik, az enyém nem. Igaz mostmár minden héten :) 39 hetes vagyok.

29 hetes vagyok, hány vérvétel lesz még, illetve mikor?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló ne írjon,ha csak ilyeneket tud. Nekem a 35. héten volt az utolsó,összesen a 4. (AFP-vel,cukorterheléssel). Néztek nagyrutin,vérképet,alvadást és vércsoportot. Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Az elsõ válaszoló ne írjon, ha csak ilyeneket tud. Nekem a 35. héten volt az utolsó, összesen a 4. (AFP-vel, cukorterheléssel). Néztek nagyrutin, vérképet, alvadást és vércsoportot. Boldog babavárást! 38 hetes kismami
Szia. Nekem volt a 30-32 hét között, és lesz a 36 héten még egy. Üdv, 35 hetes kismama
nálunk 32-33. héten van az utolsó nagy, ahol mindent néznek újra és a 36-37. héten pedig van még egy, de ott már csak a véralvadással meg ilyenekkel kapcs. értékeket nézik, (nem is kell éhgyomorral menni) ha netán mûtétre kerülne a sor, nehogy ott derüljön ki, hogy nem stimmel vmi a kismama vérével, ha altatnak, stb.

Hány hetesen lesz a következő ultrahang vizsgálat? Most 29 hetes vagyok és az előző már nagyon régen volt!

Legjobb válasz: Ha megnézed a kiskönyved felvan sorolva mikor kell menni,de ez változó is lehet mert én 2 hete voltam és jövõ héten ismét mennem kell.

Ha megnézed a kiskönyved felvan sorolva mikor kell menni, de ez változó is lehet mert én 2 hete voltam és jövõ héten ismét mennem kell.
nekem a 18.heti genetikai vizsgálati papirra rávan írva a következõ idõpontja, dátum szerint.azt hiszem 30.hétben lesz.nézdd meg a lapot!vagy kérdezd meg a védõnõt! boldog babavárást
Úgy tudom, hogy a 29-30. héten szokott lenni. Ha nem szólt róla a dokid, akkor kérdezz rá.
32 hetesen van kötelezõ uh.De 26 hetesen menned kellett..nem? 12 18 26 32 36 azt hiszem így következnek.Legalábbis a leleteimbõl ítélve.
Az én tapasztalatom az, hogy sajnos ez változó.Nekem 8 hetesen, 16 hetesen, 24 hetesen kellet menni és a dokim azt mondta több már nem lessz. Jelenleg 35 hetes vagyok.
31-32.héten van a soron következõ uh. De 26 hetesen is van uh? Nem csak cukorterheléses vérvételre kell menni? Én úgy tudom, hogy a 18.hét és a 32. hét között nem csinálnak uh-t. 26 hetesen a 4D-t ajánlják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 26 hetesen nem kellett mennem, csak 4d-sre mentem, de az nem kötelezõ....utoljára 18 hetesen voltam...., de akkor nemsokára jön a következõ:)

Hány kilónál tartotok 29 hetesen?

Legjobb válasz: hááát 8 kg plusznál :( de most az ünnepek oda toltak a súlyomnak :) vasárnap kezdem a 30. hetet :)

hááát 8 kg plusznál :( de most az ünnepek oda toltak a súlyomnak :) vasárnap kezdem a 30. hetet :)
Hu én nagyon sokat! 55kgról indultam most tartok 71kgnál! 31hetes vagyok eddig minden rendben van!
Én ma töltöm a 29. hetet, és +4 kilóm van. Sajnos a napokban bekaptam egy hányós-hasmenõs vírust, semmi nem maradt meg bennem, így visszament 2 kilót a súlyom. Pedig már majdnem megvolt a 6. plusz kiló is :-( 57 kilóról kezdtem, most 61 vagyok.

Aranyérre a Mastu krémet hány napig lehet használni? 29 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Végig lehet használni,de én néha a naturlandos körömvirágkrémet is használtam,ha nem fájt vagy nem volt kint.A biztonság kedvéért! Jó egészséget!

Szia! Végig lehet használni, de én néha a naturlandos körömvirágkrémet is használtam, ha nem fájt vagy nem volt kint.A biztonság kedvéért! Jó egészséget!

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.

Ha nekem április 14. -én volt meg utoljára a menszim, és április 29. -én fogant a baba, akkor most szerintetek hány hetes terhes vagyok?

Az orvos akihez járok ? 10hét 4 naposnak látja, egy másik orvos viszont 12hetesnek! Orvost fogok váltani mert nem értem a dolgokat! A méretek alapján CRL 59mm BPD22mm nyaki red? 1.6mm

Legjobb válasz: Hivatalosan mindig utolsó menzesz alapján kell számolniuk a dokiknak,ehhez képest méretek alapján lehet korrigálni de a kiírt idõpont nem fog változni. Szóval akkor most 14 hetes vagy elvileg,nem?!

Hivatalosan mindig utolsó menzesz alapján kell számolniuk a dokiknak, ehhez képest méretek alapján lehet korrigálni de a kiírt idõpont nem fog változni. Szóval akkor most 14 hetes vagy elvileg, nem?!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! szerintem igen, de a doki fesz 10hetesnek vesz, attól fügettlenûl hogy április 14 az utolsó menszim! De miért?
Papíron 14 hetes vagy. De a baba méretei alapján valóban kisebb, inkább 12 hetesnek felel meg. (nálunk lányom 12 hetesen 52 mm volt, az ikrek 60 és 63 mm) De ne aggódj, ez simán belefér! A nyaki redõ is jó érték nálad! Mond csak magad 14 hetesnek, mert igazából annyi vagy, a baba meg be fogja hozni, sokaknál láttunk már ilyet itt. Boldog babavárást!
Szia! Nekem is ápr. 14. volt az utolsó, a baba ápr. 24-én fogant, mégis 14 hetesnek számolják. Mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet, késõbb az ultrahang alapján adják meg a terhességi kort. Az én babám is kb. ekkora, 62 mm, BPD 22 mm. Szerintem ne aggódj ezen, az elõzõ terhességemnél volt olyan, hogy egyik héten 12 hetesnek vett, 1 hét múlva 15 hetesnek az UH alapján, a baba viszont az általam kiszámolt idõben érkezett. Boldog babavárást, írj, ha van idõd, hogy haladsz.
Azt lehagytam, hogy ha nem félidõben van a fogantatás, akkor mindig úgy számolnak, hogy a tényleges fogantatáshoz hozzáadnak két hetet. Tehát hiába vagy a mensi alapján pl. 6 hetes, lehet hogy a fogantatástól csak 4 hetes vagy. Sokaknál ezért nincs 6 hetes korban szívhang. (pedig minden magzatnál 22-25. napon indul be). Ilyen esetben mindig az UH által kalkulált kort nézik. :-))))
09:49 az hogy a szív 22-25 napon kezd el lüktetni, még nem jelenti azt hogy szívhangot is hallanak majd, mert ez a gépek érzékenységétõl is függ. ha egybõl érzékelné a gép, akkor már 5 hetesen kellene hallani, de erre nem sok példát hallottam
Teljesen igazad van, akkor még csak a pulzálás látszik :-)
Nekem ápr. 20. jött meg utoljára, tehát egy héttel kisebb a babám, tegnap töltöttük a 13 hetet, tehát a tiéd 14 hetes most. a 12 hetes uh.-on a clr 60 mm volt, a nyaki redõ 1, 7 mm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!