Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes Nekem az (3 db)

Nekem mindig magas a pulzusom, 29 hetes terhes vagyok. Most páran azzal ilyesztgetnek, hogy mivel magas a pulzusom tuti császárral fogok szülni. Valaki volt már ilyen cipőben?

110-130 között van a pulzus számom, de a vérnyomásom tökéletes..Még csak majd most küldenek el belgyógyászatra eddig nem jutott eszükbe.De mondjuk pont most válok és gyakori stressznek vagyok kitéve.Az első gyerekemet simán, teljesen természetesen, vágás nélkül szültem meg.Akkor most császsár lesz? Nincs elég bajom még ezzel is idegesítenek. :S Egyébként is tű iszonyom van, nagyon félek a tűktől.

Legjobb válasz: Ez tényleg elég magas, fõleg, ha folyamatosan ennyi. Nem vagyok ugyan orvos, de ez szerintem nem indokol automatikusan császárt. Nekem is 100 körül volt terhesség alatt a pulzusom folyamatosan, a vérnyomásom pedig normális volt. Eleve a terhesség alatt megnõ a pulzus, mert a szívnek több vért kell pumpálnia. A tiéd tényleg magasabb egy kicsit, amit nem árt, ha megnéznek, de ez nem automatice császárt jelent. Szerintem. Boldog babavárást!

Ez tényleg elég magas, fõleg, ha folyamatosan ennyi. Nem vagyok ugyan orvos, de ez szerintem nem indokol automatikusan császárt. Nekem is 100 körül volt terhesség alatt a pulzusom folyamatosan, a vérnyomásom pedig normális volt. Eleve a terhesség alatt megnõ a pulzus, mert a szívnek több vért kell pumpálnia. A tiéd tényleg magasabb egy kicsit, amit nem árt, ha megnéznek, de ez nem automatice császárt jelent. Szerintem. Boldog babavárást!
Nekem a vérnyomásom magas, amire szedek gyógyszereket, viszont ezek a gyógyszerek megemelik a pulzusomat, de erre is van megoldás: egy újabb gyógyszer. Én Isoptin-t kaptam a magas pulzusomra. Nekem a vérnyomásom miatt lesz császárom, mert az elõzõ terhességemnél toxémiás lettem (sürgõsségi császár volt) és most ezt megelõzvén döntött programozott császár mellett az orvosom. Neked nem biztos, hogy ez lesz a sorsot, de jó lenne ha mielõbb kapnál valami béta-blokkolót a pulzusodra, és ha van rá módod, mérd naponta a vérnyomásod! Sajnálom, hogy ennyi problémád van a terhesség alatt! Kitartás! :)
Nekem is 105-120 között van (és volt) a pulzusom, ez nem indokolta magában a császárt. Az lett a vége, de nem a pulzusom miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindannyiótoknak, valahogy jó hallani másoktól ezt, nem csak a buta kitalációkat. :) :)

Nekem volt miomám 2 éve. és most 29 hetes terhes vagyok most nincs miomám, de az orvosom azt monta lehet császármetszéssel lesz a baba a régi mioma miatt, ki volt hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Nekem csecsemõ-fejnyi myomám volt,amit hasi méh-mûtéttel távolítottak el.Emiatt csak programozott császárral szülhettem(elõre mondták)mert vékonyodott heges a méh-fala,nem biztos hogy bírta volna a vajúdást,tolást.De ez maga a méhen végzett mûtét miatt lett így.Számít hogy hol,mekkora,mennyi a myoma,általában nem okoz akkora gondot mint nálam.Több ismerõsömnek is volt,picik és hüvelyi szülésük volt.Mûtöttek?Egy kétéves és egy kéthetes kisfiú anyukája.

Nekem csecsemõ-fejnyi myomám volt, amit hasi méh-mûtéttel távolítottak el.Emiatt csak programozott császárral szülhettem(elõre mondták)mert vékonyodott heges a méh-fala, nem biztos hogy bírta volna a vajúdást, tolást.De ez maga a méhen végzett mûtét miatt lett így.Számít hogy hol, mekkora, mennyi a myoma, általában nem okoz akkora gondot mint nálam.Több ismerõsömnek is volt, picik és hüvelyi szülésük volt.Mûtöttek?Egy kétéves és egy kéthetes kisfiú anyukája.
A kérdező hozzászólása: igen hasi mûtétem volt nekem is.

29 hetes vagyok. Nekem az elején sem volt semmiféle rosszullétem, de már vagy egy hete kezdődött el, hogy fáj a fejem, meg hányingerem van. Miért most kezdek rosszul lenni?

Valami baj lehet,hogy most meg kezdenek el?jönni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nincsen semmi baj. Hogy fáj a fejed az lehet az idõjárástól is. Ne feledd ,már a hasad is egyre nagyobb így sokkal nehezebb lesz minden. Engem nagyon megviselt a terhesség második fele, mindenféle apró változást megéreztem. A hányinger elõjöhet bármikor az elején a hormonok változása miatt , utána pedig mert már magasan van a méhed és minden más szervnek kevesebb helye marad. Próbálj meg többször kevesebbet enni. Hogyha mégis nagyon fájna kérdezd meg a dokidat,hogy mit ajánl rá.

Szia! Szerintem nincsen semmi baj. Hogy fáj a fejed az lehet az idõjárástól is. Ne feledd , már a hasad is egyre nagyobb így sokkal nehezebb lesz minden. Engem nagyon megviselt a terhesség második fele, mindenféle apró változást megéreztem. A hányinger elõjöhet bármikor az elején a hormonok változása miatt , utána pedig mert már magasan van a méhed és minden más szervnek kevesebb helye marad. Próbálj meg többször kevesebbet enni. Hogyha mégis nagyon fájna kérdezd meg a dokidat, hogy mit ajánl rá.
Biztos hogy nincs semmi gond, azért a megnyugtatásod érdekében a legközelebbi esedéskes orvosi vizsgálatkor említsd ezt meg a dokidnak, csak a megnyugtatásodra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!