Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes Ma (26 db)

29 hetes terhes vagyok ma olyan rossz a közérzetem és a baba is egésznap fesszít. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta... Szerintem ahogy haladunk elõre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?

Szia! Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta... Szerintem ahogy haladunk elõre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?
Idõjárás...
A kérdező hozzászólása: kedves elsö válaszolo, én is a frontra gondoltam csak már mindentõl megijedek, nehezen jött össze a baba és a 24 hét óta 3x2 magne b6-ot és 3x1 diapphylint szedek mert elkezdett kinyilni a méhszály.félek, hogy nem veszem észre idõben, hogy orvoshoz kéne menni, de azt sem akarom, hogy hisztérikának gondoljanak a szülészeten.de igy már egy kicsit nyugodtabb vagyok,

29 hetes terhes vagyok! Tudom, hogy sablonkérdés, de ma másnak is kevesebbet mozog a bébi? Tegnap nagyon aktív volt meg általában mindig.

Legjobb válasz: 31 hetes vagyok és ma nekem sem akart aktív lenni a kisfiam.Most kezd mocorogni,de ez sem olyan mint máskor.Ne aggódj,sokszor lesz ilyen.Legutóbb nekem 3 napig alig mozgott,még uh-ra is elmentem.Az orvosom is megnyugtatott,hogy ez teljesen normális.Gondolom ezt az idõt õ is érzi és a hely is kevesebb neki.

31 hetes vagyok és ma nekem sem akart aktív lenni a kisfiam.Most kezd mocorogni, de ez sem olyan mint máskor.Ne aggódj, sokszor lesz ilyen.Legutóbb nekem 3 napig alig mozgott, még uh-ra is elmentem.Az orvosom is megnyugtatott, hogy ez teljesen normális.Gondolom ezt az idõt õ is érzi és a hely is kevesebb neki.
Nekem ma mozog nagyon sokat, fõleg most, este. Majd ki rúgja a ház oldalát.:) Tegnap nagyon keveset mocorgott, gondolom, jól kialudta magát. :) Azt már megfigyeltem nála, hogy egyik nap nagyon aktív, utána pihis nap következik. De az ilyen esõs, nyúlós napok biztosan hatnak rájuk is. :)
Szia! Mi fürdõben voltunk pár napja, egész nap kb. egyáltalán nem éreztem a Picit, de estére látványosan nagyobb lett a poci, biztosan vannak olyan napok, idõszakok, amikor nagyon el vannak foglalva a gyarapodással, a lényeg, hogy valamennyit érezd azért (én reggel és este is éreztem aznap, de napközben semmit gyakorlatilag, lehet, hogy a vizes közeg is tette, hogy lebegtem én is szinte egész nap). :) 25 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok ma is egy kicsit lustibb, de azért néha-néha bejelentkezik.Megszoktam, hogy általában aktív a kis drága:) .

Másoknak is emelkedett a fehérvérsejtszáma terhesség alatt? Másik, 29 hetes vagyok és ma elég sokszor voltam nagy wc-n Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske

Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske
Vasat szedsz már? Nekem például attól nemhogy szorulásom lett volna, hanem épp többet kellett vécére mennem.

29 hetes kismama vagyok és ma mensi szerü fájdalamt érzek a pocimban keményedek émelygek. Ugye ezek nem a szülés jelei?

Aggódok mert a picinek még 10 hetet bent kéne maradni!

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem az lesz!! Itt egy kis olvasnivaló, remélem ez megnyugtat.:) http://www.kismama.hu/babavaras/szules_csalhatatlan_jelei/29..

Szerintem ez még nem az lesz!! Itt egy kis olvasnivaló, remélem ez megnyugtat.:) http://www.kismama.hu/babavaras/szules_csalhatatlan_jelei/29..
Szia! én még csak 23 hetes vagyok, de néha én is érzem ezeket a tüneteket. Úgy vettem észre, akkor erõsebbek, mikor teljesen átfordul a baba. Azért szerintem feküdj le egy picit és lazíts, de fõleg ne idegeskedj! A nagynénémnek is múlt héten fordult fejjel lefelé a baba, hát õ be is ment, hogy szülni fog, de csak a forgás volt fájdalmas. Kitartás még pár hétig!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszaitokat!azota pihenek és már nem fáj a hasam se!következõnek ha lesz ilyen fájdalmam akkor már nem pánikolok be!csak hát félek a koraszüléstõl mint mindenki! boldog babavárást

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm

Ha ma kezdem a 29 hetes terhességemet akkor mikor fogok szülni?

Legjobb válasz: Általába 40.hétre szülünl. Ez mindenkinél más. Van aki 38 hétre van aki 41-ig túl hordja.Változó. De átlagba a terheségi hét 40.hetére szülünk. 38 hetes kismama

Általába 40.hétre szülünl. Ez mindenkinél más. Van aki 38 hétre van aki 41-ig túl hordja.Változó. De átlagba a terheségi hét 40.hetére szülünk. 38 hetes kismama
csunya csunya csunya
Hogy egyes emberek mennyire szeretnek mindenkinél okosabbnak tûnni?? és megpróbálni alázni a másikat. Sokkal okosabb az aki mer kérdezni, mint te aki, ha reagálnak az ostoba válaszodra közönséges alpári módon felel vissza. Mit is vártál? Ne csodálkozz hogy mindenkiben ellenszenvet váltottál ki. Az ilyen emberektõl vagyok rosszul, az ilyenen életunt, unalmas, hervasztó, fásult lelkiszegény emberek. Hasonló állapotban lévõ nõnek akinek ott egy pici a pocijában, hogy tudsz így reagálni? Rideg vagy és ellenszenves
Már megbocsáassatok, de tényleg érdekes, hogy egy 29 hetes kismama nem tudja mikor fog szülni...Akkor honnan tudja egyáltalán, hogy hány hetes??? 40-ig nem nehéz elszámolni. Ezt ne vedd sértésnek, inkább csak kérdés... Egyébként itt könnyen utánnajárhatsz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE..
Nem azért nem tudja, hanem mert el van számolva, csajok, kinek jó ez az idegeskedés? Nem érdemes.Ha 29 . hetedet kezdted, akkor június 17.-én töltöd a 40.-et, amibõl bármi lehet, a kérdés az hogy mi a másik dátum, miért vagy elszámolva, ill hogy hogy volt az utolsó mensid. 25 hetes kismama
Szia, Ez az elszámolás dolog nekem nagyon érdekes.Hogyan tudják az embert elszámolni?Egyik barátnõmnél ugyanez van.Mikor volt az utolsó menzeszed elsõ napja?Figy , mindig onnan számolják a terhességi hetet nem máshogy.Van az a felálás mint nállam, hogy pontosan tudom még a teherebe esésem napját is mivel clostis peteérésem volt, és a babóka mégis 3 héttel fejlettebb a koránál.De ez nem elszámolás, csupán hál' istennek nagyon szépen fejlõdik.Tehát mindig az utolsó menzeszedtõl számolj.Nekem 18 hetesen mondták rá, hogy 21 hetes.Most alig várom, h ogy újra menjek és megmondják vajon ugyanebben a tempóban fejlõdött-e. 23 hetes kismami
Nem mindenkinek a 14. napon van peteérése, nekem néha 40-50 napos ciklusaim voltak, így egy-két hét csúszással fogant a baba. Én is el vagyok számolva egy héttel.
Sziasztok Csajok! V
Sziasztok Csajok! Van egy ötletem , beszéljetek meg egy találkát, minek veszekedni, ha verekedni is lehet. Milyen primkó emberek vannak.? Egyébként tényleg iq lehet a csajszi.Mit is kérdez?
És a negyedik válaszolónak üzenem, hogy õ a legnagyobb paraszt, és nem kötelezõ ide irni, ha nem tud normális választ írni, inkább ne írjon semmit.
ha jól számoltam júl 8.-ra vagy kiírva. kb... Tényleg vicces az a lehülyézõ valaki.
29 hetes terhesen ennél már többet kéne tudnod a szülésrõl... Igen, a terhesség 40 hét, általában, de lehet kevesebb, több is. Tehát te valószínüleg júni 30-ra vagy kiírva.
Mért kéne többet tudnom a szülésröl ha még nem is szültem ?????? Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert elvagyok számolva !!!!!! De lehet hogy többet tudok a szülésröl mint te ! Csak érdekel az emberek véleménye azért irunk ide ! Bocs ha egy kicsit nyers voltam
te mekkora hüyle kismama vagy... már ne is haragudj de ha nem uyg teszed fel a kérdést, nyilván nem tudnak neked értelmes választ adni a te rettentöen értelmes kérdésedre... nah gart a poronytodhoz..
Sziasztok! Húú de agresszívak vagytok csajok.Ne legyetek ilyen durvák. Itt fel lehet tenni bármilyen kérdést. Miért gondolod, hogy el vagy számolva? Szerintem azt mondták volna már a 12 heti uh-n. Ha szept 23 volt az utolsó mensid napja, és juni 30-ra vagy írva, akkor ez pontos. Én 6 nappal járok elõtted:) )) Boldog babavárást, üdv
A kérdező hozzászólása: Mért kell hogy igy beszélj ? És mi az hogy poronty ! hogy lehet igy beszélni más gyerekéröl ! Ne haragudj de te egy nagyon szégyen nö vagy ! És most egy kicsit finom voltam !
Csajok ne veszekedjetek, én értem a kérdést.Nem azt kérdezte hogy meddig tart a terhessége, hanem mikkor fog szülni ha 29 hetes terhes.Igazam van?itt megnézheted pontossan http://www.babaszoba.hu/services/borncalc Üdv 32hetes kismama.
te meg nevetséges :D:D:D:D
Azért van ez az oldal, hogy a kismama megkérdezze azt, amivel nincs tisztába.
majd akkor szülsz hamár bekell feküdnöd a kórházba!még van idõd, ne parázz!én a 39.hetemet kezdtem volna el mire elindították a szülést mert a baba már nem érezte jól magát.te viszont pihenj és ne gondolj a szülésre csak arra hogy a baba még nõl, nõl, nõl és egészséges legyen!!!!!!

29 hetesen 2100-as eredmény az nagyon rossz? Ma volt a doki a védőnőnél és ezt írta a papírra. Annyit mondott hogy sokat pihenjek.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 27. héttõl ilyen volt. Ma töltöttem be a 40. hetemet. Bár már a 3. babám, de nekem nem monodtt semmit az orvos. Itthon vettem észre, hogy ez van a papírra írva és hát bizony ideges lettem. Két hét múlva mentem következõnek, akkor kérdeztem rá és azt mondta, hogy minden mehet tovább úgy mintha nem is lennék várandós. Sõt, képzeld, a 32. heti uh-n még az a pici nyitottság is visszazárult, mert 2000 volt a papíron. Ha neked is nyugis orvosod van és nem az a minden áron riogatós és befektetõs, akkor nyugodtan hallgass rá, szólni fog ha baj van.

Szia! Nekem a 27. héttõl ilyen volt. Ma töltöttem be a 40. hetemet. Bár már a 3. babám, de nekem nem monodtt semmit az orvos. Itthon vettem észre, hogy ez van a papírra írva és hát bizony ideges lettem. Két hét múlva mentem következõnek, akkor kérdeztem rá és azt mondta, hogy minden mehet tovább úgy mintha nem is lennék várandós. Sõt, képzeld, a 32. heti uh-n még az a pici nyitottság is visszazárult, mert 2000 volt a papíron. Ha neked is nyugis orvosod van és nem az a minden áron riogatós és befektetõs, akkor nyugodtan hallgass rá, szólni fog ha baj van.
Mármint CX 2100? Erre gondolsz? Mi állt még a papírodon? Ez azt jelenti egyébként, hogy 2 ujjnyi a méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt.
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam ez nagyon rossz?
Igazából nekem elsõ babám, nem vagyok túlzottan tapasztalt ebben és nekem zárt a méhszáj szerintem nem nagy probléma hiszen akkor már a dokid is mondta volna! Ha tényleg csak annyit mondott, hogy pihenj sokat akkor valószínûleg mindössze erre van szükséged! A nemi élettõl eltiltott esetleg? Mást mondott ezen kívül?
A kérdező hozzászólása: nem mondott semmi mást a nemi életet szóba se hozta
A kérdező hozzászólása: hála istennek az uh-s orvos más és tök nyugis doki

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

Legjobb válasz: nekem már kétszer volt én lázas lettem soha nem írtak fel rá semmilyen gyógyszer jegelést ajánlott a dokim nekem elsõ alkalommal kifakadt (hát a trágyalé kutyafüle hozzá) a második alkalommal meg erõsen összefogtam és megnyomtam és úgy ürült ki igaz közben visítottam úgy fájt de már fél óra múlva semmi bajom nem volt szóval nekem a jegelés nem jött be

nekem már kétszer volt én lázas lettem soha nem írtak fel rá semmilyen gyógyszer jegelést ajánlott a dokim nekem elsõ alkalommal kifakadt (hát a trágyalé kutyafüle hozzá) a második alkalommal meg erõsen összefogtam és megnyomtam és úgy ürült ki igaz közben visítottam úgy fájt de már fél óra múlva semmi bajom nem volt szóval nekem a jegelés nem jött be
*gyógyszert
Nekem is volt "ilyen", duzzanat a hüvely bemenetnél, de nem fájt nem is éreztem csak borotválkozás közben láttam meg tükörrel. Rohantam a dokihoz, de õ mondta, hogy semmi bajt nem lát, nem igazán érti mi a problémám. Azóta szültem is és ezzel a dudorral semmi de semmi nem lett, kb. 20 hetes terhesen észleltem. Én tudom, hogy régen nem volt ilyen dudorom, ugyan akkor a doki nem ítélte rendellenességnek ezt a dudort. Most szülés után megint nincs ott, illetve megint nem látszik ha nem most bent van a hüvelyben. Igazából szerintem nekem nem ilyenem van, mint amit te is mondasz, de annak idején (még mielõtt elmentem dokihoz) én is utána olvastam és azt hittem nekem is Bartholin cisztám van, akkor a szülésznõmet megkérdeztem, és azt mondta, hogy ha az is van akkor sem mûtik terhesen csak ha begyullad vagy annyira fáj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. És ha kifakad, azonnal menjek orvoshoz vagy ráérek másnap is. (itt az esti vagy hétvégi kifakadásra gondoltam)
Nekem nem terhesen, hanem szülés után pár hónappal volt. És nálunk alapvetõen egybõl mûtik, pontosan azért, mert 2-3 nap alatt úgy megnõhet, mint egy alma, mármint akkora nagyságúra és ott már ülni sem tud az ember és piszkosul fáj. Nekem egy egész kicsi volt, borsó nagyságú és amikorra elõ tudtak volna jegyezni, én szóltam, hogy meg fog jönni a vérzésem, így a vérzésem utánra adtak idõpontot. Viszont addig, míg nem történt meg a mûtét és nem is volt vérzésem, együtt voltam a férjemmel, tehát szexeltünk és mire mûtétre került volna a sor, elmúlt. És mûtét elõtt megvizsgáltak és mondták, hogy akkor ezt nem kell mûteni, mert nincs mit. És elmondtam a dokinak, hogy hát ugye szexeltünk a férjemmel és mondta, hogy gratulál, nagyon jó és ügyes gyógymódot találtunk rá, ugyanis ez pont használ is egyébként.:) Ugyanis ez a mirigy, mármint a Bartholin mirigy arra szolgál, hogy izgalmi állapotban ez termeli azt a nedvességet, ami a hüvelybemenetet nedvesíti. És ennek egy nagyon pici nyílása van és ha az eltömõdik, akkor minden felgyülemlik ott mögötte és ez elõbb utóbb megtelik gennyel és akkor lesz a tályog, ami nagyon fáj. Viszont ha erre valami hatással lesz, pl. egy szexuális együttlét, aminél ez a nedvesség hirtelen kilöki a nyíláson ezt a felgyülemlett nedvet, akkor "kipucolódik" magától. És nálunk ez történt. Szóval, ha te nem vagy eltiltva a szextõl és nem fáj még annyira, hogy az az együttlétet megakadályozza, akkor én nyugodtan ajánlom a figyelmedbe a szexet.:)
én írtam az elsõ választ én nem mentem kifakadás után orvoshoz hanem örültem hogy vége a kínoknak de nagy mennyiségû váladék távozott rövid idõ alatt közepes törölközõnyi jól tele lett én még ilyen undorító dologgal nem találkoztam mióta ember vagyok pedig annak már 35 éve :)
elsõ és utolsó írója vagyok érdekes hogy nálatok hetekig tartott nekem egy délután alatt jött elõ, dagadt meg almányira, lázasodtam be és fakadt ki rengeteg váladék elõtte délelõtt tökéletesen voltam és minden rendben volt ott lenn
járj utána, de a bárányhimlõ a 12-ig hétig veszélyes, amíg nincsenek kifejlõdve a végtagjai.Ilyenkor már nem.
Nekem ezt a vizsgálatot megcsinálták még az elsõ trimeszterben (bárányhimlõ, hepatitis, herpesz, toxoplazma....) még a 7-8.hét körül, azt hittem, hogy ez kötelezõ. Neked hogyhogy nem csinálták meg?
Nekem sem csináltak ilyen vizsgálatot! Ha én viszont rózsahimlõs voltam, engem attól fenyegethet a bárányhimlõ?
Utolsónak: a rózsahimlõ és a bárányhimlõ két teljesen különbözõ betegség, különbözõ vírusok okozzák. Attól, hogy az egyik voltál, a másik még lehetsz. Kérdezõ, a barátnõm félidõsen kapta el, semmi gond nem lett, bár utána nagyon szoros megfigyelésen volt, szinte állandóan vizsgálták õt is meg a babát is. De szerencsére nem lett gond.

29 hetes kismama vagyok és ma eléggé nyomotnak érzem magam és szúr lent a bal oldalam. Mitől lehet?

Legjobb válasz: szia nekem is egész délután tökre szúr a bal oldalam lent eleinte úgy gondoltam,hogy á biztos elültem vagy valami, de most már pont elkezdett aggasztani,hogy talán komolyabb a baj, aztán kb. 10 perce ahogy lepihentem kezdem érezni,hogy jobb és lehet,hogy csak megrekedt bélgáz.. azért ha nem múlik reggelig szerintem menj dokihoz

szia nekem is egész délután tökre szúr a bal oldalam lent eleinte úgy gondoltam, hogy á biztos elültem vagy valami, de most már pont elkezdett aggasztani, hogy talán komolyabb a baj, aztán kb. 10 perce ahogy lepihentem kezdem érezni, hogy jobb és lehet, hogy csak megrekedt bélgáz.. azért ha nem múlik reggelig szerintem menj dokihoz
Lehet, hogy rossz a baba fekvése és valami ideget nyom. Próbálj olyan testhelyzetet felvenni, amit nem szeret a baba és elkezd helyezkedni, hátha megszûnik az idegre nehezedõ nyomás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!