Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes A babám (53 db)

29 hetesen a babám súlya 1370.6 gramm. Ez jó? Vagy nagy babám lesz?

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj, nekem 29 hetesen 1350 gr volt,és a doki azt mondta, h a méretek alapján szorítva van meg a 29 hét.Most 32 hetesen teljesen a korának megfelelõ méretei vannak.Teljesen rendben van a babód súlya! Kellemes babóvárást!:-)

Szia! Ne izgulj, nekem 29 hetesen 1350 gr volt, és a doki azt mondta, h a méretek alapján szorítva van meg a 29 hét.Most 32 hetesen teljesen a korának megfelelõ méretei vannak.Teljesen rendben van a babód súlya! Kellemes babóvárást!:-)
Szia. Ez teljesen jó. De itt egy jópofa oldal, ahol nyomon követheted a hetek alapján a baba méreteit. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Üdv, 38 hetes kismama
Szia, nekem 30 hetesen 1640 gramm volt, szerintem a tiéd súlya is teljesen jó. Most vagyok a 36. hétben és 2600 grammos, nem gondolom nagy babának, épp jónak érzem, remélem 3 kg körülinek érkezik. Sok boldogságot!
Ez teljesen rendben van.
Nekem 27 hetesen volt 1300 :D Csak megszuljuk vhogy :) De viccen kivul nem biztos, h ilyen utemben fog gyarapodni a baba a vegen is!
Szia! Az én babám most a 29. hétben 1474 g. A dokim szerint, ha így fejlõdik, akkor a 40. hétre kb. 3500 g lesz. Elõttem már írták , hogy egyébként nem mindig egyenletes ütemben nõl a baba. A 24. heti uh-n sokkal nagyobb volt a babám az átlagnál, akkor még úgy nézett ki, hogy 4000 g fölé érünk szülésre, most meg teljesen normális a súlya. :)
Nekem 29 hét végén, ill egy nappal a betöltött 30 elõtt azt mondták 4D-n, hogy 1460gr. Akkor nekem még nagyobb. Teljesen jó adatok, ne izgulj! Boldog babavárást! betöltött 30 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó babavárást mindenkinek! :-)
Szia! Az én babám 28 hetesen volt ilyen súlyu és 39 hétre született 3, 5 kg-al. 2+3 hetes baba anyukája

Mi a véleményetek? 29 hetesen a babám még mindig medencevégű, befordulhat még? Ha igen akkor hanyadik hétig?

Ha nem fordul be akkor biztos császár?

Legjobb válasz: Befordulhat még. Az én elsõ lányom nem fordult be, de nem lett császár, símán megszültem. De ezt orvosa válogatja, hogy vállalja/ajánlja-e. Az én orvosomnál fel szinte fel sem vetült a császár kérdése, azt mondta, csak akkor lesz császár, ha más probléma is felmerül.

Befordulhat még. Az én elsõ lányom nem fordult be, de nem lett császár, símán megszültem. De ezt orvosa válogatja, hogy vállalja/ajánlja-e. Az én orvosomnál fel szinte fel sem vetült a császár kérdése, azt mondta, csak akkor lesz császár, ha más probléma is felmerül.
Az én bébim a 30. héten még medencevégû volt, kicsit izgultam is...aztán 1 héttel késõbb a kórházi UH-n már fejvégûben feküdt! :) Szóval szerintem még nyugi! Biztos be fog fordulni!
Majdnem 32 hetesen fordult meg. 35 hetes Km.
Nyugi a 30. hét után kell hogy beforduljanak. Barátnõm babája már a 20. héten befordult, de ideje is volt újra megfordulni. Van még idõd rá!!!

A babám BPD-ja elég pici 69 mm, 29 hetesen. A többi mérete pedig korához megfelelő, mitől lehet ez?

Vagy lehet hogy most fog majd elkezdeni n?ni a buksija, a többi testrésze pedig nem fog ilyen rohamosan n?ni?

Legjobb válasz: szia. végülis csak néhány mm-rel tér el az átlagostól. de egyébként simán lehet, nálunk a lába volt rövidebb 29 hetesen, de mostanra behozta a lemaradást. 36 hetes pocakos

szia. végülis csak néhány mm-rel tér el az átlagostól. de egyébként simán lehet, nálunk a lába volt rövidebb 29 hetesen, de mostanra behozta a lemaradást. 36 hetes pocakos
Szia, nálam is hasonló a helyzet (BPD 7, 16 volt 29h+6 nap), azóta is egy picit kisebb a feje, mint kéne (jelenleg 36 hetes vagyok. A dokim ezért hetente kétszer nézi a fejlõdést, és ha úgy látja, hogy stagnál, akkor elõbb kiveszik a babát. Véleményem szerint itt már tized milliméterekrõl van szó, és nem szeretném magam feleslegesen idegesíteni ezen. Nem vagyunk egyformák, nem hord minden nõ 38-as cipõt, úgyhogy szerintem Te se aggódj, ha ezen kívül minden rendben van nálad.
A kérdező hozzászólása: Ezenkívül minden rendben van, a doki se mondott semmit, csak hát az aggódás az mindig megvan.:( Remélem akkor behozza majd a lemaradást! Köszi a válaszokat!


Nem túl pici a babám? 35 hetesen a babám méretei: BPD: 9.1cm HC: 29.75cm AC:29.4cm FL: 7.44cm Becsült testhossz 34 cm.

Normálisak ezek a méretek? A doki nem mondott semmit. Aggódom!

Legjobb válasz: köszönöm :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Ne aggódj! A dokid minden bizonnyal mindent rendben talált! Ha gondolod megadok egy oldalt, ahova beírogathatod az értékeket és mindjárt tudni fogod mi mi! http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaonline.. Sok siker és nyugalom!!!
Egyáltalán nem kicsik. Nekem 37 hetesen a BPD: 88 mm az Fl: 71 mm és a kisfiam 54 cm és 3090 g született a 40 héten. Könnyû szülést kívánok!

29-30 hetesen mekkora volt a babátok és milyen nemű? Az én babám 1470g. és kislány és most vagyok 29 hetes

Legjobb válasz: Nekem 30 hetesen 1479g, és kislány lesz. Az nem baj, hogy pici legalább könnyebb lesz megszülni... :)Boldog babavárást!

Nekem 30 hetesen 1479g, és kislány lesz. Az nem baj, hogy pici legalább könnyebb lesz megszülni... :) Boldog babavárást!
28 hetesen volt 1055 gramm , 35 centi, kislány :)
Nekem 30. héten volt 1495g és azt mondták szép nagy baba lesz. és kislány
Nekem a 28. hèten volt 1200 gr, 33 cm, ès kisfiu

Baj ha a babám 29 hetesen 28 hetesnek felel meg a méretei alapján?

25 hetesen voltam el?tte uh-n, akkor még nagyon pontosan akkora volt mint az átlag, csak a combja volt kicsit hosszabb. Most pedig a 29. héthez képest csak 28 hetesnek felel meg.. Baj lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem baj. Nekem 39 hetesen, az adatok alapján 36 hetesnek felet meg.Elõtte viszont mindig pontosan akkora volt,amekkorának lennie kellett. Mégsem volt semmi gond, igaz nem is sietett,mert a 42.héten szültem:))

Szia! Szerintem nem baj. Nekem 39 hetesen, az adatok alapján 36 hetesnek felet meg.Elõtte viszont mindig pontosan akkora volt, amekkorának lennie kellett. Mégsem volt semmi gond, igaz nem is sietett, mert a 42.héten szültem:) )
Az én lányom 39 hetes uh-n 32-33 hetesnek felelt meg./ uh szerint 2000-2100 gr volt/ A kiírt nap után pár perccel 2600 gr-mal és 50 cm-vel született. Most 10 hetesen 5 kg és 58 cm.
Szia!!Miért lenne baj, hogy egy hetes eltérés van????? Egyáltalán ne idegesítsen ez téged, hisz lesz ideje a kisbabádnak még idekint megnõnie!!!Tudod 1-2 hét csúszás amúgy is belefér pl.ha a fogamzás idõpontja nem ismert pontosan!!Ne aggódj!!Én a 3. babám várom 23.hetet töltöttem, de teljesen más mint a két elõzõ terhességem.Szóval, nincs gond aggodalomra!!!!!Csilla
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálok megnyugodni, már szerda óta ezen pörgök magamba.. Csak az zavar hogy a 25.hétig olyan szépen az "elõírtak" szerint nõtt, most pedig nem így van, de igazatok van majd ha kisebb is lesz, megnõ idekint!:) És egyébként is van még 10 hete növekedni odabent! További szép napot Nektek!
szerintem sem baj.
Szia!nekem is azt mondták, hogy nem a 28 hétben vagyok, hanem csak a 27 hétben, mindig van 1-2-hét eltérés, de amikor az elsõ uh-ot készítették, akkor ott figyelmeztettek, hogy az afp-t az pontosan csináljuk meg, mert akkor genetikai vizsgálatokra kell járnom! Ugyhogy nyugi! Jó babavárást 28 hetes kismami

29 hetesen még nem fordult be a babám. Nektek hányadik héten fordult be és éreztétek?

Legjobb válasz: Ilyenkor még tud fordulni, szóval bármi lehet. Nekem 26 hetesen még faros volt a fiam, 33 hetesen már fejvégû és az is maradt.

Ilyenkor még tud fordulni, szóval bármi lehet. Nekem 26 hetesen még faros volt a fiam, 33 hetesen már fejvégû és az is maradt.
34. héten, és éreztem egy kicsit, ahogy feszített oldalt
27 hetes vagyok és be van fordulva. Csak még nem középen hanem oldalt van a baba.
Valamikor a 38-39. héten, de úgy, hogy észre sem vettem :) Már megvolt minden a császármetszéshez (itt farosan nem lehet megszülni simán) aztán egyszer csak kiderült, hogy megfordult :)
Azt mondta az orvosom a 36.héten, hogy ebbõl császár lesz. Napokig könyörögtem az én drága kisfiamnak, hogy forduljon be, mert nem lesz jó vége, aztán az én kis drágám a 39.héten fordult csak be, és 41.héten szültem meg:) Bár egészen biztos, hogy nincs összefüggés, de az orvosomnak nem volt igaza:) Viszont amikor befordult azt nagyon megéreztem:D Ma már 4 hónapos a szívem:)
30-31 hét között fordult meg. Azt éreztem, hogy máshol csuklik :) aztán az ultrahangon beigazolódott.
Nekem két gyermekem van, egyik sem fordult meg.
A kérdező hozzászólása: Elsõ babám már nagyon korán fejjel lefelé volt és nem is változtatott, most ezért izgulok. :) Remélem õ is megfordul a következõ hetekben.
Nekem a 31. héten össze-vissza forgolódott :) Ne aggódj, nem vagytok még elkésve!

29 hetes kismamik! A babám tegnap óta kevesebbet mozog, azért érzem, de előtte majd kirúgta az oldalam. Az idő is elég esős és borult volt, nem tudom közre játszik-e ez. Tapasztalat? Nem kell rosszra gondolni ugye?

Legjobb válasz: nem kell aggódni, az én kislányom is éppen ilyen volt :) nem lesz semmi probléma, ha esetleg 1* sem érzed, akkor menj el dokihoz, hogy tényleg nincs e semmi probléma üdv: 37 hetes kismama

nem kell aggódni, az én kislányom is éppen ilyen volt :) nem lesz semmi probléma, ha esetleg 1* sem érzed, akkor menj el dokihoz, hogy tényleg nincs e semmi probléma üdv: 37 hetes kismama
29 hetes vagyok, mondjuk nekem sem rúg olyan baromi erõseket, de azért aktív, érzem, hogy mocorog...nekem inkább a nagy melegben volt lusta. Viszont e miatt a front miatt sokkal jobban keményedik a hassam sajna... de ne aggódj, gondolj bele te mit szeretsz csinálni ilyen idõben...mert én pl ülni egy fotelben egész nap, tv-zni, vagy olvasni:) nem csoda, ha pici is nyugisabb:)
Ha érzed még ha gyengébben is szerintem nincs gáz. Nem minden nap egyformák. Mondjuk az enyém amúgy is egy "lusta" baba, szóval ilyenen már nem akadok ki. Meg épp ezért beszereztünk egy szívhang hallgatót , hogy ne aggódjam magam teljes ki. De azért gyengécskén mocorogni én is érzem és fõleg esténként. Ugyancsak 29 heteske
A lényeg hogy érezd legalább 1x. Egyébként az én babóm is iszonyatosan megérzi az idõt. Pont az enyém is alszik egész nap ha esõs az idõ. Ne törödj azokkal akik azt mondják hogy min. 10x kell érezni, nem minden baba egyforma , szóval ha legalább 1x érzed az már jó. 36 hetes km

Nem baj ha a babám 3x is csuklik egy nap? Minden főétkezés után.29 hetes km

Legjobb válasz: Ne aggódj! Nekem is így volt,és van olyan nap, hogy még mindig így van. :) 36 hetes kismami

Ne aggódj! Nekem is így volt, és van olyan nap, hogy még mindig így van. :) 36 hetes kismami
Szia.Nekem is sokat csuklik a picur, napi 3-4-szer csuklik, bár ha jobban belegondolok mostanában már csak 1-2szer csuklik, de régebben sokat csuklott.Ne aggódj, a rekeszizma erõsödik így.Egyébként ilyenkor magzatvizet nyeli félre azért csuklik.Boldog babavárást.35hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Minden jót nektek!

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!