Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes A (333 db)

29 hetesen a babám súlya 1370.6 gramm. Ez jó? Vagy nagy babám lesz?

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj, nekem 29 hetesen 1350 gr volt,és a doki azt mondta, h a méretek alapján szorítva van meg a 29 hét.Most 32 hetesen teljesen a korának megfelelõ méretei vannak.Teljesen rendben van a babód súlya! Kellemes babóvárást!:-)

Szia! Ne izgulj, nekem 29 hetesen 1350 gr volt, és a doki azt mondta, h a méretek alapján szorítva van meg a 29 hét.Most 32 hetesen teljesen a korának megfelelõ méretei vannak.Teljesen rendben van a babód súlya! Kellemes babóvárást!:-)
Szia. Ez teljesen jó. De itt egy jópofa oldal, ahol nyomon követheted a hetek alapján a baba méreteit. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Üdv, 38 hetes kismama
Szia, nekem 30 hetesen 1640 gramm volt, szerintem a tiéd súlya is teljesen jó. Most vagyok a 36. hétben és 2600 grammos, nem gondolom nagy babának, épp jónak érzem, remélem 3 kg körülinek érkezik. Sok boldogságot!
Ez teljesen rendben van.
Nekem 27 hetesen volt 1300 :D Csak megszuljuk vhogy :) De viccen kivul nem biztos, h ilyen utemben fog gyarapodni a baba a vegen is!
Szia! Az én babám most a 29. hétben 1474 g. A dokim szerint, ha így fejlõdik, akkor a 40. hétre kb. 3500 g lesz. Elõttem már írták , hogy egyébként nem mindig egyenletes ütemben nõl a baba. A 24. heti uh-n sokkal nagyobb volt a babám az átlagnál, akkor még úgy nézett ki, hogy 4000 g fölé érünk szülésre, most meg teljesen normális a súlya. :)
Nekem 29 hét végén, ill egy nappal a betöltött 30 elõtt azt mondták 4D-n, hogy 1460gr. Akkor nekem még nagyobb. Teljesen jó adatok, ne izgulj! Boldog babavárást! betöltött 30 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó babavárást mindenkinek! :-)
Szia! Az én babám 28 hetesen volt ilyen súlyu és 39 hétre született 3, 5 kg-al. 2+3 hetes baba anyukája

A babám BPD-ja elég pici 69 mm, 29 hetesen. A többi mérete pedig korához megfelelő, mitől lehet ez?

Vagy lehet hogy most fog majd elkezdeni n?ni a buksija, a többi testrésze pedig nem fog ilyen rohamosan n?ni?

Legjobb válasz: szia. végülis csak néhány mm-rel tér el az átlagostól. de egyébként simán lehet, nálunk a lába volt rövidebb 29 hetesen, de mostanra behozta a lemaradást. 36 hetes pocakos

szia. végülis csak néhány mm-rel tér el az átlagostól. de egyébként simán lehet, nálunk a lába volt rövidebb 29 hetesen, de mostanra behozta a lemaradást. 36 hetes pocakos
Szia, nálam is hasonló a helyzet (BPD 7, 16 volt 29h+6 nap), azóta is egy picit kisebb a feje, mint kéne (jelenleg 36 hetes vagyok. A dokim ezért hetente kétszer nézi a fejlõdést, és ha úgy látja, hogy stagnál, akkor elõbb kiveszik a babát. Véleményem szerint itt már tized milliméterekrõl van szó, és nem szeretném magam feleslegesen idegesíteni ezen. Nem vagyunk egyformák, nem hord minden nõ 38-as cipõt, úgyhogy szerintem Te se aggódj, ha ezen kívül minden rendben van nálad.
A kérdező hozzászólása: Ezenkívül minden rendben van, a doki se mondott semmit, csak hát az aggódás az mindig megvan.:( Remélem akkor behozza majd a lemaradást! Köszi a válaszokat!

29 hetes vagyok és még nemtudták megmondani a baba nemét mert farfekvéses! A 3d-s UH kimutatná már 29 hetesen? A Bugát Pál kórház Gyöngyösön milyen? Érdemes elmennem?

Legjobb válasz: Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.

Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.
Szia! Ha a kicsi nem akarja magát megmutatni, akkor 3vagy 4D-n sem látható...!! Én 31 hetes vagyok, kezdetektõl farfekvéses a babám, fogalmunk sincs, mi a neme. Sajnos vagy a medencecsontom árnyékolt eddig nagyon, vagy a pici lába miatt volt takarásban:(. Megpróbálhatod, de az igazság az, hogy én a 2D-n sokkal többet láttam, mint a 3D-n. Egyébként nem hiába a 2D-t használják a szonográfusok a kóros eltérések kimutatására. Maga a szakember mondta, hogy a 3 és 4D inkább mozizásra való. Ami persze nem baj, mert akinek átlagos a magzatvize és buksijával lefelé fekszik a babája, annak kivételes élmény lehet! Nekem sajnos nem:(.


Hogy lehet az, hogy a doki és a védőnő szerint holnap leszek 29 hetes, a naptár szerint pedig 30? és ez az jelenti, hogy holnap kezdem a 7. hónapot?

Legjobb válasz: Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

29 hetesen a hasam alja görcsöl. Ez természetes?

Már a 23. héten elkezdett nyílni a méhszáj, de akkor keményedtem és a derekam alja görcsölt. De ma a hasam alja görcsöl. Keményedésem nincs több, mint általában. Gond lehet? Sosem szokott a hasam görcsölni. Kicsit félek, mitől lehet. Legközelebb 2 hét múlva megyek dokihoz.

Legjobb válasz: Menj be a kórházba.

Menj be a kórházba.

29 hetesen a szemérem csontomnál érzem a kisbabámat? Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Lehet, h már befordult a feje :)

Lehet, h már befordult a feje :)
A kérdező hozzászólása: Ha befordult a kis feje neki akkor az az jelenti, h elõbb fogok szülni??
Én is 29 hetes kismama vagyok, és én is a napokban kezdtem el érezni néha hogy a csípõ tájékán középen rugdos, és fent középen a mellemnél is érzem! Akkor õ is befordult már?
Szerintem nem fogsz attól elõõb szülni, van akinek tök hamar befordul és normál idõben szül. Szerintem..
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! pont ezt szoktam érezni én is!
Remélem azt jelzi, hogy befordult! Uh-on voltál már? Ha nem, mikor mész?
Nekem a 28. héttõl be volt fordulva, az utols ónapban már menni alig tudtam, de a 39+6 naposan szültem..

Mi a véleményetek? 29 hetesen a babám még mindig medencevégű, befordulhat még? Ha igen akkor hanyadik hétig?

Ha nem fordul be akkor biztos császár?

Legjobb válasz: Befordulhat még. Az én elsõ lányom nem fordult be, de nem lett császár, símán megszültem. De ezt orvosa válogatja, hogy vállalja/ajánlja-e. Az én orvosomnál fel szinte fel sem vetült a császár kérdése, azt mondta, csak akkor lesz császár, ha más probléma is felmerül.

Befordulhat még. Az én elsõ lányom nem fordult be, de nem lett császár, símán megszültem. De ezt orvosa válogatja, hogy vállalja/ajánlja-e. Az én orvosomnál fel szinte fel sem vetült a császár kérdése, azt mondta, csak akkor lesz császár, ha más probléma is felmerül.
Az én bébim a 30. héten még medencevégû volt, kicsit izgultam is...aztán 1 héttel késõbb a kórházi UH-n már fejvégûben feküdt! :) Szóval szerintem még nyugi! Biztos be fog fordulni!
Majdnem 32 hetesen fordult meg. 35 hetes Km.
Nyugi a 30. hét után kell hogy beforduljanak. Barátnõm babája már a 20. héten befordult, de ideje is volt újra megfordulni. Van még idõd rá!!!

29 hetesen a szegycsontomnál (2 mellem alatt középen) reggelre mitől fájdulhat meg egy ponton?

Még most is érzem egy kicsit, néha már éjszaka is..

Legjobb válasz: nekem egésznap fájt. Nyomja a baba, lehet hogy már egász végig ilyen lesz, nekem ilyen volt, mellé társult a hatlmas karate tudás, és pankrácio :) Kitartás:) Kint nayobbat rúg :D

nekem egésznap fájt. Nyomja a baba, lehet hogy már egász végig ilyen lesz, nekem ilyen volt, mellé társult a hatlmas karate tudás, és pankrácio :) Kitartás:) Kint nayobbat rúg :D
Szia! Ilyenkor elõ szokott fordulni, mert az emésztés kicsit lelassul és szegycsont körüli nyomás, szúrás érezhetõ.Azzal tudod kiküszöbölni, hogy többször egyél keveset napközben és este emeld feljebb a fejedet kispárnával úgy, hogy sréhenfekvés legyen.Ettõl el kell múljon!Boldog babavárást!

29 hetesen a BPD és HC értéke kinek mennyi volt? Nekem BPD 74 mm, HC 274 mm, Ez jó?

Legjobb válasz: Az én kislányomnak ennyi idõsen ezeket mérték: BPD: 74mm, Fk: 275mm, OC: 92mm, THD: 70mm, F:57mm. A dokim szerint tökéletes volt :) Aztán a 38. héten megszületett 2950 grammal, 48 cm-rel és 33-sa fejkörfogattal. Ilyenkor már nagyok a különbségek baba és baba között, hiszen már a genetikai adottságok dominálnak.

Az én kislányomnak ennyi idõsen ezeket mérték: BPD: 74mm, Fk: 275mm, OC: 92mm, THD: 70mm, F:57mm. A dokim szerint tökéletes volt :) Aztán a 38. héten megszületett 2950 grammal, 48 cm-rel és 33-sa fejkörfogattal. Ilyenkor már nagyok a különbségek baba és baba között, hiszen már a genetikai adottságok dominálnak.
Teljesen jó. Én is most voltam 29 hetesen uh-on, BPD: 76 HC:276 Azt írták rá, hogy 29 hét 5 naposnak felel meg az adatok alapján.
Szia, nekem 29 hetesen Bpd:67mm volt és Fl:55mm a te babád tökéletes:d

29-30 hetesen mekkora volt a babátok és milyen nemű? Az én babám 1470g. és kislány és most vagyok 29 hetes

Legjobb válasz: Nekem 30 hetesen 1479g, és kislány lesz. Az nem baj, hogy pici legalább könnyebb lesz megszülni... :)Boldog babavárást!

Nekem 30 hetesen 1479g, és kislány lesz. Az nem baj, hogy pici legalább könnyebb lesz megszülni... :) Boldog babavárást!
28 hetesen volt 1055 gramm , 35 centi, kislány :)
Nekem 30. héten volt 1495g és azt mondták szép nagy baba lesz. és kislány
Nekem a 28. hèten volt 1200 gr, 33 cm, ès kisfiu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!