Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes és kereken (2 db)

Hogyan kezdjem el? Járok egy szakrendelőbe terhesgondozásra, 16. ker-ben.29 hetes vagyok, és orvost szeretnék illetve kellene már választani a szüléshez.

Kizárólag a Máv-ban (ÁEK) szeretnék szülni, már ki is néztem a dokit, mivel a terhesgondozó orvosom nem vállal

Legjobb válasz: Szia! Ha kinézted a dokit akkor annyit kell tenned,h. mostantól hozzá mész. Ha magánrendelése van akkor kérsz egy idõpontot ha nem akkor egyszerûen megtudod,h. mikor rendel és odamész. Utána meg megbeszéled vele,h. mit szeretnél. Egyszerûen elmondod neki,h. a régi dokid már nem vállal és szeretnéd ha õ segítene a szülésnél, ennyi. Ez volt a kérdésed? Jó az ÁEK én is ott fogok szülni kb. 5hét múlva. Üdv

Szia! Ha kinézted a dokit akkor annyit kell tenned, h. mostantól hozzá mész. Ha magánrendelése van akkor kérsz egy idõpontot ha nem akkor egyszerûen megtudod, h. mikor rendel és odamész. Utána meg megbeszéled vele, h. mit szeretnél. Egyszerûen elmondod neki, h. a régi dokid már nem vállal és szeretnéd ha õ segítene a szülésnél, ennyi. Ez volt a kérdésed? Jó az ÁEK én is ott fogok szülni kb. 5hét múlva. Üdv
én is a 16kerbe járok sztkba, mert ott van a hivatalos terhesgondozás, Õ vezeti a kiskönyvet, valamint van a szülész orvosom Kistarcsán. Mivel mind a kettõ UH-z ami tegyük hozzá nem a legjobb, lassan búcsút kell(ene) vennem az sztk-s dokitól, csak azt nem tudom, h egy kórházi szülész fõorvos is ugyan olyan terhesgondozás-e mint az sztk-s. :) sajnos nem igazán tiszta ez a terhesgondozási dolog. Az ember járhat 6 helyre, és nem biztos, h az egyik doki elfogadja a másik vizsgálati eredményeit.
Elsõ vagyok. Sztem mindenki oda megy ahova akar és amikor akar. Persze ha a doki vállalja. Én eredetileg miskolci vagyok, eleinte még dokihoz is odajártam az SZTK-ba mert õt ismertem. Mivel már dunakeszi lakos vagyok ide vagy vácra kéne járnom terhesgondozásra hivatalosan ehhez képest egy honvédos dokihoz járok és az ÁEK-ben fogok szülni. Lényeg az, h. bárhová mehetsz az országban ellátnak csak annyi, h. a dokival beszéld meg vállal-e.

29 hetes vagyok, és kereken 100 cm a hasam a köldökömnél. Ez nem kicsi?

Egyik ismer?römmel amikor találkoztam tegnap,azt mondta,hogy szerinte nagyon kicsi.Amúgy vékony testalkatú vagyok,és nem széles a csíp?m sem...?

Legjobb válasz: szia, nekem 110 volt amikor születm, és akkora volt mint egy dinnye! Anyám amikor velem volt terhes 100 cm-volt 9 hónaposan. szóval szerintem nem kicsi! :)

szia, nekem 110 volt amikor születm, és akkora volt mint egy dinnye! Anyám amikor velem volt terhes 100 cm-volt 9 hónaposan. szóval szerintem nem kicsi! :)
28hetes vagyok és 110cm a hasam.Idáig 6.5kg híztam.Boldog babavárást!
ez egyén függõ.én 59cm-es darázsderékkal indultam, most 88cm 26.hétben. ez totál változó :) boldog babavárást
27 hetes vagyok nekem pont 99 cm! Szerintem nem kicsi a 100 cm! De sok mindentõl függ, a testalkatodtól is, fõleg ha vékony vagy!
Én most töltöm a 31. hetet és 97, 5 cm a hasam. Remélem, nem kicsi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Én 27 hetes vagyok és 91cm.Szerintem nem kicsi!!
Egyáltalán nem...örülj neki, hogy nem cibálja a derekad.Az enyém sem olyan nagy, látom a többi velem egy hetes kismamát, akiknek sokkal nagyobb a hasa mint az enyém, de baba nagyon jól érzi magát, és minden a legnagyobb rendben vele.
Azért nem lehet alapozni ezekre az "átlag" méretekre, mert ha nem avgy egy díjbírkózó valszeg nincs is széles hátad ami alapból beleszámít a hastérfogatba.Nyugi és élvezed a terhességet. :oD
Én 27 hetes vagyok, és kereken 100 cm, de az elsõ babámmnál a 29. héten volt ennyi, úgyhogy ahány terhesség, annyi féle adat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!