Találatok a következő kifejezésre: 28hetes terhes Tegnap (2 db)

A 3évvel ezelötti császárom miatt érzem így? 28hetes terhes vagyok és tegnap óta szinte folyamatosan (kisebb-nagyobb megszakításokkal) szúr, hasít, nyilal az alhasamnál, a hüvelyenbe szúr, de nagyon. Konkrétan keményedést nem érzek.

els? babával is éreztem ilyeneket de csak kb. a 34.hétt?l és nem ennyire.néha lépni se tudok.csak 2hét múlva mennék az orvoshoz, keressem fel elöbb?

Legjobb válasz: azt javaslom keresd fel elõbb. várnál még 2 hetet úgy hogy néha mozdulni sem tudsz?

azt javaslom keresd fel elõbb. várnál még 2 hetet úgy hogy néha mozdulni sem tudsz?
A kérdező hozzászólása: csak anyu mondta hogy volt már egy mûtétem azért vagyok érzékenyebb.
Nekem 2 császárom volt már, mégsem érzek ilyeneket. Kérdezd meg a dokidat, lehet, hogy normális de hátha nem.
Elsõ babámmal vagyok a 28. hétben és én is érzek ilyesmit. Én a méh növekedésére fogom. Néha olyan, mintha egész nap felüléseket csináltam volna. Baba mozog szinte egész nap.

28hetes terhes vagyok. Tegnap voltunk 4D-n. A doki azt mondta, hogy faros a baba, lehet rá esélye, hogy beforduljon a kisfiam?

Legjobb válasz: Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval? Hallottam olyan esetrõl, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.

Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval? Hallottam olyan esetrõl, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.
Persze, van rá esély, hogy befordul! Én úgy hallottam, hogy a 34. hétig forgolódhat. Lehet, hogy utána is be tud fordulni, csak annyi, hogy akkor már nagyon kevés a helye. Én attól félek, hogy a babám nehogy visszaforduljon, mert a 27. és a 31. heti UH-on is fejfekvéses volt már! (a héten töltöm be a 34. hetet) Ne izgulj elõre, van még idõ!
Szia! Még csak a 28. hétben jársz, a szülésig még rengetegszer megfordulhat. Én a 29. hétben járok és nekem még keresztben fekszik, a dokim szerint ez még nem probléma, az a lényeg, hogy szülésre forduljon be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából nem aggódok, mert tudom, hogy van még idõnk, csak kiváncsi voltam. Szoktam beszélni a fiamhoz, de mindig az van már most a pocakomban amit õ akar:) . Tegnap a 4D-n is könyörögtem neki, hogy csak 1 picit mutassa meg a pofiját ne takarja el a kezével. AZért egy kis idõ múlva megmutatta arcocskáját:) . Boldog babavárást kivánok nektek!
Szia!Az én kicsikém egészen a 32.hétig fejjel lefelé volt, s amikor mentem az UH_ra, közli velem az orvos, hogy farfekvéses a picike!Gondolhatod mit éreztem.Elkezdtem parázni, hogy mi lesz ha nem fordul vissza!A következõ UH-on, a 36.hétben pedig már minden rendben volt, ismét fejjel lefelé.Nagyon megkönnyebbültem.Könyörögtem is a drágámnak eleget!!!De megérte!!Mondjuk én megéreztem amikor forgolódott, szinte 2 napig nagyon kellemetlen érzés volt.Boldog babavárást, és ne izgulj!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!