Találatok a következő kifejezésre: 28. hetet töltöttem be, de már (2 db)

28. hetet ma töltöttem be, de már 1 cm-re nyitva a külső és a belső méhszáj. Nagy baj van? Koraszülésem lesz? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Picit jobban kell vigyáznod magadra, de amúgy ettõl még nem lesz koraszülött a picurod. Anyukám amikor velem volt terhes, a 6. hónaptól nyitva volt, nálad jobban és mégsem lett gondja belõle. Azt hiszem, egy igazi hátránya van: No sex. És nem fürödhetsz kádban sem. Ne aggódj, ne hajtsd magad, ne emelj nehezet, ilyesmi és akkor minden rendben lesz. Sok boldogságot!

Picit jobban kell vigyáznod magadra, de amúgy ettõl még nem lesz koraszülött a picurod. Anyukám amikor velem volt terhes, a 6. hónaptól nyitva volt, nálad jobban és mégsem lett gondja belõle. Azt hiszem, egy igazi hátránya van: No sex. És nem fürödhetsz kádban sem. Ne aggódj, ne hajtsd magad, ne emelj nehezet, ilyesmi és akkor minden rendben lesz. Sok boldogságot!
Tényleg pihenj sokat, próbálj meg minél többet aludni, de még akár kétujjnyira nyitott méhszájjal is jöhetsz mehetsz.Viszont, ha továbbra is ez a tendencia, akkor be fognak fektetni, de ezzel még ki lehet húzni a 40 hetet.
Én is így voltam és végül meg kellett indítani a 40. héten. No szex sajnos. És pihenés, ne eröltesd meg magad. Én nem bírtam a sok pihenést, mentem mint a golyó, de nem lett baj. 6, 5 óra alatt megszültem, viszont 1 héttel elõtte be kellett menjek a korházba. Könnyû szülést.
Én kb. 32-33.héttõl vagyok nyitva, elõször csak a külsõ nyílt ki, utána már a belsõ is, most leszek holnap 37.hetes, biztosíthatlak, hogy sok pihenéssel nem szokott gond lenni, ez a lényeg, hogy pihenj sokat, mindent amit kell, csináljanak meg mások, amennyiben lehetséges!
Én szigorú fekvést mondanék. Van egy barátnõm, a negyedik babájával fekszi végig ugyanemiatt az utolsó 10 hetet, és kihúzta mindegyikkel 39 hétig, de feküdt is. Tényleg csak annyira kellj fel, amennyire tényleg muszály, és a fekvés vízszintes fekvés legyen!! akkor nem terheled lefele a méhed, nem nyílik tovább. Nem lesz baj, de vigyázz magadra!!:-))
Nekem félidõtõl volt nyitva, és a pihenés, magnézium, végül izomlazító gyógyszer ellenére is szép lassan nyílt tovább. 37. hétre szültem, minden rendben volt a babával, 3 ujjnyira volt nyitva addigra, így volt egy nagy elõnye: 2 óra alatt mindenestül megvoltunk! Ne félj, tartsd be, amit a doki javasol, és ha a 36-ot betöltöd, már nyugodj meg teljesen ;)

Ma töltöttem be a 28. hetet. A gerincem annyira fáj minden nap, hogy nem tudok feküdni, fáj a medencecsontom, de annyira, hogy csak lassan tudok felállni és testhelyzetet változtatni. Mára már a derekam is fáj. Mit csináljak?

10-12 kg-t híztam, és a babám is csak 75 dkg volt a 25. heti ultrahang szerint. Az orvosok semmit sem csinálnak. Normális ez? Hogy lehet ezt még elviselni 3 hónapig? Mi lesz kés?bb? Lehet, hogy ez koraszülésre utal?

Legjobb válasz: Sejtem mit érzel, mert nekem van 4 törött csigolyám és izületi gyulladásom az egész testemben. Pont tegnap állt be nekem is a derekam, alig éltem... Javasolni annyit tuodok, hogy mozogj, erõsítsd a hátad, hasad, hogy ne a gerincedre nehezedjen a súly. Kérd ki spec doki tanácsát, menj terhestornára. Kitartás és ne hanyagold el magad, annál rosszabb lesz. Lehet, az elsõ mozgások erõsítik a fájdalmat, de utána jobb lesz, hidd el:-) Addig pedig nagyon óvatosan mozogj, mindig lassan, figylj oda, kapaszkodj mindenhol, ne tégy hirtelen mozdulatot. Menj sétállni, ha feküdni nem tudsz, lassan , óvatosan sétálgass.

Sejtem mit érzel, mert nekem van 4 törött csigolyám és izületi gyulladásom az egész testemben. Pont tegnap állt be nekem is a derekam, alig éltem... Javasolni annyit tuodok, hogy mozogj, erõsítsd a hátad, hasad, hogy ne a gerincedre nehezedjen a súly. Kérd ki spec doki tanácsát, menj terhestornára. Kitartás és ne hanyagold el magad, annál rosszabb lesz. Lehet, az elsõ mozgások erõsítik a fájdalmat, de utána jobb lesz, hidd el:-) Addig pedig nagyon óvatosan mozogj, mindig lassan, figylj oda, kapaszkodj mindenhol, ne tégy hirtelen mozdulatot. Menj sétállni, ha feküdni nem tudsz, lassan , óvatosan sétálgass.
Koraszülés? Honnan vetted? Ne izgulj, teljesen normális amit érzel. Én is így voltam, alig bírtam megfordulni az ágyban. Próbálj odafigyelni, hogy egyenesen tartsd magad, és ha teheted tornázz! A kilókkal meg vigyázz, mert az uccsó hónapban fog felszaladni még a java. Én kb. 20 kg-ót híztam, 4 hónapja szültem és még csak most kezdenek feljönni a terhesség elõtti farik, de még meg sem közelítem azt a külsõt. Na, de ez legyen a legkevesebb. Beszélj a babócához sokat, megnyugtatja. Kellemes babavárást kívánok!
Szia. Èn ugyan így voltam eben az idöben.Most sem jobb, hidd el.Én voltam u´gy, hogy ülni sem bírtam 5 percnél tovább.Feküdni a bal oldalamon már egy hónapja nem tudok. Nem lessz ezektöl a gondokt´l koraszülés.f igyelj a tarta´sodra, ne görnyedj.Eljön még az is, ogy séta közben megállsz, mert nem bírsz majd tovább lépni.Minden féleképpen napi fél óra séta. kellemes babavára´st. 35hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!