Találatok a következő kifejezésre: 28 napos vannak! Kb (9 db)

A menzeszem 28 napos szünetekkel jön meg mindig, szóval nekem egy ciklus kb 34-35 napos.12 éves korom óta így van, most 18 vagyok. Normális ez vagy forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: 23-35 nap között normális szoval ne aggódj .. legalább rendszeres.. nekem meg kiszámithatatlan szinte és 20 vagyok ..

23-35 nap között normális szoval ne aggódj .. legalább rendszeres.. nekem meg kiszámithatatlan szinte és 20 vagyok ..
A kérdező hozzászólása: Ohh nekem napra pontos pedig még fogamzásgátlót sem szedek, ennyibõl tényleg szerencsém van. köszi a választ

Ti mit éreztetek babásan? A ciklusom 22. napján vagyok (28 napos amúgy) és furcsa érzéseim vannak. Pár napja néha spontán "húz" a derekam aztán kb egy óra után elmúlik.

A másik, hogy párszor enyhén megszédültem az utóbbi napokban, és a szexet sem igazán kívánom...s?t..:S Az étvágyam ellenben elég nagy lett. Szerintetek ez babás jel vagy csak valami hormon dolog? Nem voltam még állapotos, ezért érdekelne a véleményetek. Ráadásul pms tüneteim is max egy nappal a menzesz el?tt szoktak lenni.

Legjobb válasz: Ne keress tüneteket.Épp bebeszélheted vagy lehet a frontok miatt.A baba miatt semmiképp,mivel kb most kezd el beágyazódni(még kb egy hete volt peteérésed),így nincs ami tünetet okozzon. A tüneteket a növekvõ terheshormon okozza.Nekem ez pl a 7. héten jött elõ. Annyi tünetem volt elõször hogy fájt a cicim és kevesebb volt a folyásom sokkal mint az megszokott. Persze ez nem azt jelenti hogy neked hamarabb nem lehet tüneted,de most még biztosan nem a baba. Szurkolok hogy baba legyen.

Ne keress tüneteket.Épp bebeszélheted vagy lehet a frontok miatt.A baba miatt semmiképp, mivel kb most kezd el beágyazódni(még kb egy hete volt peteérésed), így nincs ami tünetet okozzon. A tüneteket a növekvõ terheshormon okozza.Nekem ez pl a 7. héten jött elõ. Annyi tünetem volt elõször hogy fájt a cicim és kevesebb volt a folyásom sokkal mint az megszokott. Persze ez nem azt jelenti hogy neked hamarabb nem lehet tüneted, de most még biztosan nem a baba. Szurkolok hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat. Én is csak azért kérdezõsködöm, mert ilyen tüneteket még sosem észleltem magamon. Nem terveztük még a babát, de ha jön akkor természetesen örülni fogok neki.:) A hasi teltség érzés nálam is megvan, de csak annyi, hogy amúgy teljesen lapos szokott lenni a hasam felkeléskor, mostanában reggel is kicsit puffadtabbnak érzem magam. Tesztet persze még nem akarok csinálni, mert gondolom még nem sok értelme lenne.
Peteérés után rögtön pár nappal furán éreztem a méhemet, mintha tele lenne vízzel, úgy feszült, utána két héttel volt egy többnapos migrénes fejfájásom amit betudtam a frontoknak, menzesz ideje elõtt egy hétig volt a meg fog jönni érzés, a klasszikus tünetek, émelygés, mellfeszülés az um+5.héttõl jöttek, de ekkor már tudtam hogy miért. Amikor együtt voltunk, utána csak azt éreztem h zajlanak odabent a folyamatok, bár én a peteérésemet is nagyon erõsen éreztem, minden ilyen belsõ dologra nagyon érzékenyen reagál a szervezetem.
Szia! Én peteérés után 9 nappal éreztem erõs görcsöt a hasamba, rá két napra pozit teszteltem. Elötte nap gyomorégésem volt ami nekem soha nem szokott lenni. 5 hetes babás vagyok, azóta a mellfájdalmon kívül semmi tünetem. Tüneted még nem nagyon lehet, 8.dpon épp hogy elkezd beágyazódni. Várj pár napot aztán tesztelj ha gondolod. Amúgy miután abbahagytam a gyógyszert hírtelen feleszmélt a testem, elötte soha azóta mindig fájt a mellem mensi elött, elötte semmi peteérés, hasszurka, hasgörcs nem volt, gyógyszer abbahagyása után ezek mind voltak és sokat émelyegtem is. Amúgy peteérés után általában kevésbé kívánják a nõk a szexet.

Lehet, hogy a 16-17. nap van peteérés és a ciklus kb. 27-28 napos? Így is rendesen történhet a beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.

Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.
Ha a peteérésed 16.-17. napon van, akkor a ciklusodnak legalább 32-34 naposnak kéne lenni.ha mégis 28 napos akkor kicsi esélyt látok a 16.-17.napon történõ peteérésre.Azonban kizárni nem lehet, és a beágyazódás is természetesen sikeres lehet, mivel a kettõ nem függ össze.

Általában 27-28 napos ciklusaim vannak. A peteérés tüneteit kb. a ciklusom közepén érzem. A beágyazódáshoz nem csökkenti a luteális időt, hogy a mestruáció előtt már pár nappal kevés mennyiségű barnás, kicsit véres folyásom van?

A beágyazódáshoz mennyi id? szükséges?

Legjobb válasz: A beágyazódás a 7. nap körül kezdõdik és 5 napig tart tehát a 12. napon fejezõdik be. A mensit az elsõ igazi vérzõs naptól számoljuk tehát elvileg nem csökkenti a luteális napok számát viszont a mensi elõtti barnázás ha jól tudom vmi hormonális problémára utalhat. Na nem kell nagy dologra gondolni annyira nem vészes!

A beágyazódás a 7. nap körül kezdõdik és 5 napig tart tehát a 12. napon fejezõdik be. A mensit az elsõ igazi vérzõs naptól számoljuk tehát elvileg nem csökkenti a luteális napok számát viszont a mensi elõtti barnázás ha jól tudom vmi hormonális problémára utalhat. Na nem kell nagy dologra gondolni annyira nem vészes!
A beágyazódás a 7. napon kezdõdik és a 12. napon fejezõdik be. A 13. napon már van annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy halványan pozityv lehet a teszted. Nekem legalábbis a 13. napon már pozitív lett. 21 hetes kismama

A ciklusom 28 napos. A menzesz előtt kb. 7 nappal rendszeresen görcseim vannak, általában éjjel. Most is volt. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes?

Most is volt de ez azt is jelentheti hogy nem vagyok terhes? Pedig nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Tehát van még egy heted a mensiig.Ez a görcs azt is jelentheti hogy meg fog jönni a vérzésed,de azt is hogy nem!Mást nem tehetsz ki kell várnod a hetet.Esélyed természetesen van a terhességre!

Tehát van még egy heted a mensiig.Ez a görcs azt is jelentheti hogy meg fog jönni a vérzésed, de azt is hogy nem!Mást nem tehetsz ki kell várnod a hetet.Esélyed természetesen van a terhességre!

6hónapja nem szedek fogamzásgátlót, de azóta a vérzésem helyett barnás váladék ürül, minimális vérrel, meg görcsölök is. Miért? Ez kb 8-10 napig tart. A ciklusom 28 napos, de mikor van így peteérésem?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek arra utalnak (barnás váladék, erõs görcsök), hogy még mindig nincsen peteérésed. vizsgáltasd ki magad nõgyógyásszal.

Ezek a tünetek arra utalnak (barnás váladék, erõs görcsök), hogy még mindig nincsen peteérésed. vizsgáltasd ki magad nõgyógyásszal.
hát a folyásból egyértelmû, mikor volt pé d.az a tüsszõrepedés, elõtte utána 2-3 nappal ha voltatok együtt az szupi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de nem egyértelmû. Pénteken a 12. napom volt, nem utánna van a tüszõrepedés?
nyúlós folyás napján van a tüsszõrepedés, így utána való 24 óra a legesélyesebb a teherbeesésre-nekem dokim így mondta
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod

28 napos ciklussaim vannak! Kb mikor lehet peteérésem? Hány napig termékenyíthető meg egy petesejt?

Legjobb válasz: próbáld ki a ciklus.hu t ott a rendszer kiszámolja a peteérésedet, minimum 3 mensit idõpontját kell beírnod a naptárba.

próbáld ki a ciklus.hu t ott a rendszer kiszámolja a peteérésedet, minimum 3 mensit idõpontját kell beírnod a naptárba.
Szia! Általában 28 napos ciklus esetén a peteérés kb a 14. napon van. A petesejt 24 óráig életképes, viszont a spermiumok akár 72 óráig is elélnek. Tehát ha a peteérés elõtt 2-3 nappal és peteérés után 1 nappal együtt tudtok lenni az a legbiztosabb. Én néztem három hónapig a reggeli hõmet, de ha biztosra akarsz menni vegyél ovulációs tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

28 hetes 5 napos kismama vagyok. Kb 2 hete észlelem, hogy nem rugdos olyan erőteljesen a baba. Van mozgás rendesen, csak eddig erősebb volt. Mitől lehet ez? Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: szia! nekem is volt ilyen idõszak. de mindig megnyugtattam magam, h. amíg napi 1x érzem, addig nincs gond. és nincs is. legutóbb a doki mondta, h. már faros a babóca, és tényleg érzem, h. másképp és máshol mocorog. lehet nálatok is csak ennyi van, h. másképp fekszik és nem érzed úgy. 30hkm

szia! nekem is volt ilyen idõszak. de mindig megnyugtattam magam, h. amíg napi 1x érzem, addig nincs gond. és nincs is. legutóbb a doki mondta, h. már faros a babóca, és tényleg érzem, h. másképp és máshol mocorog. lehet nálatok is csak ennyi van, h. másképp fekszik és nem érzed úgy. 30hkm
A kérdező hozzászólása: Köszike :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!