Találatok a következő kifejezésre: 28 napos előfordulhat hogy a peteérés (2 db)

28 napos ciklusnál előfordulhat hogy a peteérés a 12-13. napon van?

Legjobb válasz: igen.nem pontosan 14.nap.ez tolódhat 1-2 napot.nem lehet pontosan kiszámolni.csalóka a nõi szervezet.

igen.nem pontosan 14.nap.ez tolódhat 1-2 napot.nem lehet pontosan kiszámolni.csalóka a nõi szervezet.
A kérdező hozzászólása: A 12-13. napon jött belõlem annyi nyúlos dolog, hogy nem 3, hanem 10 centis szállá tudtam volna húzni. Viszont utána még egy napig kevesebb, aztán semmi. Ma megint van kevéske, de közelt sem annyira szépszínû és mennyiségre se olyan, mint akkor volt. Akkor a hasam is fájt, de nem hiszem hogy ettõl, vagyis inkább olyan vakbélgyuszihoz hasonlító fájdalom volt a bal oldalon.
Szia igen lehete peteérés.De vannak olyan nõk akinek 1 hónap alatt 2 peteérése is van.Így szerintem nemmindíg lehet a peteérés napját kiszámítani.Az a nyúlós valami az arra utal hogy akkor volt peteérésed.Nekem az orvos azt mondta hogy menzesz után már lehet 8-10 nappal peteérés eggyes nõknél.üdv 34 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Sok boldogságot Nektek! :-)
Köszike, az elõzõ válaszoló vagyok.Ha van esetleg kérdésed nyugottan írj privitet.

28 napos ciklus eseten elofordulhat hogy a 14-ik nap utan mondjuk a 20-ik napon van peteeres?

Legjobb válasz: Igen,kb:14-én van a peteérésed,és nem hiszem,hogy tartana 20-ig.De azt észre fogod venni mert akkor a folyásod átlátszo nyákos,és nem fehér!

Igen, kb:14-én van a peteérésed, és nem hiszem, hogy tartana 20-ig.De azt észre fogod venni mert akkor a folyásod átlátszo nyákos, és nem fehér!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!