Találatok a következő kifejezésre: 28 napos ciklusom, (415 db)

Aki ezt a clostit szedi, annak 28 napos ciklusai voltak előtte?

Még az érdekelne, hogy a PCOS-t is támogatják ezzel a gyógyszerrel... Akinek ilyen baja van, annak a ciklusai pontosak voltak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem PCOS-em van és a második Clostys kúrámon vagyok túl. Azt tapasztalatam, hogy a Closty nem állítja be a ciklust a kb. 28 naposra. Pedig azt hittem eleinte, hogy majd így lesz. Csak a petérést segíti, nálam is nagyszerûen bevált. Nekem átlag 5 hetente szokott megjönni, szóval 32-35 naposak a ciklusaim, de soha nem tudom kiszámítani pontosan, Soha életemben nem volt napra pontos, még fogamzásgátlóval sem. A PCOS-re ez nem orvosság!!! Csak egyik tünetét, az elmeredó peteérést serkenti.

Szia! Nekem PCOS-em van és a második Clostys kúrámon vagyok túl. Azt tapasztalatam, hogy a Closty nem állítja be a ciklust a kb. 28 naposra. Pedig azt hittem eleinte, hogy majd így lesz. Csak a petérést segíti, nálam is nagyszerûen bevált. Nekem átlag 5 hetente szokott megjönni, szóval 32-35 naposak a ciklusaim, de soha nem tudom kiszámítani pontosan, Soha életemben nem volt napra pontos, még fogamzásgátlóval sem. A PCOS-re ez nem orvosság!!! Csak egyik tünetét, az elmeredó peteérést serkenti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Nekem nem diagnosztizáltak ilyet, de volt egy idõ, hogy nem volt tüszõrepedésem, és ugye ott voltak a kis fulliculosok, amire azt mondták nem PCOS. Volt, hogy 40 napig vérezte, majd megkaptam a fogigátlót, percre pontosan beállt 28 napra, amióta abbahagytam azóta is 28 naposak a cilusaim. Most 27 volt 1 nap pecsételéssel elõtte.
clostit és bromocriptint szedtem. PCOS vagyok, pedig ott már a baba, de nam akadály azt mondták. Az én ciklusaim a fogamzásgátló abbahagyása óta 2 évig 43, 65, 102, napos ciklusok voltak. Csak ez a gyógyszer jött be, akkor 29 napra beállt és most baba van.
2. válaszoló vagyok. A PCOs az sok sok visszamaradt kis petesejtmaradvány ami már nem mûködik, de nem ürült ki, ezért hosszabb a ciklus. A closti segít a petesejtnek eljutni a megfelelõ érettségi szintre, és ha nem termékenyül meg kiürül, ezért lesz utána renszeres a ciklus.
A kérdező hozzászólása: És amint abbahagytad a fogigátlót, ugyan úgy visszakerültek a kis ciszták? Amikor meghallottam, hogy vannak ott ilyen visszamardt tüszõk, azt hittem nekem is ilyenem van. És mégegy utolsó kérdés. amikor fogigátlót szedtél, szépen kiürült a petefészkedbõl minden, vagyis akkor nem is lehetett semmit látni, nem utalt semmi a PCOS-re?
sziasztok Én is pcos vagyok. Nekünk van már egy 3-éves kislányunk és már 1-éve próbáljuk összehozzni a tesóbabát, eddig sajnos sikertelenül. Én is szedtem a clsotit 6 hónapig mert nem volt peteérésem se mensim a gyógyszer nélkül. Most lesz az elsõ spontán hónaunk, hogy nem szedem majd a gyógyszert. Amig szedtem 6 hónapon keresztül mindig 31-32 napon megjött a mensim, és szépen volt is félidõben peteérésem, csak baba nem lett belõle:(((

Csak a peteérés napján lehet teherbeesni? A 28 napos ciklus elején vagy végén nem?

Legjobb válasz: Ezt nem is értem. Bármikor teherbe eshetsz, amikor peteérésed van. Ha a 28 napos ciklus elején van peteérésed, akkor olyankor, ha a ciklusod végén, akkor olyankor. Nem föltétlen a ciklus közepén van a peteérésed. De valójában mit szerettél volna kérdezni?

Ezt nem is értem. Bármikor teherbe eshetsz, amikor peteérésed van. Ha a 28 napos ciklus elején van peteérésed, akkor olyankor, ha a ciklusod végén, akkor olyankor. Nem föltétlen a ciklus közepén van a peteérésed. De valójában mit szerettél volna kérdezni?
Azért legtöbbször valóban kb. középidõben eshetsz teherbe. Persze vannak potya peték, de ritkák.
Utóbbi válaszolóhoz csatlakoznék. Én úgy tudom, hogy általában a ciklus közepén ven peteérés, s ekkor ezért lehet esetleg több ún. sárga folyás is a bugyin, ezért én úgy gondolom, hogy ciklus közepe felé van a legnagyobb esély teherbeesni, de persze máskor is lehetséges, akár az elõbb ún potyapeték miatt, illetve, hogy a feljutó spermák én úgy tudom, hogy kb 3 napig ott még életképesek.

Utolsó menstruacio elsõ napja nov.23.28 napos ciklus december 31. én csak 2-3mm petezsak?

Ez baj ugye? :-(

Legjobb válasz: Miért lenne? Ha egész életedben 28 napos is volt a ciklusod, AZ SE garancia arra, hogy mindig az is lesz. Simán lehet, hogy EZ, amibõl a gyerek összejött, egy hosszabb ciklus. Vagy extra spontán peteérésed is lehetett és akkor máris teljesen normális ez a méret.

Miért lenne? Ha egész életedben 28 napos is volt a ciklusod, AZ SE garancia arra, hogy mindig az is lesz. Simán lehet, hogy EZ, amibõl a gyerek összejött, egy hosszabb ciklus. Vagy extra spontán peteérésed is lehetett és akkor máris teljesen normális ez a méret.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. remélem minden oké. gondolom úgyis az számít hogy a következõ uh mit mutat.

A Clostilbegyt szedése után beáll a 28 napos ciklus?

Legjobb válasz: Nem nekem mindig 28 napos volt,de szedtem a clostilt és a 3 hónap után úgy megkevert,hogy 29 és 30 naposra váltott.Aclostilt én nem a ciklus miatt szedtem hanem babát szeretnénk és peteérés miatt.

Nem nekem mindig 28 napos volt, de szedtem a clostilt és a 3 hónap után úgy megkevert, hogy 29 és 30 naposra váltott.Aclostilt én nem a ciklus miatt szedtem hanem babát szeretnénk és peteérés miatt.
Nekem ingadozik, de olyan hosszú mint a szedése elõtt volt (40-42 nap) nem volt azóta se, max 35 nap. Egyénenként változó.

Dec27 volt mensim első napja, 28 napos ciklushoz képesz késik egy napot lehet baba? De teszt negatív!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is 27-én volt az elsõ mens.nap és nekem is 28 naposak a ciklusaim. Én tegnap reggel teszteltem-at. Persze, hogy lehet baba. Vannak tüneteid? A hõdet szoktad mérni?

Szia! Nekem is 27-én volt az elsõ mens.nap és nekem is 28 naposak a ciklusaim. Én tegnap reggel teszteltem-at. Persze, hogy lehet baba. Vannak tüneteid? A hõdet szoktad mérni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, sajna megjött:((!!Soha nem mérem a hõmet, nem értem, hogy mit kell nézni és hogyan de ha esetleg tudod kérlek tájékoztass!!nagyon köszönöm!!Már nagyon szeretnénk babát, de 2 éve nem jön össze:((!!
Nagyon sajnálom. Babáttervezõkotthona.hu-n olvastam én is mit hogyan kell figyelni. Olvasd el te is szerintem nagyon jó oldal. Remélem segít egy kicsit. Nekem is megjött elõzõhét vasárnap. Orvosnál voltál, hogy ilyen rég nem sikerül? Mit mondtak?

Márc.28 -án, a ciklus 11. napján volt peteérésem.28 napos ciklus esetén mikorra nem várom pontosan és mikor tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Várd meg a 28. napot és akkor tesztelj bár azt mondják a peteérés után 14. napon már van akinek mutathat pozitívat. Tehát nálad ez a 25. napon van. Majd látod! Van felesleges teszted megpróbálhatod hamarabb de 2-3 naponta érdemes újra próbálkozni. Addig is türelem. Mondom én aki már alig bírja ki hogy eljöjjön a jövõ hét kedd....:(

Várd meg a 28. napot és akkor tesztelj bár azt mondják a peteérés után 14. napon már van akinek mutathat pozitívat. Tehát nálad ez a 25. napon van. Majd látod! Van felesleges teszted megpróbálhatod hamarabb de 2-3 naponta érdemes újra próbálkozni. Addig is türelem. Mondom én aki már alig bírja ki hogy eljöjjön a jövõ hét kedd....:(
A kérdező hozzászólása: Én is olvastam a 14 napot, ezért kérdeztem. Köszönöm, hogy írtál!
Nagyon szívesen. Megy a drukk!! Aztán ide meg ide ha összejött....:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy! Köszi! Én is szorítok Neked! Ez az ötödik hónapunk, remélem most tényleg összejött. Ti mióta próbálkoztok?
1, 5 éve!! Ez a 3. Clostys hónapom:( Remélem most sikerül. Még van 6 napom....nagyon messze van még!
A kérdező hozzászólása: 1, 5 év az nagyon-nagyon hosszú idõ!!! :( Mi is azt gondoltuk nem olyan nagy ügy lesz a babaprojekt, nem szedem a gyógyszert és kész, már teherbe is esek. Aztán mostmár öt sikertelen hónap után másképp látjuk a dolgokat, kiderült nem is olyan könnyû mint gondoltuk. Pedig mi még nem szólhatunk semmit, még csak pár sikertelen hónapunk volt.Szívbõl kívánom nektek, hogy jövõ héten végre pozitív legyen az a teszt!!!!!! Majd jelentkezem nálunk mi újság, a 28 nap most héten telik le, de csak jövõhéten tesztelek én is (ha kibírom addig :) ).

28 napos ciklus 23. napján nem sok az esély babára, ugye? Sikerült vkinek ilyen késõi együttlétbõl?

Legjobb válasz: A 28 napos ciklusnál kb. 12-14ig esélyes a teherbeesés.Az elsõ és 2.-ik fiammal a 12.-ik napon estem teherbe.

A 28 napos ciklusnál kb. 12-14ig esélyes a teherbeesés.Az elsõ és 2.-ik fiammal a 12.-ik napon estem teherbe.
Mi a 24.napon voltunk együtt, elõtte meg a hetediken. Holnap megyek a nõgyógyászhoz mert kb. 8 hetes terhes vagyok.Mindig figyelem a ciklusomat, most is biztos voltam benne, hogy a 20.nap körül túl voltam a peteérésen és a 24.napot biztonságosnak hittem.Szerintem ez a baba egy extra ovuláció gyümölcse. Ezek szerint bármikor teherbe lehet esni. Kitartás!

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vette

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vettem egy tesztet: negatív. Hány nap után érdemes tesztelni? S milyen tesztet vegyek? Nagyon szeretnénk babát. Adrienn

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vette

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vettem egy tesztet: negatív. Hány nap után érdemes tesztelni? S milyen tesztet vegyek? Nagyon szeretnénk babát. Adrienn

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A terhesség jele lehet? Az utolsó mensim november 18-án volt.28 napos ciklusaim vannak, és a párommal középidőben többször voltunk együtt. A következő mensimnek kedden kellene megjönnie de már napok óta érzem, és barnás folyásom van.

Ilyen korán nem szoktam görcsölni. légyszives adjatok tanácsot, illetve mik a tapasztalataitok ilyen esetben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim,az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi,PÉ-kor végig együtt voltunk,babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést,apró hasszúrkák,hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem,na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is,hogy baba,vagy mensi lesz,és tudom,ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni,majd csak hétfõn teszem,ha addig nem jön meg,az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához,hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel,és kevés barnázása,elment dokihoz,kiderült babás,kapott terhességmegtartó gyógyszert,azóta két kisfiú boldog anyukája:)

Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi, PÉ-kor végig együtt voltunk, babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést, apró hasszúrkák, hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem, na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is, hogy baba, vagy mensi lesz, és tudom, ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni, majd csak hétfõn teszem, ha addig nem jön meg, az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához, hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel, és kevés barnázása, elment dokihoz, kiderült babás, kapott terhességmegtartó gyógyszert, azóta két kisfiú boldog anyukája:)
nekem a barnázás mindig a mensi jele volt, amikor pozitívat teszteltem akkor nem volt barna sem. Remélem neked csak a beágyazódást jelzi!
Szia!Nekem is a barnázás a mensi jele volt.Amikor pedig terhes lettem egyáltalán nem barnáztam csak görcsölt kicsit a pocim!De drukkolok , hogy neked baba legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!