Találatok a következő kifejezésre: 28 napos a (474 db)

Ez tényleg így van? Ha tudom pontosan a tüszőrepedés napját akkor rá 14-napra kell megjönnie, vagy nem megjönnie? (Nekem nem 28 naposak a ciklusaim, hanem 30 felett! )

Legjobb válasz: akkor van álltalában a 14.napom ha valakinek 28 napos a ciklusa mindig a ciklus felénél van peteérés(jobb esetben)szóval ha pl 32 napos a ciklusod akkor kb a 16.napon van pete érésed!és rá 16 napra leszel beteg(ez csak egy péda)akkor kell betegnek lenned!persze ha babát szeretnél akkor azt kívánom hogy ne legyél az!sok sikert

akkor van álltalában a 14.napom ha valakinek 28 napos a ciklusa mindig a ciklus felénél van peteérés(jobb esetben)szóval ha pl 32 napos a ciklusod akkor kb a 16.napon van pete érésed!és rá 16 napra leszel beteg(ez csak egy péda)akkor kell betegnek lenned!persze ha babát szeretnél akkor azt kívánom hogy ne legyél az!sok sikert
Elméletileg így van, de a gyakorlatban 1-2 nap csúszás mind két irányba elõfordulhat.
elsõ válaszoló vagyok!igazad van!azért is írtam hogy jobb esetben!bár az lenne a legegyszerübb ha mindig minden ugyan akkor lenne, és akkor lenne esélye az embernek ezt kiszámolni de hát sajnos ez nem megy ilyen egyszerüen mint ahogy sajnos sok más dolog sem!
Az nem igaz, hogy mindig középidõben van a peteérés. Ez csak 28 napos ciklusnál van. Te jól írtad, a peteéréstõl a menstruációig minden esetben 14 nap telik el. Tehát az elsõ válaszoló példáját hozva: 32 napos ciklusnál a peteérés a 18. napon van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Nekem pont a 18. napon volt!Remélem nem fog megjönni!
Igen, úgy van ahogy az elõzõ válaszoló is mondja. A peteérés bármikor is van, utána mindig 14 nap múlva jön meg a menstruáció, ugyanis a luteális szakasz éppen 14 napig tart.
Pontosabban: a luteális szakasz 12-tõl 16 napig tart. Egyéne válogatja. Nekem pl. 13. De legalább ez nem változik.
Nekem mindig 17 nap a luteális szakasz... nem igaz, hogy mindig 14 nap.
ezt a 14. napon meg félidõs peteérést én sem értem..mert én mikroszkópos ovu tesztet használok, és amikor páfrányos akkor aznap van peteérésem ugye..na most nekem utána 3-4 napra mindig megjött eddig..sajnos mert nem sikerült teherbe esnem..akkor most mi igaz és mi nem???

Ha túl rövid a luteális szakasz akkor nehezebb teherbe esni? Ez bajt jelent? 27-28 naposak a ciklusaim.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50db91630b242dc1687004..

Legjobb válasz: 11 nap még hatáereset. De igen, a rövid luetális szakasz csökkenheti a teherbeesés esélyét (vagy korai vetélést okozhat). De egy görbébõl még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Lehet, hogy ez a ciklusod nem is 28 napos lesz, mert eltolódott az ovud.

11 nap még hatáereset. De igen, a rövid luetális szakasz csökkenheti a teherbeesés esélyét (vagy korai vetélést okozhat). De egy görbébõl még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Lehet, hogy ez a ciklusod nem is 28 napos lesz, mert eltolódott az ovud.
Szerintem az ovud 24.-körül volt, most vagy a 8.-dik napon, varj meg egy kicsit. Hatha lesz meg 4 napod, az mar nem lenne olyan rossz.De lehet, hogy meg sem jön.:-)
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ görbém, szal nem tudom, h eddig is igy volt e, de tény, h volt egy vetélésem pár hónappal ezelõtt. Én is remélem, h nem jön meg, de ha mégis akkor legalább tudom, h mi volt a probléma. A palástfû tea segithet ezt meghosszabitani?

Fáj a mellem, de nem úgy mint mensi előtt szokott! 28. napos a ciklusom. Ma van a 27. mindig hamarabb jön meg de most nem! Mi lehet?

peteéréskor együtt voltam a v?legényemmel! Baba lehet?

Legjobb válasz: Ha 28 napos a ciklusod, akkor hogy jön meg hamarabb? Nem is értem... Lehet baba, lehet nem az.:)

Ha 28 napos a ciklusod, akkor hogy jön meg hamarabb? Nem is értem... Lehet baba, lehet nem az.:)
Ha "mindig elõbb jön meg", akkor nem 28 napos a ciklusod...
Igen, esélyes a baba. Tesztelj egyet.
Ha hamarabb jön meg kizárt h 28 napos legyen a ciklusod de tesztelj :)
Nekem a mellem már kb 1 héttel a nemvárt elõtt el kezdett fájni vagy másfél hét. Akkor még nem nagyon de néha-néha beleszúrkált. Az volt a legelsõ jelem. Mire elértem a nemvárt napjára már sokszor majd le szakadt a mellem.

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Clostyt szedek, ez volt a második hónap. Mikor jön meg a hatása, eddig csak azt vettem észre, hogy 26 nap helyett 28 naposak a ciklusaim, de baba még sehol. A peteeres később jelentkezik?

Legjobb válasz: A closti beállítja 28-29 naposra, nálam is így volt a 70napos ciklusaimmal.. a peteérés pedig a 12-16. nap közt volt..második hónapban már tudtam és sikerült...lh teszttel néztem .

A closti beállítja 28-29 naposra, nálam is így volt a 70napos ciklusaimmal.. a peteérés pedig a 12-16. nap közt volt..második hónapban már tudtam és sikerült...lh teszttel néztem .
Tüszõrepesztõ szurit nem kaptál? Hány petéd ért meg? Pároddal minden ok? Nekem is clostit adtak, meg szurit is, és most csak várok....:) ))
Ebbõl még bármi lehet. Folyás nem mindenkinek van menszi elõtt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt folyásom meg ma reggel is, de most nem..vagyis nem annyi!
A legbiztosabb ha veszel egy tesztet, ha 28 naposa ciklusod és a 28. napon vagy, már mutatja az érzékenyebb teszt (Rossmannos Facelle tesztcsík jött be nekem leginkább, olcsó, és nekem 25. napon mutatta a babát).
Nekem is 28. napon mutatta ki a Gabrielle teszt. Nem akarlak megbántani kedves kérdezõ de ezeket a kérdéseket annyira nem értem. Mindenkinél másképp jönnek ezek elõ de ha még van is olyan akinek így volt az nem jelenti azt h neked is. Ezt egy teszt tudja kimutatni h az vagy sem.

Augusztus 24-28-29-én voltunk együtt a párommal 27-28 naposak a ciklusaim lehet ebből baba?

Peteérésem a szgép szerint 21-24-ig de most már nem értem,mert igaz 21-22-én is együtt voltunk de van aki azt mondja kicsit kés?bb kellett volna!Mikor érdemes tesztelnem?Várjak amíg kimarad a menszi?

Legjobb válasz: Tudom nagyon nehéz, de várd meg míg kimarad! Akkor sokkal biztosabb eredményt kapsz!

Tudom nagyon nehéz, de várd meg míg kimarad! Akkor sokkal biztosabb eredményt kapsz!

Ez a görbe lehet terhesség? 28 naposak a ciklusaim.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50d880f5ab4d7c50df9f44..

Legjobb válasz: Én kivárnám a 28. napot...

Én kivárnám a 28. napot...
Igen lehet! Nagyon is! Optimálisabb lenne ha azonos idõben mérnéd a hõdet!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Az sajna kicsit nehézkes lenne, mert a gyerekem hol 6kor, hol fél8kor kel :) De remélem igazad lesz! :) Te mikor tesztelnél a helyemben? Sajnos a tünetekre nem tudok apellálni, mert már másfél hónapja hányingeres vagyok, tehát ha ez az lenne, sem tûnne fel.. (akkor volt vetélésem). A mellem hááát, talán a bimbó picit érzékenyebb, de a szoptatást 3 hete hagytam abba, ki tudja, talán csak emlék ;) Tegnapelõtt meg tegnap volt mindjártmegjön érzésem, meg pici nyomás a méhem körül, de ma már az sincs...
Valószínû, hogy 14.nap volt peteérésed.Most már az emelkedett hõdet láthatjuk, ami a pé során ment fel. Ha terhes maradtál, ha nem az felmegy. Megvan az esély, h az legyél, de ennyibõl még nem lehet megmondani.Nem biztos.
A kérdező hozzászólása: A testem a 10-12. nap körül jelezte a peteérést, akkor volt tojáfehérjés folyásom.

Ti hanyadikan tesztelnetek a helyemben, ha okt.15-en volt meg a menszeszem, 28-an voltunk egyutt es 28 naposak a ciklusaim? Van ra esely hogy 8-an halvany pozitivat teszteljek?

Legjobb válasz: Kár szerintem ennyire türelmetlennek lenni. Nagy eséllyel nem mutat semmit, na akkor jön a csalódás stb. Te tudod, de én várnék!

Kár szerintem ennyire türelmetlennek lenni. Nagy eséllyel nem mutat semmit, na akkor jön a csalódás stb. Te tudod, de én várnék!
11-én tesztelj, leghamarabb!és majd ird meg az eredményt!megy a szoritàs!:)
8-an keves az esely, hogy barmit is lass a teszten a 2. csikbol. Csak szomoru lennel es duhos, ideges, ketelkedo, hogy de mi van ha megis. Varj inkabb meg 2-3 napot ekkor mar ha van baba a teszt is jelezni fogja.
akkor tesztelj ha kimaradt a mensid. elõtte felesleges, csak pénzkidobás.

Lh teszttel jósteszteltem 8. dpo -n. Itt a képem. Az alap lh szintet mutatná 21. ciklusnapon? Általában 27- 28 naposak a ciklusaim. Szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/20101116456_1__www.kepfel..

Legjobb válasz: oktober 19 én kellet volna megjönni , és 32 34 napos a ciklusom :)

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/els__10__s_a_mai_www.kepf.. ezek voltak az elsõ terhes tesztek , ezek után csak lhztam
Na de nem szomorkodni , kitartás !! figyelek majd ird meg mi lett a fejlemény !
oktober 19 én kellet volna megjönni , és 32 34 napos a ciklusom :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom édesanyádat és sok erõt és kitartást kívánok neked! A babádhoz pedig sok boldogságot és mégegyszer köszönöm a tanácsot!
semmi , tudod mi türelem !! De ezt tény soha nem gondoltam most teherbe esek 4 honap után most voltunk egyszer együtt , az anyukám haldoklik kész vannak az idegeim ! Ha a körülmény számit nekem most tényleg semmi nem volt aktuális , és én ápoltam anyumat :( és látod most jött össze ! Én sem értem , számomra is hihetetlen :)
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel csináltam mindet. Én még várok, mert még csak a 8. nap peteérés után és csak 25-ös tesztem van itthon, nem hiszem, hogy mutatná. Érdekes, de pár napja égõ érzés van az alhasamban, soha nem tapasztaltam hasonlót. Gratulálok mégegyszer. Ha van még valami tanácsod, vagy észrevételed, szívesen veszem!
Szia az a helyzet ez igy kevés , majd ha mindennap erõsödik akkor jó lesz felteszem az enyémet !!! üdv egy 8 hetes aki négy évet várt :)
jó lesz de ugye reggel csinálod ? mert ezt reggel kell ! 10 dpon volt az elsõ de nekem akkor már a vaterás teszt mutatta a terhességet csak nem hittem el mert tul halvány volt ezért lhtam !!
A kérdező hozzászólása: Gratula a babához! Köszi, várom a tiédet!
Szerintem igen az alap lh szintedet mutatja , túl korai és még ha késõbb csináltad volna is a 12.dpo-n még akkor is az erõsödést kellene figyelni, egyébként meg lufti az egész. Tényleg türelem, majd ha nem jön meg másfél nap késés után jelezhet a terhességi is , addig meg csak fokozatosan majd belehergeled magad, ne haragudj! Nekem is 28 napos a ciklusom az elsõ gyermekkel is másfél nap késés után mutatta ki a terhes teszt halványan , a clearblue meg egyértelmûen. Persze ettõl lehet szerencséd hogy neked ezt jelzi, ezért írtam hogy lufti az egész jóstesztelés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!