Találatok a következő kifejezésre: 28 hetet a heten es (116 db)

Táskában elázott??? az furi szitu.... telefonos szervízekben érdeklõdj.. és vigy utána rá, ne fürdesd:)
Próbáld kiszárítani. szedd szét, amennyire csak tudod, és levegõs helyen de ne napon szárítsd kb 1 hétig. utána megjavulhat. én már gyógyítottam meg többször is telefont, pedig azok a "nagy" iPfonehoz képest sehol nem voltak.
Szedd szét, keress rajta egy matricát ami piros, vagy valamilyen színes. Az jelzi hogy elázott. Aztán szedd le, vidd el egy másik szervízbe(hogy ne ismerjenek fel), és megjavítják. Mondd hogy nem tudod mi lett vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Gumikacsával fürdök, nem telefonnal. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos az iPhone-t nem érdemes szétszedni. A javítás során sem szedik szét. Már szétszedés nélkül is látszik néhány jól elhelyezett indikátor elszínezõdésébõl, ha megázott. Garanciális javítás során egyszerûen kicserélik a készüléket. Ma már nem 122000, hanem "csak" 67000 a csere.

A 27-28. héttől számitva ki mennyit hizott a végéig? És ki hanyadik héten szült?

Legjobb válasz: 28. héttõl 10kg híztam a végéig (összesen 17kg)

28. héttõl 10kg híztam a végéig (összesen 17kg)
Szia. Én a 23.hétig 10 kilót híztam, a 23.héttõl a 40.hétig felszedtem még 4 kilót. 14 kilót híztam összesen, 40+3.héten szültem, a 14 kilóból sajnos eddig csak 7 kiló ment le, a többi még rajtam van pedig szoptatok :( 2 hós baba anyukája
Szerintem készüljetek fel !Nem kizárt hogy szülõk lesztek! :)
hát még várj egy pár napot, aztán szerintem csinálj meg egy tesztet(:
Szia! Ha már második hete késik, akkor már most is tesztelhetsz. Bár ha rendesen használtátok az óvszert, akkor elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. De nem normális semmiképpen, ha egyébként 28 napos ciklusnál két hetetkésik. Menj el dokihoz, terhességen kívül más is okozhat vérzéskimaradást.
Nálam hét évig volt az, hogy egy-két heteket is késett, amíg nem írtak fel nekem tablettát, ami rendbehozta, lehet, neked is ezt fogja ajánlani a doki. És mivel te már nemi életet is élsz, nyugodtabb lehetsz tõle, hisz nem lesz petéd, amit barátod kisbabává formálhat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csináltam tesztet tegnap ketõtt is és negatív lett szerencsére nem leszek anya. Viszont orvoshoz is el kénne mennem ez ügyben , hogy kimarad a vérzésem stb és szerindtem el is fogok menni köszönöm még egyszer mindenkinek:)

Mit jelent K/2 ezt írta a doki a kiskönyvembe és a méhszáj pedig 3100 28. héten?

Érdekes mert a méhszájam egy hónapja 2000 volt most meg ez.

Legjobb válasz: 3100- 3 ujjnyi hosszú a méhnyakad- ez nagyon jó, nem rövidült még- az egyes azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj 1 ujjnyira kinyilt. Nálam is így volt a 28. héten, de nekem már csak 1 ujjnyi hosszú volt a méhnyak. Nem lett koraszülés nálam, igaz sokat feküdtem és Magne B6-ot szedtem sokat. Vigyáz a fertõzésekre, nyitott méhszájnál erre is figyelni kell.

3100- 3 ujjnyi hosszú a méhnyakad- ez nagyon jó, nem rövidült még- az egyes azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj 1 ujjnyira kinyilt. Nálam is így volt a 28. héten, de nekem már csak 1 ujjnyi hosszú volt a méhnyak. Nem lett koraszülés nálam, igaz sokat feküdtem és Magne B6-ot szedtem sokat. Vigyáz a fertõzésekre, nyitott méhszájnál erre is figyelni kell.
K/2-->köldök felett 2 ujjnyival van a méhed teteje.K/1-akkor még csak 1 ujjnyira volt a köldököd felett. A méhszájra pedig az elõzõ válaszolt. 27hkm
Elõzõ vagyok: K2 azt jelenti, hogy a méhfenék a köldök alatt 2 harántujjal helyezkedik el.

Szerintetek, ha a 28. hét óta fejvégű a babám, és egyszer sem mozdult ki azóta, akkor kell még tartanom tőle, hogy visszafordul szülésig? 34+2hkm

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy megfordul, de persze bármi elõfordulhat. Az sem biztos, hogy most nem forog ide-oda bent :) Nekem a 2. lányom a 38. héten még mindig farfekvéses volt, már felkészültem lélekben (+ vizsgálatokkal) a császárra, erre a 40. hétre megfordult, mindezt úgy, hogy észre sem vettem, pedig nem volt kicsi baba 3550g-al született meg. Viszont a nagyobbik lányom a 19. héttõl már fejfekvéses volt és az is maradt végig. Ha befordultak akkor nem nagyon szoktak visszafordulni.

Nem valószínû, hogy megfordul, de persze bármi elõfordulhat. Az sem biztos, hogy most nem forog ide-oda bent :) Nekem a 2. lányom a 38. héten még mindig farfekvéses volt, már felkészültem lélekben (+ vizsgálatokkal) a császárra, erre a 40. hétre megfordult, mindezt úgy, hogy észre sem vettem, pedig nem volt kicsi baba 3550g-al született meg. Viszont a nagyobbik lányom a 19. héttõl már fejfekvéses volt és az is maradt végig. Ha befordultak akkor nem nagyon szoktak visszafordulni.
helló, 3-as vagyok, nekem már 4 hónapos a babám, neked gratulálok :
A kérdező hozzászólása: Szia! nekem nem mozdult végül, végig ugyan abban a pozicióban maradt:) Már 3 hónapos. Bár szerintem a 17. héten még korai ezzel foglalkozni, valakinek még a 36. héten meg a 38. héten is változtat a testhelyzetén, az enyém lusta volt:)
17. heti uh-n voltam a minap a dokimnál és az én babám is fejjel lefelé a méh felé feküdt. Én nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentõséget, mert az elõzõ ultrahangokon láttam, hogy milyen sokat mozog a baba, úgyhogy gondoltam most így fekszik, késõbb majd máshogy fog. De most ahogy olvasgatom a bejegyzéseiteket, látom, hogy ez fontos, hogy hogyan fekszik. Akkor most megkérdezem....:) az én babám, most már így fog feküdni végig vagy ez még nagyon korai és százszor elfordulhat? 18 hetes vagyok, pont ma.
4/7 es vagyok. nem a 17.héten hanem a 27.-en , bocsika!
Bármikor visszafordulhat, akár szülés elõtt egy nappal is. Nekem a 37. héten faros volt, a 38. és 39. héten fejvégû, aztán a 40. héten visszafordult. Mindezt úgy, hogy nem vettem észre, pedig nagy baba volt.
Sziasztok! Én 31 hetes kismama vagyok és kb. nekem is a 28. hét óta fejvégû a babám, és a 30. heti uh-n is az volt. Én is remélem, hogy már nem fordul vissza farosba.
Nekem a legelejétõl a végéig fejvégû volt. Imádkoztam nehogy megforduljon és hallgatott rám.
Nekem a 17.héten még faros volt, aztán a 30. on is, 31-en 2 napra befordult a jó irányba, utána megint faros lett. aztán újra fejvégû a 32.héten 1, 5 napig úgy is maradt. most 33 hetes vagyok, 1, 5 napja fejvégû.... engem ezzel az ide oda forgásával sírba kerget... dokim mondta 31.héten, ooo már ne aggódjak így is marad. ja 2 napig. most viszont már nagyon remélem nem fordul vissza! amúgy 2. baba, persze több a helye, de akkor is :)
31. héten fordult farosba, aztán 35. héten vissza, és nem igazán vettem észre, nem is fájt, csak észrevettem, hogy aktívabb. Pedig elsõ baba. Remélem most már így marad :D
Nem hiszem hogy mar megfordul egyre kevesebb a hely neki. Nem nagyon akarnak mar ilyenkor forogni.
Sziasztok! A 6. válaszoló vagyok. Gratulálok nektek a picikhez :) ! Azóta nekem 2 és fél hónapos a kislányom és nekem is már végig fejvégû maradt.

28. hétre mennyit híztatok? És a végéig még kb. mennyi várható?

Legjobb válasz: Nálam terhességenként volt változó. Az elsõ alkalommal (bár akkor 25 éves voltam!) mind összesen 9 kg-t híztam, a második babámnál 34 évesen 18 kg, amibõl a 28. héten kb. 10 kg volt. Most 35 évesen, 20 hetesen 3,5 kg-nál tartok. Nem tudom mennyi lesz a vége, én most látom legnagyobbnak a hasamat bármelyiknél....

Nálam terhességenként volt változó. Az elsõ alkalommal (bár akkor 25 éves voltam!) mind összesen 9 kg-t híztam, a második babámnál 34 évesen 18 kg, amibõl a 28. héten kb. 10 kg volt. Most 35 évesen, 20 hetesen 3, 5 kg-nál tartok. Nem tudom mennyi lesz a vége, én most látom legnagyobbnak a hasamat bármelyiknél....
15 kg plusszal kezdtem a terhességet. A 7-13. hétig nem is bírtam se enni se inni, mégis a 19. héten plusz 9 kg-nál tartottam. A 33. hétig nem is jött fel több. Azóta még lett 3-4 kg, de ez többnyire víz. Szerintem már nem is hízok többet. 36 hetes kismama
Szia! Én ma töltöttem 28. hetet 5kg jött fel eddig és rajtam nem látszik meg.
én ma vagyok 29.hetes, és eddig 8kg-ot híztam. :-) Csak a hasamra és a derekamra jöttek a kilók, sehol máshol nem látszódik. Elsõ terhességemnél 11kg-ot híztam.
Szia, Én most vagyok 28 hetes.. és 5kg van rajtam... igaz túlsúllyal kezdtem... remélem 8nál megállok... jó lenne :)
A 28 hétig 14 kilót híztam. A szülésig 22 kiló jött fel de sok volt a víz. A kórházból 10 kiló minusszal jöttem haza . 3 hetes a kislányom és már csak 6-7 kiló plusz van rajtam. Nem vacsorázom és ez nagyon hatásos. Sajnos nagy bánatomra nem tudok szoptatni, így mehet a vacsora megvonás.
Szia!! Én most 27 hetes vagyok, de 12 kg-ot híztam tehát jó sokat. Érdekes módon nem olyan drasztikusan látszik rajtam inkább csípõre meg hasra meg arcra ment. De olvastam olyat, hogy aki eddig ennyit hízik, a 30. héttõl már alig fog. Ismerõseim is voltak így, remélem nekem is így lesz:)
A 28. hétig 2 kg jött fel, azóta 32 hetes vagyok, és még 2 feljött. Ha ezt a havi 2-t innentõl tartom, elégedett leszek. :)
28.hétre a hányinger miatt szinte semmit nem híztam. Most 39 hetes vagyok és plusz 15 kg van rajtam:-S
28 hetesen +6 kg, aztán onnan kezdõdött a hízás, újabb 6 kg lett, remélem ez a vége. 50 kg-ról indultam, ránézésre nem látszik, pocak+ cici, talán egy picit a csípõm lett szélesebb, de azért nõ lévén a tudat ott van bennem, hogy híztam :(. DE ELSÕ A BABA, úgy gondolom mindenki maga érzi, hogy sok vagy kevés neki ami felszed. A védõnõm szerinte az is számít, hogy ki mennyi idõs és milyen életvitele volt elõtte, ezért ezek a számok "egyediek " 39 h km

Az baj, hogy nem telik el 1 hónap (30 nap) két oltás között, hanem csak 4 hét (28 nap)? A gyerekorvosunk 4 hetenként adja a kötelező oltásokat és a pneumococcus ellenit.

Legjobb válasz: Di-Per Te oltásnál meg kelett várni a dátum szerinti köv. hónapot nem csak a 4 hetet ezért 1 oltást 5 hét mulva kaptunk a pneomónál nem gond 4 hét is elég

Di-Per Te oltásnál meg kelett várni a dátum szerinti köv. hónapot nem csak a 4 hetet ezért 1 oltást 5 hét mulva kaptunk a pneomónál nem gond 4 hét is elég
Nem baj.
Szerintem nem gond, legalábbis az én kisfiam is így kapta meg.

Mik a normális eredmények a 28-29. heti ultrahangon? (Főleg a BPD és az FL érdekelne.)

Legjobb válasz: Szia!Én pont tegnap voltam.A BPD 71,7mm az FL 49,7mm.Megnéztem,hogy a "hivatalos" méretekhez képest hol állunk .A BPD a korának megfelelõ,az FL 1 héttel fiatalabbnak felel meg.Én nem aggódom ezen mivel még fejlõdésben van.A "hivatalos" táblázat amúgy is csak egy viszonyítási alap,minden baba más és más.A súlya kb.:1100gramm.Gratulálok a babádhoz.28 hetes elsõ babás kismama

Szia!Én pont tegnap voltam.A BPD 71, 7mm az FL 49, 7mm.Megnéztem, hogy a "hivatalos" méretekhez képest hol állunk .A BPD a korának megfelelõ, az FL 1 héttel fiatalabbnak felel meg.Én nem aggódom ezen mivel még fejlõdésben van.A "hivatalos" táblázat amúgy is csak egy viszonyítási alap, minden baba más és más.A súlya kb.:1100gramm.Gratulálok a babádhoz.28 hetes elsõ babás kismama
én pont ma voltam 30+4 naposan BPD 75mm Fl 57 mm
Szia!Én több helyen utánanéztem, az értékeitek átlagosnak mondhatóak. Nekem 29hét+1nap: 84 volt a BPD, de úgy néz ki, hogy az én babám nagyobb az átlagnál. Nincs miért aggódnod!

Ma voltam 28 hetes uh-n, és az AC (haskörfogat), picit kevés kb 20mm-rel (220 mm). Egy hete 4D-n 225 volt. Valami baja van a gyereknek, vagy ez nem mindig egyforma?

Kicsit megijedtem, mert amúgy a többi adat rendben van, és a doki is azt mondta, hogy minden oké, de ezt az adatot nem tudom hova tenni.

Legjobb válasz: kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.

kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.
Szia! Mivel a magzatvized nem mindig egyforma, egyfajta körforgás az egész, ezért lehet, hogy kevesebbet mértek.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták kb 1100-1200 gramm.
Szia Nekem is 1200-ra saccolták. remélem minden ok lesz.
Szerintem ne ijedj meg , el is mérhették akár most akár elõzzõleg, egyébként nekem 3 hete 26 hetesen mértek 234mm-t a haskörfogatra.:) lehet hogy óriás bébim lesz:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!