Találatok a következő kifejezésre: 28 hetesen menni (18 db)

28 hetesen kell menni uh és belső vizsgálatra vagy mikor kell menni?

Legjobb válasz: Én is úgy tudtam, hogy 28 hetesen kell ultrahangra menni, de az orvos azt mondja, hogy a 30. vagy 31. héten. Én holnap kezdem a 27. hetem, nekem márc.18-án kell orvoshoz menni, de belsõ vizsgálatot nem biztos, hogy csinál.

Én is úgy tudtam, hogy 28 hetesen kell ultrahangra menni, de az orvos azt mondja, hogy a 30. vagy 31. héten. Én holnap kezdem a 27. hetem, nekem márc.18-án kell orvoshoz menni, de belsõ vizsgálatot nem biztos, hogy csinál.
Nálunk 26. héten van uh és kenetvétel, a következõ pedig 36 hetesen.

28 hetesen már kevesebbet látni a babából a babamozin? 26 vagy 28 hetesen érdemes menni?

Legjobb válasz: Szia! Én 27 hetesen voltam, múlt kedden! Nagyon nagy élmény volt! Már nem fér bele az egész babó egy képbe, de jól lehetett látni az arcocskáját és a kezeit, szopizta az ujját, tátogatott, és úgy forgatta a kezeit, mintha számolna! Nem bántam meg, hogy nem mentünk korábban, mert így már elég kis husi volt az arcocskája is! Boldog babavárást! :) 28 hkm

Szia! Én 27 hetesen voltam, múlt kedden! Nagyon nagy élmény volt! Már nem fér bele az egész babó egy képbe, de jól lehetett látni az arcocskáját és a kezeit, szopizta az ujját, tátogatott, és úgy forgatta a kezeit, mintha számolna! Nem bántam meg, hogy nem mentünk korábban, mert így már elég kis husi volt az arcocskája is! Boldog babavárást! :) 28 hkm
Hát nekem 36 hetesen is nagy élmény volt. :) ) 37 hetes km
Mindkét gyerekemmel a 27.héten voltunk. Klassz volt. Már 26 hetesen sem fér bele teljesen a képernyõbe, úgyhogy mindegy, hogy 26 v 28.héten mész, mindkettõ jó lesz.
Mi 27 hetesen voltunk múlt szombaton.Nagy élmény volt az én drágám farfekvéses és a doktorbácsi küzdött hogy jó képet tudjon csinálni.A felvételt is többször megállította mert mindig elúszott a gyerek és az egyik keze végig az arca elõtt volt meg volt hogy mind a két lába is.Nem sokat mutatott magából de azt amit megbeszéltünk igen :) most már tuti hogy kislány és minden rendben van vele.Igazából én azért is akartam menni hogy megnézzék rendesen hogy minden ok vele.Egy órát nézegette a doktorbácsi.
Mi most megyünk csütörtökön 30 hetesen. Lehet, hogy lecsúsztunk róla? Nekünk azt mondták 26-31 hétig érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy minél késõbb mész, annál kevesebbet látni a babából egyben.Végül mi pénteken megyünk, akkor leszek 26+2hetes.

Pénteken töltöm be a 28 hetet.28 hetesen kell mennem a 3. kötelező ultrahangra. Ha előtte 1 nappal megyek, akkor elküldenek?

Azért kérdezem, mert aznap a férjem is velem tudna jönni. Nem tudom, hogy 27+6 hetesen mit szólnak majd, elküldenek-e vagy nem? Ennél az ultrahangnál mennyire nézik a betöltött heteket?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan elmehetsz.Nálam sem kérdeztek rá soha a napokra,csak a hetekre.Sõt az én dokim nem is számol így.Nem fognak elküldeni egy nap miatt. 39 h

Szerintem nyugodtan elmehetsz.Nálam sem kérdeztek rá soha a napokra, csak a hetekre.Sõt az én dokim nem is számol így.Nem fognak elküldeni egy nap miatt. 39 h
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, remélem így lesz!!!


Valaki megmondaná hogy hány hetesen kell először NST-re menni? Én most vagyok 28. hetes.

Legjobb válasz: ha jól emlékszem a 36. héten kellett elõször.

ha jól emlékszem a 36. héten kellett elõször.
De ha esetleg cukorbeteg vagy akkor a 34héttõl.
A 36ik héttõl kell járni, de majd az orvos úgyis szól.Vagy legalábbis kéne szólnia. Nekem volt terhes cukrom a kisfiammal, és ugyanúgy a 36ik héttõl kellett járnom.Mondjuk annyira nem volt súlyos csak diétáznom kellett. Jó babavárást! :) 34h kismami
Szia!Miskolcon 34.héttõl kell, akkor is ha nem vagy cukorbeteg.:)
Nálunk is a 36. héttõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jó tudni mert itt Ózdon nem sok mindenrõl szólnak a dokik.

Másnak is csak havonta kell menni orvoshoz? 28 hetes vagyok! Ez így normális ilyentájt?

Nem mintha s?r?bben szeretnék menni,csak úgy érdekel.Most pl. 5 hét telik el,mert a doki konferencián volt.

Legjobb válasz: Igen nekem is havonta kell menni,meg a védõ nõhöz aztán sûrûsödik sajna a vége felé.

Igen nekem is havonta kell menni, meg a védõ nõhöz aztán sûrûsödik sajna a vége felé.
én is havonta járok, nekem is volt olyan, hogy 5 hétre mentem, mert a doki szabin volt 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Megnyugtattatok, hogy ez így normális!
Igen. csak az utolsó hónapban jársz hetente.
Igen. Én most 34 hetes vagyok, ( a 29.-en voltam utoljára), most megyek a héten, legközelebb már a 36. héttõl hetente ctg-re.
Én a terhesség végéig havonta jártam.Csak NST-re kellett menni hetente, ott pedig az éppen ügyeletes doki megnézte az eredmény.

28 hetesen strandra lehet menni?

Legjobb válasz: 27 hetes vagyok, és most voltam Budapesten az aqua world-ban. Eddig semmi bajom, kop-kop-kop, ne is legyen. Nem áztattam magam órákat a vízben, de nagyon jól esett. Úszni szabad, nem mellesleg terhesség alatt a vízet nagyon ajánlják az "okosak" (dokik, védõnõk) jót is tesz, a testednek is, hisz addig is tehermentesítve van a hátad, derekad, lábad. De az valóban nem mindegy hogy milyen vízben. Termál az totál kilõve, de egy tisztább uszi, strand, természetes víz lehet!!! Ja, és ne legyen nyitva a méhszájad!!

27 hetes vagyok, és most voltam Budapesten az aqua world-ban. Eddig semmi bajom, kop-kop-kop, ne is legyen. Nem áztattam magam órákat a vízben, de nagyon jól esett. Úszni szabad, nem mellesleg terhesség alatt a vízet nagyon ajánlják az "okosak" (dokik, védõnõk) jót is tesz, a testednek is, hisz addig is tehermentesítve van a hátad, derekad, lábad. De az valóban nem mindegy hogy milyen vízben. Termál az totál kilõve, de egy tisztább uszi, strand, természetes víz lehet!!! Ja, és ne legyen nyitva a méhszájad!!
Gyógyvizes medencébe ne menj, mert a meleg víz táptalaja a jó kis baciknak, de uszodába, úszni lehet....sõt!!!!nagyon javasolják ezt a mozgásformát a kismamáknak! Boldog babavárást 6 hós kislány anyukája
Nem!!!!!Minden védõnõ és nõgyógyász azt tanácsolja, hogy csak természetes vízbe szabad menni mert a medencében nagyon csúnya fertõzéseket lehet összeszedni, mert bele végzik az emberek a dolgukat(kicsit is, nagyot is) és napozni sem a legjobb most! 25 hetes ikres kismami
Szia ! Engem se engedett a dokim strandra úszni vagy más medencébe pedig jó lenne a hátamnak.Fél, hogy összeszedek valami fertõzést.Lassan 30 hetes vagyok és azt mondja ha már eddig eljutotam bírjam ki valahogy a hátralévõ idõt.Nem lenne jó egy fertõzés miatt hamarabb megszûlni.Ha akarsz menni és nem tilt a dokid menjél nekem marad a kád vagyis a zuhany.Boldog babavárást.
Nem, ne kockáztass fertõzést, nem lehet tudni mit kaphatsz el!!!!!!
Elsõ vagyok, mindkettõ baba fiú, elsõ 3400 g, második 4450g. Én 55 kg vagyok. :)
Nekem az elsõ gyerekkel alig volt hasam. A másodikkal meg hatalmas. Semmit nem jelent szerintem a has mérete. Esetleg kicsit hátrébb fekszik a baba vagy valami ilyesmi. Biztos nincs semmi baj. Remélem!! Jó babavárást!
Csatlakozom. Elsõ babával alig volt hasam és alig híztam, lány lett, másodikkal már két hónaposan is azt hitték hat hónapos vagyok:D , 20 kilót híztam, fiú lett és 3650 grammal született.
Szia semmi baj a 32 heti uh a z kötelezõ!Én is 32 hetes vagyok:-))
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, legalább megnyugodtam:)

22 hetes kismama vagyok a sok magzatviz miatt 4D re kell mennem. (Mindenhogy mentem volna csak 28 hetesen) Azt ajánlották menjek Nagykanizsára Dr. Nagy Évához. Ha ma bejelentkezek mennyit kell várnom az időpontra? És milyen a doktornő?

Legjobb válasz: szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

28 hetesen alig tudok menni annyira fáj a sipcsontom, ez normális?

Nálatok is ilyen korán jelentkezett?Azt hioszem most kezd az állapotosságom terhességé válni...sebaj :oD

Legjobb válasz: Nekem meg a szemeremcsontom, 24 hetesen. Azt hiszem, kezdodnek a nyavalyak :) Biztos normalis!

Nekem meg a szemeremcsontom, 24 hetesen. Azt hiszem, kezdodnek a nyavalyak :) Biztos normalis!
Szerintem sûrgõsen kezdj el calciumot szedni magnéziummal, mert a kettõ csak egyzserre épül be.És ez nem vicc a baba elvonaja a csontokból a kalciumot és attól fájés ez késõbb csontritkuláshoz vezethez.ezt szoptatáskor is szedni kell, mert akkor is vonja majd.ilyeneknek nem lenne szabad lenni-nyavajáknak, vagyis ennek pont...33hetes kismama ui:ha érdekel tudok segíteni egy tipusban ami jó sztem, én gyerekkorom ót a szedem:)
Hat en mindkettot szedem es megis majd be..... a fajdalomtol minden lepesnel!
A kérdező hozzászólása: Napi 500 mg ca-t és mg-t szedek, nem játszok ezzel, mégis nagyon fáj.Olyan mintha szétrúgdostam volna valamit a sipcsontommal.A szeméremcsont fájáshoz már kezdek hozzá szokni, de hihetetlen.Eddig semmi bajom nem volt, kemény nyár elé nézünk :D
Szia! Én 24 hetes vagyok, és nekem már több mint egy hónapja nagyon fáj a keresztcsontom, a csípõm, az ágyékom és a combcsontom. Rettenetes, pedig én is szedek 1 hónapja kalciumot, és magnéziumot is a terhesvitamin mellett. Vannak napok, mikor alig bírok menni, néha könnyebb, de nem mulik. Nekem is mindenki mondogatja, hogy jajj már ilyen hamar.....igen, ilyen hamar, és nem tudok vele mit csinálni, csak tûröm. Ez van, sajnos. Egyszer csak elmúlik :)

28 hetes terhes vagyok, azt álmodtam, hogy pisilek, felébredtem és eláztam!? Soha életemben nem pisiltem be, most rettegek, hogy magzatviz volt? ! 4 óra múlva egyébként is mennem kell védönöhöz, megemltsem neki?

Igazából pisi szagú az ágy! :( hogyan történhetett ez?! El vagyok keseredve most! Mi bajom van? Remélem, hogy semmi köze a magzatvízhez?!

Legjobb válasz: Régen nagyon sokat hálát adtam az égnek, hogy nem pisiltem be álmomban, mert azt álmodtam, hogy a wc-n ülök és pisilek...Ha pisiszagú az ágy, márpedig a magzatvíznek nincs pisiszaga, akkor nem magzatvíz. Ne aggódj, nincs semmi baj, elõfordul fõleg várandósan.

Régen nagyon sokat hálát adtam az égnek, hogy nem pisiltem be álmomban, mert azt álmodtam, hogy a wc-n ülök és pisilek...Ha pisiszagú az ágy, márpedig a magzatvíznek nincs pisiszaga, akkor nem magzatvíz. Ne aggódj, nincs semmi baj, elõfordul fõleg várandósan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, reménykedem, hogy "csak" pisi. 3 óra múlva majd a védônô remélem megnyugtat, hogy még nem szülök! Ô meg tudja valahogy állapítani, hogy tutira nem magzatvíz volt? Az elsô terhességemnél is sokszor álmodtam ilyet én is, mert állandóan pisilnem kellett éjjel, de soha nem pisiltem be egész életemben.
Az en magzatvizemnek anno edeskes szaga volt! Ha magzatviz lenne meg most is ereznel csorgast! En 4 alkalommal pisiltem be terhesen... Egyszer mikor ugyanigy, ugyanezt almodtam.. Aztan megegyszer ugyanigy es ketszer kesobb arra keltem hogy a fiam dzetrugja a holyagom... Minden rugasanal jott egy kis adag! Parom (szegeny) a vegere mar megszokta az agynemuhuzast es az ajtofelfanak tamaszkodva aludt... Marha ciki volt!!! De se elotte se azota nem csinaltam ilyet ugyhogy ezt sajnos tenyleg a terhesseg hozta...
A kérdező hozzászólása: :) az jo lehetett! Ugy nez ki velem is ez tortent! Jobb, mint a magzatviz 28 hetesen!
Egyertelmu hogy inkabb pisi legyen... De sebaj! Jot fogsz rajta rohogni kesobb! Es nem hiszem, hogy szegyelned kene :) parod elott biztosan nem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!