Találatok a következő kifejezésre: 28 hetesen hetesnek (648 db)

28-29 hetesen mennyi volt a babátok becsult súlya?

Legjobb válasz: Elso; 28 hetesen; 1210gr (2900 el szuletett 38+3-ra) Most; 28 hetesen 1206 gr;)

Elso; 28 hetesen; 1210gr (2900 el szuletett 38+3-ra) Most; 28 hetesen 1206 gr;)
Nem csak neked!:) Nekem is az lett 4950g született. #4 vagyok.
A kérdező hozzászólása: húhha, akkor nekem lesz csak michelin babám? :) ) Igaz mondták, hogy az átlagtól nagyobb, 28+3 hetes vagyok és 1650gr-ra becsulték.
én 27 hetesen voltam, akkor volt 1100 g :)
29hetesen 1280g meg egyben vagyunk :) 31hkm
Elsõ baba 30 hetesen 1220g. 3000g-mal született. 41 hétre. Második 30 hetesen 1220g. 2900g-mal született 41 hétre.
29+4 hetesen 1732g kislány
1500 gr (28+6) kislány
Nekünk 29 hetesen 1448g-ra tippelték, bár nagyobbnak mérték egy héttel.
Ja még annyit hogy ezek a becsült súlyok nem jelentenek semmit!!!! A lányom sem e miatt lett 5kg(nem cukor)!

28-30 hetes kismamik hogy vagytok? Dolgoztok még? Titeket is kínoz ez a szörnyű gyomorégés és gyakori légszomj? Mennyit híztatok eddig? Mennyit mozog a picitek? üdv.30 hetes km

Legjobb válasz: Én 28 hetes vagyok, és dolgozok.Elvileg végig, de már nem igazán bírom:(A gyomorégés egyfolytában jelen van,nincs olyan nap, hogy ne lenne, van amikor szinte mindig...A légszomj az pár napja.Már azon kezdtem aggódni, nincs e cukrom, mert annak a tünete is lehet.... 3 kiló jött fel eddig.Remélem tartom végig ezt a jó ütemet:)A pici az nagyon keveset mozog, nagyon lustika.Vannak napok, hogy aktívabb, de igazából többségében lusta.És azt mondják, már most hatalmas baba... Te hogyan állsz?

Én 28 hetes vagyok, és dolgozok.Elvileg végig, de már nem igazán bírom:(A gyomorégés egyfolytában jelen van, nincs olyan nap, hogy ne lenne, van amikor szinte mindig...A légszomj az pár napja.Már azon kezdtem aggódni, nincs e cukrom, mert annak a tünete is lehet.... 3 kiló jött fel eddig.Remélem tartom végig ezt a jó ütemet:) A pici az nagyon keveset mozog, nagyon lustika.Vannak napok, hogy aktívabb, de igazából többségében lusta.És azt mondják, már most hatalmas baba... Te hogyan állsz?
29 hetes vagyok. Nekem most alig ég a gyomrom, de az elsõ gyerekemnél egyfolytában! Akkor rennie-t szedtem rá, az volt az egyetlen ami segített. A légszomj meg akkor van, ha kicsit többet eszek, vagy ha hanyatt fekszek. Én eddig kb. 10 kg-ot híztam(elõzõ terhességnél 8kg hízásnál tartottam) Neked milyen esetben van légszomjad?
32 hetes vagyok, eddig 8 kg-ot híztam. 20 hetes kortól nem dolgozok, mivel egészségügyben dolgoztam féltem a fertõzésektõl. Pár napja érzek esténként enyhe gyomorégést, de nem vészes. A baba változó intenzitással mozog, van hogy egész nap meg se áll, de ezekben a borongós napokban õ is lustibb.
szia mi 31+5hetesek vagyunk!háton nem tudok feküdni nemkapok levegöt a pici leányzo sokat mozog ö kellt!!savam nekem is van!4sajnos nyitva vagyk 1 ujjnyira de pihizek 29hétig dolgoztam és eddig 8kg tartok!!boldog babavárást!!
9.36-os hozzászóló vagyok. Kimaradt: én nem dolgozok, nemrég járt le a gyes-em, kivettem az összes szabimat és már csak 3 hónapra kellett volna csak visszamennem, abból 2 hónapot most táppénzen töltök, az utolsót pedig tgyás-on fogom. Amúgy meg biztos kiíratnám magam, mert sok emberrel találkoznék a munkám során és félek ettõl a infulenzától.
Sziasztok! Én 34 hetes vagyok és kb 31-33 hetes koromig állandó gyomorégés, légszomj, nagyon szenvedtem, állandóan szellõztettem a lakást, mert úgy kaptam egy kis levegõt, de hála istennek elmúlt, gyomorégés néha van! Remélem nektek is el fog múlni pár héten belül!
19 hetes vagyok és már most van légszomjam. Remélem csak attól, hogy nekem legelejétõl fentrõl nõ a hasam és gondolom nyomja a tüdõmet. Legalábbis remélem nem más...
A kérdező hozzászólása: akkor ez azt hiszem általános.Nekem is állandó a gyomorégés és ha kicsit összegörnyedek, vagy ha éjjel hanyatt fekszem, arra ébredek hogy nem kapok levegõt... A kislányom pedig egy kis sajtkukac, meg sem áll.Épp ma játszottam hogy a hasamra raktam egy üres poharat.õ pedig mindig lerúgja :D milyen szemét anya vagyok, már most nyúzom szegénykét :) de jó játék, próbáljátok ki :D

28-29 hetes kismamák nektek is van folyásotok?

Már 3 kúrán túl vagyok, de még mindig van folyásom, nektek is?

Legjobb válasz: Nem 28 hetes vagyok, de megnyugtathatlak, az összes terhességem alatt (az elejétõl a végéig) bõ folyásom volt, ez normális!

Nem 28 hetes vagyok, de megnyugtathatlak, az összes terhességem alatt (az elejétõl a végéig) bõ folyásom volt, ez normális!
Nekem végig volt az elõzõ terhességem alatt, és most is van. 13 hkm
Szia. Nekem nem is igazán folyásom van, hanem inkább vizelet csepegés, ami már nagyon idegesít, már kb 1 hónapja megvan.Pisi után, hiába kitörlöm rendesen wc papírral mindig folyik még egy kis pisi, leginkább akkor érzem, amikor pisilés után leülök, és néha megijedek, hogy jaj csak nem a m.víz szivárog.De kb 2-3 perc után abba marad és innen tudom, hogy nem az.De már nagyon bosszant.Nekem folyásom inkább akkor van, ha sokat sétálok, akkor a bugyimon mindig ott van a fehér folyás nyoma, de nem nagy mennyiségû. 28+6 hkm


Rendelkezik valaki 28+2 hetesen ekkora pocakkal?

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/F_nyk_p0106_www.kepfeltol..

Legjobb válasz: Szerintem tök normális pocak, nekem egy kicsit kisebb, de hasonló. 28 heteske

Szerintem tök normális pocak, nekem egy kicsit kisebb, de hasonló. 28 heteske
nekem csak kicsit kisebb...25+5 hetes
Szeruntem nem extra a pocid. Vagy szerinted az?
Szerintem az utolsó válaszolóé bõven nagyobb. Teljesen normális a pocid.
nekem is kb ekkora volt :) 30 heteske
Nekem is hatalmas a pocim, a tiéd is normális!

Akinek 28-30 hetesen azt mondták, hogy már lent van a baba feje, annak hogy alakult a továbbiakban a terhessége? Nem lett koraszülött emiatt a baba?

Legjobb válasz: Barátnõmnek feküdnie kellett otthon mert 28 hetesen beilleszkedett a feje a babának. 1-2 hétig feküdt. A 40. hétre indult csak meg a szülése.

Barátnõmnek feküdnie kellett otthon mert 28 hetesen beilleszkedett a feje a babának. 1-2 hétig feküdt. A 40. hétre indult csak meg a szülése.
Egyik rokonomnál volt ez, de neki picit nyitva is volt a méhszája hozzá, viszont így is csak 10-12 nappal jött korábban.
Nekem az orvosom azt mondta, 30 hét körül a babák kb. 60-70 %-a fordul be a helyes irányba, 35 hétre ez már kb. 90%, de még késõbb is lehetnek radikális forgolódások. Nekem most 30 hetesen éppen harántfekvésben rugdalózott, az ultrahang végére pedig fordult 45 fokot, ilyenkor még van erre helyük, bár egyre kevesebb.
Utsó vagyok, bocs, lehet, hogy be a "lent van a feje" alatt nem csak a befordulást, hanem a beilleszkedést is értetted. Na azt én nem tudom, hogy az mikor történt, szerintem nekem is 30 hét körül. Végülis, most ha jobban visszaemlékszem, a kórházban a szülésznõ az ambulancián lelkemre kötötte, hogy csak wc-re keljek fel, amúgy maradjak a seggemen, de azért olyan szigorúan ezt nem tartottam be. Azért Te ne legyél ilyen fafejû, mint én, vigyázz magadra, kívánom, hogy minden rendben legyen! Ha az orvos nagyon kockázatosnak tartaná a helyzetet, már tüdõérlelõ göncöket kapnál, hogy a babád jobb esélyekkel szülessen, de ez ugye nem áll fenn :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! :) Most már igyekszem nem stresszelni magam ezen, és remélem a kis hercegnõm még odabent marad egy jópár hétig!
Szia!Engem 30 hetes koromtol remisztgettek, hogy mindjart szülök, annyira lent van a baba feje. Erre 39 hetesen amikor szültem beijesztettek egy csaszarral, mert meg mindig nagyon fennt volt a baba, vegül siman megszültem :D nyugi, az a legfontosabb a stressz sokat arthat
Ma voltam UH-on, nekem is ezt mondták, "lent van a feje". Ami nagyon jó, ezt is hozzátették. A saját dokim is 3 hete azt mondta, hogy 3-4 héten belül koponyavégû lesz. Ez nem beilleszkedést jelent, akkor azt mondták volna, nyugi! De az elsõ babáktól elvárják vmi miatt, hogy a 32. hétig fejenállásba forduljanak. :) Én ezen nem aggódom, sõt, örültem neki nagyon, meg a dokinõ is örülve mondta, és hangsúlyozta, hogy rendben!
Szia!!Én nekem is kb ekkor mondott iylet a doki, azt mondta többet pihenjek, sétálni mindent lehet csak naponta többet pihenjek le!9 nappal jött korábban a fiam!35.-héttõl 1 ujjnyira nyitva voltam! Az hogy lennt van a baba(régi nyelven leszakadt már a hasa szülés elõtt)amikor a has tényleg lejjeb van!Nekem ezért is nem voltak légzési nehézségeim a terhesség végén(sokan ettõl szenvednek ha lefekszenek), sõt a gyomrom sem égett mert ugye a baba lent volt és nem nyomta a gyomromat!Remélem tudtam segíteni!ne ijedj, meg figyelj oda magadra ha fáradt vagy akkor pihenj, nem elsz semmi baj!Boldog babavárást!(ja és nekem még mellé sokszor keméyn volt a hasam, amire Mg-ot szedtem(bár sok midneki szerint ez is hülyeség)
A kérdező hozzászólása: Értem, csak azt nem tudom, hogy ezzel mit akartak mondani pontosan, hogy "lent van". Mert tudtommal az hogy be van fordulva, és hogy be van illeszkedve, nem ugyanaz (javítsatok ki ha tévedek, mert nem biztos hogy így van). Szóval emiatt aggódom. Meg ha csak be lenne fordulva, akkor a doki miért mondta volna, hogy feküdjek sokat? Köszi a válaszokat.
nekem is 28 hetesen mar befordult a feje. az a normalis. legalabbis a doki azt mondta. a szulest 39+6 naposan inditottak meg mert felment a vernyomasom nagyon.
nekem a fiamnál volt ez, lent volt, plusz ki is nyíltam 2 ujjnyira. Semmi nem volt, nem kellett feküdnöm, aktív voltam, nagyon is. 12 nappal jött elõbb a kiírtnál, nem bántam, szép nagy baba volt már picinek is. Max annyi elõnye van, h gyorsabb a szülés. :D Nekem legalábbis így volt.
Sziasztok! A 28. héten nekem is fejvégû volt már a babám, az ultrahangos doki csak mosolygott és azt mondta, nagyon helyes. Akkor eszembe sem volt megijedni ezen, mondjuk már a 2. gyerkõcöm, az elsõ is befordult ennyi hetesen (3 nappal szültem elõbb a kiírtnál :) ) Szóval szerintem nem kell aggódni, ha jól vagy. 35 h kismama
Nyugodj meg, ha beilleszkedett a feje azt mondják, mert az ebben a korban veszélyes még. Anno nekem 28 hetes uh mondták, hogy befordult a baba, megkérdeztem ez mit jelent, azt mondták, hogy semmit, reménykedjem, hogy így is marad... Azóta sincs semmi, a koponya nem ékelõdött be, a baba fejjel lefelé van. 38h km.
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb válaszokat is! Az a baj, hogy magam sem tudom, hogy csak be van-e fordulva, vagy be is illeszkedett, mert az uh-s doki csak annyit mondott, hogy lent van a feje. Hirtelen azt se tudtam mit mondjak erre, és meg se kérdeztem meglepõdöttségemben hogy ez most mit jelent pontosan. Aztán beszéltem a saját dokimmal, õ azt mondta, hogy ne ijedjek meg, ez még nem baj, de sokat feküdjek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A méhszájam még zárt, úgyhogy bízom benne, hogy nem lesz semmi baj. Nekem is sokat kell feküdnöm.
Nekem 24 hetesen már fejvégû volt a babám és 28 hetesen is. A doki szerint ez jó, de nem mondta hogy pihenjek többet. Nekem ettõl függetlenül ég a gyomrom és nehezen kapok levegõt, evéskor meg nagyon hamar megtelik a gyomrom. Szerintem neked is csak azt mondták hogy fejjel lefelé fekszik és nem azt hogy be van illeszkedve, de azért legközelebb kérdezz rá... 30hkm

28-29 hetes kismamák, mekkora a babátok súlya?

Legjobb válasz: Nekem a 28. héten 1450g-ra saccolták. Erre azt mondta a doki, hogy kicsit nagy babó. A jövõ héten megyek megint uh-ra, nagyon kíváncsi vagyok, azóta mennyit nõtt! :) 30 hetes kismami

Nekem a 28. héten 1450g-ra saccolták. Erre azt mondta a doki, hogy kicsit nagy babó. A jövõ héten megyek megint uh-ra, nagyon kíváncsi vagyok, azóta mennyit nõtt! :) 30 hetes kismami
Szia! 29 hetesen 1474g 30 hetesen 1800!Gyorsan nõnek és nem egyforma iramban! Boldog babavárást!31 hetes kismami
28hetesen 1270gr :)
28 hetesen 1520 gramm.
Szia! 29 hetesen 1378gr.
A volt dokim azt mondta, hogy közel 2kg, közelebb van a 2kg-hoz, mint az 1kg-hoz.Tévedett, hiszen 28+2heti 4D UH erdmény: 1179kg, kislány. 29hetes
29 hetesen 1400 gramm volt a saccolt súlya

Ti mennyi házimunkát tudtok megcsinálni egy nap 28-30 hetesen?

Lakásfelújítás utáni takarításban vagyok, de összeporszívózok, felmosok, berakok egy mosást, teregetek, voltam boltban, és gyógyszertárban, főzök, levittem a dobozokat a szemétbe (üresen) és kipurcantam, pedig ezek csak az alap dolgok, még számtalan plusz várna rám. Én vagyok gyengébb, vagy általános, hogy gyorsan fárad ilyenkor az ember?

Legjobb válasz: 36 hetesen költöztünk. Mindent össze kellett pakolni, kitakarítani, új lakásban mindent ki csomagolni, kitakarítani. Emellett van egy 4 éves lányom, és csak a férjem segített. Programozott császárom volt a 39. héten, mivel az elsõ is császár volt... A szülés elõtti nap éjfélig dolgoztam, mert még napi 4 órában dolgoztam:) S reggel 4-kor keltem, 5-kor indúl zünk a kórházba. Le le ültem pihenni, de hát nincs aki megcsinálja bármit is helyettem...

36 hetesen költöztünk. Mindent össze kellett pakolni, kitakarítani, új lakásban mindent ki csomagolni, kitakarítani. Emellett van egy 4 éves lányom, és csak a férjem segített. Programozott császárom volt a 39. héten, mivel az elsõ is császár volt... A szülés elõtti nap éjfélig dolgoztam, mert még napi 4 órában dolgoztam:) S reggel 4-kor keltem, 5-kor indúl zünk a kórházba. Le le ültem pihenni, de hát nincs aki megcsinálja bármit is helyettem...
Hú! Jó sok itt a fitt kismama :) Én nagyon fos voltam sajna, alig bírtam tenni valamit, mert folyton le kellett feküdnöm a derekamtól meg a görcsöktõl. Egy hete jobb egy kicsit, most meg enyhén toxémiás lettem, azért kell sokat feküdni, nem is tudom, mi lesz késõbb... Mindenesetre megvár minden, szép lassan, apránként azért elkészülök mindennel, amit betervezek. Természetesen nem ilyenkorra kell idõzíteni a világmegváltó dolgokat! 36 hkm
Szia! Mindent! 33 hetesen a párommal 2-en festettük ki a házunkat segítség nélkül(52nm) nem nagy lakás de elég volt!Négykéz láb festettem és sikáltam mindent.Kibírtam és nem lett semmi bajom csak a bokám degadt be és fájt a derekam!Most 39.hetes vagyok és magamba takarítottam most ki 2 órája a fûrdõt.3 hete pedig ablakot mostam!!!Még egyben vagyok! :) )))
4es vagyok. Azt meg hozzateszem, hogy mar az egyszeru mosogatas is gondot jelent. Mert a nagy pocakomtol nem ferek oda rendesen a mosogatohoz. Igy behajolva kell alnom... es alapbol nagyon faj a derekam igy meg aztan, hogy ilyen pozicioban kell mosogatni estere mindig tonkre van :S
ma kitakarítottam az egész lakást, tortát csináltam, megfõztem, mosogattam, elláttam a ma 2 éves lányomat! Szinte minden nap így telik! 29 hetes leszek holnap!
Én még csak 20 hetes vagyok, de olyan vagyok, mint egy reumás csiga, nagyon hamar elfáradok, és alig bírok a házimunkával, pedig pici a lakásunk és elsõ babánkat várjuk. A nyári melegben meg különösen nem ment semmi. A lépcsõzéstõl is nagyon hamar elfáradok. (Csak azért írom le, hogy aki nem bír ennyit ne érezze annyira rosszul magát:) )
Szia! Nekem eddig annyi energiám volt hogy még a férjem is mondta hogy te nem is vagy terhes, minden nap kitakaritottam , elintéztem hivatalos ügyeimet, fõztem , 6 éves kislányom mellett. Eddig ez mind meg se kotyan most kezdtem el érezni hogy már nem annyira bírom 1-2 napja . 38+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Ami még meglep, hogy amit máskor fél óra alatt megteszek, az most min. egy óra hossza. Kicsit fáj a csípõm, derekam, ha guggolok, hajolok, ezért ezeket lassabban csinálom. Olyan vagyok, mint egy fekete fehér lassított film :) :) Elsõ baba, ezért nem tudom, ez általános dolog ilyenkor, vagy csak én vagyok rossz formában, és lehetnék ennél sokkal fittebb is?
A kérdező hozzászólása: Nem vagy semmi! Biztosan lehet azt is bírni, de most úgy olvastam a történeted, mint ha G.I. Jane lennél :) Én is mozgok még, persze, csak elfáradtam, nem esik jól. El sem tudom képzelni, mennyire nehéz lehetett neked! Gratulálok a gyerekeidhez! :)
Hát, ha vigasztal, én is olyan vagyok, mint a hátrafelé menés:) Nagyon hamar elfáradok, és minden du. alszok néhány órát a nagyobbacskával. Naponta max. egy helyiséget takarítok ki...Illetve fõzök. Egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom viszont, ez egy ilyen állapot, és mindenki másként viseli.

28-29 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit híztatok?

Legjobb válasz: SZia! Én 27 hetes vagyok, és jól érzem magam, bár mostmár nem tudok annyit menni mint eddig....elkezd fájni az alhasam meg a derekam! Kórházban is voltam múlthéten 2 napot keményedések miatt (nem pihentem eleget). Mostmár odafigyelek és megszûntek. Hízni nem hiztam semmit, mert az elején lefogytam 8kilót és az mostanra jött vissza, ughogy pont kiindulópontnál vagyok. Te??

SZia! Én 27 hetes vagyok, és jól érzem magam, bár mostmár nem tudok annyit menni mint eddig....elkezd fájni az alhasam meg a derekam! Kórházban is voltam múlthéten 2 napot keményedések miatt (nem pihentem eleget). Mostmár odafigyelek és megszûntek. Hízni nem hiztam semmit, mert az elején lefogytam 8kilót és az mostanra jött vissza, ughogy pont kiindulópontnál vagyok. Te??
A kérdező hozzászólása: Szia! Én 28 hetes vagyok. Nagyon jó érzem magam, nincs semmi problémám. 6, 5 kg-ot híztam, amit a védõnõ nagyon sokall, ezért diétát javasolt. Kisfiú, vagy kislány lesz?
Szia! 26 hetes vagyok, itthoni fekvésre ítélve görcsök, keményedések miatt. elég uncsi :( változó, van hogy teljesen jól vagyok, van, amikor rosszabbul. és te? Mi lesz, kisfiú, kislány? Hízás: 5 kg, abból 3 az utolsó-fekvõs 4 hétben :(
Hûû..akkor tényleg te is pihenj! Énis arra lettem ítélve! Hát én nemtudom, ha amugy nem eszel ész nélkül akkor sztem nem sok....soha nem értettem, hogy miért kell egy kismamának diétázni...:S De lehet h én gondolom rosszul. Mindenesetre ha azt mondták akkor fogadd meg :) Kislány lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Nálunk is kislány lesz. :)
Nálunk kisfiú :)
Ma kezdtem meg a 29. hetet, +6 kg. Kislány.

32 hetesen csak 28-29 hetesnek néz ki?

Ma voltam az orvosomnál és nagyon elkeseredtem. 3-4szer is megmérte a babát, de a legnagyobb jóindulattal is csak 29hetesnek felelnek meg a méretei. Azt mondta, valami a méhlepénnyel lehet és szinte biztos, hogy 27-én be kell feküdnöm a kórházba egy 10 napos infúziós kezelésre, hogy kicsit megtámogassák a növekedését. Ott meg legalább sokat fogok pihenni. Szó mi szó, az elmúlt hetekben nálunk minden tekintetben összejöttek a dolgok, pihenni se tudtam eleget és sokat idegeskedtem is. Szerintem ez nagyban közrejátszhat ebben.

Legjobb válasz: ne gondolj rögtön a legrosszabbra. én annyira pici baba voltam, amikor megszülettem, hogy nem voltam 2,5 kiló, és 45 körüli centis voltam. mindenki kérdezte anyát, h ugye koraszülött?? nme voltam az, tökéletesen egészséges voltam, csak nagyon pici. nem dohányzott terhesség alatt, megfelelõen evett, nem terhelte magát, de picinek születtem. elsõ hónapban megdupláztam magam, szóval semmi baj nem történt. 165 centi vagyok, egyetemre járok, felnõttem:)

ne gondolj rögtön a legrosszabbra. én annyira pici baba voltam, amikor megszülettem, hogy nem voltam 2, 5 kiló, és 45 körüli centis voltam. mindenki kérdezte anyát, h ugye koraszülött?? nme voltam az, tökéletesen egészséges voltam, csak nagyon pici. nem dohányzott terhesség alatt, megfelelõen evett, nem terhelte magát, de picinek születtem. elsõ hónapban megdupláztam magam, szóval semmi baj nem történt. 165 centi vagyok, egyetemre járok, felnõttem:)
Tényleg ne aggódj most. Második babával vagyok 31 hetes. A terhesség elején mikor 10 hetes voltam csak 8 hetesnek mérte a dokim de elküldött másik uh-ra is. 2 nappal késõbb már 9 hetesnek mérte egy másik gép. 12 hetesen meg 13 hetesnek mérték (megint másik gép). Pedig tudom a fogantatás napját (mert csak akkor voltunk együtt a férjemmel akkor). Hát engem is a frász kerülgetett, fõleg hogy akkor még elvileg egyformán fejlõdnek. Minden rendben lesz ne aggódj. Persze nem jó az idegeskedés, én is nagyon sokat idegeskedek mostanában, és még a kislányom is rendesen megdolgoztat fizikailag... Minden jót kívánok! Szép ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Tudom, hogy nem tesz jót az idegeskedés, de az nem úgy mûködik, hogy akkor most nyugodt leszek. Most meg már az is aggaszt, hogy 10napig távol leszek a gyerekeimtõl. Persze jó helyen lesznek, de akkor is...Ráadásul közvetlenül ünnepek után. Ha mákom van, szilveszterkor hazajöhetek kicsit. De most tényleg a pici az elsõ. Úgy érzem, az elmúlt idõszakban háttérbe szorultam. Na, most megkapom! Holnap megyek a kórházba 32hetes UH-ra, hátha ott biztatóbb adatokat mérnek. Az annyira nem is zavarna, ha kicsi lenne a babám, csak ne legyen semmi baja....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Kicsit megnyugtató ilyeneket olvasni. Most már biztos, hogy hétfõn be kell feküdnöm a kórházba. Min. 10nap. Ma voltam benn 32hetes UH-n. A doktornõ rögtön kérdezte, hogy biztos 32hetes vagyok-e? Volt benn a dokim is, csináltatott NST-t, az szerencsére teljesen jó. Csakhát kicsike. Ez szokatlan nekem, mert a kislányom 3600gr-mal, a kisfiam meg 4200gr-mal született. Most lehet szervezkedni, hogy amíg nem vagyok itthon, a gyerekek mellett ki segítsen be a férjemnek. Mert õ pl. abszolút nem tud fõzni, azt meg nem szeretném, ha a gyerekeim majd' két hétig hideg kaját egyenek. De ezt megoldjuk, csak a picurral minden rendben legyen. Már én is sírtam egy csomót, pedig tudom, hogy most nem lenne szabad idegeskedni. Szorítsatok, hogy minden jól alakuljon!
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg valaki visszanéz erre a kérdésre: 2011. február 13-án, 4nappal hamarabb megszületett a kislányom! 3250gr, 51cm és a lényeg: makkegészséges és gyönyörû!
gratulálok, a többiek nevében is:) hát, nem lett végül picike:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gratulációt és a bíztatásokat! Igen, nem is lett olyan picuri. Szerencsére könnyû és gyors szülésem volt. Jó végre a karomban tartani és látni, hogy kutya baja. A gyerekeim meg egyszerûen odáig vannak érte. Mindenkinek stresszmentes babavárást, babázást kívánok!

2 hete nincs étvágyam, nektek is van hasonló gondotok? 28+4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Nekem annyira nincs etvagyam hogy fogytam is egy kg.-t az utobbi honapban(29 hetes),amugy pedig osszesen harom kilot hiztam.Elso terhessegem is pont ilyen volt ebbol a szempontbol,osszesen hiztam nyolc kilot amibol harom volt a gyermek +magzatviz stb.Es laboreredmenyeim allandoan azt mutattak mintha alultaplalt lettem volna,meg szegyelltem magam a vedono elott.Amugy a babara nincs kihatassal,elveszi o tolunk amire szuksege van...

Szia!Nekem annyira nincs etvagyam hogy fogytam is egy kg.-t az utobbi honapban(29 hetes), amugy pedig osszesen harom kilot hiztam.Elso terhessegem is pont ilyen volt ebbol a szempontbol, osszesen hiztam nyolc kilot amibol harom volt a gyermek +magzatviz stb.Es laboreredmenyeim allandoan azt mutattak mintha alultaplalt lettem volna, meg szegyelltem magam a vedono elott.Amugy a babara nincs kihatassal, elveszi o tolunk amire szuksege van...
Szia! Amikor meleg volt arra fogtam, de most nemtudom miért nincs étvágyam! Ha egy kicsit is eszek már úgy érzem mintha teleettem volna magam és elég kellemetlenül tud feszülni a pocim:( Kb 4kg-ot híztam eddig, de a pocimra azt is. Nem azt mondom hogy nemeszek, csak nem esik jól! 28+5 hetes kismami.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!