Találatok a következő kifejezésre: 28 hetesen az Elevitet (2 db)

28 hetes vagyok, majdnemhogy eddig hánytam. Érdemes elkezdenem újra szedni az elevitet?

Teherbeesés el?tt 2 hónappal már szedtem és bírtam a 6. hétig, de azóta nem ment le. Mostmár jobban vagyok, szeretnék vitamint szedni, nem tudom nem kés?-e újra elkezdeni, vagy inkább szedjek valami mást?

Legjobb válasz: Hát sztem neked jót tenne,sok minden van benne,gondolom a folyamatos hányás elég jól kiürített minden tartalékot.

Hát sztem neked jót tenne, sok minden van benne, gondolom a folyamatos hányás elég jól kiürített minden tartalékot.
A terhesvitaminban a legfontosabb a folsav, amit az idegcsõ-záródásos rendellenességek kivédése miatt érdemes szedni a fogamzás elõttõl legalább a 12. hétig, mivel ebben az idõszakban alakulnak ki a baba szervei, sõt, igen korai idõszakban záródik az idegcsõ, a terhesség 4-6. hetében. Ha ekkor nincs folsavhiány, akkor az ilyen rendellenességek elõfordulása 92%-kal csökken. Most, a 28. héten sem árt meg, még használhat is, hiszen multivitamin, de a magzati ártalmakat már késõ kivédeni vele.
Miért nem próbálsz ki másikat. Olvastam, hogy van akinek az Elevittõl hányingere volt, áttért egy másikra, azzal nem volt problémája. Talán keress olyat, amelyik kisebb, könnyebb lenyelni is. Én a Femibiont szedem, mert a vas miatt nem bírtam az Elevitet.

28 hetesen abbahagyhatom az Elevitet?

Legjobb válasz: Szió!Szerintem nyugodtan szedd tovább,jót tesz neked is meg babának is.Szóval én Elvit párti vagyok,igy megnyugszik a lekem,hogy mindent meg teszek babámért,hogy meg kapja a vitaminoka!22hetes kismami

Szió!Szerintem nyugodtan szedd tovább, jót tesz neked is meg babának is.Szóval én Elvit párti vagyok, igy megnyugszik a lekem, hogy mindent meg teszek babámért, hogy meg kapja a vitaminoka!22hetes kismami
Szia! Az én dokim azt mondta, hogy az elsö 12héten minden nap szedjem, aztán 2, majd 3 naponta.Gravidát szedek.. Üdv:16 hetes pocakos
Hali!Én 24 hetes vagyok és engem is azzal riogatnak, hogy nagy lesz a babám, ha szedem a terhesvitamint!(Gravidát szedek, mert abban van jód és jobb, mint az Elevit.Én is azzal kezdtem.A védõnõm javasolta.)Mellette sok gyümit eszek és tejterméket, de igy vagyok nyugodt, hogy megadok mindent , ami kell a bébinek!Most ez a fontos és szerintem szedjed, mert ezzel csak jót teszel magadnak és a babónak is.És ne érdekeljenek a kilók, az ugyis lemegy!
Én 20 hetes vagyok és abbahagytam kéthete mert nagyon elkezdtem hizni tõle és amióta nem szedem azóta egy grammot nem hiztam. Ott van a sok gyümölcs most nyáron , egyed inkább azt! Heti egyet bevehetsz szerintem azért. De inkább a dokidra hagyatkozz, csak ez egy olyan dolog hogy valamelyik doki vitamin párti valamelyik nem. Szerintem ahogy érzed, nem lesz bajod ha abbahagyod és akkorsem ha nem.
Tényleg az a legjobb ha a dokiddal beszéled meg, nekem például anno azt mondta, hogy a 16. hétig minden nap utánna meg heti 1 szem.
Az én dokim azt mondta anno, hogy 20.hét fele abba lehet hagyni a szedését. Azt mondta: "Azt a gyereket meg is kell szülni!"
Én is abba akartam hagyni és a dokim mondta hogy jó lenne ha heti 2 szemet még beszednék belõle. 26 hetes kismami.
kérdezd meg a dokidat. Lehet nem szüséges szedned, de nem árt az biztos. lehet heti egyet mond, vagy valami ilyesmi. Miért akarod abbahagyni? Anyagi okok miatt, mert ha igen akkor szerintem még belefér egy doboz a nagyszülõk is biztos szívesen megveszik.
Szia!Én 32hetes vagyok eddig minden nap szedtem egyet.Most a héten kérdeztem meg a dokimat, hogy abbahagyhatom-e, de õ nem javasolta, azt mondta, hogy inkabb szedjek heti 3 szemet, azt mondta, hogy most már elég annyi.Szerintem te is kérdezd meg a dokit, mert szükség van rá mindkettötöknek, hiába van itt a sok zöldség-gyümölcs szezon, nem biztos, hogy be tudod vinni a napi vitaminszükségletet másképp.És nem árt, csak használ! Boldog babavárást!
Az elsõ 12 hétben fontos, utána akár abba is hagyhatod. Fõleg, h. tombol a gyümölcs és zöldségszezon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!