Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok. Reggel (12 db)

14 hetes terhességem elején minden reggel észrevettem, hogy van előtejem (a pólóm pecsétes volt). Most 28 hetes vagyok és 2 hete semmi. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy nem gond. Nekem pl. még egyszer sem volt elõtejem és 29 hetes kismama vagyok.

Szia! Én úgy tudom, hogy nem gond. Nekem pl. még egyszer sem volt elõtejem és 29 hetes kismama vagyok.
Nekem egyátalán nem volt elõtejem és boldogan szoptatom a két és fél hónapos kisfiamat.

28 hetes vagyok, és már hetek óta 99 cm-ert mérek a haskörfogatra, sőt van amikor reggel, csak 98. Az uh szerint minden oké, méretek rendben. Akkor miért nem nő a has?

Legjobb válasz: Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj,én is ebben a cipõben járok

Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj, én is ebben a cipõben járok
Valószínûleg másképp helyezkedik a baba, mint eddig, olyan pozíciót igyekszik felvenni, hogy kényelmesen elférjen. Szerintem ez a haskörfogat mérés is csak egy olyan tök felesleges "vizsgálat", ami semmire nem jó, csak arra, hogy az idegeinket borzolja. Az uh úgyis megmutatja, ha nem nõ a baba. Ha meg a baba nõ, a hasad nem, akkor csak nyertél azáltal, hogy elkerülöd a striákat.....
38hetesen nekem 105
Szerintem is teljesen OK, nekem 21-rõl 28-ig 4 cm-t nõtt, (90-94) közben a bébi óriásit, 60 dkg-ról, 1, 8 kgra az UH szerint. 32- hétre lett 98, 35-re 100. És többször is stagnált hetekig, már nem is mértem csak nagyon ritkán. Ha csinálsz fotókat a pocakodról, akkor látszik hogy szakaszosan nõ, kidudorodik, aztán utánanõ nagyobb felületen, fent-lent. Én erre jutottam :)
Én 36hetes vagyok, és nekem 97.Szerintem nincs ok aggodalomra
csuklik:-)
Nekem és rengeteget csuklott, ne ijedj meg, nincs semmi baj. Ha megszületik, akkor is sokat fog csuklani. Ahogy a babák idegrendszere fejlõdik ez fokozatosan csökkenni fog, mármint miután megszületettt. Dia
Szia. Csuklik a kis drága. Elég sûrûn fog elõfordulni, ha kislány. (állítólag õk többet csuklanak). Azt olvastam valahol, hogy készül a tüdeje a kinnti életre, ezért fordul elõ gyakran a terhesség vége felé. Üdv, 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Kislány bizony! :-))) Nagyon köszönöm a válaszokat!

Olyan érzékeny lett a hasam alja, 28 hetes vagyok. Ma reggel úgy ébredtem már hogy kellemetlen volt. Befordult a baba? Menjek orvoshoz?

Olyan,mintha nehéz lenne a méhemnek tartani a babát,szinte minden lépést megérzek.Nincs semmi furcsa folyásom.Lehet mondjuk attól,hogy befordult a baba?Menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Ja,szedek Elevitet,meg magne b6-ot,az utóbbit naponta 3-at

A kérdező hozzászólása: Ja, szedek Elevitet, meg magne b6-ot, az utóbbit naponta 3-at
Szerintem beszélj a dokival.Nekem is ekkor kezdõdött, nehéz volt menni, ha felkeltem kemény volt, illetve nehéz.Azt hittem ez természetes és nem mondtam a dokinak, csak 2 hét után.Közben picit kinyílt a méhszájam és fekvésre ítélt meg gyógyszerre a méhösszehúzódások ellen.Hamarabb kellett volna beszélnem vele, akkor valószínû elöbb orvosolja és nem nyílok ki.Feküdtem egy hétig, meg azóta is szedem a gyógyszert és ismét szinte minden rendben.Akkor viszont 2 hétig fáradékony voltam, no meg pár perc után azt éreztem, hogy le kell ülnöm.Lehet nálad nem ez van, de legalább megnyugtat, hogy minden rendben.Én azt hittem ez természetes és kiderült mégsem.

28 hetes kismama vagyok. Reggel óta egyre többször érzek erős nyilallást bal oldalt a hasamban. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem írod,hogy lent v. fönt.Én 26 hetes vagyok és nekem lent szokott nyilallni meg fájdogálni,de ez a babóca és a méh növekedése miatt van.Ha úgy érzed menj el dokihoz,õ majd megnyugtat.Ja és pihenj sokat.

Nem írod, hogy lent v. fönt.Én 26 hetes vagyok és nekem lent szokott nyilallni meg fájdogálni, de ez a babóca és a méh növekedése miatt van.Ha úgy érzed menj el dokihoz, õ majd megnyugtat.Ja és pihenj sokat.
Nekem is szokott lenni és csak 16 hetes vagyok, nõ a méhünk, tágulnak a dolgok, vérbõ minden. Néha még azt is szoktam érezni, hogy olyan érzékeny az egész hasam, fõként reggel amikor felkelek, háton aludni pl. nem is tudok annyira húzódik belülrõl minden. Szóval ha nem olyan komoly, hogy már aggasztóan fájdogálna, nyugodj meg, ez teljesen normális jelenség, feszülnek a méhszalagok amelyek tartják a méhet, mivel annak nincsen csak kötöszövetes függesztése, és mivel kiemelkedik a kismedencébõl ez a szalagoknak egy nagy tortúrát jelent. Én szedek 2x1 Magne B6-ot, nekem egy kicsit könnyített a dolgon, gondolom a B6 vitamin miatt, mert az az idegek vitaminja.
A kérdező hozzászólása: Inkább fent fáj, a köldököm magasságába. Ha jobban belegondolok, volt ilyen még a terhességem elõtt is, csak akkor nem aggasztott ennyire.

28 hetes km vagyok. Már elég jo pocim lett, se nem kicsi, se nem nagy. De mért van az, hogy reggel, amikor felkelek még mindig kisebbnek tünik a pocim? Talán azért mert éhgyomorral vagyok akkor?

estére ujbol nagyobb.ez van minden nap.ez természetes?

Legjobb válasz: Így igaz. Reggel mindenkinek kisebb a pocija. Pont azért amit írtál. 33+5km

Így igaz. Reggel mindenkinek kisebb a pocija. Pont azért amit írtál. 33+5km
Szia! Meg talán azért is, mert estére az ember 2-5 cm-rel kissebb, mint normál állapotban. A tudósok úgy magyarázzák, hogy összébbnyomódnak a csigolyák az egész napos tehertõl, reggelre meg szépen kisimulnak.
Szia! Meg talán azért is, mert estére az ember 2-5 cm-rel kissebb, mint normál állapotban. A tudósok úgy magyarázzák, hogy összébbnyomódnak a csigolyák az egész napos tehertõl, reggelre meg szépen kisimulnak. LoL ekkora baromságot ez nagyon nem igaz
Dehogynem igaz, nézz utána!!

Ma reggel a wc. papíron volt egy kis vér /sötét, kb. két gombostű nagyságú/, ez mit jelent, lehet gond? 28 hetes terhes vagyok, a babámat utána is éreztem rugdosni, többször is!

Legjobb válasz: Szerintem nem. nekem is volt ilyen én elmentem UH-ra de nem láttak semmit. Ha a babád mozog biztos nincs gond! Üdv.: 12 hetes kislány anyukája

Szerintem nem. nekem is volt ilyen én elmentem UH-ra de nem láttak semmit. Ha a babád mozog biztos nincs gond! Üdv.: 12 hetes kislány anyukája
Lehet , hogy erecske patant el , nekem is volt ilyen és evvel magyarázta az orvosom , lehet intim együtlét után , vagy minden különösebb ok nélkül. 3 hós babás
Szia! Nekem is volt kb. 2 hete ilyen, akkor 26 hetes voltam. Én bementem rögtön a kórházba. Bent fogtak 1 napig, de az uh-on nem láttak semmit, görcseim nem voltak, s ez a kis vérzés is megszûnt pár óra múlva. Azóta sem jelentkezett. De én is azt mondom menj és nézesd meg magad, mert tényleg akár a szülés is elindulhat. Boldog babavárást!
de azért menj el dokihoz még pedig minnél elöbb!!!!én is voltam igy!!!!!! és meg szültem rá 3-napra, de a baba csak fél orát élt!!!!a terhesség alatti vérzés, még ha kis mennyiségben is nem játék!!!!!!hidd el tapasztalatbol irtam neked!!!
Ha érzed õt normálisan mozogni, akkor ne aggódj! Mindenesetre a terhesség alatt fellépõ legminimálisabb vérzésnek is oka van, így jobb ezt minél hamarabb kideríteni, úgyhogy a biztonság kedvéért keressd fel a dokidat. Te is megnyugszol legalább.

28. hetes kismama vagyok. Kb.3-4 napja szorulással küszködök. Reggel "kisdolgom" végeztével vettem észre, hogy pár csepp vér van a tisztaságin. Ezt mondjam el a nőgyógyásznak?

Biztos vagyok benne, hogy a szorulás miatt jött az a pár csepp vér. Lehet, hogy aranyerem lett, ami kívülr?l nem látszik. A baba egyébként most is sokat mocorog.

Legjobb válasz: Lehetséges hogy az aranyértõl.Én mindennap ittam kaukázusi kefírt vagy ivójoghurtot, aztán nem voltak székelési problémáim.

Lehetséges hogy az aranyértõl.Én mindennap ittam kaukázusi kefírt vagy ivójoghurtot, aztán nem voltak székelési problémáim.
Szia! Nekem is aranyerem lett kismama koromban (a vastablettától szorulásom lett, és emiatt alakult ki). Egy párszor nekem is vérzett. Kicsit átalakítottam az étrendem, a fehér kenyeret teljes kiörlésû búzából készült kenyérre cseréltem, és igyekeztem minél több rostban dús ételt enni. Ezáltal a szorulásom megszünt. Az aranyerem szépen elmúlt magától. Azért érdemes az orvosnak megemlíteni, hogy biztos legyél benne, hogy tényleg onnan származik-e a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Áttérek a kefir és joghurt ivásra, remélem nekem is segít. :)

Reggel óta borzalmasan vagyok, sírok folyamatosan, a baba pedig nem nagyon akar mozogni, szerintetek menjek ügyeletre miatta? 28 hetes

Legjobb válasz: hát ha attól megnyugszol menj a nem nagyon az mit jelent? ha kicsit mozog én nem mennék

hát ha attól megnyugszol menj a nem nagyon az mit jelent? ha kicsit mozog én nem mennék
vannak olyan idõszakaik, amikor kevesebbet mozognak. pihennek, nõnek, fejlõdnek. nekem ha ilyen volt, ettem egy kis csokit, vagy ittam kólát, attól elvileg "felpörögnek". másik: próbálj megnyugodni, akármiért is sírsz. a baba érzi, ha nem vagy jól.
Mivel ki vagy borulva, a baba is meghúzza magát. Mindig érzékeli a hangulataidat, és õ is igazodik. Ne aggódj.
Szerintem elõször nyugodj meg! Nem szabad felidegesíteni magad. Én is szoktam néha és akkor nem mocorog annyira. Nyugi és meglátod minden rendben lesz :)
Pont emiatt voltam ma uh-on, csak nekem 3 napja alig mozgott. Nagyon idegesített már. Engem megnyugtattak hogy minden oké. Nem bánod meg szerintem ha bemész. Engem megnyugtattak.
A kérdező hozzászólása: általában nagyon aktív baba, ma meg nagyon keveset mozgott és azt se annyira erõteljesen mint szokta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!