Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok. Eddig nem volt (4 db)

28 hetes terhes vagyok. Eddig nem volt előtejem és a cicim is kb 1 számmal lett nagyobb. Lehet, hogy nem lesz tejem?

Legjobb válasz: Azért ezt még korai lenne mondani!Még csak a 28.héten jársz. Én igaz csak 24 hetes vagyok,de nekem sem csöpög semmi a mellembõl,igaz egyszer amikor törölköztem és jobban megnyomtam a mellbimból jött egy gombostûfejnyi.Gondolj arra,hogy legalább egyelõre nem kell melltartóbetétre költened.A mellméret meg nem függ a tejtermeléssel össze.

Azért ezt még korai lenne mondani!Még csak a 28.héten jársz. Én igaz csak 24 hetes vagyok, de nekem sem csöpög semmi a mellembõl, igaz egyszer amikor törölköztem és jobban megnyomtam a mellbimból jött egy gombostûfejnyi.Gondolj arra, hogy legalább egyelõre nem kell melltartóbetétre költened.A mellméret meg nem függ a tejtermeléssel össze.
Már miért ne lenne???? Micsoda hozzáállás ez??? :) ) Persze, hogy lesz tejed! Egyébkéntis az nem törvényszerû, hogy csöpögnie kell az elõtejnek, nekem osem csöpögött, nyomogatni meg nem szabad ugye, így nem tudhattam biztosan , mégis biztos voltam benne, hogy van elõtejem. És volt is. Miután megszületett a fiam, akkor sem láttam, hogy van tejem, csak pár nap múlva, amikor már a valódi tejtermelés beindult. De addig is mellre tettem a babámat és mégha én nem is éreztem/láttam, hogy lenne mit szopnia, mégis volt, mert sûrû sárgásat büfizett, még meg is jegyezték a csecsemõsök, milyen sûrû elõtejem van. Szóval lesz tejed, ne aggódj! Szerintem már van is elõtejed, csak nem látszik.
A tej léte-nemléte egyáltalán nem függ a mell méretétõl. Kicsi mellben lehet rengeeteg tej, és hatalmas mellben lehet, hogy nem lesz tej . Teljesen független. Az elõtejre nekem meg azt mondta a védõnõ hogy a 32. hét után jelentkezhet... Ne izgulj ilyeneken, úgyis úgy lesz, ahogy... Nyugodj meg, minden rendben:-))
Nekem egy csepp elõtejem se volt, 2 és fél évig szoptattam :)

Ha eddig teljesen problémamentes volt a terhességem, ugye nem kell tartanom attól, hogy koraszülésem lesz? 28 hetes vagyok.

Jó lenne legalább 36 hétig egyben lenni, sok dolgunk van még... Számíthatok erre?

Legjobb válasz: Nem kell! Semmi gond nem lesz, ne izgulj! Kellemes babavárást és könnyû szülést!

Nem kell! Semmi gond nem lesz, ne izgulj! Kellemes babavárást és könnyû szülést!
én is 28-hetes vagyok és minden rendben nálam is.szerintem ha vigyázunk és odafigyelünk mindenre tuti hogy rendben lesz minden.sok sikert és kitartást.
Én sem akarok negatív lenni, de még bármi lehet ebbõl. Lehet, hogy túlhordod másfél héttel, lehet, hogy holnap megszülöd. Természetesen én a legjobbat kívánom neked!!! Maradjatok egyben minél tovább egészségben!!!
hát szerintem is számíthatsz bármire. kiszámíthatatlan az élet. Nem azért, de a barátnõmnek problémamentes terhesség végén halt meg a babája. csütörtökön délután voltak ultrahangon, mozgott a picur minden rendben volt és még aznap éjjel köldökzsínór infarktusa volt és meghalt a pici a 39. héten. Ez van.
Bocsánat, hogy ilyet írok, de miért kell a kérdezõt rémtörténetekkel traktálni. Igen, minden lehetséges, az is hogy holnap kimész az utcára és elüt a villamos. Igen, létezik olyan hogy halvaszülés meg egyéb borzalmak. De milliószor többen vannak, akik egészséges kisbabákat hoznak a világra, kellõ idõben. Szóval a kérdés feltevõjének megvan minden esélye, hogy vele is ez történjen!
nem akarok rosszindulatú lenni de attól függetlenül h eddig minden rendben volt még lehet koraszülésed.2 olyan szobatársam is volt mikor szültem, hogy problémamentes volt a terhességük, mégis megszültek a 35. héten minden elõjel nélkül.

28 hetes 5 napos kismama vagyok. Kb 2 hete észlelem, hogy nem rugdos olyan erőteljesen a baba. Van mozgás rendesen, csak eddig erősebb volt. Mitől lehet ez? Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: szia! nekem is volt ilyen idõszak. de mindig megnyugtattam magam, h. amíg napi 1x érzem, addig nincs gond. és nincs is. legutóbb a doki mondta, h. már faros a babóca, és tényleg érzem, h. másképp és máshol mocorog. lehet nálatok is csak ennyi van, h. másképp fekszik és nem érzed úgy. 30hkm

szia! nekem is volt ilyen idõszak. de mindig megnyugtattam magam, h. amíg napi 1x érzem, addig nincs gond. és nincs is. legutóbb a doki mondta, h. már faros a babóca, és tényleg érzem, h. másképp és máshol mocorog. lehet nálatok is csak ennyi van, h. másképp fekszik és nem érzed úgy. 30hkm
A kérdező hozzászólása: Köszike :)


28 hetes kismama vagyok, és kb. másfél hete napi többször is elkezd fájni a hasam. Görcsöl, szúr meg fáj egyszerre. Eddig ilyen még nem volt. Baj lehet?

Annyira azért nem,hogy ne tudjak megállni,de rendesen összegörnyedek t?le.Magne B6-ot már szedek,és kb.azóta van ez.

Legjobb válasz: Elvileg a méhed tágul! De a biztonság kedvéért menj el a dokidhoz, hogy megvizsgáljon rendesen, te is megnyugszol így, hogy minden rendben van, mert addig csak ezen fogsz agyalni!

Elvileg a méhed tágul! De a biztonság kedvéért menj el a dokidhoz, hogy megvizsgáljon rendesen, te is megnyugszol így, hogy minden rendben van, mert addig csak ezen fogsz agyalni!
szia nekem is volt ilyen mind a két lányommal én nekem gombás fertõzésem volt és azért voltak a görcsök menj el dokihoz és õ majd meegmondja hogy mit tegyél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!