Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok normális hogy csak (3 db)

28 hetes terhes vagyok normális hogy csak 2 uh voltam edig?

Ma voltam tanácsadáson és a védönö vérvétel beutalot adot pedig most voltam cukor terhelésen ez lesz a 3-dik vérvételem ez normális ?

Legjobb válasz: Sterintem kevés az a 2 uh, én most leszek 10 hetes, eddig 2 uh volt nekem (na jó, az egyik rendkívüli volt), és 7-én lesz a 3. (a 12. heti)

Sterintem kevés az a 2 uh, én most leszek 10 hetes, eddig 2 uh volt nekem (na jó, az egyik rendkívüli volt), és 7-én lesz a 3. (a 12. heti)
Gondolom a 2 Uh az a 12. heti nyakiredõ és a 18. heti genetikai volt.A vérvételbõl a vércukor a 2. utána nem tudom, mert mégcsak 23 hetes vagyok.Fura, hogy csak ennyi Uh-d volt, de ha nincs semmi gond akkor végülis nem számít.Én a helyedben mostanság elmennék egy 4D-re ilyenkor már nagyon szépen látszik a kis babóka arca is. 23 hetes kismami
Szia! Ne aggódj, ez teljesen rendben van. Ne ihdd, hogy a sok uh jót tesz a bébinek. 1 terhesség alatt teljesen elég a 4 nagy uh. Ezek: 12. hét körül, 18. hét körül, 30. hét körül, és a 36. hét környékén. +/- 2 hét engedélyezett. Ebbõl már mindent lehet tudni, amit az orvostudomány ismer. Persze, elõfordul, hogy a doki csinál kis uh-ot, ez ilyen bepillantás, mint amikot meállapítja a terhességet. Megnézi a szívdobogást, leméri e fejet. Erre elég néhány perc és nem számít rendes uh-nak. Ebbõl lehet több egyeseknek, akik gyakran járnak ellenõrzésre, vagy valami gond van. Úgyhogy felesleges aggódnod, tudja mit csinál a dokid, a lényeg, hogy a 4 uh meglegyen a végéig. Vedd figyelembe pl.: hogy az Egészségügyi Világszervezet elutasítja ezt a vizsgálatot, mint rutineljárást. Mert: a hatékonysága nem bizonyított. Az eredmények alsó-felsõ határát állandóan változtatják, ahogy pozítivabb, tehát az eredményessége emiatt vitatott. Ezenkívül a tapasztalatok szerint magas a hibaarány. Minden jót!
Én is minden hónapban megyek magándokihoz, megvizsgál, (méhszájat), és csinál UH-ot minden egyes hónapban.Mi most vagyunk 6 hónaposak, így a hatodikra megyek majd.Fura mert ha van orvosod, elvileg jobban kellene veled foglakoznia, vagy csak lehet tényleg nemrég fogadtad.
A kérdező hozzászólása: igen ma megyek hozzá utojára február 28-án voltam nála ö csinálta a genetikai uh
most találkozól vele másodszorra?és mikor voltál ezelött? gondolom nem rég fogadtad meg.magándokik általában havi egyszer szeretnek látni.és akkor u.h. is van.
A kérdező hozzászólása: Van fogadot orvosom most fogok vele találkozni másodszora. Nekem ez furcsa hogy a védönö nem is követeli az uh töllem.
Szia.Ugy tudom, hogy egész terhesség alatt össz.4szer csinálnak uh a korházban, abban az esetben ha nincs fogadott orvosod.Ha van nyilván többször mivel általában havonta rendel vissza a doki.12., 18-20, 28-30 és 38hetesen csinálnak uh amire ajánlott elmenni.23hetes vagyok a korházban már voltam 2 uh-on és legközelebb 29hetesen kell mennem, ezon kivül 4szer nézett meg uh a fogadott dokim.Ne aggodj szerntem hamarosan menned kell megint, kérdezz rá védõnõdre.A vérvételek száma teljesen normális.Smmi ok aggodalomra.Boldog babavárást!
Átalában van az elsõ viszgálatkor, a 12, 18, 26, 32 és 36 hetes uh. Labor van 7, 16, 26 és 36 hetesen. De minden kórház másképp csinálja.
ha nem magándokihoz jársz, 3kötelezõ nagy u.h. van a 12.heti, a 18.heti/18-20hét között/és a 29-33hét közötti.aztán úgy tudom 36.héttõl hetente nst. én magánorvoshoz járok, havonta u.h. -ot csinál, de ezekre a kötelezõkre a kórházba kell mennem. 25hetes vagyok boldog babavárást
En nem tudom mi a normalis csak azt, hogy en hanyszor voltam....minden honapban egyszer.....semmi problemam nem volt, ennyiszer hivtak vissza...jovo heten megyek 5-ere, 28 hetes terhesen.
Amúgy meg a védõnõ csak a leleteket kéri.Az uh-ból is csak a nyaki redõ és a genetikai papírokat követeli....

28 hetes vagyok, és délelőtt éreztem, hogy a köldökömtől 1-2 cm-re néha-néha enyhén szúrkál a hasam (csak egy pillanatra). Nem fáj sehol, nem görcsölök, nem keményedek. Mi lehet ez? Normális?

Amúgy a baba mozgását folyamatosan érzem.

Legjobb válasz: Nem kell aggodni ez normális dolog, a méh növekedése miatt fordul elõ ahogy húzódak a tartó szalagok.Nekem is voltak ilyen problémáim de az orvos megnyugtatott.Meg szerintem a pici is nyomhat valamit ami érzékenyebb.Jó baba várást! 32 hetes kismama

Nem kell aggodni ez normális dolog, a méh növekedése miatt fordul elõ ahogy húzódak a tartó szalagok.Nekem is voltak ilyen problémáim de az orvos megnyugtatott.Meg szerintem a pici is nyomhat valamit ami érzékenyebb.Jó baba várást! 32 hetes kismama

Normális az, hogy a babám kb.1 hete kevésbé aktív, mint volt? Nem rugdosást, boxolást érzek, inkább csak helyezkedést, 28 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Csökken a hely, nem tud már úgy úszkálni, ha érzed a mozgolódást, akkor minden ok. :o)

Csökken a hely, nem tud már úgy úszkálni, ha érzed a mozgolódást, akkor minden ok. :o)
Megint elsõ vagyok: Ne aggódj, mindegy, hányadik baba, mert a gyerkõcök kint is és bent is egyaránt teljesen máshogy viselkednek, majd meglátod, ha jön a tesó... :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ terhesség és nem tudom igazán mikor mennyit kell mocorognia, nem túl sûrûn ad jelet magáról. Voltam 4D-n, azt mondták minden rendben, de akkor éppen szerepelt. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!