Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok és egyre többet (2 db)

28 hetes vagyok és van egy olyan problémám már több hete hogy mikor lefekszem aludni végre este, egyszerűen külön életet él a lábam, folyamatosan mozoghatnékja van. Mit csináljak?

Én meg persze aludnék, de nem tudok mert késztetést érzek rá hogy arrébb tegyem vagy befeszítsem egy kicsit, (de akkor meg begörcsö). Mit csináljak? probáltam már hogy este iszom magnézium pezsg?tablettát de hát nem segít.

Legjobb válasz: Ugyanígy vagyok, 27+3 vagyok és megõrülök tõle! Minden este már elõre félek a lefekvéstõl... Ilyenkor azt szoktam, hogy testápolóval bekenem (független attól, hogy fürdés után is be van kenve), az jól hûsít és ilyenkor általában el szoktam tudni aludni. Vagy próbáld megmasszirozgatni, ez is jó szokott lenni.

Ugyanígy vagyok, 27+3 vagyok és megõrülök tõle! Minden este már elõre félek a lefekvéstõl... Ilyenkor azt szoktam, hogy testápolóval bekenem (független attól, hogy fürdés után is be van kenve), az jól hûsít és ilyenkor általában el szoktam tudni aludni. Vagy próbáld megmasszirozgatni, ez is jó szokott lenni.
Sziasztok! Nekem is görcsölt a lábam elég sokáig! Nekem a védönöm a kálciumot ajálta és azt szedem napi 1et de hála istennek azota elmult! Szerintem probáljátok ki:) ! Én délután veszem be hogy feltudjon szivodni! Boldog babavárást! 28 hetes kismama

28 hetes kismama vagyok és egyre többet gondolok a szülésre. Hogyan készítsem fel magam lelkileg, testileg a nagy napra?

Legjobb válasz: Szia.Legyél tisztában azzal,hogy fájdalmas,de csodálatos dolog,a legszebb,ami veled történhet az életben.(Nekem 38 órás volt)Próbálj többet olvasni a szülésröl,beszélgess már szült kismamákkal,(kerüld a rémtörténeteket),a neten tudsz szülést nézni.

Szia.Legyél tisztában azzal, hogy fájdalmas, de csodálatos dolog, a legszebb, ami veled történhet az életben.(Nekem 38 órás volt)Próbálj többet olvasni a szülésröl, beszélgess már szült kismamákkal, (kerüld a rémtörténeteket), a neten tudsz szülést nézni.
Én elkezdtem a neten szülésrõl filmeket nézni, olvasgattam itt a szülés fórumot és eljártam szülés felkészítõ tanfolyamra. De leginkább minden agyban dõl el, tehát ott tégy rendet:-) Az biztos, hogy egy csodálatos dolog lehet, én nagyon várom, 37 hetes vagyok. eGy dolog zavar, hogy minden bizonytalan, hogy mikor, hogyan, meddig tart, vágnak, nem vágnak, majdnem hogy semmi nem kiszámítható, de alig várom a pillanatot, hogy úgy ahogy van, nedvesen, véresen a hasamra tegyék és megfoghassam:-) Semmiképp ne félj, csodálattal várd:-)
Én nagyon féltem a szüléstõl és legfõképpen az azzal járó ill. azt követõ fájdalmaktól.Úgy készültem, hogy legalább 30 órát vajúdok iszonyatos fájdalmak közepette. Ehhez képest a magzatvíz elfolyását követõen 6 óra múlva megszületett a kisfiam, és a varrás is csak azért fájt, mert kívül-belül repedtem és volt vagy 30 varratom.Én legközelebb is a lehetõ legrosszabbra készülnék, pedig most már tudom, hogy a szülés a világ legcsodálatosabb dolga és annyira nem is fáj.Szép szülést kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!