Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok, nem tudok (10 db)

28 hetesek hogy vagytok? Én 3 napja nem alszom, lassan a kimerülés határán vagyok, nem tudom mire fel? Rossz gondolatok járnak a fejembe. Egész nap fáradt vagyok, este meg nem tudok elaludni.

Legjobb válasz: No én nem vagyok 28 hetes, de gondoltam írok neked. Mégis miféle gondolatok járnak a fejedben? Nem szabad rosszra gondolni!! :) Örülj a picikédnek, akit a szíved alatt hordasz! Pár hónap és a karodban tarthatod! Nem szabad rosszra gondolni, mert ez a csöppségre is kihat. Élvezd minden percét a terhességnek, mert nagyon hamar a végére érünk.. Ha hamar elfáradsz a teendõktõl akkor lazíts! Minden más várhat! Én az elsõ terhességnél voltam így.. de másodszor már könnyebben mentek a dolgok..

No én nem vagyok 28 hetes, de gondoltam írok neked. Mégis miféle gondolatok járnak a fejedben? Nem szabad rosszra gondolni!! :) Örülj a picikédnek, akit a szíved alatt hordasz! Pár hónap és a karodban tarthatod! Nem szabad rosszra gondolni, mert ez a csöppségre is kihat. Élvezd minden percét a terhességnek, mert nagyon hamar a végére érünk.. Ha hamar elfáradsz a teendõktõl akkor lazíts! Minden más várhat! Én az elsõ terhességnél voltam így.. de másodszor már könnyebben mentek a dolgok..
De milyen rossz gondolatok gyötörnek? Egyébként ez normális szerintem! Igyál egy meleg tejet, vehetsz egy fürdõt is nyugodtan. Nyugodj meg! Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, mindenki aggódik! Egyébként ezzel úgy vagyok, hogy ha pár napig nem alszom rendesen 3-4. nap úgy is kidöglök!
Sétálj nagyokat kora este, és igyál citromfû teát és tereld el a gondolataidat. Találkozz barátnõkkel, kicsit kapcsoljon ki az agyad, mert még beletörik a sok gondolkodásba. (tapasztalat) :-)
szia!nekem is így volt a 27-28 héten.estére mindig nagyon elfáradtam ragadt lefele a szemem, de mire eljött a lefekvés ideje a szemem "kipattant" és csak hajnal 3kor tudtam elaludni és reggel már keltem 8kor mert úgy éreztem hogy már kipihentem magam, pedig nem és egész nap tiszta kimerült voltam.Pedig elõtte 10-12 órákat simán aludtam. Ez ment 2 hétig, aztán egyszer csak megszûnt.Most 30 hetes vagyok és nagyon jól alszom.A rossz gondolatok csak azért vannak mert nem tudsz aludni és így kötöd le a gondolataidat.Én éjszakánként tv-t néztem vagy olvastam.Szerintem tedd te is ezt, kösd le a gondolataidat.Nyugi nem tart már sokáig ez az álmatlanság, nemsokára már megint tudsz majd aludni ahogyan régen.Ha tudsz napközben pihenj egy kicsit, bár én nem tudtam nappal sem aludni de legalább fekve néztem a tv-t és az is jó volt.További jó babavárást és jó egészséget kívánok nektek.
éN pont ma töltöttem be a 28-at hetet. Szerencsére nekem nincsen idõm ilyeneken gondolkodni, aludni is tudok rendese, mivel van egy 19 hónapos, igen aktív kisfiam, aki mellett nem érek rá elmélázni. este is csak úgy ragad le a szemem. szerencsére vele sem voltam parÁzós. Mitõl félsz? Attól, h közeledik a szülés ideje? Én most is és akkor is úgy voltam vele, akárhogyan is félnék a szüléstõl, ha így ha úgy, mindenképpen fáj és elkerülhetetlen. Próbáld meg te is ezeket a gondolatokat a fejedbe vésni.
Én 32 hets vagyok, és sajna szerintem még rosszabbb a helyzet nálam.Vagy 3 napja nekem is csak a negatív gondolatok járnak az eszembe.Félek , hogy depressziós leszek , hogy nem tudom majd ellátni a gyerekeimet stb, vagy esetleg bekattanok(tehát érted, mindentõl félek, hogy kifordulok önmagamból)Van egy 4 éves kislányom, és decemberben születik a második.Ha elterelem a gondolataimat, akkor semmi bajom , de ha eszembe jut, akkor már ott van a félelem a pszichés betegségektõl , holott tanárként dolgoztam , és semmi bajom nem volt. Kérlek válaszoljatok !Elmebeteg leszek , vagy mi?

Aki irodában dolgozik és ülőmunkát végez, hányadik hétig tervezitek a munkát? A főnököm már nagyon kérdezgeti, de nem tudom így előre, hogy meddig fogom bírni. Most 28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én most kezdtem a 27.hetet. Úgy gondoltam, hogy május végéig (a 31-ei hetet még jövök) utána szabi, majd betegszabi, július 24-re vagyok kiírva. Ezt így bejelentettem. A kolléganõk úgy néznek rám mint egy hülyére, mert pár kedves kijelentette, hogy õ amint megtudta volna hogy terhes már táppénzen lenne! Hát én azt megnézném!! Nem értem, ha teljesen problémamentes a terhességem, és tök nyugis a munkám, akkor minek üljek otthon unatkozva 60 %-os táppénzen, de lehet hogy csak én gondolom így a környezetmeben. 27 hetes km

Szia! Én most kezdtem a 27.hetet. Úgy gondoltam, hogy május végéig (a 31-ei hetet még jövök) utána szabi, majd betegszabi, július 24-re vagyok kiírva. Ezt így bejelentettem. A kolléganõk úgy néznek rám mint egy hülyére, mert pár kedves kijelentette, hogy õ amint megtudta volna hogy terhes már táppénzen lenne! Hát én azt megnézném!! Nem értem, ha teljesen problémamentes a terhességem, és tök nyugis a munkám, akkor minek üljek otthon unatkozva 60 %-os táppénzen, de lehet hogy csak én gondolom így a környezetmeben. 27 hetes km
Egy hónappal a szülés tervezett idõpontja elõtt szerettem volna eljönni. Így is lett, de végül csak két hetet tölthettem otthon, baba elõbb jött :) Én sokáig akartam dolgozni, nem akartam otthon ülni, lesz még arra idõ utána :)
Én is irodista voltam, a 35.hétig dolgoztam. Utána kivettem a szabikat, majd betegállomány. TGYÁS akkor jött, mikor már megszültem.
Tegnap töltöttem a 35. hetet. Egyelõre semmi bajom az ég világon, csak gyakrabban állok fel nyújtózkodni, meg pisilni :) , szóval én is dolgozom. A fõnököm nekem is kérdezgeti minden héten, meddig maradok, és én is csak annyit tudok neki mondani, hogy amíg tudok. Szerencsére az összes szabim megvan még, szóval nem kell tgyás-ra mennem, hanem szerintem majd kiveszem a szabimat az utolsó 3-4 hétre. Így addig a pénzem sem lesz kevesebb, ami nagyon nem mindegy. És õ is úgy tud számolni, hogy 1-2 hétig még tuti vagyok, hacsak nem szól közbe a Gyerek :) . Szerintem abba nem köthet bele senki, ha azt mondod, hogy maradsz amíg tudsz, mert elvileg az nekik is jó, ha minél tovább dolgozol.
Én ha irodában dolgoztam volna biztos, hogy végig csinálom... Szerintem is nyugdtan mond neki a 36. hetet, ha veled meg a babával nincs gond akkor végig tudod dolgozni, nem olyan vészes a vége se(legalábbis szerintem) , mondjuk nekem nem kell hõségben végig csinálnom, de úgy is meglátod mennyire bírod a nagy meleget! Ha esetleg amikor bejön a hõség úgy érzed nem fogod bírni szólj a fõnöködnek, biztos meg fogja érteni:) És otthon nem csa a pénz miatt rosszabb lenni, hanem az unalom miatt is, hidd el, én veszélyeztetettként itthn vagyok a 11. héttõl, hát nem egy leány álom!!! 37 hetes km
Jövõ csütörtökre vagyok kiírva és még dolgozom. Mikor feltette nekem a fõnök a kérdést, azt válaszoltam, hogy szeretnék végig dolgozni, és ha nem lesz probléma sem a babával, sem az én állapotommal, akkor végig is dolgozom. Ettõl függetlenül az utóbbi idõben minden héten megkérdi, hogy bírom-e még. Szerintem mondj nyugodtan 36. hetet, ha véletlenül nem bírnád, azt is meg fogja érteni.
Én a 30. hétig dolgoztam, elsõ baba, de simán bírtam volna végig.
Én eljöttem táppénzre a 20. héttõl, mert a fõnököm egy barom volt, és nem akartam reggelente gyomorideggel kelni:( Nem is bántam meg, elõtte számolgattunk, és ugyanannyit kaptam táppénzre, mint amennyi a fizetésem volt, így nem is akartam maradni. Számold ki, neked hogy éri meg, és ha bírod, dolgozz, ha nem, akkor meg menj el táppénzre. Meg kell érteni a fõnöködet is, hiszen neki keresnie kell a helyedre valakit, ami nem egy-két nap:)
szia. én mégcsak 17 hetes vagyok, szeptember végére vagyok kiírva. szeretnék szept. elejéig dolgozni, mondtam is a fõnöknek hogy nem lépek le hamarabb, ha bírok jövök. nem tudom hogy majd a nagy meleg mennyire fog megviselni, ugye nálunk klíma sincs, napközben nagyon meleg van az irodában, besüt a nap délig. De ha teerv szerint megy minden akkor szülés elõtt 4 hétig..vagy tovább :-)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy érthetõ, hogy tudni szeretné a fõnököm meddig vagyok még, ezt nem is kérdõjeleztem meg. Csak nyilván én sem tudom. Alapból úgy dondoltam, hogy 36. hét, de mivel elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy a 36. hét mennyire lesz már nehéz nekem. Lehet, hogy még vígan bejárok, de lehet, hogy nem. Ezért voltam kíváncsi mások véleményére is.
Én a 36. hétig dolgoztam, onnantól mentem TGYÁSra. Nagyon jól viseltem, problémamentes terhesség volt. Én a fõnökömmel úgy beszéltem meg, hogy végig dolgozom (36. hét, onnatól jár a TGYÁS), ha nem jön közbe semmi. A terhesség alapvetõen nem betegség, hanem állapot, ha jól bírod, van lehetõség felállni és megmozgatni magadat, nem okoz gondot a bejárás, akkor nyugodtan végig lehet dolgozni. De te érzed ezt. Ha nagyon stresszes, és megterhelõ, akkor beszélj a nõgyógyásszal. És ami szintén nem mindegy a táppénz csak a fizetésed 60 %a. Nekem nagyon jól jött az a kis többlet, amit akkor kerestem :-D
Nagyon is érthetõ, hogy afõnököd tudni szeretné, meddig dolgozol. Ez a min. hogy kitalálod. persze, nehéz ezt elõre megmondani. Én a 32. hétig dolgoztam. Bírtam volna még 3-4 hétig biztos, de akkor lett nyár, és a Nõvérem ovis Fiaira vigyáztam. Mondj neki egy idõt, max. ha valami közbejön, és nem bírod, hamarabb befejezed a melót. AZ attól is függ, mennyire kell sokat készülni majd akkor a babára.
34 hétig dolgoztam, onnan kivettem a maradék szabikat és TGYÁS-re mentem.

Sokat érzem a magzatmozgásokat, most 28 hetes vagyok. De néha olyan remegő valamit érzek. Nem rug és nem fordul olyankor azt tudom. Mi ez a remegő érzés?

Legjobb válasz: Szia!Én is szoktam érezni ilyen remegõ érzést.Én 30 hetes vagyok.Fogalmam sincs,h mi ez,de gondoltam megnyugtatlak,h másnak is van ilyen:)Nem hiszem,h foglalkozni kéne vele,de ma megyek dokihoz,lehet,h rákérdezek.Szia

Szia!Én is szoktam érezni ilyen remegõ érzést.Én 30 hetes vagyok.Fogalmam sincs, h mi ez, de gondoltam megnyugtatlak, h másnak is van ilyen:) Nem hiszem, h foglalkozni kéne vele, de ma megyek dokihoz, lehet, h rákérdezek.Szia
Szia! Szerinem arra gondolsz, amikor csuklik a babád. Állítólag van ilyen, én is sokat éreztem, volt, amikor csak egy-két "remegést", de volt, amikor percekig eltartott. :-)
Az én lurkóm is ezt csinálta, eszembe nem jutott volna, hogy lehet csuklani odabent!
Szia! Én 36 hetes vagyok, én is sokszor érzek remegést, olyan mintha egy hullám menne végig a hasamban. Ez vagy csuklás, vagy csak egyszerûen rángatja a köldökzsinórt, de igazából senki nem tudja megmondani pontosan, hogy mi ez. De tök normális, szóval ne aggódj!
Sziasztok! Én ma éreztem elõször ezt a remgõ érzést, és hirtelen megijjedtem, képzeljétek egy padon ültem és azt hittem rezgõn van a telefonom. Aztán döbbentem jöttem rá, hogy ez én vagyok ill a babám. Ezsembe jutott hogy olvastam itt ezt a kérdést így gyorsan most meg is néztem. Nekem az jutott eszembe, hogy vajon nem e az újjacskáját szopja, mert ez olyan gyors remegés.. létezik, hogy ilyen gyorsan csuklik? vagy csak mi érezzzük annak??? 17 hetes kismama (elõre is köszönöma további reakciókat, mert ez még érdekelne engem is, de már nem teszem fel én is mégegyszer!)

28 hetes vízimádó kismama vagyok nem tudom merjek e fürödni szabad strandon?

járunk horgászni és olyan jó lenne meg mártózni......

Legjobb válasz: Szia nekem is van méhszájsebem, és a 37. hétig jártam úszni uszodába, meg Hévízen is voltunk pár napot 32-33 hét körül. A nõgyógyásszal megbeszéltem, azt mondta, amíg az ember lánya zárva, nyugodtan. Azt javaslom, ne itt kérdezgess, hanem beszéld mega dokival, és õrá halgass. Nekem mindenki sopánkodott, hogy úszni járok. De én az orvosomban megbízom, mert jó szakember, így letojtam asopánkodókat. Boldog babásodást! 40+3 hetes

Szia nekem is van méhszájsebem, és a 37. hétig jártam úszni uszodába, meg Hévízen is voltunk pár napot 32-33 hét körül. A nõgyógyásszal megbeszéltem, azt mondta, amíg az ember lánya zárva, nyugodtan. Azt javaslom, ne itt kérdezgess, hanem beszéld mega dokival, és õrá halgass. Nekem mindenki sopánkodott, hogy úszni járok. De én az orvosomban megbízom, mert jó szakember, így letojtam asopánkodókat. Boldog babásodást! 40+3 hetes
Nyugodtan menj be a vízbe. 3 terhességet "úsztam végig", uszodában, tengerparton, Balatonon. Ha nem nyitott a méhszájad, akkor nyugodtan menj be. Jót fog tenni a mozgás is, a gerincednek is jó egy kis súlytalanság.
Méhszájsebe van... Én nem kockáztatnék...
én 21.36 Bocs, nem olvastam rendesen. Ha méhszájseb, akkor part, törülközõ.
Én a helyedben semmi pénzért nem mennék be.
Én 28 hetesen két hetet töltöttem a horvát tengerparton, de egyszer sem mentem be a vízbe, jobb a békesség alapon. Én vigyáztam a csomagokra, mig a többiek "élvezkedtek" :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, nem megyek mert félek, nehogy ártsak a kiskukisomnak mert, most Õ a legfontosabb, na meg ilyenkor nagyobb a fertõzés veszélye. De imádok úszni..... Nem baj, majd jövõre együtt pancsizunk....
Szépen lepontozgattak mindenkit ezért én is megpróbálom.:D Ne menj be a vízbe, szerintem ne kockáztass. Én pl. egészségesen és nem terhesen benyalok minden [email protected]
szia, én épp tegnap kérdeztem meg a dokimat, hogy ajánlja-e az úszást, merthogy én is szeretek úszni...nekem azt mondta, hogy a terhes nyálkahártya sokkal érzékenyebb, mint a nem terhes, és ha mindenképpen úszni szeretnék, akkor esetleg saját otthoni medencében, vagy tengerben...a többi víz (fõleg a közstrandok) nagyon veszélyesek! pedig nekem nincs is méhszájsebem... boldog babavárást, és vigyázz magadra!

28 hetes vagyok, és a medence tájékán, lágyék hajlatom (jobb oldali) nagyon fáj egy hete. Főleg éjszaka, nem tudok aludni, sántítva járok. Állandóan kattan és ropog a csontom. Lábam közt párnával alszom már 1 hónapja, de ez sem segít. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hogy mit tegyél, sajnos nem tudom megmondani, pedig én is ezzel küzdöttem anno! Nekem azt mondta a doki, nem tudok mit csinálni, helyezkedik a baba, azért nyomja ott lent a dolgokat. És igaza volt, nekem ilyenkor már befordult irányba, végig ott is maradt, a kis fejecskéjén látszott is, hogy el volt nyomva.:)

Hogy mit tegyél, sajnos nem tudom megmondani, pedig én is ezzel küzdöttem anno! Nekem azt mondta a doki, nem tudok mit csinálni, helyezkedik a baba, azért nyomja ott lent a dolgokat. És igaza volt, nekem ilyenkor már befordult irányba, végig ott is maradt, a kis fejecskéjén látszott is, hogy el volt nyomva.:)

Mit szolnatok hozza ha a ferjetek elkezdene k*rvakat nezni telefonon, sz. Gepen, mialatt terhesek vagytok? 28 hetes vagyok es a ferjem ma lebukott. Azt mondja nem tudja mert csinalta es nagyon sajnalja, de en nem tudom minden pasi ilyen?

Legjobb válasz: Szia, szerintem nem kell, hogy a férjed is lebukjon. Mondd neki, hogy téged nem zavar, nyugodtan nézegesse, mert a tiltott gyümölcs mindig csábítóbb, így elõbb-utóbb nem lesz számára olyan érdekes. Mivel az internet kéznél van, a mai világban a férfiak 90%-a meg is nézi ezeket az oldalakat, már csak kíváncsiságból is.Inkább nézegessen, mint mást csináljon.

Szia, szerintem nem kell, hogy a férjed is lebukjon. Mondd neki, hogy téged nem zavar, nyugodtan nézegesse, mert a tiltott gyümölcs mindig csábítóbb, így elõbb-utóbb nem lesz számára olyan érdekes. Mivel az internet kéznél van, a mai világban a férfiak 90%-a meg is nézi ezeket az oldalakat, már csak kíváncsiságból is.Inkább nézegessen, mint mást csináljon.
Hát nem tudom, én soha nem nézek ilyeneket sehol. Ez nekem nem fér bele a házasságba, párkapcsolatba, hogy más nõket nézzek meg se utcán, se interneten, bárhol.
Minden fétfi ilyen. Az én férjem is ezt csinálta, míg kórházban voltam. Méhenkívüli terhességgal mûtöttek, õ meg ezzel ütötte el az idõt.
A kérdező hozzászólása: hat igen, ez eleg sz*rul esik! foleg hogy nemreg hazasodtunk es azt mondogatja orul hogy a felesege vagyok, en vagyok mar a csaladja, a mindene. ezert nem ertem most mert csinalja ezt!
Õk úgy mûködnek, hogy ennek a két dolognak (veled való házasság-pornográf képek nézegetése) az égadta egy világon nincs köze egymáshoz. Én azt próbáltam vele megértetni, hogy az idõpont, amikor ezt tette, az nem volt ideális. Ezt nagy nehezen belátta és megígérte, hogy több ilyen nem lesz. Hiszem, ha látom. ;)
Hát szerintem majdnem minden pasi ilyen!Ez enyém is nézta/nézi!Addig jó, amig nem is megy máshoz!Szerintem!!!
Mi mar 5 honapja nem vagyunk egyutt es mikor rosszul voltam vagy faradt akkor visszautasitottam az oromszerzeset..Akkor rajtakaptam ejszakankent hogy pornograf kepeket nezeget.Eleinte nagyon bantonak ereztem, aztan elkezdtem belole viccet csinalni es rohogtem rajta (a kepeken amiket vissza tudtam nyomozni...-telefonban nem konnyu visszanyomozni ha kitorli..) es megjegyzeseket tettem azokra akiket nezett..Es igy elfogadtam..Azota kevesebbt nezi oket...:D
Amíg csak nézi addig nincs baj, akkor kell aggódni ha el is megy egy egy ilyen nõcskéhez.
Hány éves? Lehet éretlen
Én még nem kaptam rajta a férjemet szerencsére , de biztos nagyon rosszul esne, akkor is ha tudom, hogy a férfiak ilyenek.Mert hát ugye jelen esetbe ez azért annyira nem vigasztaló...
Tényleg mind ilyen :-( elõször sajnálja, aztán te leszel a hibás, mi
Az én véleményem is ez, a férfiak mindig megnézek az iylen nõket neten :) és tényleg adidg légy nyugott amig csak nézi :)
Az én páromnak anyósomék kínálgatják a k*rvákat és bizonygatják, hogy minden terhes nõ gusztustalan, a szülés ocsmány dolog, gyerekkel meg már [email protected] az élet. Nem tudok tenni ellene, mert elõbb utóbb bebeszélik neki. Többet van velük, mint velem:( Én jobban örülnék neki, ha csak ilyen fantázia csajokat nézegetne.
Az internetes oldalakon is külön van a férfirovat míg a nõknek nincs hasonló!Ameddig csak nézegeti addig nincs baj! Nekem az a meglátásom, hogy sok pasi megpróbálja "átalakítani"a párját olyanra mint amit látott a képeken! Nemcsak a kozmetikázott részekre gondolok. Ha megpróbálnád jó irányba terelni a dolgokat akkor neked is jó lehetne:a képekbõl is sokat tanulhat amit kamatoztatna akkor amikor veled együtt van!
A legtöbb pasi ilyen. Nyugi, addig jó, amig csak nézi. Persze rosszul esik az embernek, de a férfiak tényleg ilyenek. Önmagában ez nem jelent roszat.
Nézze csak nyugodtan! Vagy jobb lenne, ha máshoz menne?
Nyilván nem "minden" hapsi ilyen

Akinek nagyon sokat mozgott pocakban a babája a születése után milyen baba lett? Van összefüggés? 28 hetes vagyok, és a babám egyfolytában mozog. Nem tudom mikor alszik egyáltalán. Mire számítsak a születése után?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy van-e összefüggés,de nekem mindkét kisfiam a 20.héttõl szinte mindennap majd' lerúgták a vesémet:) Az elsõ kisfiam,a mai napig nagyon ficánkoló típus,egyszer lemértem,kerek 5 percet tud megülni a seggén:)Õ 4 éves. A kisebb kisfiam még csak 3 hónapos,de nagyon nyugis baba:)

Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de nekem mindkét kisfiam a 20.héttõl szinte mindennap majd' lerúgták a vesémet:) Az elsõ kisfiam, a mai napig nagyon ficánkoló típus, egyszer lemértem, kerek 5 percet tud megülni a seggén:) Õ 4 éves. A kisebb kisfiam még csak 3 hónapos, de nagyon nyugis baba:)
Nekem a középsõ babám volt ilyen , nagyon sokat mozgott a vége felé fordult be ráadásul 37.héten a közel 4 kilós súlyával (hát megéreztem...) 4300 grammal született. Na de a lényeg hogy nagyon jó baba volt, evett, aludt kb. A fiaim sokkal kevesebbet mozogtak odabent néha már aggódtam is, mégis sírós, hasfájósak voltak az elsõ 3 hónapban. Most is izgágábbak, mozgékonyabbak jóval, mint a lányom.
Az én lányom a hasamban szinte sosem aludt, állandóan mozgolódott, most sokat alszik, viszont ha fent van, kész kis sajtkukac.
Én úgy éreztem hogy sokat van ébren a lányom napközben a hasamban és ez születése után is így maradt. Éjjel viszont rendesen aludt szerencsére :-)))
Szerintem valami nincs rendben, feltétlenül keress fel egy jó orvost...
Az biztos, hogy valamit azért már fel kellett volna szedned, de én nem vagyok orvos, inkább tényleg járj utána .Az orvos, védõnõ mit mond? Sztem ne hagyd annyiban, míg meg nem nyugszol.Ha Uh oké, és a doki szerint is minden rendben, akkor nincs ok az aggodalomra, de addig itt mindenki csak találgat, téged meg a frász fog kerülgetni, hidd el. Remélem minden ok, és panaszmentes boldog babavárást kívánok!
sziaa, dietetikus segít majd! Figyelj oda a szénhidrátbeviteledre, azt mindenképpen enned kell. A fogyás sajnos a cukrosok tünete, de enned akkor is kell. Az édeset, cukrosat, pékárut, magas glikémiás indexû ételeket (rizs, krumpli, keményítõ, cukros üdítõk...) kerülni kell. Értékes tápanyagokból fedezd a napi ch-szükségletet. Boldog babavárást :)

28 hetes babás vagyok, sajnos pánikbeteg! Kaptam klion-d 100-as hüvelykúpot, de félek használni, mert nem tudom, hogy allergiás vagyok-e rá vagy sem. Milyen tünetei lehetnek és árthat a bébimnek?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos konkrét választ nem tudok adni, azonban szerintem ha mikor felírták, nem kérdezted meg a dokit, hogy árthat-e stb, akkor mielõtt elkezded használni mindenképpen kérdezz rá! Úgy a biztos! Sok sikert!

Szia! Sajnos konkrét választ nem tudok adni, azonban szerintem ha mikor felírták, nem kérdezted meg a dokit, hogy árthat-e stb, akkor mielõtt elkezded használni mindenképpen kérdezz rá! Úgy a biztos! Sok sikert!
Azért vagy pánikbeteg, mert izgulsz? Na , ez még nem pánikbetegség:-) A doki tudja hogy mit ír fel, ok nélkül nem írja fel, tehát nem fog ártani a babának. Sokan használunk kupot a terhesség alatt, még nem volt baj belõle:-) Hogy allergiás vagy-e rá, csak te tudhatod, nézd meg az összetevõket, és ha valamire tudod, hogy igen, akkor ne használd, kérj másikat. ha nem, akkor használd. Biztos jót fog tenni arra amire kaptad.-)
Mindenképpen használd! Az orvos szért írta fel mert hüvelyi fertõzésed van!!!!!! Ha ez felterjed a méhbe koraszülést okz és megbetegíted a babádat!!!! Akár bele is halhat egy ilyen koraszülött baba!!!!! Ezt biztosan nem akarhatod! Majorné Zsuzsa dúla

28 hetes kismama vagyok, apósom övsömörös lett, nem lakunk együtt, de okozhat nekem valami problémát? Úgy tudom, hogy bárányhimlős még kiskoromban voltam!

Ha én nem is találkozok addig vele, de a férjem igen, megfert?z?dhetek?

Legjobb válasz: nem igazán. nem fertõz, csak ha valaki fogja a sebeket, vagy közös törölközõt használ a beteggel. itt mindent megtalálsz róla: http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/14109/ovsomor:-csak-a..

nem igazán. nem fertõz, csak ha valaki fogja a sebeket, vagy közös törölközõt használ a beteggel. itt mindent megtalálsz róla: http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/14109/ovsomor:-csak-a..
Szia! A férjem kb. 3 hete esett át rajta, én akkor voltam a 26. hétben. Én voltam bárányhimlõs, a 3 éves kisfiam be van oltva bárányhimlõ ellen. 2 hétig nem aludtunk egy ágyban, nem ölelgettem, külön mostam a ruháit, és a kisfiunkat sem ölelgette. Egyikõnk sem kapta el szerencsére, én is féltem, de a nõgyógyászom és a gyerekorvos is azt mondta, hogy mivel voltam bárányhimlõs, ezért a babára nem lenne veszélyes.
Második vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy bár nem kaptuk el, de elkaphattuk volna, én a gyerekkori bárányhimlõm miatt övsömör formájában, a kisfiam bárányhimlõ formájában, de a pocaklakóra akkor sem lenne veszélyes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!