Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok, minden úgy bánt (2 db)

28 hetes pocakos vagyok, minden úgy bánt. Ha párom elmegy dolgozni sírhatnékom van. Miért érzem magam ennyire magányosnak, és depressziósnak?

Legjobb válasz: Hidd el, ezzel nem vagy egyedül, én is pont most kezdtem meg a 28. hetemet és néha vannak dühkitöréseim, depis hangulatom, sírhatnékom, máskor meg tök jól elvagyok egyedül is, repkedek, energikus vagyok. Velejárója a terhességnek a hangulatingadozás is. Foglald le magad valamivel, csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek, talán az segít, de szerintem inkább túl kell élni ezt az idõszakot, kitartást hozzá!!!

Hidd el, ezzel nem vagy egyedül, én is pont most kezdtem meg a 28. hetemet és néha vannak dühkitöréseim, depis hangulatom, sírhatnékom, máskor meg tök jól elvagyok egyedül is, repkedek, energikus vagyok. Velejárója a terhességnek a hangulatingadozás is. Foglald le magad valamivel, csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek, talán az segít, de szerintem inkább túl kell élni ezt az idõszakot, kitartást hozzá!!!
Azt hittem, csak én érzem így magam.Nagyon depis vagyok mostanában, és ez borzasztó.Nekem elmegy a párom reggel korán és este jön haza, nagyon nem jó egyedül és már várom, hoyg vége legyen. Kitartást! Üdv:30 hetes ki
Én is pont ezt érzem.Azt hittem csak én vagyok így .Nem értem, hogy miért vagyok lehangolt s depis, amikor inkább röpködni kéne.Nem jó egyedül lenni, mert nekem is dolgozik az uram reggeltõl estig és nagyon nehezen viselem, de már nem sok van. Úgyhogy nem vagy egyedül.Ktartást.
Én is csak együtt tudok veled érezni! Még életemben összesen nem sírtam ennyit, mit az elmult néhány hétben. Depressziós vagyok, és magányos. Lassan már akkor is, ha nem vagyok egyedül. Állandóan sírok. (most is) Remélem el fog mulni. Kitartás neked! Boldog babavárást! 26 hetes kismami
Szia! Az egyedüllétet én sem bírom túl jól, de azért igyekszem magam lekötni. Olvasok, netezek, tervezgetek. Néha elmegyek a nézelõdni, vásárolni. Közben meg minden nap megállapítom, hogy milyen lassan telnek a napok. Egyébként, ha ennyire le vagy törve az is lehet, hogy kevés a B vitamin a szervezetedben. Az sokszor okoz letörtséget.
Hasonló kérdést szerettem volna feltenni mikor rátaláltam a Te kérdésedre. Napok óta megöl a szomorúság, a magány. A falat bámulom és sirok. Depisek vagyunk biztos. De nem ártunk ezzel a babának. Fel a fejjel neked is. 31hetes kismami
Amíg tudsz, nyugodtam feküdj, ahogy jólesek. Ha a babának nem tetszik, majd õ "szól"! Boldog babavárást!
Atyaég ezt a hülyeséget! Ha a hanyattfekvés ártalmas akkor már levegõt se vegyünk! Boztos van orvosi szempontból ideális póz, de hát meglátod a terhesség utolsó idõszakában amikor már minden nyûg , már annak is örülni fogsz ha egyáltalán nyugodtam tudsz aludni - bármilyen pózban.
Én mindenhol azt olvastam, hogy nem szabad hanyat feküdni mert a magzat kevesebb oxigénhez jut! DE én egész terhesség alatt törekedtem oldalamon feküdni ugyis aludtam el de mindig hanyadt ébredttem! Egészséges gyönyörü kislányom született! Boldog baba várást!
A hasi ütõeredet nyomja a baba, ami egyikõtöknek sem tesz jót. Én most 31+4 vagyok és én is mindig úgy jártam, hogy oldalt aludtam el és hanyatt ébredtem, de 1-2 hete mindig oldalt is ébredek és azóta, ha hanyatt lefekszem csak 1-2 percre, már ájulhatnék vagyok, az UH-ot is alig birom ki. Lehet, hogy akinek tényleg nyomja a baba az ütõerét, amúgy is észreveszi?
Ugy hallottam hogy árt a babának nyakára tekeredhet a köldökzsinór, meg neked sem használ mikor már nagyobb a baba nyomja az ereket és nehezebben kapsz levegöt!
Nekem annyira fáj a szeméremcsontom, hogy ha sokáig oldalt fekszem nem tudok kikelni az ágyból. Ezért sokszor a hátamon fekszem mert kényelmesebb a medencémnek. Üdv:29 hetes kismami
Szia!27 hetesek vagyunk és nekem is hanyatt lenne jobb mert akkor nem fáj ahogy rug, viszont a hátam nagyon fáj attól.Igy marad az oldal fekvés és a fájó mozgása!De reggelre én is hanyatt fekve kelek!Boldog babavárást!
Aludj úgy, ahogy jól esik! A baba jelzi, ha neki nem jó(jól oldalba rúg:D) Valóban nyomhat egy eret, de azt megérzed, mert a rossz vérkeringés miatt zsibbadni fogsz. A babáknak meg nem azért tekeredik a nyakurta a zsinór, mert te hanyatt fekszel. Én is próbáltam oldalt aludni, de mindig úgy ébredtem, hogy a hátamon fekszem.. nem lett egyikünknek se semmi baja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!