Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok, minden (28 db)

28 hetes vagyok. Minden este rémálmaim vannak, hol a babával kapcsolatos, hol a párommal. Ez a terhesség vele járója?

Legjobb válasz: szia! a tudatalatti félelmeidet éled meg így. és, igen elég gyakori, hogy kismamák ilyeneket álmodnak, de azért a jobb közérzeted miatt nyilván jobb lenne, ha ezek megszûnnének, hiszen ezek az álmok gondolom feszültté tesznek nap, mint nap. Próbáld elhesegetni a negatív gondolatokat, relaxálj, jógázz. Ez tudati dolog, neked kell fejben feldolgoznod a félelmeidet, és akkor talán nyugodtan fogsz tudni aludni. Szerintem a jóga és a meditáció sokat segíthet.

szia! a tudatalatti félelmeidet éled meg így. és, igen elég gyakori, hogy kismamák ilyeneket álmodnak, de azért a jobb közérzeted miatt nyilván jobb lenne, ha ezek megszûnnének, hiszen ezek az álmok gondolom feszültté tesznek nap, mint nap. Próbáld elhesegetni a negatív gondolatokat, relaxálj, jógázz. Ez tudati dolog, neked kell fejben feldolgoznod a félelmeidet, és akkor talán nyugodtan fogsz tudni aludni. Szerintem a jóga és a meditáció sokat segíthet.
Velem is tortent mar meg hasonlo alom, bar nem annyira remalom volt csak olyan fura..amugy minden ejszaka almodom..Olvastam hogy igen ez terhessegnel a kozepetol foleg gyakran elofordul ha babaval almodsz, akar remalmokat es meg is magyarazta miert, olyansmire emlekszem hogy a baba mivel minnel kevesebb a helye felnyomja a gyomrot..stb..es emmiatt vannak az almok..na tehat normalis, terhesseg velejaroja.30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem meg fognak szünni, mert tényleg feszülté tesz, arról nem is beszélve, hogy felébredek rá, és utána már nem tudok vissza aludni, így ki sem pihenem magam. Ráadásul éjjel minden rosszabbnak is tûnik.

14 hetes terhességem elején minden reggel észrevettem, hogy van előtejem (a pólóm pecsétes volt). Most 28 hetes vagyok és 2 hete semmi. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy nem gond. Nekem pl. még egyszer sem volt elõtejem és 29 hetes kismama vagyok.

Szia! Én úgy tudom, hogy nem gond. Nekem pl. még egyszer sem volt elõtejem és 29 hetes kismama vagyok.
Nekem egyátalán nem volt elõtejem és boldogan szoptatom a két és fél hónapos kisfiamat.

28 hetes vagyok, eddig minden rendben van a babával is meg velem is. Minden eredmény jó, de nagyon aggódom hogy mi lesz ha mégis vmi baj lesz?

Gondolok itt fejl?dési rendellenességre, bármire. Nem tudom miért van ez, de tegnap óta nagyon aggódom emiatt. Mivel tereljem el a figyelmemet err?l a gondolatról?

Legjobb válasz: szia!! nem mondom, hogy nekem sosem jut eszembe, de nem szabad ilyenekre gondolni!! csak arra, hogy milyen egézséges, gyönyörû kisbabád lesz nem is olyan sokára!! ha eszedbejutnak ezek a gondolatok, tereldel olyanokkal, hogy miket fogtok csinálni együtt, hogy nem sokára a karodban tarthatod, hogy milyen is lesz a közös életetek :) csak semmi buta gondolat!! :) 27 hetes pocakos

szia!! nem mondom, hogy nekem sosem jut eszembe, de nem szabad ilyenekre gondolni!! csak arra, hogy milyen egézséges, gyönyörû kisbabád lesz nem is olyan sokára!! ha eszedbejutnak ezek a gondolatok, tereldel olyanokkal, hogy miket fogtok csinálni együtt, hogy nem sokára a karodban tarthatod, hogy milyen is lesz a közös életetek :) csak semmi buta gondolat!! :) 27 hetes pocakos
Szia. Nekem meg nagyon nem volt rendben minden. Az elsõ fele a terhességemnek rettegéssel telt el. Most 26 hetesen úgy vagyok vele, hogy nem lehet semmi baj, ha már idáig eljutottam a sok probléma ellenére. Minden este megbeszéltem a babámmal, hogy neki maradnia kell velem, mert nagyon várom, és nagyon szeretem. Ne gondolj rosszra, nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd igyekszem!:) Boldog babavárást nektek is!

Normális, hogy éjszakánként kényszeredetten nyújtózkodnom kell minden egyes testhelyzet váltásnál? 28 hetes vagyok

Általában az oldalamon alszom, de mikor meg akarok fordulni, akkor mindig nyújtózkodnom kell. Az utóbbi 3 napban, meg összeköt?dött a nyújtózkodás azzal, hogy ráfeszítek az alhasamra, mintha nyomni kellene.

Legjobb válasz: Nekem most van a második terhességem. Világ életemben jó alvó voltam, de most a 23. hét óta (29 hetes vagyok), én is állandóan forgolódok és nem találom a helyem. Ma már odáig jutottam, hogy 3-6-ig nem is tudtam aludni. Ezek a pasik (kisfiam lesz) kiborítóak. :) Neked is fiad lesz?

Nekem most van a második terhességem. Világ életemben jó alvó voltam, de most a 23. hét óta (29 hetes vagyok), én is állandóan forgolódok és nem találom a helyem. Ma már odáig jutottam, hogy 3-6-ig nem is tudtam aludni. Ezek a pasik (kisfiam lesz) kiborítóak. :) Neked is fiad lesz?
A kérdező hozzászólása: Igen fiú lesz. :)
Szia!Így visszagondolva nekem is 27-28 hét körül volt ez ha bárhova fordultam nyujtozkodtam.Most 32 hetes vagyok nem is vettem észre de elmult.Én 24 hétig szinte semmit nem aludtam, mióta nagy a pocim meg tutok :) én fordítva mûködöm ugy látszik.Jó babavárást, ha kérdésed van bátran írj.
Az elsõ vagyok. Nekem az elsõ kislány lett. Semmi bajom nem volt a terhesség alatt. De ez a kis pasi. Mások is mondták már, hogy a fiúk ilyenek. Kénytelen vagyok elhinni. Mi lesz ha megszületik? :)
Én 24 hetes vagyok, és kislányunk lesz, de szinte minden éjjel felébredek és forgolódok egy órát mire újra el tudok aludni, sehogy nem jó, nem találom a helyem, állandóan nyújtóznék. Úgyhogy szerintem ez nem függ attól hogy kisfiú vagy kislány van odabent.

28 hetes vagyok, és már hetek óta 99 cm-ert mérek a haskörfogatra, sőt van amikor reggel, csak 98. Az uh szerint minden oké, méretek rendben. Akkor miért nem nő a has?

Legjobb válasz: Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj,én is ebben a cipõben járok

Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj, én is ebben a cipõben járok
Valószínûleg másképp helyezkedik a baba, mint eddig, olyan pozíciót igyekszik felvenni, hogy kényelmesen elférjen. Szerintem ez a haskörfogat mérés is csak egy olyan tök felesleges "vizsgálat", ami semmire nem jó, csak arra, hogy az idegeinket borzolja. Az uh úgyis megmutatja, ha nem nõ a baba. Ha meg a baba nõ, a hasad nem, akkor csak nyertél azáltal, hogy elkerülöd a striákat.....
38hetesen nekem 105
Szerintem is teljesen OK, nekem 21-rõl 28-ig 4 cm-t nõtt, (90-94) közben a bébi óriásit, 60 dkg-ról, 1, 8 kgra az UH szerint. 32- hétre lett 98, 35-re 100. És többször is stagnált hetekig, már nem is mértem csak nagyon ritkán. Ha csinálsz fotókat a pocakodról, akkor látszik hogy szakaszosan nõ, kidudorodik, aztán utánanõ nagyobb felületen, fent-lent. Én erre jutottam :)
Én 36hetes vagyok, és nekem 97.Szerintem nincs ok aggodalomra

28 hetes vagyok, de még mindig a köldököm alatt érzem mozogni a kisfiam. Vmi baj lehet vele? Ilyenkor már a köldök környékén kellene érezni, nem? Amúgy nagyon aktív és a hátfájáson kívül nincs panaszom, hasam is csak 1x keményedett eddig

Legjobb válasz: Szerintem sem lehet semmi gond. Én 26 hetes vagyok, és legtöbbször Én is a köldököm környékén, inkább alatta érzem, hogy rúg egy jókorát. Nyílván még van sok helye, és meg sem fordult még. :-)

Szerintem sem lehet semmi gond. Én 26 hetes vagyok, és legtöbbször Én is a köldököm környékén, inkább alatta érzem, hogy rúg egy jókorát. Nyílván még van sok helye, és meg sem fordult még. :-)
Nem hiszem, hogy baj lenne. Biztos a lábait szereti mozgatni. :D
Semmi gond, csak a kisherceg valószínûleg farfekvéses. Néhány hét és a bordáidat veszi célba. :-) Boldog babavárást. 37 hetes mamó

3 hét alatt nem nött semmit a pocim. Ez baj? Most 28 hetes vagyok, és ugyanannyit mértek, mint 25 hetesen.

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, ha a bébi fejlõdik, azt pedig UH-on mért adatok tudják bizonyítani. Az én hasam 4 hete nem nõ, de a baba annyit fejlõdött, amennyit 4 hét alatt kell. Alkati kérdés.

Szia! Nem baj, ha a bébi fejlõdik, azt pedig UH-on mért adatok tudják bizonyítani. Az én hasam 4 hete nem nõ, de a baba annyit fejlõdött, amennyit 4 hét alatt kell. Alkati kérdés.
Ne izgulj. Nõ az csak nem lehet egyforma helyen mérni mindig. Nem tudod pontosan ugyanoda tenni a mérõszalagot ahová elõtte tetted.

28 hetes vagyok és minden este észreveszem, hogy a mellbimbóm közepe sárgás színű. Mi lehet ez, talán előtej?

olyan, mintha rá lenne száradva valami! Párom szerint ez el?tej, de én úgy tudom, ha az lenne, akkor a pólómon is nyomot hagyna.

Legjobb válasz: Igen az.Nekem 30 hetesen jelent meg.De ez nem akkora mennyiség hogy nyomot hagyna.

Igen az.Nekem 30 hetesen jelent meg.De ez nem akkora mennyiség hogy nyomot hagyna.
Igen, ez az. Az elsõ babámnál már 9 hetesen volt, a másodiknál még most, 32 hetesen sincs. Sárgás, sûrû; van, akinek elég jól csöpög, van, akinek épp csak szivárog valamicske.
Szia! Valóban az, ahogy írták elõttem is, nekem is van, de épp csak annyi, hogy a mellbimbómon csillogást veszek észre. Nekem még átlátszó. Múlt héten jelent meg nekem. 23 hetes kismama
igen ez az!Nekem már 274hetesen volt.Ne izgulj! 35hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szuper:) Akkor a páromnak volt igaza, pedig férfi:) Köszönöm szépen!!!
247 hetes. hmm és mi volt benned egy õsjeti? :D

Mit szolnatok hozza ha a ferjetek elkezdene k*rvakat nezni telefonon, sz. Gepen, mialatt terhesek vagytok? 28 hetes vagyok es a ferjem ma lebukott. Azt mondja nem tudja mert csinalta es nagyon sajnalja, de en nem tudom minden pasi ilyen?

Legjobb válasz: Szia, szerintem nem kell, hogy a férjed is lebukjon. Mondd neki, hogy téged nem zavar, nyugodtan nézegesse, mert a tiltott gyümölcs mindig csábítóbb, így elõbb-utóbb nem lesz számára olyan érdekes. Mivel az internet kéznél van, a mai világban a férfiak 90%-a meg is nézi ezeket az oldalakat, már csak kíváncsiságból is.Inkább nézegessen, mint mást csináljon.

Szia, szerintem nem kell, hogy a férjed is lebukjon. Mondd neki, hogy téged nem zavar, nyugodtan nézegesse, mert a tiltott gyümölcs mindig csábítóbb, így elõbb-utóbb nem lesz számára olyan érdekes. Mivel az internet kéznél van, a mai világban a férfiak 90%-a meg is nézi ezeket az oldalakat, már csak kíváncsiságból is.Inkább nézegessen, mint mást csináljon.
Hát nem tudom, én soha nem nézek ilyeneket sehol. Ez nekem nem fér bele a házasságba, párkapcsolatba, hogy más nõket nézzek meg se utcán, se interneten, bárhol.
Minden fétfi ilyen. Az én férjem is ezt csinálta, míg kórházban voltam. Méhenkívüli terhességgal mûtöttek, õ meg ezzel ütötte el az idõt.
A kérdező hozzászólása: hat igen, ez eleg sz*rul esik! foleg hogy nemreg hazasodtunk es azt mondogatja orul hogy a felesege vagyok, en vagyok mar a csaladja, a mindene. ezert nem ertem most mert csinalja ezt!
Õk úgy mûködnek, hogy ennek a két dolognak (veled való házasság-pornográf képek nézegetése) az égadta egy világon nincs köze egymáshoz. Én azt próbáltam vele megértetni, hogy az idõpont, amikor ezt tette, az nem volt ideális. Ezt nagy nehezen belátta és megígérte, hogy több ilyen nem lesz. Hiszem, ha látom. ;)
Hát szerintem majdnem minden pasi ilyen!Ez enyém is nézta/nézi!Addig jó, amig nem is megy máshoz!Szerintem!!!
Mi mar 5 honapja nem vagyunk egyutt es mikor rosszul voltam vagy faradt akkor visszautasitottam az oromszerzeset..Akkor rajtakaptam ejszakankent hogy pornograf kepeket nezeget.Eleinte nagyon bantonak ereztem, aztan elkezdtem belole viccet csinalni es rohogtem rajta (a kepeken amiket vissza tudtam nyomozni...-telefonban nem konnyu visszanyomozni ha kitorli..) es megjegyzeseket tettem azokra akiket nezett..Es igy elfogadtam..Azota kevesebbt nezi oket...:D
Amíg csak nézi addig nincs baj, akkor kell aggódni ha el is megy egy egy ilyen nõcskéhez.
Hány éves? Lehet éretlen
Én még nem kaptam rajta a férjemet szerencsére , de biztos nagyon rosszul esne, akkor is ha tudom, hogy a férfiak ilyenek.Mert hát ugye jelen esetbe ez azért annyira nem vigasztaló...
Tényleg mind ilyen :-( elõször sajnálja, aztán te leszel a hibás, mi
Az én véleményem is ez, a férfiak mindig megnézek az iylen nõket neten :) és tényleg adidg légy nyugott amig csak nézi :)
Az én páromnak anyósomék kínálgatják a k*rvákat és bizonygatják, hogy minden terhes nõ gusztustalan, a szülés ocsmány dolog, gyerekkel meg már [email protected] az élet. Nem tudok tenni ellene, mert elõbb utóbb bebeszélik neki. Többet van velük, mint velem:( Én jobban örülnék neki, ha csak ilyen fantázia csajokat nézegetne.
Az internetes oldalakon is külön van a férfirovat míg a nõknek nincs hasonló!Ameddig csak nézegeti addig nincs baj! Nekem az a meglátásom, hogy sok pasi megpróbálja "átalakítani"a párját olyanra mint amit látott a képeken! Nemcsak a kozmetikázott részekre gondolok. Ha megpróbálnád jó irányba terelni a dolgokat akkor neked is jó lehetne:a képekbõl is sokat tanulhat amit kamatoztatna akkor amikor veled együtt van!
A legtöbb pasi ilyen. Nyugi, addig jó, amig csak nézi. Persze rosszul esik az embernek, de a férfiak tényleg ilyenek. Önmagában ez nem jelent roszat.
Nézze csak nyugodtan! Vagy jobb lenne, ha máshoz menne?
Nyilván nem "minden" hapsi ilyen

Normális az, hogy a babám kb.1 hete kevésbé aktív, mint volt? Nem rugdosást, boxolást érzek, inkább csak helyezkedést, 28 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Csökken a hely, nem tud már úgy úszkálni, ha érzed a mozgolódást, akkor minden ok. :o)

Csökken a hely, nem tud már úgy úszkálni, ha érzed a mozgolódást, akkor minden ok. :o)
Megint elsõ vagyok: Ne aggódj, mindegy, hányadik baba, mert a gyerkõcök kint is és bent is egyaránt teljesen máshogy viselkednek, majd meglátod, ha jön a tesó... :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ terhesség és nem tudom igazán mikor mennyit kell mocorognia, nem túl sûrûn ad jelet magáról. Voltam 4D-n, azt mondták minden rendben, de akkor éppen szerepelt. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!