Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok, 10 (6 db)

Derékfájásra mit javasoltok? Feküdni nem bírok annyira fáj néha. Nem akeresztcsonto, hanem mintha egy ideg lenne becsípődve és az sugároz le a vádlimig.28 hetes vagyok. Ja és egy 10 kg-os fiucskát emelgetek.

Legjobb válasz: Dettó!Nekem még olyan is szokott lenni,hogy amikor felkelek,lezsibbad teljesen az egyik lábam.Kész szertartás,mire el merek indulni.Sajna erre nem hiszem,hogy van praktika,én már megszoktam. 38 h km

Dettó!Nekem még olyan is szokott lenni, hogy amikor felkelek, lezsibbad teljesen az egyik lábam.Kész szertartás, mire el merek indulni.Sajna erre nem hiszem, hogy van praktika, én már megszoktam. 38 h km

Haza kellett hoznom egy 10 kg-os csomagot. Ugye nem csináltam bajt? A hasam nem fáj, csak a derekam fájdult meg egy kicsit.28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ha a hasad nem fáj és nem görcsölsz akkor nem hiszem hogy baj lenne!Mindenképpen pihenj le és ha lehet akkor kerüld a nehéz csomagok cipelését!

Ha a hasad nem fáj és nem görcsölsz akkor nem hiszem hogy baj lenne!Mindenképpen pihenj le és ha lehet akkor kerüld a nehéz csomagok cipelését!
Azon gondolkodom, hogy mi lesz a 2. gyereknél. Azok aik 5 kg-t sem mernek megemelni a terhesség alatt, majd azt mondják, ha sír: "Nem veszlek fel, mert..." Nem hiszem! Óvatosan lehet emelni, de nem hajolva, hanem guggolva. Nem szabad tulzásba vinni, de feleslegesen nem kell aggodalmaskodni. Pihenj le egy kicsit, és nem idegeskedj. 30 hetes kismama
Szia! A terhesség nem betegség, hanem állapot. Semmiképp sem kell túlzásba vinni az emelgetést, de elhagyni sem szabad magad. Ilyenkor ha úgy érzed, pihenj egy kicsit. nem kell azért 10 kilókat emelgetni folyamatosan, fõleg a terhesség vége felé figyelj erre, de hidd el sokkal könnyebb szülni is, ha edzésben marad az ember. (én szülés napján még dolgoztam, 10 perc alatt megszültem a kisfiamat, a vajúdás is csak 3 óra volt. áldom az eszem, hogy nem maradtam otthon...)

28 hetes terhes vagyok, 10 kg-ot híztam eddig, de nem venni észre rajtam, mert jobbára csak a pocakom nőtt. Sok ez?

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz vele annyira, lényeg, hogy jól érezzétek magatokat mindketten. Én jelenleg 22 hetes vagyok és kb. 6 kg-t híztam, szerintem én is fogok annyit mint Te. Majd késõbb leadod. Esetleg (ha doki nem tiltja) kezdj el valamilyen kismamatornát. Én most tervezem. :)

Szerintem ne foglalkozz vele annyira, lényeg, hogy jól érezzétek magatokat mindketten. Én jelenleg 22 hetes vagyok és kb. 6 kg-t híztam, szerintem én is fogok annyit mint Te. Majd késõbb leadod. Esetleg (ha doki nem tiltja) kezdj el valamilyen kismamatornát. Én most tervezem. :)
Szia! Alkattól függ, hogy ki mennyit hízik. Szerintem nem sok a 10 kg. Ha meg amúgy sem lehet észrevenni, csak a pocidon, abszolút nincs miért aggódnod! (Én most vagyok 34 hetes, 11 kg-t híztam eddig, 50-rõl indulva.) További kellemes babavárást!
Én meg irigykedem mindnyájatokra. 30 kiló van rajtam és egy hét múlva szülök elvileg..
Szia! Én 27 hetes terhes vagyok, és kb. 6-8 kg jött rám eddig, de nekem is a hasamm nõtt, meg a cicim. Nyugodj meg, azért az látszik ha valaki elhízik, annak nem csak a pocija nagy. Ez alkati kérdés is. Van aki szegény nem is falja az ételeket és mégis nagyon sokat felszed, van aki ki sem száll a hûtõbõl, és mégsem hízik el... Ha nem vagy elhízva és a baba is szépen gyarapodik, akkor minden oké.


20 éves, 28 hetes terhes vagyok.2009 június 15-től, július 10-is dolgoztam, bejelentve. Jogosult vagyok a terhességi-gyermekágyi segélyre? Vagy ha nem, mit kell tennem?

Legjobb válasz: Tgyást akkor kaphatsz ha a szülést megelõzõ két évben volt legalább 180 nap munkaviszonyod, illetve biztosítottként szülsz. Passzív jogon akkor kaphatsz tgyást ha a munkaviszony megszûnését követõ 42 napon belül szülsz. Csak gyest fogsz kapni, mert a hátra lévõ 12 hétben akkor sem jön össze a szükséges napok száma, ha valaki bejelent.

Tgyást akkor kaphatsz ha a szülést megelõzõ két évben volt legalább 180 nap munkaviszonyod, illetve biztosítottként szülsz. Passzív jogon akkor kaphatsz tgyást ha a munkaviszony megszûnését követõ 42 napon belül szülsz. Csak gyest fogsz kapni, mert a hátra lévõ 12 hétben akkor sem jön össze a szükséges napok száma, ha valaki bejelent.
Most mrá semmit sem tudsz tenni. Ha elõtte dolgoztál volna, és most is be lennél jelentve, akkor talán... De ha most bejelenteted magad valahol, már az is kevés. Sajnos csak GYESre leszel jogosult. Se TGYÁS, se GYED.
Valóban csak gyes-re leszel jogosult.
Ha elõtte nem dolgoztál, akkor nem.
32éves vagyok és 33hetes terhes.
Én 23 vagyok és 39 hetes! Sok boldogságot nektek!!!!
Szia. Én 22 éves és 33heteske. Mindenkinek szép babavárást
Én 24 vagyok és 35 hetes terhes. Ja és nagyon boldog:-)
26 éves vagyok, és 4 hónapos a kislányom! Boldog babavárást mindenkinek! A gyerek a legcsodálatosabb dolog egy nõ életében!! :)
28 évesen, 22 hetes.
26 éves vagyok és 2 hetes a kisbabám. Boldog Baba várást! 2 hetes kisláyn anyucija:)
31 éves vagyok és 9 hetes
Én 26 éves vagyok, és 13 hetes terhes!
20 vagyok és 20 hetes de mire meg lesz a babám már 21 leszek:)
23 éves 19hetes kismama, de 24et betöltöm nyárig, a szülésig.
Szia. 27éves vagyok és 16hetes kismami. Boldog babavárást!
én is 28 vagyok és 3 hetes a kisfiam. boldog babavárást :)
Szia.30éves vagyok és van egy 10éves fiam és egy 3, 5hónapos kislányom :) minden jót
22éves vagyok, 22hetes babás. :-) 23 leszek mire jön a kis Drágám! Problémamentes babvárást kívánok mindenkinek!
26 éves múltam, kislányom pedig 3 hós múlt. :)
Én 25 vagyok és 11 hetes! :)
26 vagyok, a kisfiam 10 hónapos:)
Hali! Én 33, 7 hetes, és már most nagyon boldog! :)
Szia! én vasárnap leszek 20, jöv csütörtökre vagyok kiírva a babóval :)
19. 1 hónapos baba anyukája
Én 23 vagyok és 15 hetes boldog kismama! :)
Én 22 éves vagyok és 21 hetes kismama :o) További szép babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és mindenkinek boldog babavárást, a babáknak meg sok sok egészséget,
27éves, 6hós kisfiúval sok boldogságot mindenkinek
24 éves vagyok, 30 hetes! Minden jót, mindenkinek!
hûha, nagyon fiatalnak érzem magam:D 20 éves és 29 hetes hetes vagyok.
29 eves multam majusban, es 2 nap hijjan 37 hetes vagyok
23 évesen szültem a kisfiamat, aki szerdán már 7 hónapos lesz! Anya+apa szemefénye!:)
26 évesen, és igencsak bõvül majd a család, rögtön 2 helyett 5 fõs család leszünk! 15 hetes hármasikres kismama
Én 24 éves vagyok és 23 hetes a pocaklakóm. :) Boldog babavárást mindenkinek!
23 eves és 5 hos a babám
24 vagyok, és 8 hetes kismama
20 éves vagyok és kb. 14-15 hetes. Mire megszületik betöltöm a 20-et :-) Én is nagyon fiatalnak érzem magam :D:D:D Boldog babavárást mindenkinek!
En is 20 eves vagyok es 19 hetes terhes. Jo babavarast mindenkinek.
28 évesen szültem a lányomat, aki nemsokára 3 éves lesz.Most 31 vagyok és 28 hetes kismama

28 hetes kismama vagyok. Létezik, hogy a babám csuklását érzem naponta akár 4X is? Eltart akár 5-10 percig. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Fejlõdik a kicsikéd, ilyenkor próbálgatja a légzést magzatvízbõl, azért csuklik:)

Teljesen normális. Fejlõdik a kicsikéd, ilyenkor próbálgatja a légzést magzatvízbõl, azért csuklik:)
Igen!!!! Az enyém is csinálja, csak gyakorolja a légzést, és kicsit beleslukkol a vízbe, semmi gond:) )))) 28hkm
Igen. Én is éreztem, sokszor csuklott. Szegénykém volt, hogy vagy fél óráig. Most már "kint" csuklik. :-) Teljesen normális.
Igen létezik :-) nálam is ez van, örülj neki, mert ez azt jelenti, hogy fejlettek a belsõ szervei, szóval teljesen normális :-) jó sokat kortyolnak a magzatvízbõl ebben az idõszakban, ez látszott a 4D-n is, nem rég voltunk és végig ivott meg szopómozdulatokat csinált, aztán az utolsó negyed órát végig csuklotta :-D 29h km
Ilyenkor már lehet érezni a csuklást. Én is 28 hetes vagyok, de az enyém nem csuklik, viszont annál többet mozog. Az elsõ babám se nagyon csuklott, talán kétszer az egész terhesség alatt.
27 hetes vagyok, és pont tegnap éreztem elõször a csuklását. Az az érdekes, hogy most is ütemesen ráng a pocim alja a csuklásától :-))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!