Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes vagyok,és (139 db)

28 hetes vagyok és időnként nagyon erős szúrást érzek a hólyagomban. Elég fájdalmas érzés. Ha pisilek elmúlik. Mi lehet ez? Csak pénteken megyek a dokimhoz, akkor rendel. Baj lehet, vagy csak felfáztam?

Legjobb válasz: SZerintem a babod... Nalam is elo szokott fordulni, olyankor elkezdem simogatni lent a hasam, es altalaban par pillanat mulva elmulik. Ebbol gondolom, hogy az Edes Kicsim ugykodik odalent. 28 hetes vagyok :-)

SZerintem a babod... Nalam is elo szokott fordulni, olyankor elkezdem simogatni lent a hasam, es altalaban par pillanat mulva elmulik. Ebbol gondolom, hogy az Edes Kicsim ugykodik odalent. 28 hetes vagyok :-)
Szerintem is a baby az. Mi 26 hetesek vagyunk, de néha akkorát rúg a hólyagomba, hogy nem sok hiányzik a balesethez. Ha felfázás lenne, akkor a pisilés is okozna fájdalmat. Szerintem csak nem fér el és kéri, hogy csinálj neki egy kis helyet. Kitartás és boldog babavárást:)
A babó ugrál rajta szerintem is. Nekem is okozott kellemetlen éjszkákat, fél óránként jártam pisili, de aztán fordult a szívem és mostanában más csak néha rúgdos ott. (Most a bordáimat vette célba....:-D)

Mire számitsak 28 hetes vagyok és a babám 30 hetesnek felel meg. Most akkor hamarabb fogok szulni vagy nagy lesz a babám?

Legjobb válasz: Nekem folyton azt mondták nagyon kicsi a babám aztán január 28-ra voltam kiirva,de ugy döntött 22-én kibujik:).3800gr és 54cm.Mi lett volna ha nem nagy:).Nem mindig lehet ezekre a dolgokra adni.Majd meglátod ha eljön az ideje.

Nekem folyton azt mondták nagyon kicsi a babám aztán január 28-ra voltam kiirva, de ugy döntött 22-én kibujik:) .3800gr és 54cm.Mi lett volna ha nem nagy:) .Nem mindig lehet ezekre a dolgokra adni.Majd meglátod ha eljön az ideje.
egyiket se jelenti feltétlenül! :) A kiírás nem fog változni, és a tehességi hetek se rövidülnek le, persze születhet elöbb, de nem ezért az uh miatt :)
Nekem mar husz hetesen egy hettel voltak nagyobbak a meretei, harminc hetesen ket hettel es ezt tartotta is. Idosebb nem lehetett, mert tudtam, hogy mikor volt peteeres. Vegul a kiirt datum elott harom nappal szuletett (ez lenyegtelen elteres) es kozel negy kg-mal, tehat nem volt pici baba. Hozzam kepest oriasi sem (en 179 cm magas vagyok, az egesz csaladom magas, a ferjem is, szoval nekem "illo" volt ekkora babat szulni).
Ezzel én is így voltam. A doki mondta is, hogy készüljek, hogy 2 héttel elõbb jön. Aha, 1 hetet túlhordtam, és jó nagy lett.
Nekem is nagyobb volt a 28.héten a kötelezõ UH-on, de a 32hétre már csak 1 nappal volt nagyobb a koránál, szóval még változhat.
van egy táblázat amit egy hülye ember a saját babájáról készített és még mindig ahhoz nézik a babákat. Pedig a 28. hét után már hasonlít a szülõkre, így magasabb szülõk gyerekei ilyenkor már mondjuk 2cm-el nagyobb, így 29-30 hetesnek felel meg... érdekesek az adatok, hogy azt, hogy mennyinek felelsz meg a minta alapján, ne számítson, csak arra jó, hogy legyen min idegeskedni boldog babavárást!!! :)

14 hetes terhességem elején minden reggel észrevettem, hogy van előtejem (a pólóm pecsétes volt). Most 28 hetes vagyok és 2 hete semmi. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy nem gond. Nekem pl. még egyszer sem volt elõtejem és 29 hetes kismama vagyok.

Szia! Én úgy tudom, hogy nem gond. Nekem pl. még egyszer sem volt elõtejem és 29 hetes kismama vagyok.
Nekem egyátalán nem volt elõtejem és boldogan szoptatom a két és fél hónapos kisfiamat.


Sajnos igen:( 31 hetes km
kérdezz rá a védõnõnél, dokinál, de jó lehet a "sedatif pc" homeós bogyó is esetleg álmatlanság ellen....
sajna mostanában nekem is vannak álmatlansági problémáim.nappal meg el tudnék bármikor aludni. 27 hetes
üdv a klubban!én 37 hetes vagyok, màr több mint két honapja minden éjjel bagoly vagyok, van hogy egyàltalàn nem alszom el hajnal 6-7 oràig.aztàn meg ha napközben lefekszem, este meg azért nem tudok megint elaludni.jo gyakorlàs a szülés utànra...hiàba sétàlok, kimegyek minden nap a levegöre, elfàradok, akkor sem megy...meg a nyugtalansàgtol is lehet, mert màr minden percben a babàmra gondolok, meg a szülésre... én sem tudom màr mivel lehetne ezt megoldani, valahogy semmi nem jo.
A kérdező hozzászólása: 2 napja olyan, mintha gyomoridegem is lenne ilyenkor hajnalban. Vagy ez csak a sav lehet? Eddig ugyanis nem volt sav problémám.
A kérdező hozzászólása: Na ez az, hogy én meg napközben sem érzem fáradtak magam. Csak kicsit unalmasak a hajnalok. Csak állok és nézek ki az ablakon... Fitt vagyok hajnalban és 4 óra szerintem kevés... Lehet a fiam már most szoktat... :)

28 hetes vagyok, és már hetek óta 99 cm-ert mérek a haskörfogatra, sőt van amikor reggel, csak 98. Az uh szerint minden oké, méretek rendben. Akkor miért nem nő a has?

Legjobb válasz: Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj,én is ebben a cipõben járok

Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj, én is ebben a cipõben járok
Valószínûleg másképp helyezkedik a baba, mint eddig, olyan pozíciót igyekszik felvenni, hogy kényelmesen elférjen. Szerintem ez a haskörfogat mérés is csak egy olyan tök felesleges "vizsgálat", ami semmire nem jó, csak arra, hogy az idegeinket borzolja. Az uh úgyis megmutatja, ha nem nõ a baba. Ha meg a baba nõ, a hasad nem, akkor csak nyertél azáltal, hogy elkerülöd a striákat.....
38hetesen nekem 105
Szerintem is teljesen OK, nekem 21-rõl 28-ig 4 cm-t nõtt, (90-94) közben a bébi óriásit, 60 dkg-ról, 1, 8 kgra az UH szerint. 32- hétre lett 98, 35-re 100. És többször is stagnált hetekig, már nem is mértem csak nagyon ritkán. Ha csinálsz fotókat a pocakodról, akkor látszik hogy szakaszosan nõ, kidudorodik, aztán utánanõ nagyobb felületen, fent-lent. Én erre jutottam :)
Én 36hetes vagyok, és nekem 97.Szerintem nincs ok aggodalomra

27-28 hetes vagyok, és gyakran van légszomjam. Ez már így marad, amíg le nem száll a baba feje?

Kés?bb még rosszabb lesz a helyzet? Alíg híztam valamit, mégis úgy érzem magam, mint aki szét akar durranni. Egy pár falat után olyan érzésem van, mint aki megevett egy fél disznót.

Legjobb válasz: Szia! Én 35 hetes vagyok és most jött rám igazán a légszomj! Érdekes, én abban az idõben amiben Te vagy most, nem éreztem! A gyomrodat kezdi nagyon összenyomni a felfelé növekvõ méhed, emiatt van a teltségérzésed. (Ezért javasolják a napi többszöri de kevesebb étkezést) Szerintem ez még csak rosszabb lesz, csak akkor fogunk normálisan levegõt kapni, ha leszáll a hasunk. :) KITARTÁS, hiszen megéri! Minden jót!

Szia! Én 35 hetes vagyok és most jött rám igazán a légszomj! Érdekes, én abban az idõben amiben Te vagy most, nem éreztem! A gyomrodat kezdi nagyon összenyomni a felfelé növekvõ méhed, emiatt van a teltségérzésed. (Ezért javasolják a napi többszöri de kevesebb étkezést) Szerintem ez még csak rosszabb lesz, csak akkor fogunk normálisan levegõt kapni, ha leszáll a hasunk. :) KITARTÁS, hiszen megéri! Minden jót!

28 hetes vagyok és egyre többször érzem, szinte egész nap, hogy zsibbad a bal kezem és a bal lábam. Ráadásul a csípőm is fáj, egyre jobban és gyakrabban. Ez normális? Mit tudok tenni mondjuk a zsibbadás ellen?

Legjobb válasz: Én 22 hetes vagyok és a kéz zsibbadás illetve a vádli görcs nálam is többször elõfordul naponta. A Dokim azt mondta, hogy szedjek több magne b6-ot és egy héten 1X igyak meg egy kálciun sandos pezsgõtablettát (de a Tovita is jó).

Én 22 hetes vagyok és a kéz zsibbadás illetve a vádli görcs nálam is többször elõfordul naponta. A Dokim azt mondta, hogy szedjek több magne b6-ot és egy héten 1X igyak meg egy kálciun sandos pezsgõtablettát (de a Tovita is jó).

28 hetes vagyok és még egyik ultrahangon sem mértek magzatvíz mennyiséget. Baj ez? Mikortól mérik?

Legjobb válasz: Szia! Én 33 hetes terhes vagyok és még nálam sem mértek. Szerintem ezt majd késõbb nézik,de ha aggódsz emiatt mond meg az orvosodnak, hogy szeretnéd ha a következõ uh-on megnéznék.

Szia! Én 33 hetes terhes vagyok és még nálam sem mértek. Szerintem ezt majd késõbb nézik, de ha aggódsz emiatt mond meg az orvosodnak, hogy szeretnéd ha a következõ uh-on megnéznék.
Nézik rutinból, ha nincs eltérés, elõfordul, hogy nem szólnak. Kérdezz rá.
Szia! Mindig nézik, csak nem szokták mondani, ha nincs baj!Most 37 hetes vagyok és most mondta elõszõr, hogy a magzatvíz normális mennyiségû!Úgyhogy ne aggódj, de ha megnyugtat kérdezd meg nyugodtan tõle, biztos válaszol. Gratulálok a babához.
Szia. Én a 18. hétbe vagyok nekem már mértek sõt a papíromon is rajta van.Kp mennyiségû ami elég jónak számít. Ha legközelebb mész nyugodtan kérdezz rá. Sok sikert

Én 28 hetes vagyok! és amultkori súly mérésem ota 2kg ot fogytam ez árthet a babának?

Legjobb válasz: Nem árt neki, õ "elveszi", ami kell neki :-) Én 19 hetesen fogytam sokat, nem volt étvágyam. Aztán utána jöttek a kilók..

Nem árt neki, õ "elveszi", ami kell neki :-) Én 19 hetesen fogytam sokat, nem volt étvágyam. Aztán utána jöttek a kilók..
Az attól függ, hogy miért fogytál. Ha megvontad magadtól a kaját (gondolom, nem ez történt), akkor lehet a babának baja. Ha ugyanúgy táplálkoztál, mint eddig, akkor semmi gond. A baba egy kicsit többet vett el, te nem érezted, nem is fogod. :) A kezdõ súlyod sem mindegy, túlsúlyosoknál még örülnek is fogyásnak, de ha nagyon karcsú vagy, akkor lehet, hogy növelni kell a bevitt kaját (joghurt, tej, gyümölcs, keksz stb.)Kétszer ebédelni azért nem kell, ha lemegy, legfeljebb picit többet enni.

28 hetes vagyok és már most, főleg ha fekszem nagyon fáj a derekam, jobb oldalon a forgóm környékén! Tapasztaltok hasonlót?

Legjobb válasz: Szia! Igen, én is itten körül kezdtem el vele szenvedni, de mostanra elmúlt.Most a bordám fáj, ha nekitámasztja magát. Szóval valószínû tágul és azért, de majd jön más helyette.:) 31 hetes km

Szia! Igen, én is itten körül kezdtem el vele szenvedni, de mostanra elmúlt.Most a bordám fáj, ha nekitámasztja magát. Szóval valószínû tágul és azért, de majd jön más helyette.:) 31 hetes km
Igen, de én gerincsérült vagyok, és már a terhesség elõtt is voltak panaszaim.
28 hetes létedre elég jó a helyesírásod.Egyáltalán az meglep hogy írni tudsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!