Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes tehát (2 db)

28 hetes vagyok tehát ha jók az infomációim akkor 7 hónapos mire kell ilyenkor jobban odafigyelni?

Étkezéskor, alváskor, fürdéskor, stb...?

Legjobb válasz: Szia. Semmi extra, csinálj mindent úgy mint eddig. Ha rendben vannak az eredményeid semmin nem kell változtatni. Az alvás lehet kényelmetlenebb ahogy nõ a pocakod. Ilyenkor már nehéz kényelmes pózt találni, próbálj kevesebbet a hátadon aludni, mert akkor már a méhednek babástól a súlya, hogy elnyomhat egy eret, ami az alsó végtagokat látja el. További boldog babavárást. Üdv, 30 hetes kismamai

Szia. Semmi extra, csinálj mindent úgy mint eddig. Ha rendben vannak az eredményeid semmin nem kell változtatni. Az alvás lehet kényelmetlenebb ahogy nõ a pocakod. Ilyenkor már nehéz kényelmes pózt találni, próbálj kevesebbet a hátadon aludni, mert akkor már a méhednek babástól a súlya, hogy elnyomhat egy eret, ami az alsó végtagokat látja el. További boldog babavárást. Üdv, 30 hetes kismamai
Teljesen egyetértek az elõttem szólókkal!:) A szervezeted jelzi mi a jó, mit igényel.Csak erre figyelj!Viszont ha fáradtnak érzed magad, vagy spontán pihennél, akkor mindenképp pihenj.Ne akarj többet csinálni, mint ami jól esik.Én azt tettem ennyi idõsem (gondoltam meg bírom csinálni, nem baj ha fáradt vagyok, nem kényeskedek)és kinyílt a méhszájam.1 hét fekvés lett belõle.:( Jelezte a szervezetem, hogy hagyjam abba és feküdjek le, csak én nem hallgattam rá.Kellett volna.

24-28 hetesen hova lehet menni nyaralni? Júni-júliban leszek ennyi és szeretnénk valahová elmenni. De olyan helyre ahova kismamák is mehetnek, tehát tiszta, kultúrált helyre. Ti hova mentetek/mennétek?

Legjobb válasz: Én 7 hónapos leszek akkor, és Horvátországba megyünk. Apartmant bérelünk, nagyon közel a parthoz. Ami még egy kis csavar a történetben, hogy akkor nem egészen 1,5 éves kisfiam is jön a nyaralásra, de nem hiszem hogy gond lenne, hisz a nagyszülõk is jönnek.

Én 7 hónapos leszek akkor, és Horvátországba megyünk. Apartmant bérelünk, nagyon közel a parthoz. Ami még egy kis csavar a történetben, hogy akkor nem egészen 1, 5 éves kisfiam is jön a nyaralásra, de nem hiszem hogy gond lenne, hisz a nagyszülõk is jönnek.
Én nem voltam tavaly ilyenkor, de ha nagyon akarsz persze jó dolog lehet. Olyan helyre menj ahol van árnyék , frissítõ stb, tehát azt hagyd ki hogy a tengerparton fekszel egész nap a homokba, kerüld a tûzõ napot és minden oké lesz. Elõtte kérd ki a doki tanácsát és feltétlen nézze meg, hogy nyitva vagy-e, mert akkor jobb, ha sehova sem mész. Amire még figyelj, ha odaérsz az elsõ dolog a wc és a fürdõkád fertõtlenítése legyen, aztán se ülj rá-bele soha, vigyél ülõkeborítót és a kádhoz egy mûanyagkisszéket, hogy ha kell le tudj ülni. Ha meszebb mentek nézz utána hol van doki, kórház, írd fel a telefonszámokat is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is Horváto-ra gondoltam, hisz az autóval is közel van. Áhh, semmiképp nem szándékoztam a napon feküdni, sem fürödni, max lábban belemenni térdig, éppen ezért kérdeztem hogy van-e valami jó tippetek! És köszi a tanácsokat is (kisszék..stb:) .
Szia! Én tavaly nyáron pocakosan egyiptomban voltam, de semmi gond nem volt belõle. Repûlõ út meg sem kottyant, végig aludtam, a szállodában minden tiszta volt és csak én meg párom használtuk a kádat wc-t, szóval kizárt hogy valamit elkaphattunk volna. Mindent végig ettem, semmi bajunk nem volt az ételektõl, arra figyeltem hogy mindenbõl a fõtt ételt egyem, s csak palackozott üdítõt, vizet. Reggeltõl estig a tengerben csücsültem, s napoztam, a hullámok mindig locsoltak, hûsítettek a vízzel, sõt még egy buszos kirándulást is bevállaltunk (5 órás volt) a Nílushoz, Királyok völgye, tevegeltem is, s minden okés volt, lett. Nem kell szerinem annyira tartani mindentõl csak azért mert állapotos az ember.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!