Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes holnap (4 db)

vidd le homokozni
Majd õ megmondja.) Lányom pl imád matricás könyvbe ragasztani, gyurmázni, olvasni, mesét nézni, sétálni, hintázni, garázst építeni kockából...
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt hiszem igazad van:)
A kérdező hozzászólása: A baba azóta ugyanúgy mocorog mint eddig is, nem tudom számít-e.
Az utolsó 6 hétben már nem nagyon szokták ajánlani a szexet, de kismamája válogatja, hogy neki meddig lehet. Amíg zárva van a méhszáj, addig általában engedik. Ne idegeskedj, ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg a dokid, hogy õ mit tanácsol. Itt mindenki a maga tapasztalatát tudja legfeljebb csak leírni, de nem biztos, hogy az rád úgy vonatkozik.
Ha nem szultel meg ott helyben, akkor ne aggodj :) Egyebkent, hatha ez szamit, az orvosomat megkerdeztem errol regebben, es azt mondta, kozel 30 eves praxisaban nem volt meg orgazmus miatt eretlen gyereket szulo no. 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Március 13-án volt az uccsó mensim, márc.28-án voltunk együtt. Április 10-én pozi lett a teszt is. Holnapra kaptam a dokimhoz időpontot, szerintetek lehet már látni a terhességet? Hány hetes lehetek?

Legjobb válasz: Már 7 hetes és egy napos vagy. (Hivatalosan) Látni biztos lehet, hogy lesz-e már szívhang, az nem 100%, de valószínû. Gratulálok!

Már 7 hetes és egy napos vagy. (Hivatalosan) Látni biztos lehet, hogy lesz-e már szívhang, az nem 100%, de valószínû. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Ja lányok, amúgy 6hetes vagyok az uh szerint :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm! :) Mindegy mi lesz, de a szívünk legmélyén kislányt szeretnénk mindketten! :) Boldog babavárást kívánok mindenkinek! :)
Gratula!! Mit szeretnétek fiút vagy lányt esetleg mindkettõt?
holnap töltöd a hetedik hetet!!! gartulálok!!!!!!
6 hét, 6 napos vagy, holnap lépsz a hetedik hétbe. A terhesség ilyenkor az orvosnak már jól tapintható. Az, hogy ultrahangon fogtok-e hallani szívhangot, az csak gép minõségétõl függ. Én 6+2-n voltam a saját dokimnál, akinek egy õskori UH-ja van, azon csak egy pacát láttunk, másnapra elküldött egy profi gépre, ahol megállapították, hogy a terhesség 6+3 napos, a baba 6+3 mm és jól hallható volt a szívhang, ami óriási élmény volt. Ne izgulj, minden rendben lesz!
Miért kéne görcsölnie? Az se baj, ha semmi tüneted nincs. Ne izgulj. Gratu!
Nincs ilyen szabály, hogy görcsölnie kell... elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! 4 pozi tesztem van, és nagyon nagyon duzzadtak a melleim, nem is tudok hason aludni. Más tünet nincs. A hasam sem görcsöl, pedig állítólag kellene görcsölnie, ezért picit félek. :( De holnap kiderül. :) ) Boldog babavárást nektek! :)
kb. hat hetesnek számítaszt, természetesen látni fogja a petezsákot, de a szívhanghoz nagy szerencse kell. szóval ne ijedj meg, ha két hét múlva megint látni akar majd, mert a terhesség csak élõ szívhang kimutatása után biztos. szóval ha hümmög vagy úgy érzed nem lelkes, akkor az annak tudható be, hogy pont a kimutathatóság határán mentél, de ha szép pozitívv teszted volt és nincs panaszod, akkor biztos, hogy beindul a ketyegõ is. gratula. ja és egy csomó vérvétel lesz, de védõnõhöz csak akkor küld, ha lesz szívhang.
Én az utolsó menzi elsõ napjától számoltam a heteket, de lehet, hogy nem pont "szabályos" helyen volt a peteérésed, hanem késõbb, így picit kisebbnek látszik. Továbbá nekem a dokim azt mondta, hogy egy milliméter "tévedés" a mérésnél már jókora különbségeket hozhat... :o) Viszont egy hét nem számít ide vagy oda, a LÉNYED a lényeg! Jó pocakosodást, sok boldogságot! elsõ

Ma voltam nödokinál 10 hetesnek kéne lennem, de nincs baba hogy lehet? február 28-án 7hetes jó szivhang, volt vérzésem de minimális. Az orvosom azt mondta holnap vérvétel pénteken + beszéljük hogy müteni kell-e mire számithatok ha mütétlesz?

Legjobb válasz: ha még nem szültél kapsz egy méhtágító lapocskát a hüvelybe, az sajna nagyon fáj, nem mikor felrakják, hanem amit kivált, nyílván elgkezdesz tágulni. Nekem is volt egy éjjelen át bent volt és olyan volt mintha szültem volna. Nagyon fájt! Remélem hamarosan sikerül újra teherbe esned szurkolok, és együtt érzek veled még akkor is ha most ez nem sokat segít.! Kitartás!!!

ha még nem szültél kapsz egy méhtágító lapocskát a hüvelybe, az sajna nagyon fáj, nem mikor felrakják, hanem amit kivált, nyílván elgkezdesz tágulni. Nekem is volt egy éjjelen át bent volt és olyan volt mintha szültem volna. Nagyon fájt! Remélem hamarosan sikerül újra teherbe esned szurkolok, és együtt érzek veled még akkor is ha most ez nem sokat segít.! Kitartás!!!
Velem is volt ilyen a 8.-ik hétben és meg voltunk rémülve, mert az UH-s orvos azt mondta hogy nem is vagyok terhes. Az assisztens nõ azt mondta mikor kikisért hogy 2 nap múlva menjünk vissza akkor másik orvos lesz és nézzen meg õ is. Én addig a 2 napot végig sírtam és el kell hogy mondjam, hogy feleslegesen! A másik doki azt kérdezte az asszisztens nõtõl hogy egy 9 hetes magzatot, hogy nem lehet észre venni?
Ha az elõttem szóló így járt, akkor szerintem is mindenképpen menj el egy másik dokihoz is, aki megnézi uh-val. Hátha mégsincs baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!