Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes az orgazmus (2 db)

Árthat az orgazmus 28 hetesen?

Szóval egy kissé kínos a kérdés, de nagyon kívánom, és mindig attól félek, hogy ha orgazmusom lesz, akkor beindulhat a szülés, és ezt ugye azért nem szeretném megkockáztatni. Nem volt eddig semmi gond, a doki is minden hónapban zárt méhszájat lát, de azért félek. Vannak haskeményedéseim, de egyik sem fájdalmas. Lehet valami baj ebb?l?

Legjobb válasz: Nyugi, mivel nincs komoly problémád csak jót teszel az orgazmussal magaddal, a férjeddel és a babának is. Én 29 hetes vagyok, mostanában szinte minden nap szeretkezünk, így természetesen mondhatni naponta van orgazmusom. Élvezd míg lehet, mert utána a 6 hét böjt iszonyat hosszú lesz.

Nyugi, mivel nincs komoly problémád csak jót teszel az orgazmussal magaddal, a férjeddel és a babának is. Én 29 hetes vagyok, mostanában szinte minden nap szeretkezünk, így természetesen mondhatni naponta van orgazmusom. Élvezd míg lehet, mert utána a 6 hét böjt iszonyat hosszú lesz.
Ne fogd vissza magad! :o) Tudod hányan próbálják így beindítani a szülést, de hiába. Jól ki van ez találva...
41 hetesen még sexeltem hátha beindul de nem :-)) szerintem ez alkat függõ és még korai lenne ha egy kis sextõl beindulna ha a doki nem tiltott el akkor ne aggódj nem lesz baj
Figyelj, ha nem görcsölsz utána 2-3 percig, csak max. keményedsz, akkor semmi gond nem lesz belõle, sõt !:) Én is a közepe, végefelé volt hogy kétnaponta kívántam....A méhszájam végig zárva volt, csak a végére nyílt ki.
off: én kívánom, de sajnos a szahara egy esõerdõ ahhoz képest ami odalent van: :D :/ Ezzel mit lehet kezdeni?... szerintetek, síkosító?..
A kérdező hozzászólása: Kedves uccsó! :) Nem biztos, hogy jól értem amit írtál. Arra célzol, hogy dzsungeled van, vagy hogy nagyon száraz vagy? De gondolom az utóbbira célzol..., hát egy kis elõjáték ez esetben, csodákra képes! :)

28 hetes terhessen az orgazmus utáni méhösszehúzodás árthat a babának, lehet vetélés tőle?

Legjobb válasz: Nem lehet,ha nem vagy eltíltva a szextõl, nem lesz semmi baj,természetes,hogy utána van méhösszehúzódás, de ahogy jön, el is múlik, esetleg egy kis feszüléssel.De ha utána fáj a hasad,és nehezen szûnik, beszéld meg a dokival .

Nem lehet, ha nem vagy eltíltva a szextõl, nem lesz semmi baj, természetes, hogy utána van méhösszehúzódás, de ahogy jön, el is múlik, esetleg egy kis feszüléssel.De ha utána fáj a hasad, és nehezen szûnik, beszéld meg a dokival .
Amíg az orvos nem tilt, addig lehet szexelni. Az összehúzódás természetes, nem kell megilyedni tõle. Ha nem múlik, akkor beszélj dokival.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!