Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes Ma (33 db)

Ma voltam 28 hetes uh-n, és az AC (haskörfogat), picit kevés kb 20mm-rel (220 mm). Egy hete 4D-n 225 volt. Valami baja van a gyereknek, vagy ez nem mindig egyforma?

Kicsit megijedtem, mert amúgy a többi adat rendben van, és a doki is azt mondta, hogy minden oké, de ezt az adatot nem tudom hova tenni.

Legjobb válasz: kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.

kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.
Szia! Mivel a magzatvized nem mindig egyforma, egyfajta körforgás az egész, ezért lehet, hogy kevesebbet mértek.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták kb 1100-1200 gramm.
Szia Nekem is 1200-ra saccolták. remélem minden ok lesz.
Szerintem ne ijedj meg , el is mérhették akár most akár elõzzõleg, egyébként nekem 3 hete 26 hetesen mértek 234mm-t a haskörfogatra.:) lehet hogy óriás bébim lesz:) )

Másnak is kevesett mozgott ma a babája? Ma alig éreztem őt. Lehet h a rossz idő miatt? 28 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Szia!Már 4 napja alig érzem õt.Ma egy kicsivel aktívabb volt de nem vitte túlzásba.Most kezd megint élénkülni.Megviseli õket az idõ!Minden jót nektek!27 hetes kismama

Szia!Már 4 napja alig érzem õt.Ma egy kicsivel aktívabb volt de nem vitte túlzásba.Most kezd megint élénkülni.Megviseli õket az idõ!Minden jót nektek!27 hetes kismama
A miénk sem vitte ma túlzásba, én is 28 hetes vagyok.
37, 1 hetes vagyok, nekem se vitte tulzasba, de azert jelezte, hogy van. mondjuk nekem tegnap 8 oran keresztul (!) rugdalt, szóval én betudtam annak, hogy nagyon kifáradt szegénykém.
Én vasárnapra vagyok kiirva, ahoz képest az én babom nemigazán akar pihenni , sokszor azon gondolkodom hogy mikor alszik egyáltalán mert éjjel is sokat mocorog Boldog babavárást és könnyü szülést!
Szia! Én ugyan még csak 25 hetes vagyok, de két napig nekem is alig mocorgott. Viszont tegnap késõn este (úgy 10 körül) elkezdte és alig tudtam elaludni annyira rugdalózott és ma reggel is már, ahogy felébredtem, õ is felkelt és elég erõteljesen tudtomra adta, hogy ébren van. De máskor is így volt, hogy egyik nap lustálkodott és utána köv. napon bepótolta. Azt is mondják, hogy már õk is megérzik a frontokat. Minden jót!

28 hetesen nem baj, ha ma még nem mozgott a babám?

Kis virgonc egyébként,egy nap minimum 4-5 alkalommal érzem,de ma egyáltalán nem.Még nem baj ugye ha egy nap nem érzem mozogni?

Legjobb válasz: Hat figyelj, azert bokdosd meg szerintem, vagy egyel egy kis csokit, hatha megmozgatja. En 28 hetesen nem birtam ki, hogy ne erezzem. Ha a trukkozes ellenere se erzed, akkor menj be a korhazba. Inkabb 1000x feleslegesen, mint hogy egyszer tenyleg baj legyen.

Hat figyelj, azert bokdosd meg szerintem, vagy egyel egy kis csokit, hatha megmozgatja. En 28 hetesen nem birtam ki, hogy ne erezzem. Ha a trukkozes ellenere se erzed, akkor menj be a korhazba. Inkabb 1000x feleslegesen, mint hogy egyszer tenyleg baj legyen.
nekem épp ma mondta a védõnõ hogy ha 2 napig nem érzem akkor a 3dik nap azonnal szóljak neki és néznek rögtön szívhangot.és ha utánna kell uh t.ne izgulj próbálj meg nyugalomba lepihenni és figyeld akkor.vagy a jól bevált csokit próbáld ki attól mindig bepörögnek.
A védõnõd nagyon okos. Ne várj két napot! Amint fura, h nem mozog, akkor trükközés és ha az sem használ, akkor irány a kórház. Egyébként, ha elég elfoglalt voltál, akkor lehet, h kevesebbet és gyengébben mozog. De biztonság kedvéért inkább nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, mindenképp próbálom bökdösni.Ha nem baj még agy kérdés ami nagyon aggaszt:Ma reggel nézegettem a hasamat, semmi folt, semmi nem volt rajta, délutánra meg a köldököm felett mint a striák ilyen lilás volt foltokban a hasam de elég erõsen.Most pár órára rá eltûntek.Ez mitõl lehetett?Van összefüggés, hogy ma még nem mozgott??LÉGYSZI ÍRJATOK!!!!!!
Egy nap még nem gáz, de kettõt ne várj. Én folyton felébresztettem, ha csak egy fél napot nem éreztem. Csoki, kóla (nem sok). Feküdj hanyatt, és picit rázogasd a pocid, "kopogj" be hozzá nyugodtan.
Utolsó vagyok. Ne izgulj, nincs semmi gáz. Nekem volt olyan, hogy olyan lila folt volt ott, hogy még fájt is, pedig nem ütöttem meg. Pár óra múlva el is múlt. A dokim erre azt mondta, mindenkinek máshogy viseli a bõre a méh elváltozásait.
Mar több helyen leírtam. A legjobb modszer arra, hogy biztosan megmozduljon a baba, ha jeget húzol végig a pocakodon. Én sokszor nem tudtam felébreszteni a pocaklakomat, viszont a jég vagy valamilyen fagyos dolog csodakra képes! Nyugodj meg! Ez a legfontosabb. Ha nem érzed a jég ellenére sem, akkor én bemennék a korhazba egy szívhang figyelésre. Valoban inkabb 1000x fölöslegesen!
Én is 28 hetes vagyok és elég lustácska a baba mostanában, fõleg este mocorog. Van itthon pár ezer forintos Doppler szívhang hallgatónk és amikor már nagyon unom, hogy nem mozdul, ráhallgatok :)
A kérdező hozzászólása: Bökdöséssel sikerült felébresztenem (nehezen) de sikerült.Igaz, hogy nagyon nagyon lent mozgott és kicsiket.Jégkockát is kipróbálom, csak csinálnom kell még:) Köszi a válaszokat!!!!

Ma megyek 3-4Ds ultrahangra 28 hetes vagyok. Ilyenkor milyen a kép minősége, mennyire kivehető a baba? Képek is érdekelnek ha van valakinek!

Legjobb válasz: Szia!Mi is másodszorra a 27.-28.hét között voltunk 4D-n,ilyenkor már nagyon jól lehet látni mindenét:)Bár nekünk a 16.héten is jól lehetett szerencsére.Képet nemtudok ide belinkelni sajnos,már multkor próbáltam,de nem engedi,mert hogy nem jpg meg nemtudom milyen formátumba van,nemértek hozzá....de ha gondolod emailbe megpróbálok pár képet küldeni.(29h)

Szia!Mi is másodszorra a 27.-28.hét között voltunk 4D-n, ilyenkor már nagyon jól lehet látni mindenét:) Bár nekünk a 16.héten is jól lehetett szerencsére.Képet nemtudok ide belinkelni sajnos, már multkor próbáltam, de nem engedi, mert hogy nem jpg meg nemtudom milyen formátumba van, nemértek hozzá....de ha gondolod emailbe megpróbálok pár képet küldeni.(29h)
15:29-es vagyok! Na hogy sikerült a vizsgálat? Teszel fel képet, hogy láthassuk mi is a kisbabádat? :)
Szia, Én 27 hetesen voltam 4D-n , még egy kicsit soványka volt a drágám, de az asszisztens szerint 30-32 hetesen érdemes menni, mert akkor már kövérebbek és jobban látszanak és persze szerencse is kell , hogy jól látható legyen. Nekünk a fejecskéjét nehéz volt látni, mert belenyomta a kis pofiját a méhfalba, pedig mozgott ezerrel, de a fejét nem nagyon akarta mutatni. Na nem baj majd élõben! :)
elküldtem, remélem sikerrel:)
A kérdező hozzászólása: [email protected]
elsõ vagyok.Próbáltam, de csak írni lehet(szöveg), ha írnál egy email címet, akkor úgy megpróbálnám elküldeni, és nem innen, mert innen ezekszerint nemtudok küldeni.De ha valaki vagy te esetleg tudod hogy kell írd meg és nagyon szívesen küldök, de nem lehet ide belinkelni semmit sem, a "privát email a kérdés írójának", ott próbáltam, de nem lehet.Szóval ha tudja valaki hogy lehet, szvesen küldöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon édes!Már nagyon izgatott vagyok!
Szia! Az én fiam így nézett ki 28 hetesen: http://kepfeltoltes.hu/view/100527/BABY_16_www.kepfeltoltes... Szerintem ilyenkor a legjobb 4D-re menni, mert még nagyon szépen látszódik a baba. Késõbb már esetleg túl nagy a baba ahhoz, hogy szép képeket tudjanak csinálni.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó lenne!Köszönöm, aranyos vagy jó babavárást kívánok neked és sok egészséget!
A kérdező hozzászólása: Szerintem jók lettek, legalább is nagyon elégedett vagyok! Még ma teszek fel képeket!Köszönöm mindenkinek a segítséget!Jó babavárást!

28 hetes kismama vagyok, és most hallottam, hogy nem szabad mágneses lepedőn aludni a 3. hónaptól. Én máig azon aludtam, és tiszta ideg vagyok, hogy bajt okoztam a kicsimnek. Milyen bajt okozhat a mágneses lepedő az ő kis szervezetének?

Legjobb válasz: Ha a 28 hét alat nem látak bajt az uh-n a vérvételeken akkor biztos nem csináltál neki semi rosszat ha még mindig aggaszt akkor ne használd tovább de biztos nincs semi baja azt nem tudom miért nem jó én a mágnese ékszerekrõl halotam ilyet mágnes az mágnes mindegy hol ban de ha eddig nincs semi panaszod akkor jól vana pici biztos ne aggódj

Ha a 28 hét alat nem látak bajt az uh-n a vérvételeken akkor biztos nem csináltál neki semi rosszat ha még mindig aggaszt akkor ne használd tovább de biztos nincs semi baja azt nem tudom miért nem jó én a mágnese ékszerekrõl halotam ilyet mágnes az mágnes mindegy hol ban de ha eddig nincs semi panaszod akkor jól vana pici biztos ne aggódj
Szerintem is, ha nincs semmi baj, akkor nincs semmi baj!! A mágnes nem csinál mást, mint megmozgatja a szervezetben lévõ vízet. Ha gond lenne, éreznéd, és már kiderült volna.-) Nekem is van mágneses ékszerem, nem mondta senki hogy ne használjam...
Lehet, hogy nem lett baj, de ezentúl NE használd!! Biztos ami biztos! Remélem nics és nem is lesz semmi baj. :) 23 hetes kismama
Szia, remélem nem ártott meg a mágnes a terhességed alatt...írj!
Dehogy baj! Mi ártana benne? Egészségedre váljék! 32 hetes
Ahhoz, hogy valamit hasson, több kiló mákot kéne megenned - órákon át kifõzve. Ne félj, nem lesz gond: ez csak egy EU-s hiszti volt valaha. Olyan, mint a coca-cola (abban is volt még nagyon régen egy kis kokain).
összetenném a két kezem ha ilyet ehetnék. Magas a cukrom úgy hogy diétán vagyok.Egészségedre
egészségedre! hacsak nem vagy cukros, vagy terhességi cukros, akkor semmi baj nem lesz! :)
A mák sok folsavat és vasat tartalmaz, szóval kifejezetten ajánják terheseknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem tudom... a mák miatt bizonytalanodtam el. De az biztos, hogy nagyon jól esett! :) Boldog babavárást, és kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek! Hál istennek a cukrom rendben! Kellemes ünnepeket, és boldog babavárást mindenkinek!
nekünk 10 rúg mákos bejglink van, azt várom a legjobban :) nem lesz semmi baj :)
Hú de irigyellek, legszívesebben dugud tömném magam beiglivel, de nem lehet, mivel diétáznom kell.

Ma reggel a wc. papíron volt egy kis vér /sötét, kb. két gombostű nagyságú/, ez mit jelent, lehet gond? 28 hetes terhes vagyok, a babámat utána is éreztem rugdosni, többször is!

Legjobb válasz: Szerintem nem. nekem is volt ilyen én elmentem UH-ra de nem láttak semmit. Ha a babád mozog biztos nincs gond! Üdv.: 12 hetes kislány anyukája

Szerintem nem. nekem is volt ilyen én elmentem UH-ra de nem láttak semmit. Ha a babád mozog biztos nincs gond! Üdv.: 12 hetes kislány anyukája
Lehet , hogy erecske patant el , nekem is volt ilyen és evvel magyarázta az orvosom , lehet intim együtlét után , vagy minden különösebb ok nélkül. 3 hós babás
Szia! Nekem is volt kb. 2 hete ilyen, akkor 26 hetes voltam. Én bementem rögtön a kórházba. Bent fogtak 1 napig, de az uh-on nem láttak semmit, görcseim nem voltak, s ez a kis vérzés is megszûnt pár óra múlva. Azóta sem jelentkezett. De én is azt mondom menj és nézesd meg magad, mert tényleg akár a szülés is elindulhat. Boldog babavárást!
de azért menj el dokihoz még pedig minnél elöbb!!!!én is voltam igy!!!!!! és meg szültem rá 3-napra, de a baba csak fél orát élt!!!!a terhesség alatti vérzés, még ha kis mennyiségben is nem játék!!!!!!hidd el tapasztalatbol irtam neked!!!
Ha érzed õt normálisan mozogni, akkor ne aggódj! Mindenesetre a terhesség alatt fellépõ legminimálisabb vérzésnek is oka van, így jobb ezt minél hamarabb kideríteni, úgyhogy a biztonság kedvéért keressd fel a dokidat. Te is megnyugszol legalább.

22 hetes kismama vagyok a sok magzatviz miatt 4D re kell mennem. (Mindenhogy mentem volna csak 28 hetesen) Azt ajánlották menjek Nagykanizsára Dr. Nagy Évához. Ha ma bejelentkezek mennyit kell várnom az időpontra? És milyen a doktornő?

Legjobb válasz: szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama
Igen ez az elõtej!
Az bizony!
Nem baj, hogy csak az egyikbõl jön, de ne vakard! :)
Szia! Igen, az elõtej jöhet nagyon korán. Igaz Nekem nem volt, de akikkel kórházban voltam, azoknak 35 hetesen és szinte folyott. "A tejmirigyek már a terhesség alatt is termelhetnek elõtejet, kolosztrumot, mely igen gazdag zsírban és cukorban, de fehérjében szegényebb, mint a késõbbi anyatej. Az elõtej vagy annak hiánya nem jelzi elõre a késõbbi képességet a tej termelõdésére."-ezt úgy olvastam. Szerintem nem baj, ha viszket és a késõbbiekben még fájni is fog!
Szia! 2. vagyok. Nekem a 22. héttõl van és mikor kevesebb, mikor több. Vannak napok, mikor semmi nem jön, máskor meg szinte csöpög. Én vettem melltartóbetétet, mert a pólóimat mindig átáztatta.
Szia! Nekem a huszadik hét környékén volt elõtejem, mindkét mellembõl jött, de pár hét alatt megszûnt a dolog és azóta sincs, úgy hogy egyáltalán nem biztos, hogy végig lesz. Én, amíg kellett kozmetikai vattakorongot tettem a melltartómba, az is megfelelt a célnak :-). Boldog babavárást! 40. hétben lévõ pocakos
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, az elsö babám es nagyon meglepödtem nem tudtam hogy már ilyenkor is van elötej! Ez már igy marad? Mármint mostantol mindig szivárogni fog, és a másik is beindul? Bocsi ha butákat kérdezek de a ti tapasztalatotok sokat segit nekem mindig! Boldog babavárást, és babázást mindenkinek, legyen szép napotok!!!

28 hetes kismama vagyok ma 3. napja, hogy szinte sugárban hányok. Lehet az idegességtõl talán?

Egyáltalán nem volt példa a 14. héttõl hányásra, de a napokban-hetekben nagyobb sztressznek voltam kitéve (költözés, albi, családi gondok...), nem vagyok valami jól idegileg sem, folyamat rossz kedvem van, már-már depressziós tünetekkel sokat görcsölök, mindemellett veszélyeztetett terhes vagyok félek hogy gond lesz a babámmal.

Legjobb válasz: Orvosnak meg kellene mutatni magadat! Addig is sok folyadékot igyál ebben a melegben, meg egyél sok gyümölcsöt. Esetleg egy kis izotóniás oldatot is, hogy ásványi sókban ki ne soványodj! De a három napig tartó hányás nem kóser, mindenképpen kellene orvoshoz menni!

Orvosnak meg kellene mutatni magadat! Addig is sok folyadékot igyál ebben a melegben, meg egyél sok gyümölcsöt. Esetleg egy kis izotóniás oldatot is, hogy ásványi sókban ki ne soványodj! De a három napig tartó hányás nem kóser, mindenképpen kellene orvoshoz menni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!