Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes Kb egy hete (2 db)

28 hetes vagyok. Kb egy hete nagyon gyengén érzem a baba mozgását. Mi lehet a baj?

Naponta többször is mozog, de nagyon gyengék a mozgások. Ennyi id?sen már elég nagy a baba, hogy er?sebben érezzem, és ha mozog is nagyon lennt érzem az alhasamnál, nem kellene már sokkal fenntebb érezni?Ezel?tt sokkal nagyobbakat rugott.Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet hogy csaka front miatt van, vagy a meleg miatt, vagy hirtelenn nõtt és nehezére esik a mocorgás. amig mozog nem kell aggódnod.

lehet hogy csaka front miatt van, vagy a meleg miatt, vagy hirtelenn nõtt és nehezére esik a mocorgás. amig mozog nem kell aggódnod.
szia! nem akarlak megijeszteni, de ha te megnyugodnál, ikább nézesd meg, bár biztos nincs semmi baj!A doki majd megnyugtat.Lehet, hogy már befordult, és azért érzed lejjebb, és gyengébben. Minden jót:)

Ma voltam 28 hetes uh-n, és az AC (haskörfogat), picit kevés kb 20mm-rel (220 mm). Egy hete 4D-n 225 volt. Valami baja van a gyereknek, vagy ez nem mindig egyforma?

Kicsit megijedtem, mert amúgy a többi adat rendben van, és a doki is azt mondta, hogy minden oké, de ezt az adatot nem tudom hova tenni.

Legjobb válasz: kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.

kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.
Szia! Mivel a magzatvized nem mindig egyforma, egyfajta körforgás az egész, ezért lehet, hogy kevesebbet mértek.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták kb 1100-1200 gramm.
Szia Nekem is 1200-ra saccolták. remélem minden ok lesz.
Szerintem ne ijedj meg , el is mérhették akár most akár elõzzõleg, egyébként nekem 3 hete 26 hetesen mértek 234mm-t a haskörfogatra.:) lehet hogy óriás bébim lesz:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!