Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes Fogok még hízni (2 db)

28 hetes vagyok. Fogok még hízni?

mindenkinek az az els?, ahogy meglát, hogy : azért hízhatnál! 28hetes vagyok. de mit tehetek róla, ha nem hízok? és már nagyon bánt, azt gondolják dirrekt csinálom?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz mások véleményével! Veled és a babáddal minden rendben van, ez a lényeg!!! Biztosan fogsz még hízni, hiszen a baba növekszik folyamatosan. Állítólag a 3.trimeszter alatt híznak a kismamák a legtöbbet. Szóval még van esélyed :-) Én egyébként 170cm/57,5kg-ról indultam, most 11 kg-nál járok, ebbõl az elsõ 12 hét alatt szedtem fel 6 kg-t (még hányingerem sem volt). Akkor állandóan ennem kellett, azóta normál étvágyam van.

Ne foglalkozz mások véleményével! Veled és a babáddal minden rendben van, ez a lényeg!!! Biztosan fogsz még hízni, hiszen a baba növekszik folyamatosan. Állítólag a 3.trimeszter alatt híznak a kismamák a legtöbbet. Szóval még van esélyed :-) Én egyébként 170cm/57, 5kg-ról indultam, most 11 kg-nál járok, ebbõl az elsõ 12 hét alatt szedtem fel 6 kg-t (még hányingerem sem volt). Akkor állandóan ennem kellett, azóta normál étvágyam van.
Szia!A hízás igazából a 7dik hónap végén következik be.Mi most vagyunk 30hetesek és kb 1000-1250gramm és még csak most fog elkezdeni hízni.innentõl kezdve a baba heti kb 200grammot hízik azt olvastam.Szval fogsz, de ez vissza is megy szülés után, mert részben a baba súlya , részben a méhlepény ls társai és részben víz.
Szia. Egyet értek az elõttem szólóval. Olyan sok hülye van amikor kismama az ember, és mindenki okosabb nálad, még az is aki soha nem szült. Ha minden eredményed rendben van, akkor te ilyen alkat van(sokan biztos irigyelnének). Egyébként az utolsó 4 hétben még jelentõs hízás szokott lenni. Én most 7 kilónál tartok és 30 hetes vagyok. Nekem nem volt hányingerem szerencsére, de 23 hetesen még csak 3 kilót híztam és engem is sokat piszkáltak. Pedig eszem rendesen, sõt ha a baba elõtt ennyit ettem volna, biztos elgurultam volna. Szülés után pedig ha tudsz rendesen szoptatni még feljöhet pár kiló, mert itt sokan írták, hogy szopi alatt híztak. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: most 30hetesen 1000-1200gr a baba? nekem 3hete volt 1024gr, azaz 25.héten.akkor nem nagy a babám?
Hûha! Nekem 26 hetesen 892 grammos volt. Nagy a babád, de ez nem baj!
A kérdező hozzászólása: hûha! én is gyanítottam, hogy nagy. vagy a következõ lehetõség amire mi párommal gondolunk, hogy 2-3héttel elvagyok számolva:S boldog babavárást mindenkinek
szia sziasztok igen elsõ babámmal 33 hetesen csak kb 7-8 kg híztam de utána azalatt a 7 hét alatt ujjabb 6-7 kg kb azthiszem 13-14 kg híztam most a második babámnál 21 hetesen 3 kg remélem nem hízok 10 kg többet most bár ugy tûnik nem lesz ez sem kevesebb na minden jót neked nektek ami jól esik azt edd meg bátran ne foglalkozz senkivel
Ajjajj!Én is 8 kilónál tartok 32 hetesen, de én úgy gondoltam már csak max 3-4 kiló jön fel.Az elöttem válaszoló most picit megíjjesztett.Csak a bõröm miatt aggasztanának a kilók, mert idáig megúsztam repedés nélkül.

Szerintetek még sokat fogok hízni? Sokat híztam eddig? 8 hetesen 73 kg voltam, most pénteken töltöm be a 28 hetet és 81 kg vagyok.

Legjobb válasz: én már sajnos 10 kg-nál járok :S ebbõl 3 a legutóbbi egy hónapban. gondolom a karácsonyi kajadömping :S én holnap töltöm a 28. hetet.

én már sajnos 10 kg-nál járok :S ebbõl 3 a legutóbbi egy hónapban. gondolom a karácsonyi kajadömping :S én holnap töltöm a 28. hetet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!