Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes Fogok még (6 db)

28 hetesen 2 kiló hízás nem kevés? Mekkora lehet ebből a baba súlya? A hasam elég nagy, a babót is nagynak tippelik, meghogy hamarabb meg is fog születni, koránál egy héttel nagyobb.

Legjobb válasz: Szia. A hízás attól is függ, hogy hány kilóról indultál. A babád elveszi ami neki kell, õ nem szenved hiányt, max. Tõled vonja el a vitaminokat is. Az én babám 28 hetesen 1100 gramm volt. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.

Szia. A hízás attól is függ, hogy hány kilóról indultál. A babád elveszi ami neki kell, õ nem szenved hiányt, max. Tõled vonja el a vitaminokat is. Az én babám 28 hetesen 1100 gramm volt. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.
A suly miatt ne aggodj, ez valtozo, hogy ki mennyit hizik. Az is lehet, hogy majd most kezdesz el egy kicsit tobbet felszedni, de ez nem torvenyszeru.Hat a 28. heten olyan 1000gramm szokott lenni, de ettol is persze lehet elteres. :o)
Szia. Én is a 28. hetet taposom, és 3 kg plusznál tartok. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Nálunk eddig mindig minden rendben volt.
Szia De szerencsés vagy, atya Úristen! :) De örülnék ha rajtam is ennyi lenne...Én 10 nél tartok...sajna Boldog babavárást 29 hetes kismama
A súly sok mindentõl függ. Befolyásolhatja, hogy volt-e hányós idõszakod, avagy sem. Nekem a 28. heti UH-n 1086 gramm volt a kicsi, fél l a magzatvíz ilyenkor, szóval elviekben kb. fél kg-mal többet tenne ki a kicsi a tartozékaival, mint 2 kg, de szerintem ezzel sincs semmi probléma. Ha bármikor baj lenne a súlyoddal, a dokid vagy a védõnõd úgy is szólna. Én a 28. héten már 7 kg-nál tartottam.
A kérdező hozzászólása: Nem volt hányós idõszakom, egyszer sem hánytam. Ez a második terhességem, az elsõnél összesen kilencet híztam, de már nem emlékszem, hogy ilyen tájt mennyinél tartottam. Köszi a válaszokat

Mire számitsak 28 hetes vagyok és a babám 30 hetesnek felel meg. Most akkor hamarabb fogok szulni vagy nagy lesz a babám?

Legjobb válasz: Nekem folyton azt mondták nagyon kicsi a babám aztán január 28-ra voltam kiirva,de ugy döntött 22-én kibujik:).3800gr és 54cm.Mi lett volna ha nem nagy:).Nem mindig lehet ezekre a dolgokra adni.Majd meglátod ha eljön az ideje.

Nekem folyton azt mondták nagyon kicsi a babám aztán január 28-ra voltam kiirva, de ugy döntött 22-én kibujik:) .3800gr és 54cm.Mi lett volna ha nem nagy:) .Nem mindig lehet ezekre a dolgokra adni.Majd meglátod ha eljön az ideje.
egyiket se jelenti feltétlenül! :) A kiírás nem fog változni, és a tehességi hetek se rövidülnek le, persze születhet elöbb, de nem ezért az uh miatt :)
Nekem mar husz hetesen egy hettel voltak nagyobbak a meretei, harminc hetesen ket hettel es ezt tartotta is. Idosebb nem lehetett, mert tudtam, hogy mikor volt peteeres. Vegul a kiirt datum elott harom nappal szuletett (ez lenyegtelen elteres) es kozel negy kg-mal, tehat nem volt pici baba. Hozzam kepest oriasi sem (en 179 cm magas vagyok, az egesz csaladom magas, a ferjem is, szoval nekem "illo" volt ekkora babat szulni).
Ezzel én is így voltam. A doki mondta is, hogy készüljek, hogy 2 héttel elõbb jön. Aha, 1 hetet túlhordtam, és jó nagy lett.
Nekem is nagyobb volt a 28.héten a kötelezõ UH-on, de a 32hétre már csak 1 nappal volt nagyobb a koránál, szóval még változhat.
van egy táblázat amit egy hülye ember a saját babájáról készített és még mindig ahhoz nézik a babákat. Pedig a 28. hét után már hasonlít a szülõkre, így magasabb szülõk gyerekei ilyenkor már mondjuk 2cm-el nagyobb, így 29-30 hetesnek felel meg... érdekesek az adatok, hogy azt, hogy mennyinek felelsz meg a minta alapján, ne számítson, csak arra jó, hogy legyen min idegeskedni boldog babavárást!!! :)

Az orvos hányadik héttől végez méhszáj ellenőrzést? És milyen gyakorisággal fog ezután? Én 28 hetes vagyok, de eddig még kb csak 1-2-szer vizsgált meg a dokim korábban (legutóbb kb másfél hónapja).

Legjobb válasz: Nekem a terhesség elejétõl nézte havonta egyszer. A 36.héttõl viszont hetente nézi. Jövõ héten leszek 39 hetes, akkor már kétszer kell mennem egy héten.

Nekem a terhesség elejétõl nézte havonta egyszer. A 36.héttõl viszont hetente nézi. Jövõ héten leszek 39 hetes, akkor már kétszer kell mennem egy héten.
Szia! A dokinak havonta kellene megvizsgálni. Nem értem, hogy a dokik miért nem végzik el ezt havonta, peddig fontos, hogy mennyire nyitott a méhszáj. 28 heteske
Nekem már az 5. héttõl kezdve nézi, ahányszor csak megyek hozzá (kb. 2-3-4 hetente). Ez orvos függõ szerintem. Engem mindenesetre megnyugtat, hogy zárt a mszáj. Szintén 28 heteske
nekem is havonta vizsgál meg, hogy minden rendben van-e.
Nekem havonta amikor megyek, mindig megnézi, de csak azért, mert nagyon keményedik a hasam és ez ugyebár a méhszáj kinyílásához vezethet. Ha nem lenne panaszom, akkor nekem sem ellenõrizgetné állandóan. Mondjuk az én dokim azt mondta, hogy kb. félidõsen mindig ellenõrzi, de utána csak néha. Hát tényleg orvosa válogatja... :) Minden jót!!
Nem kéne havonta vizsgálnia, ez butaság! Tényleg dokitól függõ, hogy mikor és hányszor vizsgál meg. Ha nincs semmi gond és nincs panaszod (folyás vagy valami más)akkor majd csak a 32. héten néz meg elõször, de ha téged nyugtalanít, akkor szólj a dokinak.
Szia! Én ezen aggódtam egész terhességem alatt. Én 1x kértem, hogy nézze meg, 24 hetesen. Aztán 1x rákérdeztem, hogy aggódjak -e a kinyílás miatt, mert itt sokszor plvastam, hogy havonta ellenõrzik. A dokim azt mondta, nem jó gyakran nézegetni. (Neves prof. az orvosom.) Abszolút igaz, hogy orvosa válogatja. 6 hetes kisbaba anyukája
En a 30. hetben vagyok, eddig egyszer sem neztek. Holnap megyek ismet, akkor viszont kerni fogom, mert kismama vizitornara jarok, es tudni akarom, hogy zart-e a mehszaj.
A kérdező hozzászólása: Én aggódom kicsit emiatt hogy nem túl gyakran találkozunk (mivel ismerõs, telefonon szoktunk egyeztetni), de nehogy már én mondjam neki hogy vizsgáljon meg...
Szia! Ez elég orvosfüggõ. Az én orvoson minden találkozás alkalmával megvizsgál betapintással is. Eddig havonta szeretett volna velem találkozni (úgy 5-6 hetente találkoztunk is:) , a 32. héttõl két hetente, a 37. héttõl hetente tervezi a találkozásokat. Hát majd meglátjuk...
bocs elírtam nem nekem, hanem engem:) !


28 hetes vagyok. Fogok még hízni?

mindenkinek az az els?, ahogy meglát, hogy : azért hízhatnál! 28hetes vagyok. de mit tehetek róla, ha nem hízok? és már nagyon bánt, azt gondolják dirrekt csinálom?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz mások véleményével! Veled és a babáddal minden rendben van, ez a lényeg!!! Biztosan fogsz még hízni, hiszen a baba növekszik folyamatosan. Állítólag a 3.trimeszter alatt híznak a kismamák a legtöbbet. Szóval még van esélyed :-) Én egyébként 170cm/57,5kg-ról indultam, most 11 kg-nál járok, ebbõl az elsõ 12 hét alatt szedtem fel 6 kg-t (még hányingerem sem volt). Akkor állandóan ennem kellett, azóta normál étvágyam van.

Ne foglalkozz mások véleményével! Veled és a babáddal minden rendben van, ez a lényeg!!! Biztosan fogsz még hízni, hiszen a baba növekszik folyamatosan. Állítólag a 3.trimeszter alatt híznak a kismamák a legtöbbet. Szóval még van esélyed :-) Én egyébként 170cm/57, 5kg-ról indultam, most 11 kg-nál járok, ebbõl az elsõ 12 hét alatt szedtem fel 6 kg-t (még hányingerem sem volt). Akkor állandóan ennem kellett, azóta normál étvágyam van.
Szia!A hízás igazából a 7dik hónap végén következik be.Mi most vagyunk 30hetesek és kb 1000-1250gramm és még csak most fog elkezdeni hízni.innentõl kezdve a baba heti kb 200grammot hízik azt olvastam.Szval fogsz, de ez vissza is megy szülés után, mert részben a baba súlya , részben a méhlepény ls társai és részben víz.
Szia. Egyet értek az elõttem szólóval. Olyan sok hülye van amikor kismama az ember, és mindenki okosabb nálad, még az is aki soha nem szült. Ha minden eredményed rendben van, akkor te ilyen alkat van(sokan biztos irigyelnének). Egyébként az utolsó 4 hétben még jelentõs hízás szokott lenni. Én most 7 kilónál tartok és 30 hetes vagyok. Nekem nem volt hányingerem szerencsére, de 23 hetesen még csak 3 kilót híztam és engem is sokat piszkáltak. Pedig eszem rendesen, sõt ha a baba elõtt ennyit ettem volna, biztos elgurultam volna. Szülés után pedig ha tudsz rendesen szoptatni még feljöhet pár kiló, mert itt sokan írták, hogy szopi alatt híztak. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: most 30hetesen 1000-1200gr a baba? nekem 3hete volt 1024gr, azaz 25.héten.akkor nem nagy a babám?
Hûha! Nekem 26 hetesen 892 grammos volt. Nagy a babád, de ez nem baj!
A kérdező hozzászólása: hûha! én is gyanítottam, hogy nagy. vagy a következõ lehetõség amire mi párommal gondolunk, hogy 2-3héttel elvagyok számolva:S boldog babavárást mindenkinek
szia sziasztok igen elsõ babámmal 33 hetesen csak kb 7-8 kg híztam de utána azalatt a 7 hét alatt ujjabb 6-7 kg kb azthiszem 13-14 kg híztam most a második babámnál 21 hetesen 3 kg remélem nem hízok 10 kg többet most bár ugy tûnik nem lesz ez sem kevesebb na minden jót neked nektek ami jól esik azt edd meg bátran ne foglalkozz senkivel
Ajjajj!Én is 8 kilónál tartok 32 hetesen, de én úgy gondoltam már csak max 3-4 kiló jön fel.Az elöttem válaszoló most picit megíjjesztett.Csak a bõröm miatt aggasztanának a kilók, mert idáig megúsztam repedés nélkül.

Ti méritek a pocakotok? 28 hetes terhes vagyok 96, 5cm pocakkal. Szerintetek mennyit fog még nőni?

Félek kihízóm a terhesruháimat is :)

Legjobb válasz: Szia!Nekem 29hetesen volt 96cm,most csütörtökön leszek 34hetes és kereken 100cm-nél járunk :-D Boldog babavárást!

Szia!Nekem 29hetesen volt 96cm, most csütörtökön leszek 34hetes és kereken 100cm-nél járunk :-D Boldog babavárást!
Szia, én 36 hetes vagyok és 108cm a hasam. A kiindulás 163cm/64 kg, 68 cm derékkal, most 73 kg vagyok. Van már egy-két kismama rucim, ami szorít "gyerektájon" :D
Most akkor az én pocim lenne ennyire nagy?? 182centi és 68kiló vagyok, 18 hetes terhes és 96cm a hasam :) elsõ baba.
Szia! Nekem 102 cm 26+3 hetes vagyok elsõ baba 55kg-ról indultam most vagyok 63kg :) Szerintem rengeteget fog még nõni a pocakod mint ahogy az enyém és a többiekké :)
159 cm es 53 kilorol indultam. Nem voltam egy kover lany. Most 65kg-nal jarok es a pocakom 101 cm volt 30 hetesen. 32 hkm
Én nem tudom, hogy csináltam/tuk, de a képeken látszik, hogy igenis nõtt a hasam, nem is kicsit, mégis 112 volt a 30.héttõl és ugyanennyivel mentem szülni is. (?) ki érti ezt :)
31. hét és 90 cm, most mértem.
sziasztok, én 171 cm 60 kilóval lettem terhes, szóval nem voltam kövér és 37.héten volt 115 cm utána már nem mértem...rengeteget nõtt a hasam. most még 66-67 kiló vagyok még nem nyertem vissza régi önmagam, és így van most köldöknél 84 cm körül. szóval 60kilósan még karcsúbb voltam és ennyit nõtt...3570gr 54cm es babám született végül, tehát extrém súlyú sem volt..ha ezek az infók bármit segítenek :-)
Nekem Vedono merte 31. Heten 111 volt, tegnap méregettem a babaszobaba mi hol fog elferni es gondoltam akkor mar lemerem a hasam is :D most elõször... 120... 35. Hét. Mar a 30. Hét körül azt hittek hogy pár napom van hatra :D
Most megmertem. 29 het, 95 cm. :-) Azt nem tudom, h meg mennyit nohet...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 9. te nagyon magas is vagy, úgyhogy arányokban nem hiszem, hogy olyan extrém lenne a pocid :)

Szerintetek még sokat fogok hízni? Sokat híztam eddig? 8 hetesen 73 kg voltam, most pénteken töltöm be a 28 hetet és 81 kg vagyok.

Legjobb válasz: én már sajnos 10 kg-nál járok :S ebbõl 3 a legutóbbi egy hónapban. gondolom a karácsonyi kajadömping :S én holnap töltöm a 28. hetet.

én már sajnos 10 kg-nál járok :S ebbõl 3 a legutóbbi egy hónapban. gondolom a karácsonyi kajadömping :S én holnap töltöm a 28. hetet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!