Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes A (444 db)

28 hetesen a C2000-es méhszáj jó érték, vagy van valami gond?

A doki nem mondott rá semmit...

Legjobb válasz: Szia! Én 29 hetes vagyok, és a 14. hét óta nekem is ennyi az értéke.Gyakorlatilag egész terhesség alatt ilyen volt.Nekem se mondott rá az orvos semmit,ebbõl gondolom, hogy teljesen normális.Mert mondta volna, ha vigyáznom kellene valamire.Elég nyílt és szókimondó a dokim.Szerintem a 2000 -es érték elég gyakori.Azt jelenti, hogy teljesen zárt a méhszájad, de egy kicsit megrövidült.De az nem gond, az a fontos, hogy zárt legyen.

Szia! Én 29 hetes vagyok, és a 14. hét óta nekem is ennyi az értéke.Gyakorlatilag egész terhesség alatt ilyen volt.Nekem se mondott rá az orvos semmit, ebbõl gondolom, hogy teljesen normális.Mert mondta volna, ha vigyáznom kellene valamire.Elég nyílt és szókimondó a dokim.Szerintem a 2000 -es érték elég gyakori.Azt jelenti, hogy teljesen zárt a méhszájad, de egy kicsit megrövidült.De az nem gond, az a fontos, hogy zárt legyen.
Elsõ terhességemnél a 13. héttól, most a 15. héttõl ilyen értéket nézett a doki. Sem akkor sem most nem mondott rá semmit. A lányomat 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, nem pihentem csak amennyi jól esett.
Nekem legelejétõl 2000, semmi extra nincs vele :) 37 hetes kismama
Nekem is ilyen volt a 29. héttõl. A kiírás napján szültem.
Nekem 25 hetesen 2110 volt, bent is feküdtem egy hétig görcsök miatt, de fõképp talán azért, mert a külsõ és a belsõ is 1-1 ujjnyira nyitva volt.Most már lehet, hogy jobban is.Pihenj, amennyit csak tudsz.Én a 32.hétben vagyok és 2. baba.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat, pihenek amennyit csak tudok:) Megnyugtattatok és ez a lényeg.
7hónapos vagy
ugye 40 hét az 10 hónap, mert minden hónap 4 hétnek van számolva akkor 28%4-el az 7 :D
40 hét az nem 10 hónap. Miért lenne az? az utolsó menstruációdtól számold, hogy hány hónap telt el. ha jól számolom, a hetedikben vagy, de még nem töltötted be.
mert holdhónapot számolnak, azért 10
Márpedig 10 hónap, én is úgy tudom.Azért nem "hónapoznak" már az orvosok, hanem hetekben számolják, mert bizony többet terhes egy nõ, mint 9 hónap.
de 9 hónap az nem holdhónapban van számolva. klasszikus értelemben egymás közt mindig 9 hónapról beszélünk, nem? ha pedig holdhónap, akkor nem is nagyon kell számolgatni, gondolom az egyértelmû.
igen de az orvosok is hetekben beszélnek, és 40 hét van, 10 holdhónap, vagyis a 7. hold hónapban van, a klasszikus 9 hónapban amirõl beszélnek, nem tudom neked megmondani
Hát ha a peteérésemet veszem alap dátumnak, mint fogantatást attól számítva 5 nap eltéréssel épp 9 hónap a terhességem, nem 10.

28 hetesen a mellbimbómon száraz váladék féleség mi lehet?

Furcsa szín? (sárgás), lemoshatatlan foltok, viszont néha lepotyog bel?le (mintha hámlana), annak az állaga olyan, mintha pattanás száradt volna meg. Ez már a tejet készíti el?? vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: Nem elõkészíti, hanem szivárgott az elõtej és rászáradt :))

Nem elõkészíti, hanem szivárgott az elõtej és rászáradt :) )
At elõtejed szivárog , nem kell megijedni:) ))Semmi baj!!!!
szia, én 25 hetes vagyok, nekem is ugyanolyan, de az az érdekes, hogy nekem már kb a 12. héten is megjelent, aztán lepotyogott, és kb egy hete megint olyan. én is elõtejre gondoltam.
Igen, elõtej, Nekem is van néha ilyen száraz sárga izé a 20. héttõl. :) 35 hetes km
szia ne aggódj csak a tejed:) nekem ilyenkor már rég volt 34h km:)
Dettó.
A kérdező hozzászólása: köszi, erre tippeltem, csak furcsa volt, hogy nem mossa le a víz. köszi mindenkinek!

28 hetesen a babám egyes méretei nem a korának megfelelőek. Igaz egészséges? Nincs baja?

pd 70, ez jó ac 215, ez 25 (!!)hetesnek felel meg, és a fl 65 ami pedig 33(!!) hetesnek felel meg. Szerintem eléggé aggasztóak, ráadásul nem is csak pár nap, eltérés van közöttük.

Legjobb válasz: Nincs okod aggodalomra. Nincs két olyan baba, aki egyformán fejlõdik. Minden baba más és más. Anno az én fiamnak is össze vissza voltak az értékei, neki a bpd volt nagy, az fl pedig picike. Makk egészségesen született. Neki se volt soha semmi ami korának megfelelne :)

Nincs okod aggodalomra. Nincs két olyan baba, aki egyformán fejlõdik. Minden baba más és más. Anno az én fiamnak is össze vissza voltak az értékei, neki a bpd volt nagy, az fl pedig picike. Makk egészségesen született. Neki se volt soha semmi ami korának megfelelne :)
Doki mit mondott ezekre az adatokra? Ha úgy látja akkor úgyis szól, és akkor sûrûbb kontrollt rendel el.
Szia! Mi 30 hetesek vagyunk, tegnap voltam uh-on. A babám bpd-je 32 hetesnek felelt meg, az fl-je pedig 30-nak. És az én dokim sem mondta h baj lenne. Amúgy a http://www.mamanet.hu oldalon meg tudod nézni, h milyen idõs babának mekkora a méretei és ott zárójelben fel is van tüntetve, h + - mekkora lehet az eltérés, én is mindig megnézem ha hazajövök. De szerintem is mindnen baba más és más. Nyugodj meg ha baj lenne tuti mondta volna a dokid.
nagyanyám se vette meg, mégis van 3lánya.ez épp olyan, hogy minden eladó.szerintem ez ember és alkat függõ
Szerintem újabb kismama-ijesztgetõs béna reklám!Durva lenne ha egy szemmel tartott, terhesgondozásra járó, egyébként is ilyenkor fokozottabban magukra odafigyelõ nõknek, tesztelgetni kellene magukon otthon.A terhes gondozást végezze az orvos és védõnõ akik ezt tanulták egyetemi szinten!
Baromság.
Felesleges ijesztgetés. Ha valaki ügyel magára, de ennek ellenére úgy érzi, hogy nincs rendben odalenn, akkor elballag az orvosához, az vesz kenetet és hipp-hopp orvos általi diagnózis születik, amit orvos kezel a megfelelõ szerekkel. Otthon nézegetni, feleslegesen idegeskedni, hogy ez most jó, nem jó, baj lesz, nem lesz.... áááá, nem hiányzik az egy kismamának. Aki meg nem törõdik a várandóssága alatt a babája ill. önmaga egészségével, az meg pláne nem fog ilyen terméket megvenni.

Bejelentkeztem 4D-s ultrahangra. Akkor leszek 28 hetes. A babák milyenek ilyenkor? Nem furik még?

Legjobb válasz: Napokig nem voltam netközelben, és nem mindig olvasom vissza a kérdéseket. De megnéztam a linket, köszi. Azon gondolkoztam, hogy nem jelentkeztem-e be túl korán, és mivel dvd felvétel is lesz róla, szeretném, ha jól sikerülne.

A kérdező hozzászólása: Napokig nem voltam netközelben, és nem mindig olvasom vissza a kérdéseket. De megnéztam a linket, köszi. Azon gondolkoztam, hogy nem jelentkeztem-e be túl korán, és mivel dvd felvétel is lesz róla, szeretném, ha jól sikerülne.
Szia! Én 26 hetesen voltam, és már nagyon szépen látni lehetett mindent. Egyáltalán nem volt furi. Mindene megvolt. Részletesen láttuk az arcát, ahogy ivott a magzatvízbõl, ásított...stb.
Szia.Én 27+3napos voltam amikor elmentem 4D-s uh-ra, és nagyon jól lehetett már látni, sõt amikor megszületett nagyon hasonlított a fényképre amit ott kaptunk.Nyugodtan menj ez a legjobb idõpont.Jó mozizást neked:) 4.5hós baba anyuja
Nekem 12 hetesen !!!!! volt 4D ultrahang, es mar akkor sem nezett ki furinak.....
Én 21 hetesen voltam 4D-n és nagyon édes volt a kis fickó! :) Nagyon jól lehetett látni mindenét.

Szerintetek mikorra várhatom? Doki azt mondta hogy még csak 26 hetes vagyok uh alapján de a védőnőm meg a másik doki szerint meg 28 hetes? Mensi szerint 28 hetes? !

Legjobb válasz: A fiam mensi szerint május 15-én kellett volna szülessen, de minden uh. május 26-ra mutatta, kisebb volt 11 nappal. Végül május 19-én született. Az meg, hogy mikorra várhatod, senki nem tudja neked megmondani. A 28 hetesnek megfelelõ 28 hetes gyerek is jöhet két héttel késõbb, meg a kisebb baba is jöhet elõbb. A gyerek akkor bújik ki, amikor elérkezettnek látja az idõt a megszületésre, nem foglalkozik se a doki véleményével, se az uh méretekkel, se az utolsó menstruációddal. Úgyhogy majd jön, ha akar.

A fiam mensi szerint május 15-én kellett volna szülessen, de minden uh. május 26-ra mutatta, kisebb volt 11 nappal. Végül május 19-én született. Az meg, hogy mikorra várhatod, senki nem tudja neked megmondani. A 28 hetesnek megfelelõ 28 hetes gyerek is jöhet két héttel késõbb, meg a kisebb baba is jöhet elõbb. A gyerek akkor bújik ki, amikor elérkezettnek látja az idõt a megszületésre, nem foglalkozik se a doki véleményével, se az uh méretekkel, se az utolsó menstruációddal. Úgyhogy majd jön, ha akar.
Nekem sem számolták pnotosan. 38. hétre születtek mindketten.
Valószínûleg a baba méretei 26 hetesnek felelnek meg. Két héttel a kiírás utánra várható ez alapján, aztán ez sok mindentõl függ, a baba lehet úgy gondolja mégis, h 38.hétre megszületik. Amikor jönni akar akkor úgyis jönni fog.

28 hetesen már kevesebbet látni a babából a babamozin? 26 vagy 28 hetesen érdemes menni?

Legjobb válasz: Szia! Én 27 hetesen voltam, múlt kedden! Nagyon nagy élmény volt! Már nem fér bele az egész babó egy képbe, de jól lehetett látni az arcocskáját és a kezeit, szopizta az ujját, tátogatott, és úgy forgatta a kezeit, mintha számolna! Nem bántam meg, hogy nem mentünk korábban, mert így már elég kis husi volt az arcocskája is! Boldog babavárást! :) 28 hkm

Szia! Én 27 hetesen voltam, múlt kedden! Nagyon nagy élmény volt! Már nem fér bele az egész babó egy képbe, de jól lehetett látni az arcocskáját és a kezeit, szopizta az ujját, tátogatott, és úgy forgatta a kezeit, mintha számolna! Nem bántam meg, hogy nem mentünk korábban, mert így már elég kis husi volt az arcocskája is! Boldog babavárást! :) 28 hkm
Hát nekem 36 hetesen is nagy élmény volt. :) ) 37 hetes km
Mindkét gyerekemmel a 27.héten voltunk. Klassz volt. Már 26 hetesen sem fér bele teljesen a képernyõbe, úgyhogy mindegy, hogy 26 v 28.héten mész, mindkettõ jó lesz.
Mi 27 hetesen voltunk múlt szombaton.Nagy élmény volt az én drágám farfekvéses és a doktorbácsi küzdött hogy jó képet tudjon csinálni.A felvételt is többször megállította mert mindig elúszott a gyerek és az egyik keze végig az arca elõtt volt meg volt hogy mind a két lába is.Nem sokat mutatott magából de azt amit megbeszéltünk igen :) most már tuti hogy kislány és minden rendben van vele.Igazából én azért is akartam menni hogy megnézzék rendesen hogy minden ok vele.Egy órát nézegette a doktorbácsi.
Mi most megyünk csütörtökön 30 hetesen. Lehet, hogy lecsúsztunk róla? Nekünk azt mondták 26-31 hétig érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy minél késõbb mész, annál kevesebbet látni a babából egyben.Végül mi pénteken megyünk, akkor leszek 26+2hetes.

28 hetes kor után már csak orvosi engedéllyel lehet repülni. De hogy döntik el a reptéren, hogy hány hetes vagyok? Pl ha csak 25 hetes vagyok, de nagy a hasam, akkor a reptéren kötekedhetnek, hogy ő úgy látja, hogy 28 elmúltam? Vagy hogy is van ez?

Legjobb válasz: szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük,hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihetõ akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülõn szülni?! Minden jót!! 33.hetes

szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük, hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihetõ akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülõn szülni?! Minden jót!! 33.hetes
szia nem tudom:) de doki adjon mindenképp engedélyt s akkor nem lesz baj...reptér honlapját is megnézheted...de amúgy sztem ez csak formalitás nekik.
Biztos igazolást kell vinned.Vannak országok, amelyek a 28.hét után nem engednek be.
Nyilvan sajat felelossegedre repulhetsz, de kerni kell az orvostol igazolast, hogy hany hetes terhes vagy. Sajat erdekedben van ez, hiszen ha barmi problema van a kismamaval, akkor kinek a legrosszabb? Nem a repulotarsasagnak, hanem a kismamanak, es a babanak a pocakban. Biztos nem fognak kotekedni, de vannak szabalyok, ezek nyilvan az utasokat vedik!!!
És mi a helyzet a vonattal?
A kérdező hozzászólása: nah - még "csak" 26 hetes vagyok, szóval elvileg nem kellene papírt hordanom magamnál, hogy utazhatok repülõn, de a reptéren nem akartak fölengedni a gépre, mert a magyar kiskönyvemen nem tudtak eligazodni, hiába mutattam :(( úgy kellett kikönyörögni, hogy felmehessek a gépre, utána meg mindenhol takargatni a hasamat... errõl ennyit amúgy meg azt mondta a reptéri biztonsásis pasas, hogy hiába is lett volna papírom, az csak a kiállítástól számítva 1 hétig érvényes - tehát eleve hazafelé már nem jó szóval :((((

Feltennétek a saját 17-28 hetes pocak képeteket?

Nekem 2. baba,de olyan,mint az elsovel volt 20 hetesen :)

Legjobb válasz: 17-18 hetes pocak képet,nem 28 hetest :)

A kérdező hozzászólása: 17-18 hetes pocak képet, nem 28 hetest :)
Ha jól esik tedd fel.Én nem tettem fel, de mindenki más
A kérdező hozzászólása: látom értelmezési problémáid akadtak :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!