Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes 3 napja (8 db)

28 hetesek hogy vagytok? Én 3 napja nem alszom, lassan a kimerülés határán vagyok, nem tudom mire fel? Rossz gondolatok járnak a fejembe. Egész nap fáradt vagyok, este meg nem tudok elaludni.

Legjobb válasz: No én nem vagyok 28 hetes, de gondoltam írok neked. Mégis miféle gondolatok járnak a fejedben? Nem szabad rosszra gondolni!! :) Örülj a picikédnek, akit a szíved alatt hordasz! Pár hónap és a karodban tarthatod! Nem szabad rosszra gondolni, mert ez a csöppségre is kihat. Élvezd minden percét a terhességnek, mert nagyon hamar a végére érünk.. Ha hamar elfáradsz a teendõktõl akkor lazíts! Minden más várhat! Én az elsõ terhességnél voltam így.. de másodszor már könnyebben mentek a dolgok..

No én nem vagyok 28 hetes, de gondoltam írok neked. Mégis miféle gondolatok járnak a fejedben? Nem szabad rosszra gondolni!! :) Örülj a picikédnek, akit a szíved alatt hordasz! Pár hónap és a karodban tarthatod! Nem szabad rosszra gondolni, mert ez a csöppségre is kihat. Élvezd minden percét a terhességnek, mert nagyon hamar a végére érünk.. Ha hamar elfáradsz a teendõktõl akkor lazíts! Minden más várhat! Én az elsõ terhességnél voltam így.. de másodszor már könnyebben mentek a dolgok..
De milyen rossz gondolatok gyötörnek? Egyébként ez normális szerintem! Igyál egy meleg tejet, vehetsz egy fürdõt is nyugodtan. Nyugodj meg! Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, mindenki aggódik! Egyébként ezzel úgy vagyok, hogy ha pár napig nem alszom rendesen 3-4. nap úgy is kidöglök!
Sétálj nagyokat kora este, és igyál citromfû teát és tereld el a gondolataidat. Találkozz barátnõkkel, kicsit kapcsoljon ki az agyad, mert még beletörik a sok gondolkodásba. (tapasztalat) :-)
szia!nekem is így volt a 27-28 héten.estére mindig nagyon elfáradtam ragadt lefele a szemem, de mire eljött a lefekvés ideje a szemem "kipattant" és csak hajnal 3kor tudtam elaludni és reggel már keltem 8kor mert úgy éreztem hogy már kipihentem magam, pedig nem és egész nap tiszta kimerült voltam.Pedig elõtte 10-12 órákat simán aludtam. Ez ment 2 hétig, aztán egyszer csak megszûnt.Most 30 hetes vagyok és nagyon jól alszom.A rossz gondolatok csak azért vannak mert nem tudsz aludni és így kötöd le a gondolataidat.Én éjszakánként tv-t néztem vagy olvastam.Szerintem tedd te is ezt, kösd le a gondolataidat.Nyugi nem tart már sokáig ez az álmatlanság, nemsokára már megint tudsz majd aludni ahogyan régen.Ha tudsz napközben pihenj egy kicsit, bár én nem tudtam nappal sem aludni de legalább fekve néztem a tv-t és az is jó volt.További jó babavárást és jó egészséget kívánok nektek.
éN pont ma töltöttem be a 28-at hetet. Szerencsére nekem nincsen idõm ilyeneken gondolkodni, aludni is tudok rendese, mivel van egy 19 hónapos, igen aktív kisfiam, aki mellett nem érek rá elmélázni. este is csak úgy ragad le a szemem. szerencsére vele sem voltam parÁzós. Mitõl félsz? Attól, h közeledik a szülés ideje? Én most is és akkor is úgy voltam vele, akárhogyan is félnék a szüléstõl, ha így ha úgy, mindenképpen fáj és elkerülhetetlen. Próbáld meg te is ezeket a gondolatokat a fejedbe vésni.
Én 32 hets vagyok, és sajna szerintem még rosszabbb a helyzet nálam.Vagy 3 napja nekem is csak a negatív gondolatok járnak az eszembe.Félek , hogy depressziós leszek , hogy nem tudom majd ellátni a gyerekeimet stb, vagy esetleg bekattanok(tehát érted, mindentõl félek, hogy kifordulok önmagamból)Van egy 4 éves kislányom, és decemberben születik a második.Ha elterelem a gondolataimat, akkor semmi bajom , de ha eszembe jut, akkor már ott van a félelem a pszichés betegségektõl , holott tanárként dolgoztam , és semmi bajom nem volt. Kérlek válaszoljatok !Elmebeteg leszek , vagy mi?

Pénteken töltöm be a 28 hetet.28 hetesen kell mennem a 3. kötelező ultrahangra. Ha előtte 1 nappal megyek, akkor elküldenek?

Azért kérdezem, mert aznap a férjem is velem tudna jönni. Nem tudom, hogy 27+6 hetesen mit szólnak majd, elküldenek-e vagy nem? Ennél az ultrahangnál mennyire nézik a betöltött heteket?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan elmehetsz.Nálam sem kérdeztek rá soha a napokra,csak a hetekre.Sõt az én dokim nem is számol így.Nem fognak elküldeni egy nap miatt. 39 h

Szerintem nyugodtan elmehetsz.Nálam sem kérdeztek rá soha a napokra, csak a hetekre.Sõt az én dokim nem is számol így.Nem fognak elküldeni egy nap miatt. 39 h
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, remélem így lesz!!!

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

28 hetes kismama vagyok ma 3. napja, hogy szinte sugárban hányok. Lehet az idegességtõl talán?

Egyáltalán nem volt példa a 14. héttõl hányásra, de a napokban-hetekben nagyobb sztressznek voltam kitéve (költözés, albi, családi gondok...), nem vagyok valami jól idegileg sem, folyamat rossz kedvem van, már-már depressziós tünetekkel sokat görcsölök, mindemellett veszélyeztetett terhes vagyok félek hogy gond lesz a babámmal.

Legjobb válasz: Orvosnak meg kellene mutatni magadat! Addig is sok folyadékot igyál ebben a melegben, meg egyél sok gyümölcsöt. Esetleg egy kis izotóniás oldatot is, hogy ásványi sókban ki ne soványodj! De a három napig tartó hányás nem kóser, mindenképpen kellene orvoshoz menni!

Orvosnak meg kellene mutatni magadat! Addig is sok folyadékot igyál ebben a melegben, meg egyél sok gyümölcsöt. Esetleg egy kis izotóniás oldatot is, hogy ásványi sókban ki ne soványodj! De a három napig tartó hányás nem kóser, mindenképpen kellene orvoshoz menni!

3 napja alig mozog a babám! Csak ritkán egy-egy kis mocorgás! A szívhangfigyelő meghallgattam, rendben van! Emellett lehet baja? A védőnő szerint ez normális, de 28 hetesen is?

Köszönöm!

Legjobb válasz: most komolyan kedves kismama.. elõírás hogy a baba kirúgja az oldalad??? neki is lehetnek nyugis pillanatai, pláne ebben a frontos változékony idõben, nem kell noszogtatni, hadd pihizzen hadd aludjon és ha ficánkolni akar fog is... ne idegeskedj már !!!!!!

most komolyan kedves kismama.. elõírás hogy a baba kirúgja az oldalad??? neki is lehetnek nyugis pillanatai, pláne ebben a frontos változékony idõben, nem kell noszogtatni, hadd pihizzen hadd aludjon és ha ficánkolni akar fog is... ne idegeskedj már !!!!!!
29 hetes vagyok és volt nekem is pár nap mikor csak picit éreztem a mozgást, aztán most megint kirúgja a ház oldalát :) Elõzõ terhességemnél is volt ilyen. Gondolom akkor ez elõfordul. Ha a vizsgálatokon minden rendben van akkor nincs miért aggódni.
A kérdező hozzászólása: Csak a szíve lett meghallgatva, holnapra van idõpontom 4D-re, de már kivagyok idegileg! Elsõ baba! Elõtte nem volt olyan félóra, hogy ne rúgjon, most meg... Remélem nincs baj! Köszönöm!
Ne aggódj, biztosan nincs baja! Sok kicsi érzékeny a frontra, vagy mozgékonyabbak, vagy lustábbak. Ha a szívhang figyelõvel megtaláltad a szívhangot, nincs baj! Nekem második, mégis aggódtam, mert az ünnepek alatt nem volt idõm figyelni és lustább is volt. Voltam védönönél meg a dokimnál is, de minden ok. Görcsöltem is, azért mentem dokihoz. Nyugi! 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Igen, a magnézium nagyobb adagban okozhat hígabb székletet és hasmenést.
Szia! Lehet attól. Milyen magnéziumot szedsz? Nekem egy granulátumostól folyton ment a hasam utána áttértem a magnerotra de nem tudtam szétrágni ezért törve vettem be.
A kérdező hozzászólása: Magne B6-ot és a Béres Magnéziumot is próbáltam, de mindkettõnél ugyanaz a helyzet.
szerintem konzultálj a dokiddal hogy milyen készítményt próbálj és milyen adagolással. Nekem a magnerottól nem volt bajom pedig 3*2 kellett szednem.

28. hetes kismama vagyok. Kb.3-4 napja szorulással küszködök. Reggel "kisdolgom" végeztével vettem észre, hogy pár csepp vér van a tisztaságin. Ezt mondjam el a nőgyógyásznak?

Biztos vagyok benne, hogy a szorulás miatt jött az a pár csepp vér. Lehet, hogy aranyerem lett, ami kívülr?l nem látszik. A baba egyébként most is sokat mocorog.

Legjobb válasz: Lehetséges hogy az aranyértõl.Én mindennap ittam kaukázusi kefírt vagy ivójoghurtot, aztán nem voltak székelési problémáim.

Lehetséges hogy az aranyértõl.Én mindennap ittam kaukázusi kefírt vagy ivójoghurtot, aztán nem voltak székelési problémáim.
Szia! Nekem is aranyerem lett kismama koromban (a vastablettától szorulásom lett, és emiatt alakult ki). Egy párszor nekem is vérzett. Kicsit átalakítottam az étrendem, a fehér kenyeret teljes kiörlésû búzából készült kenyérre cseréltem, és igyekeztem minél több rostban dús ételt enni. Ezáltal a szorulásom megszünt. Az aranyerem szépen elmúlt magától. Azért érdemes az orvosnak megemlíteni, hogy biztos legyél benne, hogy tényleg onnan származik-e a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Áttérek a kefir és joghurt ivásra, remélem nekem is segít. :)

28 hetes vagyok 3 napja úgy ébredek mint aki egész este alkoholot ivott, a gyomrom meg a szám is tüzel mintha másnapos lennék! Összefügg ez a terhességemmel vagy valami más oka lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hát szerintem kérdezz rá a dokidtól vagy a védõnõdtõl mert ez lehet cukor problémára utaló jel.

Szia! Hát szerintem kérdezz rá a dokidtól vagy a védõnõdtõl mert ez lehet cukor problémára utaló jel.
az acetonos érzés mindig cukorbetegségre vagy kiszáradásra utal, ha ilyen erõsen érzed, menj dokihoz és éjjel igyál, ha lehet cukormentest..a többit az orvos mondja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát most elkenõdtem :((
Kedves Kérdezõ, nehogy elkenõdj!!! Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy "acetonos"érzésed van, meg cukros vagy, sõt! Nekem nagyon sok a gyomorsavam, és ugyanezeket érzem. Szerintem kérdezz rá dokinál, mérjék azért meg a cukrodat, de ha sav, akkor nagyon jó rá a Salvus-víz, és a Rennie, szóval, fel a buksival, várd boldogan a babádat, és nem kell mindent készpénznek venni, amit mi itt leírunk...
A kérdező hozzászólása: Acetonos érzetem nincs, nem tudom máshoz hasonlítani csak mint aki betütükézett tegnap és másnapos és ég a nyelõcsö, gyomos stb... Mindenesetre rákérdezek védõnõnél is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!