Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes és még egyik (7 db)

28 hetes vagyok és még egyik ultrahangon sem mértek magzatvíz mennyiséget. Baj ez? Mikortól mérik?

Legjobb válasz: Szia! Én 33 hetes terhes vagyok és még nálam sem mértek. Szerintem ezt majd késõbb nézik,de ha aggódsz emiatt mond meg az orvosodnak, hogy szeretnéd ha a következõ uh-on megnéznék.

Szia! Én 33 hetes terhes vagyok és még nálam sem mértek. Szerintem ezt majd késõbb nézik, de ha aggódsz emiatt mond meg az orvosodnak, hogy szeretnéd ha a következõ uh-on megnéznék.
Nézik rutinból, ha nincs eltérés, elõfordul, hogy nem szólnak. Kérdezz rá.
Szia! Mindig nézik, csak nem szokták mondani, ha nincs baj!Most 37 hetes vagyok és most mondta elõszõr, hogy a magzatvíz normális mennyiségû!Úgyhogy ne aggódj, de ha megnyugtat kérdezd meg nyugodtan tõle, biztos válaszol. Gratulálok a babához.
Szia. Én a 18. hétbe vagyok nekem már mértek sõt a papíromon is rajta van.Kp mennyiségû ami elég jónak számít. Ha legközelebb mész nyugodtan kérdezz rá. Sok sikert

Normális vagyok, vagy kezdek befordulni? Egyik percben még teljesen jó a kedvem, majd pár perc múlva rámjön egy nagy rosszkedv és csak sírnék. Mintha hullámvasúton ülnék.28 hetes km.

Legjobb válasz: szia én 36 hetes vagyok és kb 2 hete van ez nállam egyszer jó a kedvem máskor meg rossz és böghetnékem is szokott lenni söt ha a párom nem ugy szól hozzám akkor bögök is.Ez hormonokkal jár sztem:) Ugyhogy ne aggódj annyira sok kismami ismerösöm tapasztalja a tünetet föleg igy a végefelé nyügösebb az ember.jó babóvárást és könnyü szülést kivánok.

szia én 36 hetes vagyok és kb 2 hete van ez nállam egyszer jó a kedvem máskor meg rossz és böghetnékem is szokott lenni söt ha a párom nem ugy szól hozzám akkor bögök is.Ez hormonokkal jár sztem:) Ugyhogy ne aggódj annyira sok kismami ismerösöm tapasztalja a tünetet föleg igy a végefelé nyügösebb az ember.jó babóvárást és könnyü szülést kivánok.
De Normális ! Én mindenkivel flegmáskodok meg kötekedek ami rám anno nem volt jellemzõ!!!Hormonok!!! 35 hetes kismama
Rám is jellemzõ volt, mikor olyasmi idõs voltam, mint te. Rendesen sajnáltam a páromat, bár nem vitáztam vele sokat, csak mindent felfújtam. Most megint érzem, hogy elég hamar felhúzom magam mindenen, néha meg viccelõdök. Mikor egyedül vagyok az a bajom, mikor van itt valaki, akkor az. Nem is foglalkozom vele, úgyis elmúlik hamarosan! :) 37 hetes kismami
sziasztok! 37+4 napos km vagyok...és mint aki megõrült...állandóan kötekszem, még magammal is, döntésképtelen vagyok, nemtudok aludni, egész nap jár az agyam és takarítok és rögtön felemelem a hangom...most visszafogtam magam, mert szegény lányom nem érti, mi bajom. 3 éves, és amin máskor jót nevetünk, most kiakadok...hát ezt nem lehet csinálni szegénnyel, nagyon nehéz, de türelmes vagyok vele, viszont mindenki mással egy sárkány...legyen már a kezemben a másik lányom is, talán akkor nem leszek már ilyen hülye...:-)
Teljesen normális. Én 25 hetes vagyok és a napokban vettem észre hogy ismét érzékenyebb vagyok.
Normális. Dolgoznak a hormonjaid. Húúú, én az utolsó napokba voltam elviselhetetlen. Rendes dühkitöréseim voltak, mindenbe belekötöttem, minden idegesített. Így visszagondolva elég vicces voltam. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor megnyugodtam, hogy nem én kezdek megõrülni.
Én 6 hetes kismami vagyok és házisárkány!!! Mindent borúsan látom, hogy nem szeret a párom, nem örül a babának és sírógörcsöm is van. Ne ess kétségbe, normális, csak vigyázzunk azért, ne nyírjuk ki a környezetünket!!! :)

28 hetes leszek és azt akorom kérdezni hogy az normális ha egyszer majd meg halok egy kis kajáért és van amikor meg nem kell semmi még a gondolatátol is rosszul vagyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!

Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!
szia.én is detto igy vagyok.egyik pillanatban éhen akarok veszni, másikban meg már a kaja látványa undorit, föleg most hogy kijött a meleg alig eszek valamit, de azért a napi 3-4 étkezést kikényszeritem magamnak.de a legjobb az mikor éhes vagyok nagyon és odapakolok magamnak egy csomo kaját és 2 falatnál többet nem tudok letuszkolni a torkomon-elmulik az éhségérzet. 27 hetes 1 babás


28 hetes kismamák! Mekkora a hasatok körfogata? És van nálatok olyan hogy szinte egész nap nem mocorog a baba csak egyet-egyet? Ez engem ugy meg tud ilyeszteni.

Legjobb válasz: Én 29 hetes vagyok és szintén 108 cm a pocim. A mozgása viszont az ellenkezõje, mint a tietek, állandóan mocorog, már azért aggódok, hogy miért mozog ennyit :) A hasam sokszor eldeformálódik úgy fészkeli be magát az egyik oldalra. Persze most is ki kar jönni a köldökömön keresztül :)

JAJ még valami amikor aludni akarsz vagy olvasni vagy valamire figyelni biztos majd nem hagyja mert akkor fogja a kick box tudományát gyakorolni.utolsó voltam
Én 29 hetes vagyok és szintén 108 cm a pocim. A mozgása viszont az ellenkezõje, mint a tietek, állandóan mocorog, már azért aggódok, hogy miért mozog ennyit :) A hasam sokszor eldeformálódik úgy fészkeli be magát az egyik oldalra. Persze most is ki kar jönni a köldökömön keresztül :)
Én ugyan 26 hetes vagyok, de az én babám is szeret megviccelni azzal, hogy épp csak egyet-egyet mocorog napközben. Már volt olyan, hogy készenlétben volt a telefonom, hogy hívjam a dokimat, de aztán csak elõkerült a drágám. :) Szóval nem vagy egyedül. Úgy látszik, a mi babánk kicsit lustibb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást csak olyan rossz hogy én büszkélkednék avval hogy babám lesz és még sem lehet mert alig nõ a hasam, és az a sok rossz májú ember aki megalázo megjegyzéseket tesz......
Ne lógasd az orrod.A kis poci hamar visszamegy a helyére és újra csinos leszel.Nekem a lányom állandóan nyüzsgött a fiam viszont sokat aludt a pocimban ne aggódj minden rendben nem mindig mozog egyformán neki is kell szünet néha.Szerintem normális dolog hogy aggódsz de minden rendben lesz.Én képzeld el mondogattam reggel a tükörbe két hányás között hogy minden rendben lesz pedig pocsékul éreztem magam.Boldog babavárást mindenkinek
Én is 28 hetes vagyok, és az én hasam körfogata 102 cm. A védõnõm szerint az utolsó 3 hétben nem nõtt, bár ezt nem tudom elhinni. Az én babám is olyan, hogy napközben alig-alig mozog, épp hogy tudatja hogy van, aztán estére beindul. De ha az apukája simogatja a pocimat, mindig megnyugszik. Úgyhogy amikor már nagyon nem bírom kiadom a kispapának a feladatot :)
Én pont ma találkoztam egy távoli kolléganõmmel, akivel 2 hét különbség van köztünk és az õ pocakja kb dupla akkora mint az enyém... Most õ vagy ilyen alkat (bár neki 2. gyerek), vagy rám is ez vár 2 hét múlva :) )) egyébként én is kicsinek tartom a pocakom, (nekem 97 cm a 27. héten) de inkább örülök neki, mert néha így is rossz ülni, és a java még hátra van!!
Anyósom mesélte, hogy a sógornõmmel még 40- héten is belefért a terhesség elõtti mini szoknyájába. Mindenki azt mondta nem is terhes. Aztán megszült 3500 gr volt. Lyuk maradt a hasában:) Mindenki csodájára járt.
Inkább örülj annak, hogy pici! Van még a terhességbõl bõven, és az utolsó idõben fog rohamosan nõni. Ha már most nagyon nagy lenne, akkor a végén megbolondulnál már tõle. Én így voltam, szétrepedt, csúnya lett, azóta is lóg... és a repedések sem tûnnek el soha. Én a pici pocira szavazok, jó Neked :)
A kérdező hozzászólása: :(( nekem akkort tényleg pici mert csak 83cm. és épp ma szolt le a postásunk hogy mekkorka a heteimhez képest. Sírni tudtam volna. azt mondta mintha csak jollaktam volna.hát marha vicces...
Szia! Én kedden leszek 28 hetes, a pocakom mérete a köldöknél 96 cm. Hetek óta nagyon aktívak voltunk, de most tegnap óta nagyon visszavett a fociból meg a boxból a baby, nem tudom, hogy miért.
Szia! Én 28 hetes vagyok a mi körfogatunk 99cm. 65kg és 169cm vagyok. Gondolom ez is számít:) Engem is megijeszt néha-néha, de estére mindig feléled, így nyugodt szívvel tudok elaludni. Már nem érzem olyan erõsen, inkább csak a fészkelõdését evés, ivás után.
Szia! Én 29 hetes vagyok ma. A pocakom a köldökömnél mérve 108 cm, azt mondják nagy... A babám már kevesebbet rúg mint eddig, inkább csak mocorog azt is csak mikor aludnék. :) Nappal csak egyszer-egyszer bejelentkezik. :)
Ne foglalkozz vele. Irigyek az emberek. Különben is te csinosabb leszel szülés után:) Fel a fejjel. A baba és te egészségesek legyetek, a többi nem számít. Engedd el a füled mellett. Dicsekedhetsz vele milyen csinos kismama vagy.
nagyanyám se vette meg, mégis van 3lánya.ez épp olyan, hogy minden eladó.szerintem ez ember és alkat függõ
Szerintem újabb kismama-ijesztgetõs béna reklám!Durva lenne ha egy szemmel tartott, terhesgondozásra járó, egyébként is ilyenkor fokozottabban magukra odafigyelõ nõknek, tesztelgetni kellene magukon otthon.A terhes gondozást végezze az orvos és védõnõ akik ezt tanulták egyetemi szinten!
Baromság.
Felesleges ijesztgetés. Ha valaki ügyel magára, de ennek ellenére úgy érzi, hogy nincs rendben odalenn, akkor elballag az orvosához, az vesz kenetet és hipp-hopp orvos általi diagnózis születik, amit orvos kezel a megfelelõ szerekkel. Otthon nézegetni, feleslegesen idegeskedni, hogy ez most jó, nem jó, baj lesz, nem lesz.... áááá, nem hiányzik az egy kismamának. Aki meg nem törõdik a várandóssága alatt a babája ill. önmaga egészségével, az meg pláne nem fog ilyen terméket megvenni.

28 hetes vagyok, ma furcsán fájt a hasam egy kicsit délelőtt, most meg egészen alul bal oldalt belenyillalt alig birtam menni is ültem egy kicsit és elmult. Mi lehetett ez? Jóslófájás? Szóljak a dokinak?

Legjobb válasz: Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama

Szia!Elõször is nyugodj meg!!Semmi baj nincs, csak a méhedet tartó szalagok feszülnek ilyenkor. Ez igen kellemetlen, húzó, szúró érzés az alhasban, nekem ez naponta többször is elõfordul!Ilyenkor pihengess!Vigyázz magatokra!Boldog babavárást!31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megijedtem, de én is erre gondoltam hogy a szalagok.Délelõtt még tornáztam elliptikuson meg futópadon ezért is féltem nem e attól.
hívd fel az orvosod
Szerintem is beszélj vele, lehet megint be kellene menned, nehogy kikéredzkedjen a babád.
Szerintem már nincs min aggódnod, de azért kérdezd meg az orvosod. Az én lányom és a barátnõm mindkét lány a 30. hétre született 2320gr és 2500 gr-al. Semmi baj nem volt velük és könnyû is volt megszülni. Jó egészséget nektek!
Utolsó vagyok. Nem 30. hetet, hanem 34. hetet akartam írni. Bocsi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!