Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes és hogy (75 db)

Hogy lehet az, hogy az uh szerint 29 hetes, 6 napos várandós vagyok, viszont az utolsó "mikulás" szerint 28 hetes és 6 napos? 1 héttel előtte estem teherbe, és még megjött? Vagy csak jól fejlett a pincuri, mert az anyja jól táplált?

Legjobb válasz: Ha a mesi szerint 28+6 vagy, akkor a tényleges terhességi kor az 26+6, mert orvosi számítás szerint a teherbeeseés idõpontjában már két hetes vagy (remélem érthetõ). Ha az UH egy héttel korábbinak saccol, akkor a menzeszed után nem 2 héttel, hanem már egy héttel teherbe estél. Tehát az orvosi számítás az nem a tényleges terhességi kor, mert azt sosem fogják tudni teljesen pontosan megadni, nem tudhatják pontosan melyik nap estél teherbe. Ezért számítják a menzesztõl.

Ha a mesi szerint 28+6 vagy, akkor a tényleges terhességi kor az 26+6, mert orvosi számítás szerint a teherbeeseés idõpontjában már két hetes vagy (remélem érthetõ). Ha az UH egy héttel korábbinak saccol, akkor a menzeszed után nem 2 héttel, hanem már egy héttel teherbe estél. Tehát az orvosi számítás az nem a tényleges terhességi kor, mert azt sosem fogják tudni teljesen pontosan megadni, nem tudhatják pontosan melyik nap estél teherbe. Ezért számítják a menzesztõl.
Kezdetben a menstruációd alapján számolják, aztán a 12 hetes uh eredmény alapján, ha kell átterminálják az idõpontot, és a szülés várható idõpontját is már az uh terminushoz képest határozzák meg, nem a menstruációhoz képest. Valsózínûleg a babád valamivel fejlettebb, mint hasonló korú társai, de ennek semmi köze a testalkatodhoz. Jó babásodást!
Szia! Ilyenkor már nem számítanak az ilyen kicsi eltérések. Most kicsit gyorsabban fejlõdik. Amúgy nekem a 33.héten írta a gép, hogy 36.hetes, de akkor már meg kellett volna 20-án születnie. De még midig semmi jele. Üdv 41hetes kismama
Elõzõ válaszolónak igaza van, ilyenkor már nem nagyon módosítják a terminust sem, hiszen magzat és magzat között is vannak méretbeli eltérések, az ultrahangkészülékek átlagméretekbõl becsülik a terhességi kort. Elõfordulhat, hogy egy késõbbi ultrahangon már nem mérik idõsebbnek a terhességet vagy még elõrébb ugranak. Igazából semmi jelentõsége, max annyi, hogy a 28 hetes 6 napos ultrahangon kicsit nagyobbnak látták a babádat az átlagnál.

26-28 hetes kismamik! Hogy vagytok? Sokat mocorog a babátok? Miket vettetek már meg? és mikorra vagytok kiirva?

Legjobb válasz: pont ma vagyok 27 hetes aránylag jól vagyunk. nagyon sokat mozog és sokszor fáj is amikor mozog. Mivel nekünk ez a 2. baba, így nem kell nagyobb dolgokat venni. ruhákat már vettem. nagyon apró dolgokat kell venni, de az sem sokat. de már ebbõl is vettünk egy két dolgot. a szobát február elsõ hétvégéjén fessük ki, és utána szép lassan felállítjuk a kisagyat és az szekrényt. kórházi cuccból már egy pár dolog megvan a szekrénybe egy polcon. de még ahhoz is szép lassan veszegetek ami kell. amúgy április 22. vagyok kiírva. És te hogy állsz?

pont ma vagyok 27 hetes aránylag jól vagyunk. nagyon sokat mozog és sokszor fáj is amikor mozog. Mivel nekünk ez a 2. baba, így nem kell nagyobb dolgokat venni. ruhákat már vettem. nagyon apró dolgokat kell venni, de az sem sokat. de már ebbõl is vettünk egy két dolgot. a szobát február elsõ hétvégéjén fessük ki, és utána szép lassan felállítjuk a kisagyat és az szekrényt. kórházi cuccból már egy pár dolog megvan a szekrénybe egy polcon. de még ahhoz is szép lassan veszegetek ami kell. amúgy április 22. vagyok kiírva. És te hogy állsz?
14:18-as vagyok és nálunk fiú és Dávid lesz a neve. 28km
A mi kislányunk Hanna lesz, második voltam.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is!Nekem is szokott a lábam zsibbadni meg néha szúrni a hasam de inkább este mikor az oldalamon fekszem és mocorog
én ápr.24-re vagyok kiírva. elég sokat mozog, de leginkább csak fekve. nekem gyakran zsibbad a combom, szúr a hasam, fõleg, ha sétálok.mostanában kezdek fáradékonyabb lenni, nemrég kezdett nõni a hasam is, de még nem híztam. lány lesz, neve még nincs.második gyerekem lesz:) így nem vettem semmit, pár ruhát fogok csak meg cumisüveget, ilyesmit. nincs közözttetek véletlenül szegedi? :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek és további kellemes babavárást és könnyû gyors szülést kivánok
szia! vasárnap lesz 27 hetes, nagyon aktív fiúcska, fõleg ha az apukája a közelében van, ápr 23 és máj 1 közé vagyok kiírva, mert nem tudják pontosan a fogantatás napját.Még nem nagy a pocim, de most kezd jobban növekedni. Zalán lesz a neve.Van egy kisebb öcsém szóval rengeteg mindent örököétünk, néhány ruhát vettünk. 21/L
én április 14-re vagyok kiírva és nagyokat mocorog. és én még babonából nem vettem semmit. 28km
A kérdező hozzászólása: Szép nevet választottatok!:)
Elsõ vagyok Kislány és DÓRA lesz!
A kérdező hozzászólása: Én 27 hetes leszek hétfõn!Április 25-re vagyok kiirva!Mi még csak ruhákat vettünk majd hétvégén kezdjük a nagy bevásárlásokat(babakocsi, ágy stb.)Nagyon sokat mozog szinte egész nap!Nekünk elsõ baba de már nagyon várom a szülést(akkor majd lehet nem igy érzem :) )És milyen neveket választottatok?
Szia! ápr. 28-ra vagyok kiírva, és az elmúlt pár nap nagyon rossz volt. (gondolom front)Egyébként meg minden oké:) Mocorog sokat a kis hölgy. Mit vettünk meg?Babakocsit(tökjó akciós volt), babarucit párat.Ágyat, ilyesmit is beszerezzük nemsokára, de idõnk még, mint a tenger:) Nálatok mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nagyon szép neveket választottatok ti is!Minden jót kivánok a továbbiakban

28 hetes és e körüli Kismamik, hogy vagytok?

Legjobb válasz: Jól, egyenlõre még élvezem a kismamaság minden pillanatát. Holnap megyek Uh-ra már alig várom. Május 14-re vagyok kiírva és valószínûleg kisfiam lesz. Te?

Jól, egyenlõre még élvezem a kismamaság minden pillanatát. Holnap megyek Uh-ra már alig várom. Május 14-re vagyok kiírva és valószínûleg kisfiam lesz. Te?
A kérdező hozzászólása: Mostanság érzem magam a legjobban, bár egy hosszabb séta után mindig megfájdul a farcsontom ill. csípõm. Mi szerdán megyünk uh-ra, de már tudjuk, h tuti kisfiú lesz. :) Többiek?
Sziasztok!Nekünk kislányunk lesz.Hát én nagyon hamar elfáradok sajnos, pedig van itt egy örökmozgó 2, 5 éves kislányom is:) Mi pénteken megyünk dokihoz.Hogy álltok a készülõdéssel?Nekünk így már majdnem minden megvan, de a gyerekszoba most készül.
27. hetet kezdtem, elég jól vagyok. Most kezdem érezni, hogy nehezedik a poci, mi lesz még a végéig? Babakocsi és hordozó kivételével nagyjából mindenünk megvan :) Kislány lesz, azt mondják:)
29. héten járok, alig élek, egy 17 hós fiam van, a pocimban meg egy kislány lakik. Fáj a csípõm, hatalmas hasam van. De igyekszem kiélvezni minden pillanatot, amíg a fiam az egyetlen.
Sziasztok! Holnap töltöm a 28 hetet. Nekem ez a 2. terhességem, a kisfiam 2, 5 éves. most sokkal nehezebben viselem el a dolgokat, mint az elsõ terhességnél. A hasam óriási, úgy nézek ki, mint amikor szülni mentem. Fáj a farcsontom, állandóan szédülök, nem bírok sokáig fent lenni, és még sorolhatnám. A baba nemét nem tudjuk, nem is akarjuk tudni szülésig.
29 hetes vagyok.május 7 én szülök.kisfiunk lesz.elsõ gyerek.én még dolgozom.hamar elfáradok ha sétálni kell, este korán elalszom.egyébként jól vagyunk!!

28 hetes kismamik, hogy vagytok? És uh-on miket mondtak? Nekem csak a 30 dik héten azért kérdemXD

Legjobb válasz: Szia!Köszi én jól vagyok és te?Minden rendben a volt az uh-án!Én 4D-sen voltam!1200 gramm volt a baba és kb 38 cm!És minden rendben volt vele!Alaposan megvizsgáltak!

Szia!Köszi én jól vagyok és te?Minden rendben a volt az uh-án!Én 4D-sen voltam!1200 gramm volt a baba és kb 38 cm!És minden rendben volt vele!Alaposan megvizsgáltak!

28 hetes kismamik hogy vagytok es mekkora a babatok? En a napokban megyek kukucskalni a nagyfiam.

Legjobb válasz: Szia!Mi tegap voltunk kukkolni:) Édesen mutogatta a talpacskáját és képzeld,a sima uh.-on is lehet látni a pufika arcát:D 1188g-os a legényke.

Szia!Mi tegap voltunk kukkolni:) Édesen mutogatta a talpacskáját és képzeld, a sima uh.-on is lehet látni a pufika arcát:D 1188g-os a legényke.

28 hetes kismamik, hogy vagytok? Mennyit híztál? Tudod e már a nemét és a nevét? Mennyire vagytok felkészülve a szülésre? A baba szobával?

Legjobb válasz: Szia. Most kissé náthás vagyok, folyton fújom az orrom:S Eddig 5kg-ot híztam kb. Kislányom lesz, Anna Viktóriának fogják hívni:) A szülésre még egyáltalán nem vagyok felkészülve, de igazából nem is nagyon gondolkoztam még rajta. A babaszobát ezen a héten kezdtük volna el csinálni, nem tudom mi lesz belõle...

Szia. Most kissé náthás vagyok, folyton fújom az orrom:S Eddig 5kg-ot híztam kb. Kislányom lesz, Anna Viktóriának fogják hívni:) A szülésre még egyáltalán nem vagyok felkészülve, de igazából nem is nagyon gondolkoztam még rajta. A babaszobát ezen a héten kezdtük volna el csinálni, nem tudom mi lesz belõle...
Szia! Én is kb. 4 kg-ot híztam eddig, most már kicsit nehezebben bírom, mert a pocakom elég nagy! Mi nem tudjuk még a nemét, eléggé szégyenlõs a kis drága, de a doki inkább kislányt jósol :-) Ha így lesz, akkor Hanna, ha kisfiú, akkor pedig Bálint lesz. A neveket a bátyó választotta! A szülésre nem nagyon gondolok, mert most eléggé parázok tõle, pedig az elsõ babánál nem is volt bennem semmi félsz. Nincs rossz emlékem igazán róla, de azért félek tõle. A "babaszoba" egyben lesz a tesó szobájával, valószínûleg ott alszok majd a picurival, a nagy pedig kint apával, mert most is ott van inkább. De ezek majd menet közben kiforrják magukat. Most õszi szünet van, így inkább a naggyal foglalkozok, majd ha ovi lesz megint, akkor kezdek összeszedni/rakni mindent a kicsinek. És te hogy vagy? Kit hordasz a szíved alatt? Boldog babavárást!
Én 29hetes vagyok, kis tesó lesz és kisfiú már a 15.héttõl tudjuk. Nevét az apukájáról kapja mert nem találtunk igazán semmit fiúnévben ami tetszene. Külön szobája nem lesz, egy szobában lesznek a nõvérével vagy majd ahogy kialakul. Nekem mindegy csak aludjunk valahogy. :O A naggyal 14hónapig nem aludtam 3 óránál tovább egyfolytában úgyhogy bármire képes vagyok a lehetõ legtöbb alvásért. 3 éves lesz a korkülönbség. Sokat híztam 11kg-t eddig de az elsõvel meg még többet, azt inkább le sem írom. :p Amúgy minden leletem rendben van, 27hetesen 998g volt a baba. A szüléstõl eléggé parázom mert az elsõ borzalmas volt végül császár is lett. Szeretném ha ez is az lenne de a dokim szerint mindenképpen vajúdni kell egy kicsit. :(
Ma töltöttem a 28 hetet, elsõ baba:) 12 kilót híztam eddig, fiam lesz. Iszonyatosan sokat szenvedek, az elsõ 12 hetet végighánytam, a vécé mellett "aludtam".. Aztán a 20. hétig a derékfájástól nem tudtam megmoccanni, se aludni.. A 20. héttõl pedig görcsölök, keményedek, de itthon pihizhetek amíg zárt a méhszájam, persze aludni megint nem tudok ja és örökké pisilni járok.... Most voltunk szombaton 4D-n, 978gramm volt a kismanónk:) Õ is az apukája után kapja a nevét. Velünk lesz egy szobában. Én egyáltalán nem félek a szüléstõl, van egy védõnõ ismerõsöm, nagyon nagyon jó védõnõ, velem ha bármi van, õt hívom, õ azt mondta, hogyha fejben eldöntjük, hogy hogy fogunk szülni, akkor úgy is lesz.:) Hát majd kiderül:) ) Te hogy vagy kérdezõ?:)
30 hetes kismama vagyok. Eddig 13kg-t híztam. Szerencsére nagyon jól érzem magam, csak a derekam szokott leszakadni :D A baba pedig rengeteget mocorog. Elsõ trónörökös lesz, kisfiú és a Márk nevet fogja kapni. Babaszoba nincs, mert egyedülálló kismama vagyok & megosztom a szobámat vele :) De már mindent megvettem neki, már az is megvan amiben hazahozom a kórházból. Egyáltalán nem félek a szüléstõl, sõõõt... nagyon várom már hogy a karjaimban tarthassam. Már a gondolattól elsírom magam :)
29 hetes vagyok, a 2. babámmal, a kisfiam(Ármin) 3 éves lesz, és most kislányt várunk, Lilien lesz a neve. eddig 9 kg-ot híztam, de már vízesedek, úgyhogy lesz ez még több is. A szülésre semennyire nem készülök, a fiammal kínkeserves volt, remélem, most könnyebb lesz, de egyelõre bele se merek gondolni. most kezdtem el mosni a rucikat, takarót, stb., elég lassan megy, mert 15 percnél többet nem nagyon tudok vasalni+ ott a kisfiam, így nem sok idõm van. babaszoba kész, ill. a fiammal lesz egy szobában, a fiam egyébként a hálóban alszik velünk, úgyhogy nem fogják zavarni egymást, valszínüleg én költözök a kicsihez. még van tennivalóm bõven, de érzem, hogy egyre nehezebb, minden 2x annyi ideig tart. venni már csak apróságokat kell, a kórházi cuccomba néhány dolog, 1-2 apróság a pindurkámnak. már nagyon vissza felé számolunk!:)
26 Hetes leszek pénteken, kislány lesz Réka-Vivien. +7kg van rajtam, hátfájás és gyakori pisilés ami nehezíti mindennapjaim. 25+0 voltunk 4D-n amit most megosztok veletek :) http://kepfeltoltes.hu/view/111101/r_ka_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!örülök, hogy ilyen sokan írtatok!Gratulálok mindenkinek!Mi se sem tudjuk még a nemét.Eddig még szinte semmit nem vettem hozzátok képest kicsit szégyellem is magam!12 kilónál járok eddig, de állítólag nem látszik!óriásiak lettek a melleim eddi B kosarat hordtam mostanra a D nél járok a derekam úgy fáj a nap végére, hogy még feküdni se jò, folyton pisilnem kell, napi 3-4 keményedésem van, de nem görcsölök.De mindent össze vetve meg vagyok, alig várom már, hogy itt legyen velük. nem igazán tudom miket vigyek a babának a korházba!??A szüléstöl nagyon félek remélem minden simán fog menni!Nektek is ezt kívánom!ja, Amira vagy Olivér lesz a kis szerelmünk gyümölcse!

28-30 hetes kismamik hogy vagytok? Dolgoztok még? Titeket is kínoz ez a szörnyű gyomorégés és gyakori légszomj? Mennyit híztatok eddig? Mennyit mozog a picitek? üdv.30 hetes km

Legjobb válasz: Én 28 hetes vagyok, és dolgozok.Elvileg végig, de már nem igazán bírom:(A gyomorégés egyfolytában jelen van,nincs olyan nap, hogy ne lenne, van amikor szinte mindig...A légszomj az pár napja.Már azon kezdtem aggódni, nincs e cukrom, mert annak a tünete is lehet.... 3 kiló jött fel eddig.Remélem tartom végig ezt a jó ütemet:)A pici az nagyon keveset mozog, nagyon lustika.Vannak napok, hogy aktívabb, de igazából többségében lusta.És azt mondják, már most hatalmas baba... Te hogyan állsz?

Én 28 hetes vagyok, és dolgozok.Elvileg végig, de már nem igazán bírom:(A gyomorégés egyfolytában jelen van, nincs olyan nap, hogy ne lenne, van amikor szinte mindig...A légszomj az pár napja.Már azon kezdtem aggódni, nincs e cukrom, mert annak a tünete is lehet.... 3 kiló jött fel eddig.Remélem tartom végig ezt a jó ütemet:) A pici az nagyon keveset mozog, nagyon lustika.Vannak napok, hogy aktívabb, de igazából többségében lusta.És azt mondják, már most hatalmas baba... Te hogyan állsz?
29 hetes vagyok. Nekem most alig ég a gyomrom, de az elsõ gyerekemnél egyfolytában! Akkor rennie-t szedtem rá, az volt az egyetlen ami segített. A légszomj meg akkor van, ha kicsit többet eszek, vagy ha hanyatt fekszek. Én eddig kb. 10 kg-ot híztam(elõzõ terhességnél 8kg hízásnál tartottam) Neked milyen esetben van légszomjad?
32 hetes vagyok, eddig 8 kg-ot híztam. 20 hetes kortól nem dolgozok, mivel egészségügyben dolgoztam féltem a fertõzésektõl. Pár napja érzek esténként enyhe gyomorégést, de nem vészes. A baba változó intenzitással mozog, van hogy egész nap meg se áll, de ezekben a borongós napokban õ is lustibb.
szia mi 31+5hetesek vagyunk!háton nem tudok feküdni nemkapok levegöt a pici leányzo sokat mozog ö kellt!!savam nekem is van!4sajnos nyitva vagyk 1 ujjnyira de pihizek 29hétig dolgoztam és eddig 8kg tartok!!boldog babavárást!!
9.36-os hozzászóló vagyok. Kimaradt: én nem dolgozok, nemrég járt le a gyes-em, kivettem az összes szabimat és már csak 3 hónapra kellett volna csak visszamennem, abból 2 hónapot most táppénzen töltök, az utolsót pedig tgyás-on fogom. Amúgy meg biztos kiíratnám magam, mert sok emberrel találkoznék a munkám során és félek ettõl a infulenzától.
Sziasztok! Én 34 hetes vagyok és kb 31-33 hetes koromig állandó gyomorégés, légszomj, nagyon szenvedtem, állandóan szellõztettem a lakást, mert úgy kaptam egy kis levegõt, de hála istennek elmúlt, gyomorégés néha van! Remélem nektek is el fog múlni pár héten belül!
19 hetes vagyok és már most van légszomjam. Remélem csak attól, hogy nekem legelejétõl fentrõl nõ a hasam és gondolom nyomja a tüdõmet. Legalábbis remélem nem más...
A kérdező hozzászólása: akkor ez azt hiszem általános.Nekem is állandó a gyomorégés és ha kicsit összegörnyedek, vagy ha éjjel hanyatt fekszem, arra ébredek hogy nem kapok levegõt... A kislányom pedig egy kis sajtkukac, meg sem áll.Épp ma játszottam hogy a hasamra raktam egy üres poharat.õ pedig mindig lerúgja :D milyen szemét anya vagyok, már most nyúzom szegénykét :) de jó játék, próbáljátok ki :D

28 hetes kismama vagyok és eddig a méhszájam 3000 volt. Most 2000. Ez mit jelent? Baj vagy hogy már ennyitre nyitva van?

Legjobb válasz: A méhszájad teljesen zárt...ezt jelenti a 3 nulla. Az elsõ kettes azt jelenti,hogy kezd megrövidülni,ami nem tartozik a jó jelek közé 28 hetesen.Nem kell pánikolni,de figyelj oga magadra.Ha gyakran keményedsz egyél magnéziumot,és próbálj meg sokat pihenni,fekve. A doki amúgy mit mondott rá?

A méhszájad teljesen zárt...ezt jelenti a 3 nulla. Az elsõ kettes azt jelenti, hogy kezd megrövidülni, ami nem tartozik a jó jelek közé 28 hetesen.Nem kell pánikolni, de figyelj oga magadra.Ha gyakran keményedsz egyél magnéziumot, és próbálj meg sokat pihenni, fekve. A doki amúgy mit mondott rá?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Csak annyit mondott hogy ha nem keményedik sokat a hasam nincs gond.Eddig még egyszer sem keményedett.
Szia! A 2000-s méhszáj állapot azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj 2 ujjnyira nyitva van!!! Amíg a többi nulla nulla marad addig jó. Én 28 hetesen már 2111 es voltam a 4. lányommal, és kihúztuk a 37.hétig. Az a lényeg hogy sokat pihenj. Ne emelj, ne erõlködj!!! Boldog babavárást. 27 hetes kismama
Ez semmi problémát nem jelent.Ez azt jelenti, hogy a külsõ-belsõ méhszáj telejesen zárt, és a méhnyak 1 centivel meg van rövidülve.Ami nem feltétlen baj.Aki meg nem tudja inkább ne írjon.Nekem a 25.héten pénteken még c 3000volt, kedden már csak c2000.Nem csináltam semmi különleges óvintézkedést, most töltöttem a 35.hetet, és még mindig c 2000.A dokim azt mondta, van akinek már a 19-20.hét körül csak c 2000 a méhszáj, és semmi gond nincs ezzel.De még annyit mondott ha esetleg keményedne a hasam, akkor bármit csinálok közben, tessék lepihenni, és emelte akkor a magnéziumomat napi 2db-ra(Béres), és azóta sem volt semmi gond...35hetes kismama
Ezt az orvos mondta vagy valamilyen leleten van rajta? Mármint a méhszáj állapotát illetve hogy ?ezres?

28 hetes terhes vagyok. Eddig nem volt előtejem és a cicim is kb 1 számmal lett nagyobb. Lehet, hogy nem lesz tejem?

Legjobb válasz: Azért ezt még korai lenne mondani!Még csak a 28.héten jársz. Én igaz csak 24 hetes vagyok,de nekem sem csöpög semmi a mellembõl,igaz egyszer amikor törölköztem és jobban megnyomtam a mellbimból jött egy gombostûfejnyi.Gondolj arra,hogy legalább egyelõre nem kell melltartóbetétre költened.A mellméret meg nem függ a tejtermeléssel össze.

Azért ezt még korai lenne mondani!Még csak a 28.héten jársz. Én igaz csak 24 hetes vagyok, de nekem sem csöpög semmi a mellembõl, igaz egyszer amikor törölköztem és jobban megnyomtam a mellbimból jött egy gombostûfejnyi.Gondolj arra, hogy legalább egyelõre nem kell melltartóbetétre költened.A mellméret meg nem függ a tejtermeléssel össze.
Már miért ne lenne???? Micsoda hozzáállás ez??? :) ) Persze, hogy lesz tejed! Egyébkéntis az nem törvényszerû, hogy csöpögnie kell az elõtejnek, nekem osem csöpögött, nyomogatni meg nem szabad ugye, így nem tudhattam biztosan , mégis biztos voltam benne, hogy van elõtejem. És volt is. Miután megszületett a fiam, akkor sem láttam, hogy van tejem, csak pár nap múlva, amikor már a valódi tejtermelés beindult. De addig is mellre tettem a babámat és mégha én nem is éreztem/láttam, hogy lenne mit szopnia, mégis volt, mert sûrû sárgásat büfizett, még meg is jegyezték a csecsemõsök, milyen sûrû elõtejem van. Szóval lesz tejed, ne aggódj! Szerintem már van is elõtejed, csak nem látszik.
A tej léte-nemléte egyáltalán nem függ a mell méretétõl. Kicsi mellben lehet rengeeteg tej, és hatalmas mellben lehet, hogy nem lesz tej . Teljesen független. Az elõtejre nekem meg azt mondta a védõnõ hogy a 32. hét után jelentkezhet... Ne izgulj ilyeneken, úgyis úgy lesz, ahogy... Nyugodj meg, minden rendben:-))
Nekem egy csepp elõtejem se volt, 2 és fél évig szoptattam :)

28 hetes vagyok. 4d uh-n a doktornő 1 foku öregedést tapasztalt a placentán. Kérdezgetett, hogy nem dohányzom e, stb. Sosem dohányoztam, és semmilyen rendellenesség nincs a terhességemben. Aggódhatok az öregedés miatt vagy ez ilyenkor természetes?

Utána olvastam hogy a gyors öregedésnek bizony elhalás,vagy id? elötti szülésmegindítás lehet a következménye.Vannak jelei amire esetleg figyelni kell?

Legjobb válasz: szintén 28 hetes vagyok 1 fokuval. Nekem a dokim azt mondta, minden rendben, én nem is foglalkozom vele.

szintén 28 hetes vagyok 1 fokuval. Nekem a dokim azt mondta, minden rendben, én nem is foglalkozom vele.
Ne aggódj szintén 28 hetesen vették észre 4D-n , hogy foltokban öregszik a placentám persze engem is ijesztgettek minden hülyeséggel, hogy koraszülés lesz a vége stb...és hogy pici lesz a baba én sem dohányzom de szerintem ez nem dohányzás függõ . Én utána olvastam nekem elég magas a vérnyomásom már gyerekkorom óta, pedig nem voltam soha életemben túlsúlyos és például a magas vérnyomástól sokkal hamarabb öregszik a placenta.Mindezek ellenére nagy a babám 33 héten volt 2600 gramm és azóta is minden rendben van . Most vagyunk 37 hetesek. Ne aggódj boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.boldog babavárást nektek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!