Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes és eléggé fáj (3 db)

28 hetes vagyok, és eléggé fáj a méhen, amikor leülök, vagy lépek, de most már ha mozog a pici, attól is fáj. Mitől lehet? Előfordulhat, hogy fáj, ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem,hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.

Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem, hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.
szia! Én két hete szültem, még friss az élmény...Nekem a vége felé már fájt mindenhol, rosszul feküdt a baba és a gerincemet-vesémet rugdosta. Szerintem ha bizonytalan vagy valamiben, mindenképp kérdezd meg az orvosodat, jó ha megvizsgál!
Néha nekem is olyan, mintha be lenne gyulladva a méhfalam és azt mozgatná.Szabályosan fáj, pedig magas a fájdalomküszöböm (legalábbis az volt:) ).Viszont egy óra múlva ha ismét mozog már minden rendben, így biztos nincs nagy baj.Azért beszélj a dokival.Nekem is voltak olyan tüneteim amire azt hittem normális, aztán kiderült mégsem és irány az ágy egy hétig.Mivel nálad nem csak akkor fáj ha mozog, így mindenképp jó ha lát az orvos.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, és azt mondta, hogy 3*1 magne b6 helyett szedjek 3*2-t.És ha nem múlik el, akkor egy hét múlva menjek vissza.Lehet, hogy nem várom meg az 1 hetet.Köszönöm mindenkinek
Szia! Ultrahangon mikor voltál, és mit írtak magzatvíz mennyiségnek? Azt hallottam, akkor is jobban fáj egy-egy mozdulata a porontynak, ha kevesebb a magzatvíz. Jó egészséget! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem a kórházba, sajnos csak akkora kaptam idõpontot.Köszönöm

Gerincferdülésem van, és eléggé fáj is azon a területen a hátam. Szülésnél lehet ebből valami baj? Most vagyok 28 hetes

Minden orvos eddig mást mond,a véd?n?m meg nem is mond rá semmit,hiába kérdezem.

Legjobb válasz: szia a szülésnél nem lesz semmi gond, nekem is van és már két kilányt szültem lehet hogy hülyeségenk hangzik de amíg szedtem a magzatvédõvitamint (béres gravida) addig nem fájt a hátam amikor abbahagytam bár hét múlva visszajött a fájdalom és akkor ujra elkezdtem akkor meg elmúlt, bár azt moondják hogy nem attól múlt el de azóta már többször is kipróbáltam és nekem mindig bejött a vitamin

szia a szülésnél nem lesz semmi gond, nekem is van és már két kilányt szültem lehet hogy hülyeségenk hangzik de amíg szedtem a magzatvédõvitamint (béres gravida) addig nem fájt a hátam amikor abbahagytam bár hét múlva visszajött a fájdalom és akkor ujra elkezdtem akkor meg elmúlt, bár azt moondják hogy nem attól múlt el de azóta már többször is kipróbáltam és nekem mindig bejött a vitamin
Semmi bajod nem lesz, bár nem írtad milyen fokú a gerincferdülésed. Esetleg érdemes kismamatornára járni, és majd szülés után is tornázni amikor lehet. 3 hónapos kislány gyógytornász anyukája

28 hetes kismama vagyok! Mit tegyek? Nagyon fáj az egyik fogam! Járok rendszeres fogászati kezelésre mert már van 2 gyermekem és az õ terhességük alatt eléggé tönkrementek a fogaim.

A gond csak az hogy a saját dokim szülési szabadságon van és aki helyettesíti az meg egy kezdõ kis csajszi. Nagyon kedves de nem igazán haladunk 1-rõl a 2-re. Már 2 hónapja csinál 2 fogamat és még mindig nem tömte be. Néhány napja elkezdett nagyon fájni az egyik fogam amit már elkezdett gyökér kezelni. Azt mondta bölcsesség fog és õ nem tud vele mást tenni. Tegnap már nem bírtam tovább és elmentem a szájsebészetre ahonnan elküldtek be a Szentkirályi utcába mert nem lehet röntgenezni és anélkül nem akarják kihúzni. Ott egy nagyon kedves tanuló lányzó kitisztogatta a fogamat és elmondta hogy a dokim nem vett észre egy ideget és nem kezelte ki. Na ezt õ megtette és betömte gyógyszeres töméssel. A lényeg hogy nem tudom mi lehet még mindig de egész sete nem aludtam mert borzalmasan fáj. A fájdalom csillapító is csak 2-3órát hat és nem akarok ennyi idõnként gyógyszereket bekapkodni. Próbáltam infra lámpázni is de nem igazán használt! Lehetséges hogy a gyógyszeres tömésre allergiás vagyok? Mit tegyek hogy ne fájjon annyira amíg visszamegyek a dokihoz?

Legjobb válasz: Elmész bármelyik sztk-ba és kihúzatod,minek kínlódsz egy bölcsességfoggal?Nem látszik úgy se.

Elmész bármelyik sztk-ba és kihúzatod, minek kínlódsz egy bölcsességfoggal?Nem látszik úgy se.
Elsõ vagyok, most jut eszembe hogy szombat van...terheseknek nem tudom szabad e szegfûszeget enni de ha igen, akkor 3-4db-ot vegyél a szádba és a "rossz" oldalon kezd el szétrágni.Ami olaj van benne azt meg próbáld a fájó rész felé terelgetni.Lezsibbasztja, és egy kis megnyugvást ad.Sajnos nekem is van mikor szét kell rágnom mert hétvégén nincs doki:( Rossz íze van de megéri mert használ.Jobbulást!
Nem is értem egy bölcsességfogat minek kezelgetnek? Menj és húzasd ki, én nem szeretek fogat veszteni én is járok most egy foggal, végleges tömést lehet nem is kapok most, de amikor a bölcsesség kezdett fájni, azt kihúzattam. A fogorvosom is azt tanácsolta.
A kérdező hozzászólása: Én nem is csináltatnám meg de nem merik kihúzni röntgen nélkül!Azt meg ugye terhesen nem lehet csináltatni! Azt mondták ha megszültem menjek vissza és akkor kiszedik. :( Október 13-ra vagyok kiírva addig meg nem bírom ezt a fájdalmat!
Röntgen nélkül is kihúzzák, nekem kihúzták. Keress egy másik dokit akkor, ne szenvedj vele, nem éri meg, ráadásul egy gyulladás a babának se tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Az sztk orvos kiscsaj nem meri kiszedni.Tegnap a szájsebészeten azt mondták hogy nem szedik ki amíg terhes vagyok.Magándoki meg a szájsebészetre küldött elõzõleg azért mentem oda.Az egész állkapcsom fáj. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!