Találatok a következő kifejezésre: 28 hetes és egyre többször (2 db)

28 hetes vagyok és egyre többször érzem, szinte egész nap, hogy zsibbad a bal kezem és a bal lábam. Ráadásul a csípőm is fáj, egyre jobban és gyakrabban. Ez normális? Mit tudok tenni mondjuk a zsibbadás ellen?

Legjobb válasz: Én 22 hetes vagyok és a kéz zsibbadás illetve a vádli görcs nálam is többször elõfordul naponta. A Dokim azt mondta, hogy szedjek több magne b6-ot és egy héten 1X igyak meg egy kálciun sandos pezsgõtablettát (de a Tovita is jó).

Én 22 hetes vagyok és a kéz zsibbadás illetve a vádli görcs nálam is többször elõfordul naponta. A Dokim azt mondta, hogy szedjek több magne b6-ot és egy héten 1X igyak meg egy kálciun sandos pezsgõtablettát (de a Tovita is jó).
hívd fel az orvosod
Szerintem is beszélj vele, lehet megint be kellene menned, nehogy kikéredzkedjen a babád.
Szerintem már nincs min aggódnod, de azért kérdezd meg az orvosod. Az én lányom és a barátnõm mindkét lány a 30. hétre született 2320gr és 2500 gr-al. Semmi baj nem volt velük és könnyû is volt megszülni. Jó egészséget nektek!
Utolsó vagyok. Nem 30. hetet, hanem 34. hetet akartam írni. Bocsi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!