Találatok a következő kifejezésre: 28 helyett már (2 db)

Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

28 helyett most már 35(átlagosan)naposak a ciklusaim. Ez nem normális Ügye? mit tegyek?

Legjobb válasz: Mitõl változott meg? Hány éves vagy? Ha abbahagytad a gyógyszer szedését, normális.

Mitõl változott meg? Hány éves vagy? Ha abbahagytad a gyógyszer szedését, normális.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok.8 honapja babát akarunk de nem jött még össze.És most pár honapja igy késöbb jön meg .Miért?
én is 24 vagyok és az enyémek is 35 naposak és semmi problémát nem okoznak. a 22 napnál rövidebb vagy a 45 napnál hosszabb ciklussal már orvoshoz kell fordulni. de a 35 még aránylag normális


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!