Találatok a következő kifejezésre: 28 éves csinos (3 db)

Egy 28 éves férfi irányába milyen elvárásai vannak egy átlagosan csinos, átlagosan intelligens 25 körüli nõnek? Õszintén. Ne csak, hogy legyenek, mint a befõtt és csak szerelem legyen.

Legjobb válasz: Mindennemû elvárás érdekel, érzelem, intelligencia, munkahely, kereset, megtakarítás, családi háttér. Minden.

A kérdező hozzászólása: Mindennemû elvárás érdekel, érzelem, intelligencia, munkahely, kereset, megtakarítás, családi háttér. Minden.
-pénz -egzisztencia -saját lakás -munkahely
Lakás alatt azt akartam érteni, hogy külsõ segítség nélkül, önállóan is képes legyen egy leendõ háztartást fenntartani. Ezzel a pasi azt fejezi ki magáról, hogy õ egy érett felnõtt személyiség, és nem a szülei nyakán élõsködik, mint egy gyerek. Hogy ez albérlet, öröklakás, vagy bankhiteles lakás - ez nem annyira lényeges.
Amit kihagytam, hogy ne legyen elvált lehetõleg, ne legyen gyereke.Engem szeressen rajongásig, cserébe én is ezt adom.Nem fontos az egzisztencia, de akaraterõ a megteremtéséhez közösen azért némileg elvárás.Hatos vagyok. 27/N
A kérdező hozzászólása: Vagy albérletre is gondolsz ebben, amit írtál?
Legyen olyan végzettsége, amellyel tud valamit kezdeni az életben, legyen munkája, amibõl meg tud élni.Legyen életcélja és ambiciói.Akarjon közös életet és családot a késõbbiekben, és ne okozzon neki gontod ezt véghez vinni.Itt elsõsorban az elszántságra, önállóságra, talpraesettségre gondolok.Legyen becsületes, szeressen, tiszteljen.Külsõleg átlagos, ápolt pasi képét mutassa.Ennyi lenne dióhéjban.
A kérdező hozzászólása: Lakást fenntartani. Az jó, de mibõl legyen lakása ha szülõk nem segítik?
Legyen tiszta szívû, megértõ, és derûlátó. Legyen munkahelye, amibõl képes egy lakást fenntartani, más kapcsolatból gyereke ne. Tömören, ennyi.
Jó sok kefélés
a szerelmet nem lehet erõltetni :) (mert...remélem tudod tovább)
-Legyen inkább kiskeresetû, de becsületes állása -Legyen intelligens, de tökös is, nem nyámnyila -Legyenek céljai, és tegyen is értük -Legyen velem tisztességes, õszinte, kompromisszumképes, érett gondolkodású -Ne a szülei kisfia legyen, hanem független, önálló felnõtt férfi, saját elképzelésekkel és egzisztenciával

Mennyire lehetséges az, hogy egy csinos okos 28 éves lány 4 éve egyedül van, úgy, hogy nagyon alacsony a mércéje?

Ismerkedek egy okos nagyon szép, csinos lánnyal és elmondása szerint 4 éve egyedül van. Kérdeztem az elvárásait és baromi alacsonyan vannak. Azt mondta azért van ilyen régóta egyedül, mert 4 éve megcsalta a vőlegénye meg eléggé maradi és nagyon sokára, nehezen adja oda magát és nem várnak rá a férfiak. Lehetséges ez vagy kamuzik?

Legjobb válasz: Lehetséges, a legtöbb pasi nagyon hamar elvárja a szexet és ha nem kapják meg tovább állnak. :-/

Lehetséges, a legtöbb pasi nagyon hamar elvárja a szexet és ha nem kapják meg tovább állnak. :-/
mennyire nehezen? ezt sokan nehezen tolerálják N
Normál esetben azért ennyi idõ alatt bõven túl kéne tennie magát ezen. Egyébként kötve hiszem, hogy egészséges felnõtt nõ 4 évig kibírja szex nélkül, fõleg ha elõtte már volt nemi élete, úgyhogy alkalmik tuti befigyeltek nála.
A kérdező hozzászólása: 2-es. Pedig elmondása szerint, minden pasi csak szexet akar és ezért nagyon nehéz dolga van és ezért 4 éve nem akadt senki, szóval akkor ritka fiú lehetsz, 2-es :)
Én inkább arra tippelek, hogy azt gondolják, hogy mivel csinos biztos van pasija...ezért nem kezdeményeznek nála, õ meg mivel maradi nem fog kezdeményezni, mert az a férfiak dolga... vagy...lehet hogy csinos, de közben elviselhetetlenül hisztis, vagy a jelleme nem igazán elviselhetõ.
én is évek óta egyedül vagyok. nehéz szex nélkül, de sajnos csak olyannal megy, akihez vonzódom. sokat eljárkálok és rengeteg az olyan pasi, akinek csak az egyéjszakás kalandok kellenek...nem nehéz kifogni õket. egy idõ után meg simán besokall tõlük az ember és már a normális pasikat is nehezebben veszi észre:(
Kicsit hasonló szituban vagyok-leszek én is, 2 lány is tetszik, de mindkettõ ugyanez a típus, mindkettõ gyönyörû, de évek óta nincs barátjuk, pedig nagyon aranyos, közvetlen csajok. Az egyik azt mondta azért, mert bár próbálkozások voltak, egyik férfinál sem érzett szerelmet és ezért még az elején kilépett a kapcsolatokból. Én is nehezen fogom fel ezt, de van valami rendkívül vonzó is ebben, hogy ilyen tartásuk van, pedig vágynának már nagyon az igazira, szerelemre. 26F
A nõk nem úgy vélekednek a szexrõl, ahogy a férfiak. Legalábbis nem mindenki. Én nõ létemre azt gondolom, hogy a szex is egy szükséglet, így egy párkapcsolat elején kb. a 4-5. randiig bírom. Akkor még nincs szerelem, max. vonzalom. De tény és való, hogy volt olyan, akivel még várnom kellett volna, hogy kiderüljön, hogy jobb, ha meg sem teszem vele. De sok olyan nõ van, aki csak azzal tud lefeküdni, akibe szerelmes. Ez pedig akár több hónap is lehet, manapság tényleg nem várnak ennyit a férfiak. Pláne, ha a bizalma is megingott a férfiakban, akkor nehezebben fog oldódni. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem normális dolog, amit csinál, ugyanis azért, mert egyvalaki csúnyán viselkedett vele, nem okolhatja az összes férfit. Én ha pasi lennék, valószínû dobbantanék a helyedben. Majd állandóan bizonygatnod kell a hûségedet, akkor is, ha nem csináltál semmi rosszat. Ez kinek hiányzik?
A kérdező hozzászólása: "Egyébként kötve hiszem, hogy egészséges felnõtt nõ " Szerintem nem egészséges, mert ahogy a szexrõl vélekedik :) ......
Ugyanilyen voltam, miért kamuzna bárki is ilyet? Annyira hihetetlen hogy valaki akár évekig is kibírja szex nélkül? Max egy szexmániás nem bírja ki szerintem. Egy normális embernek a szexhez érzelem is kell, ahhoz meg kapcsolat tartozik, ami nem mindig jön össze, fõleg ha sokat csalódott már valaki.
Én pont ilyen lányt keresek! Te megfogtad a fõnyereményt!
A kérdező hozzászólása: akkor lehet azért ismerkedik velem, mert lelki szemetesláda típus vagyok és ezt látja?
Még nincs túl rajta, ha emiatt haragszik az össze férfire, lehet nem is mindenki csak szexet akar csak õ látja bele.
Talán éppen ezért, mert még mindig átvinné az érzelmi sérülését az új kapcsolataiba is. Nem kell ahhoz szexéhes bunkónak lenni, hogy valaki ne kérjen ebbõl.
Ráadásul egy egyszerû megcsalás miatt, ami mindenkivel elõfordul.

28 éves egyedülálló csinos lány vagyok és úgy érzem az utóbbi időben megbolondultam. Nagyon szeretek új pasikkal megismerkedni és ha szimpatikusak le is fekszem velük. Szexmániás vagy őrűlt vagyok?

Sajnos párkapcsolatot nem tudok kialakítani velük, mert ha megkapom a pasit utána már nem érdekel. Ez normális dolog????

Legjobb válasz: Hát az én szemszögömbõl nem normális, én nem ilyen vagyok! Próbálj nem lefeküdni velük rögtön, hanem randizgassatok, ismerjétek meg egymást, aztán hátha kialakul valami érzelmi kötõdés is! Azért nem tudsz kialakítani kapcsolatot velük, mert nem is akarsz! Könnyebb az, hogy szexelsz velük, aztán mindenki megy amerre lát!

Hát az én szemszögömbõl nem normális, én nem ilyen vagyok! Próbálj nem lefeküdni velük rögtön, hanem randizgassatok, ismerjétek meg egymást, aztán hátha kialakul valami érzelmi kötõdés is! Azért nem tudsz kialakítani kapcsolatot velük, mert nem is akarsz! Könnyebb az, hogy szexelsz velük, aztán mindenki megy amerre lát!
Ez attól függ, hogy téged zavar-e a dolog, illetve, hogy az aktuális partnerrel tisztázott-e, hogy nem lesz folytatás. Ne a társadalom megítélését vedd alapul, hanem azt, hogy neked ez mennyire rossz vagy jó. Ha te így érzed jól magad, akkor nincs gond. De azt is vedd figyelembe, hogy ezzel másnak se okozz lelki sérülést, tehát mindig legyen egyértelmû a másik fél számára is, hogy mirõl van szó, ne hitegesd. Nem vagy õrült, csak jelenleg nincs igényed párkapcsolatra. Majd ha lesz, akkor már nem fogsz mindenkivel elsõre lefeküdni. Harminc felett is el lehet kezdeni a családalapítást, már ha neked egyáltalán van rá vágyad. Amúgy egy-két év alatt is nagyot változik az ember. Te tudod, hogy mire van igényed.
Egyetértek az elöttem hozzászólókkal. Bár tõlem is távol áll, ha neked ez jó, erre vágysz hát rjata. Csak kérdezem én te fordított esetben mit gondolsz az ilyen nõkrõl? Elítéled õket? Illetve mennyire veszed figyelembe azt, hogy a környezeted mit gondol rólad! Egy év alatt is nagyot fordulhat veled világ, csak vigyázz magadra és ne légy felelõtlen semmilyen tekintetben sem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!