Találatok a következő kifejezésre: 27. napomon A ciklusaim kb 30-32 (2 db)

27. napomon vagyok. A ciklusaim kb 30-32 naposak. Szeretnénk már nagyon babát! Napok óta fájdogál a hasam alja. Kedélyállapotom szörnyű. Múlt héten még szédültem is, nagyon rosszul éreztem magam. Mi lehet?

Tudom hogy az émelygés még korai lenne, nem tudom vajon a beágyazódáskor lehetek-e rosszul.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet most,vagy egy-két nap múlva.Valami extra érzékenyet!

Szerintem csinálj egy tesztet most, vagy egy-két nap múlva.Valami extra érzékenyet!
Hát ezek a tünetek mensi elõjelei is lehetnek és nyilván terhesség elõjelei is. De a hányinger koraterhességkor még nem jellemzõ ennyire. Inkább mensire utaló jelek, amiket írsz.

27-ik napon vagyok. Csináltam egy ovu tesztet mint orákel. A ciklusom nem rendezett, kb 30-32 naposak (vagy mikor milyen kedve van). Halvány a második csík. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már babát. Azt mondják az ovuteszt nagyon szépen kimutatja sokkal hamarabb a terhességet mint a sima teszt. Annyira rossz, hogy most felcsillant egy remény, aztán megint csalódok. Tudom hogy er?s idegzet? babatervez?knek ajánlják az ovu orákel használatát. Dehát nem bírtam ki :) Amugy folyásom olyan fehéres, nem túl sok, de van. A kedélyállapotom szörny?. A cicim is szúrkál. Az is lehet hogy ezek a mensi el?tti tünetek?

Legjobb válasz: Az orákelt több napig kell csinálni, és akkor van baba, ha a csík egyértelmûen sötétedik. Egyetlen tesztbõl szerintem nem szabad következtetést levonni, mivel azt nem a HCG kimutatására találták ki. Mondjuk egy érzékeny terhesteszt talán már kimutatná, ha babás vagy.

Az orákelt több napig kell csinálni, és akkor van baba, ha a csík egyértelmûen sötétedik. Egyetlen tesztbõl szerintem nem szabad következtetést levonni, mivel azt nem a HCG kimutatására találták ki. Mondjuk egy érzékeny terhesteszt talán már kimutatná, ha babás vagy.
Én is egyet csináltam a mensi elött, poz lett és mégsem voltam terhes, inkább hagyd, max két hetet kell várni és kiderül!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!