Találatok a következő kifejezésre: 27. napomon A ciklusaim kb (12 db)

27. napomon vagyok. A ciklusaim kb 30-32 naposak. Szeretnénk már nagyon babát! Napok óta fájdogál a hasam alja. Kedélyállapotom szörnyű. Múlt héten még szédültem is, nagyon rosszul éreztem magam. Mi lehet?

Tudom hogy az émelygés még korai lenne, nem tudom vajon a beágyazódáskor lehetek-e rosszul.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet most,vagy egy-két nap múlva.Valami extra érzékenyet!

Szerintem csinálj egy tesztet most, vagy egy-két nap múlva.Valami extra érzékenyet!
Hát ezek a tünetek mensi elõjelei is lehetnek és nyilván terhesség elõjelei is. De a hányinger koraterhességkor még nem jellemzõ ennyire. Inkább mensire utaló jelek, amiket írsz.

Lehet, hogy a 16-17. nap van peteérés és a ciklus kb. 27-28 napos? Így is rendesen történhet a beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.

Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.
Ha a peteérésed 16.-17. napon van, akkor a ciklusodnak legalább 32-34 naposnak kéne lenni.ha mégis 28 napos akkor kicsi esélyt látok a 16.-17.napon történõ peteérésre.Azonban kizárni nem lehet, és a beágyazódás is természetesen sikeres lehet, mivel a kettõ nem függ össze.

Általában 27-28 napos ciklusaim vannak. A peteérés tüneteit kb. a ciklusom közepén érzem. A beágyazódáshoz nem csökkenti a luteális időt, hogy a mestruáció előtt már pár nappal kevés mennyiségű barnás, kicsit véres folyásom van?

A beágyazódáshoz mennyi id? szükséges?

Legjobb válasz: A beágyazódás a 7. nap körül kezdõdik és 5 napig tart tehát a 12. napon fejezõdik be. A mensit az elsõ igazi vérzõs naptól számoljuk tehát elvileg nem csökkenti a luteális napok számát viszont a mensi elõtti barnázás ha jól tudom vmi hormonális problémára utalhat. Na nem kell nagy dologra gondolni annyira nem vészes!

A beágyazódás a 7. nap körül kezdõdik és 5 napig tart tehát a 12. napon fejezõdik be. A mensit az elsõ igazi vérzõs naptól számoljuk tehát elvileg nem csökkenti a luteális napok számát viszont a mensi elõtti barnázás ha jól tudom vmi hormonális problémára utalhat. Na nem kell nagy dologra gondolni annyira nem vészes!
A beágyazódás a 7. napon kezdõdik és a 12. napon fejezõdik be. A 13. napon már van annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy halványan pozityv lehet a teszted. Nekem legalábbis a 13. napon már pozitív lett. 21 hetes kismama

Ma vagyok a 27. napon, 29 napos ciklus.3 napja elkezdtem LH teszteket csinálni jóstesztként, kicsit erõsödik a tesztcsík. A hcg teszt viszont ma reggel negatív lett.9-10. dpo-ne vagyok kb. Ez még lehet sikeres hónap?

Már nagyon szeretnénk babát a férjemmel,10 éve nem jön össze. :- ( A létezõ összes kivizsgáláson túl vagyok, minden negatív, illetve rendben van, mégsem jön össze. A ciklusom teljesen pontos, mindig érzem a pé-t is. Ha valaki hasonló cipõben jár, esetleg van tippje, tanácsa, szívesen venném, ha leírná.

Legjobb válasz: sajnos az LH teszt mensihez közeledve is erõsödik :( sõt igazából az a kritérium, hogy 12. dpo-n már kontrollcsík erõsségûnek kell lenni, de még ez is sokszor 'fals pozitív', kb az esetek ötödében olyankor is felerõsödik a tesztcsík mikor nincs is baba. A hcg teszt viszont tapasztalatom szerint nem is lesz pozitív 12. dpo-nál korábban, vagyis nagyon nem jellemzõ. Annyi a tanácsom, hogy sétálj és legyél a friss levegõn sokat! :) nekem ez vált be :D

sajnos az LH teszt mensihez közeledve is erõsödik :( sõt igazából az a kritérium, hogy 12. dpo-n már kontrollcsík erõsségûnek kell lenni, de még ez is sokszor 'fals pozitív', kb az esetek ötödében olyankor is felerõsödik a tesztcsík mikor nincs is baba. A hcg teszt viszont tapasztalatom szerint nem is lesz pozitív 12. dpo-nál korábban, vagyis nagyon nem jellemzõ. Annyi a tanácsom, hogy sétálj és legyél a friss levegõn sokat! :) nekem ez vált be :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Próbálok sétálni. :-)
A kérdező hozzászólása: Ma is sétáltam. ;-)
Szia igaz eltelt pár év végül is mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Csak két hét telt el! :-D De sajnos nem sikerült a múlt hónapban sem. :-(

Miert van az, hogy a ciklusok ev elejen 31-35 naposak, a nyari idoszakban jo nehany nappal rovidebbek, kb 27-29 nap. Es az utolso 2 honap ujra 34-35 nap?

Nem szedek semmifele gyogyszert. 2 evvel ezelott meg kb 5-6 naposak voltak a mensis napjaim,most pedig csak 4,de inkabb 3. 32 eves vagyok.nem tudom ez szamit-e.van meg igy valaki?

Legjobb válasz: Valószínûleg a téli vitamin, esetleg napfényhiány okozza. Szedj vitaminokat, fõleg D-t.

Valószínûleg a téli vitamin, esetleg napfényhiány okozza. Szedj vitaminokat, fõleg D-t.
Nekem télen nyáron 28 napos, nem tudom, neked miért van, kérdezd meg dokitól.
Elõzõ vagyok, és én is 32 éves vagyok.
Elsõ vagyok és nekem is télen hosszábbak a ciklusaim, ezért tudom, h mi van.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1.! A vitamin valoban segit? Es azok a teak, kapszulak, amirol itt irnak?
D-vitamint ajánlatos tablettában szedni. A többinél törekedni kell a táplálkozással bevitt anyagokra és megtámogatni multivitaminnal. Közhiedelemmel ellentétben a multivitamin nem azért van, h pótolja a vitaminszükségleted, hanem, h a táplálkozásod során bevitt vitaminoknak segítse a felszívódását. Nekem nyáron 28-29 napos ciklusaim vannak, télen 38 körüliek voltak, vitaminnal lement 30 körülire.
De jó, hogy más is ezt tapasztalja! Pont én is ezt vettem észre! érdekes meglátás a vitamin-"elmélet". lehetséges, meg aztán kevesebbet vagyunk a szabadban, kevesebbet mozgunk, ráállunk a téli idõszámításra, rövidebb nappalok- hosszabb ciklusok. ::) érdekes.

Ha kb. kedd este felé lenne a tüszõrepedés, akkor ma az ovulációs teszten két csíknak kellene lennie? Gond ha csak egy van, amúgy 27, 28-as a ciklusom és ma a 12. napon vagyok.

Legjobb válasz: nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)

nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam tesztelni, ma a 13. napon már látszik a csík, elég erõs de nem erõsebb a kontrollnál. Akkor most mikor legyünk együtt, inkább holnap? Miért szívtad meg?
Az egyforma erõs is jó! Ma például remek ötlet lenne együtt lenni. ;-) Azért szívtam meg, mert 5 napig pozitív volt...

27-ik napon vagyok. Csináltam egy ovu tesztet mint orákel. A ciklusom nem rendezett, kb 30-32 naposak (vagy mikor milyen kedve van). Halvány a második csík. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már babát. Azt mondják az ovuteszt nagyon szépen kimutatja sokkal hamarabb a terhességet mint a sima teszt. Annyira rossz, hogy most felcsillant egy remény, aztán megint csalódok. Tudom hogy er?s idegzet? babatervez?knek ajánlják az ovu orákel használatát. Dehát nem bírtam ki :) Amugy folyásom olyan fehéres, nem túl sok, de van. A kedélyállapotom szörny?. A cicim is szúrkál. Az is lehet hogy ezek a mensi el?tti tünetek?

Legjobb válasz: Az orákelt több napig kell csinálni, és akkor van baba, ha a csík egyértelmûen sötétedik. Egyetlen tesztbõl szerintem nem szabad következtetést levonni, mivel azt nem a HCG kimutatására találták ki. Mondjuk egy érzékeny terhesteszt talán már kimutatná, ha babás vagy.

Az orákelt több napig kell csinálni, és akkor van baba, ha a csík egyértelmûen sötétedik. Egyetlen tesztbõl szerintem nem szabad következtetést levonni, mivel azt nem a HCG kimutatására találták ki. Mondjuk egy érzékeny terhesteszt talán már kimutatná, ha babás vagy.
Én is egyet csináltam a mensi elött, poz lett és mégsem voltam terhes, inkább hagyd, max két hetet kell várni és kiderül!

A ciklusaim 27 naposak! Akkor a peteérésem kb: a 11-16 napon lehetséges? És minden másnap legyünk együtt?

Legjobb válasz: Inkkább a 9. naptól 16 ig. és igen kétnaponta elég, de lehet többet is együttlenni. Legjobb ha vizelettesztes ovuteszttel is nézed kétnaponta( úgy gazdaságosabb) és ha az is mutat valamit annak a napnak a környékén mindenképp kell együttlenni és még utána is ha nem fáradtok el.

Inkkább a 9. naptól 16 ig. és igen kétnaponta elég, de lehet többet is együttlenni. Legjobb ha vizelettesztes ovuteszttel is nézed kétnaponta( úgy gazdaságosabb) és ha az is mutat valamit annak a napnak a környékén mindenképp kell együttlenni és még utána is ha nem fáradtok el.
Nekem a 15-20 nap között jött össze valamikor a pici. Elõtte tuti nem, mert a párom külföldön volt, és az én ciklusaim is 27-28 naposak. Szóval hajrá inkább legyen pár "felesleges" aktus is! :) ))

Hihetek a tesztnek? Kb.30 naposak a ciklusaim ma a 27 napon este teszteltem pozitívat!

Sajnos képet nem tudok feltenni, de nem kell forgatni megmereszteni a szemet teljesen látható, bár még nem olyan vastag a csík mint a kontroll. Holnap azért csinálok reggeli pisib?l is egyet. Ma este hétkor csináltam van még 4 napom a mensiig. Facelle teszt volt!

Legjobb válasz: Ha pozitív, akkor az pozitív! :) Szerintem hihetsz a szemednek.

Ha pozitív, akkor az pozitív! :) Szerintem hihetsz a szemednek.
õszintén gratulálok! :) csodálatos érzés lehet! én szombatra nem várom, remélem olyat tesztelek mint te! :)
A kérdező hozzászólása: Nekünk 14 hónap után sikerült. Már nagyon vártunk erre a csodára, de még nem merjük magunkat beleélni semmibe. Még félek, nehogy megjöjjön a mensim aminek hétfõn kedden nem kéne. Nagyon nagy gratula a kislányodhoz!!:)
Ez egyértelmû pozitív :) Gratulálok. Ilyenkor könny szökik a szemembe, örülök hogy sikerült. Csak azok tudják értékelni igazán akik maguk is sokat vártak a babára. Nekünk 2, 5 év után sikerült. Ugyan ilyen teszttel, csak a nemvárt után 4 nappal néztem, akkor már full erõs volt. 27+1 kislányos kismama
A kérdező hozzászólása: Ha valaki esetleg kíváncsi nézze meg.:) http://kepfeltoltes.hu/111112/F_nyk_p0018_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm szépen! Viszont kívánok én is minden jót. Tudok feltenni képet ha még érdekel valakit.
2 teszt már biztosan nem hazudik! Én nemvárt elõtt 6 nappal este csináltam elõször és halvány pozi lett. Azóta csináltam többet is, azok is pozitívak, de már erõsebbek :) Hatalmas gratula a babához! Boldog babavárást!
Gratulálok jön a baba :)
A kérdező hozzászólása: Most reggel csináltam egyet lillyvel is. Az is kb. ugyanolyan mint a tegnap esti. Még mindig olyan hihdetetlen.:)
Nekem is 4 nappal nemvárt elõtt lett pozitív a tesztem, most a másik szobában alszik a 10 hónapos kisfiam :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tudom elhinni!:) ) Nem akartam még tesztelni csak gondoltam megcsinálom ugysem mutat semmit címszó alatt. Aztán elkezdett elõjönni a csík.:) Köszönöm szépen a gratulációkat és viszont gratulálok minden kismamának!:)
Gratulálok!! Tuti baba van a dologban..én is így éreztem mikor nekem pozítiv lett, mi két évet vártunk rá.. 19h km
A kérdező hozzászólása: Gratulálok viszont!! Azt olvastam, lehet fals pozitív is, ha mensi elõtt csinálják. Meg van akinek másnap már semmi nem látszik a tesztjén.:(
gratulalok!!! En is igy teszteltem estibol ugy 14 honap + 38het es 5 nappal ezelott :) .
A kérdező hozzászólása: Ja azt nem írtam, hogy idõn belül jelent meg a csík azaz 3 percen belül ott volt!!:) ) Istenem már több mint egy éve várjuk. Még nem merem magam beleélni!
A kérdező hozzászólása: Csodálatos érzés, de annyit csalódtam, hogy nem merem magam beleélni, amíg orvos nem mondja, minden rendben van. Köszönöm szépen!:)

Kedves Doktor úr! 27 éves nő vagyok. Május végén hagytam abba a fogamzásgátlót, mert az utóbbi 2 évben szabálytalanok voltak a ciklusaim, meg pecsételtem, akármilyet írt fel az orvos. Múlt hónapban 26 napra jött meg, és erős görcseim voltak. kb 3 hete pró

Kedves Doktor úr! 27 éves nő vagyok. Május végén hagytam abba a fogamzásgátlót, mert az utóbbi 2 évben szabálytalanok voltak a ciklusaim, meg pecsételtem, akármilyet írt fel az orvos. Múlt hónapban 26 napra jött meg, és erős görcseim voltak. kb 3 hete próbálkozunk a párommal baba ügyben. Késett is a menstruációm pár napot, elkezdtem 30 napra pecsételni, majd a 33. napon erős görcseim lettek és hatalmas alvadtvér darabok távoztak, azután pedig erős vérzés következett. Tegnap elmentem orvoshoz, aki csinált uh-t, azt mondta lehetett korai terhesség, de nem maradt vissza semmi. Az uh-on látszódtak kis fekete pontok, amire azt mondta, hogy a petesejt nem mindig érik meg és ott marad. Felírt nekem Premens tablettát, de azt nem kérdeztem meg, hogy azt a ciklus melyik napján kell elkezdenem. 2×1-et javasolt. Nekem a bal vesémben van 2 vesekő azt ugye nem befolyásolja? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta szedését bármikor elkezdheti, de legalább 3 hónapos szedés javasolt a kedvező hatás kifejlődéséhez. A vesekőképződést a Premens tabletta nem befolyásolja. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta szedését bármikor elkezdheti, de legalább 3 hónapos szedés javasolt a kedvező hatás kifejlődéséhez. A vesekőképződést a Premens tabletta nem befolyásolja. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!