Találatok a következő kifejezésre: 27. -én a menstruációm, (10 db)

Először nekem 2011. augusztus 25-én jött meg a menstruációm most legutoljára augusztus 27-én jött meg lehet, hogy még nem állt be rendesen?

Meddig normális,hogy nem jön meg?(most kb. 1, 7-et csúszik.)Egyébként kb 5 hónapig rendesen jött meg max 3-4 nap volt az eltérés.

Legjobb válasz: Teljesen normális, évekbe telik mire beáll rendszeresre. Nagyon sok tõled 10-20 évvel idõsebb nõnél is elõfordul, hogy rendszertelen a ciklusa. Nekem még harmincon túl is elõfordul. :)

Teljesen normális, évekbe telik mire beáll rendszeresre. Nagyon sok tõled 10-20 évvel idõsebb nõnél is elõfordul, hogy rendszertelen a ciklusa. Nekem még harmincon túl is elõfordul. :)
Nekem 5 évig rendes volt, majd vmiért rendszertelen lett. Azóta fog.gátlót szedek és azóta megint jó...Szóval mindenkinél más. Amúgy azt nem értem a kérdésben, hogy azt várod, hogy 2011.08.25-én megjött, ezért 2 év múlva szintén 2013.08.25-én fog megjönni?
Mivel már 2 éve menstruálsz, maximum 1-2 hónapot várj még. Ha addig sem jön meg a menstruációd, akkor érdemes lenne orvoshoz menni, hogy ne stresszbe élj a bizonytalanság miatt.
Semmi bajod sincs, ez teljesen normális még. Majd rendezõdni fog ez, legkésõbb 17 éves korodra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Nincs ezzel semmi gond, hónapok is kimaradhatnak 17 éves korodig.

24-én csináltam egy tesztet, ami - lett! 30 és 2-a között esélyes a menstruációm, és 27-én voltunk együtt! Van rá esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tehát mensi elõtt egy héttel voltatok együtt? Kicsi az esély, hogy terhes vagy, de nem kizárt. Mit szeretnél?

Tehát mensi elõtt egy héttel voltatok együtt? Kicsi az esély, hogy terhes vagy, de nem kizárt. Mit szeretnél?
Szerintem is kicsi az esély a terhességre.Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra!

Olyan gondom van hogy nemrég mult el a menstruáciom és ismételten meg van jan 30 án mult el és febr 27 én kellene megjönie de ismét megjött?

Legjobb válasz: Ha még nagyon fiatal vagy, lehet, hogy még nem állt be hormonháztartásod, ezért hamarabb is megjöhet. Figyeld, hogy ugyanolyan-e, mint szokott lenni, de ha erõsebb a vérzés, vagy egyéb rosszabbat tapasztalsz, érdemes nõgyógyászhoz fordulni.

Ha még nagyon fiatal vagy, lehet, hogy még nem állt be hormonháztartásod, ezért hamarabb is megjöhet. Figyeld, hogy ugyanolyan-e, mint szokott lenni, de ha erõsebb a vérzés, vagy egyéb rosszabbat tapasztalsz, érdemes nõgyógyászhoz fordulni.
Ha mostanában hagytad abba fogamzásgátló szedését vagy éppen mostanában kezdted el, akkor ez teljesen normális, hogy össze-vissza jön meg. Ez akár több hónapig is így maradhat. Plusz az elõttem szólónak is igaza van.
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja volt egy vetélésem sajnos és eddig minden rendben volt most azóta ez volt így az elsõ ilyen és nem normálisan jött meg és aggodom ne hogy valami gond legyen esetleg lehet hogy felfáztam vagy hogy hirtelen megfáztam attól lehet ilyen ??
Az esélyed megvan rá. Menj orvoshoz. Az a biztos.
Lehet spontán vetélés de lehet, hogy menszi ami néhány terhesnél elõfordul.Menj dokihoz õ biztosat fog neked mondani.
Nem biztos, hogy elvetéltél. Ha a vérzés csak pár csepp, rózsaszines vagy barnás, nincs erõs görcsöd, akkor lehet, hogy minden oké. Menj orvoshoz, s nézesd meg magad mindenképp!
Kb. igen.
Google-n keresztül keress ovuláció kalkulátort. kismama.hu is nagyon jóóó!!!
Szia! A ciklus két részre osztható, az ovuláicó elõtti szakaszra és az ovuláció utáni szakaszra. A második szakasz általában állandó kb 14 nap. Ha tehát a ciklusod 28 napos akkor /28-14/ a peteérés a 14. napon szokott bekövetkezni. Ha 30 napos akkor a 16. napon. A termékeny idõszak a peteérés elõtt 2 nappal és utána 1 nappal. Remélem tudtam segiteni.

Március 25-26-27-28 volt menstruációm és majdnem 2 napig barnázásom. A barátommal Április 14-én együtt voltam a batátommal úgy hogy elment bennem. Szerintetek sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Szia.Természetesen megfoganhatott. De nem mindenkinél egyforma sõt,nagyon is eltérõ lehet a peteérési idõszak.Attól is függ,hogy hány naposak a ciklusaid.Kicsiot túl mentél a középvonalon,de attól még lehet baba.Az esedékes menzi elsõ napján végezz egy tesztet.

Szia.Természetesen megfoganhatott. De nem mindenkinél egyforma sõt, nagyon is eltérõ lehet a peteérési idõszak.Attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid.Kicsiot túl mentél a középvonalon, de attól még lehet baba.Az esedékes menzi elsõ napján végezz egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm minden honapban pontosan 24-én jön meg.
Ebben az esetben 10-e körül lehetett ovulációd, a 14-i együttlét már picit késõi, valószínû, hogy lecsúsztatok róla.

27. -én kezdődött a menstruációm, átlagban 33 naposak a ciklusaim, akkor most kb. Hányadikán lehet pém?

Legjobb válasz: Szia! 33-ból vegyél el 14-et akkor kell lennie a peteérésnek. Ugyanis a második fázis ovuláció utáni /sárgatesti fázis/ állandó, többnyire 14 napig tart. Errõl többet olvashatsz Zita West: Gyereket szertnénk cimû könyvében.

Szia! 33-ból vegyél el 14-et akkor kell lennie a peteérésnek. Ugyanis a második fázis ovuláció utáni /sárgatesti fázis/ állandó, többnyire 14 napig tart. Errõl többet olvashatsz Zita West: Gyereket szertnénk cimû könyvében.
A kérdező hozzászólása: köszi!
33-17= 16. A ciklusod 16. napján (azaz holnapután 11.-én), de érdemes együttlenni a 12.-naptól kétnaponta a 18.ig mert ettõl alkalmanként eltérhet.

A menstruációm rendszertelen, gyógyszerrel vagy cickafark-palástfű teával jön (jött meg). Az utolsó dátuma: nov. 29., december 27-én kellett volna megjönnie, de nem jelentkezett. Lehetek állapotos?

Ma tapasztaltam tojásfehérje-szer? folyást és bal oldali enyhe fájdalmat. Ez a beágyazódás jele, vagy most van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! A tojásfehérje szerû folyás nem mindig a terhesség jele....de lehet, van akinek szokott lenni van akinek nem...Tesztet még nem csináltál? Beágyazódni már be kellett neki, ha ott a babóca...Azt mondják az okosok, hogy mikor meg kéne jönnie akkor már elvileg kimutatja a teszt. A gyógyszertárban nekem 12 napot mondtak...Hátha, drukkolok! Csilla

Szia! A tojásfehérje szerû folyás nem mindig a terhesség jele....de lehet, van akinek szokott lenni van akinek nem...Tesztet még nem csináltál? Beágyazódni már be kellett neki, ha ott a babóca...Azt mondják az okosok, hogy mikor meg kéne jönnie akkor már elvileg kimutatja a teszt. A gyógyszertárban nekem 12 napot mondtak...Hátha, drukkolok! Csilla
Szia!! Csinálj tesztet, elvileg lehet, hogy már kimutatja! Szorítok és majd írd meg, mi lett!!!! Szilvi

Mindig a peteérést követő 14. napon kell megjönnie a menstruációnak? Mert én magamon azt vettem észre, hogy a 11. napon van peteérésem, de a ciklusom 27-28 napos.

Legjobb válasz: Nem mindig 14 napra kell, hogy megjöjjön, ez csak a "nagykönyvben" van így. Úgytudom, hogy minimum 10 napnak el kell telnie, mert ha rövidebb, akkor a baba nem tud beágyazódni. A normál idõ, 12-16 nap. Már nem tudom, hogy hol olvastam errõl.

Nem mindig 14 napra kell, hogy megjöjjön, ez csak a "nagykönyvben" van így. Úgytudom, hogy minimum 10 napnak el kell telnie, mert ha rövidebb, akkor a baba nem tud beágyazódni. A normál idõ, 12-16 nap. Már nem tudom, hogy hol olvastam errõl.
Talán itt: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 A luteális szakasz hossza nem változik jelentösen ugyanannál a személynél. Normális esetben 12-16 napos. Ezzel ellentétben a ciklus elsö fele (follikuláris szakasz) nagy változásokat mutathat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is keresgélem és azt írták mindenhol, hogy a luteális fázis mindig fixen 14 nap. Csak azt nem értem akkor minek kell annyi embernek hõmérõznie, hiszen akkor mindenki akinek fix a ciklusa pontosan ki tudja számolni a peteérést. Magyarán nekem a 13. vagy 14. napon kell, hogy peteérésem legyen és kész. Pedig egy idõben hõmérõztem és akkor teljesen mást tapasztaltam.
Megírom az én példámat. 28 napos ciklusom volt. Azt gondolná az ember, hogy király, ez egyszerû, akkor a 14. napon van tüszõrepedés. Fenéket. Amikor elkezdtem hõgörbét vezetni, pláne amikor LH tesztet is csináltam, kiderült, hogy nekem 12 napos a luteális fázisom, és mindig a 16. napon van tüszõrepedésem. Hõgörbét azért érdemes vezetni, mert a follikuláris szakasz bármilyen hosszú lehet, pár naptól kezdve akár százig is (talán tegnap vagy tegnapelõtt volt egy nõ, aki 121 napos ciklusról számolt be, PCOS-e van). Meg azért is, mert jól látszik rajta a hormonszint: ha lapos a görbe második fele, az alacsony progeszteronra utal.
Szia! Az teljesen igaz, hogy a lutherális fázis egy embernél ugyanannyi nap, viszont a peteéréstõl számítva, ami viszont késhet, vagy tolódhat. Nekem pontos a ciklusom és általában a 15. napon van peteérésem de volt már a 13 és a 17. napon is és természetesen akkor korábban vagy késõbb jött meg. Van akinek azonban a ciklusa nem szabályos, és elég tág körben mozog. Mivel én rájöttem hogy nekem mikor van a peteérésem, ahogy mondtad, az utolsó idõkben már nem hõmérõztem, éreztem a feszítést, plusz tudtam, hogy hányadik napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mint írtam nekem a ciklus hossza mindig 27-28 napos. Testi jeleket pedig 11. nap környékén produkálok ebbõl következtette arra, hogy akkor van a peteérésem, de akkor ezek szerint ez lehetetlen.
Milyen testi jeleket produkálsz pontosan, és meddig?
Nyaralni télen. Te vagy Chuck Norris?:D
Vigyél tampont/betétet, szerintem ne akard ezt befolyásolni. 1: Remélem, hogy mondjuk Dél-Amerikából ír.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: ha nem megy a válasz, hagyd. Amúgy meg nyaralni úgy értem, pár napra elutazni, ha ez jobban tetszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!