Találatok a következő kifejezésre: 27. én a mensi napja, nem (2 db)

27. én volt a mensi napja, nem jött. A tünetek meg vannak de a tesztek negativak. Hogyan lehetséges?

Nagyon el vagyok keseredve. Soha nem szokott késni.

Legjobb válasz: Szeretnél babát? Ha igen, akkor ne legyél elkeseredve, mert ha soha nem késett még, és most meg késik, tünetek is vannak, akkor a negatív teszt még nem jelenti azt, h. nem sikerült. Van, akinek csak a 6-7. héten lesz pozitív a teszt. Tesztelj 1-2 nap múlva ismét, hátha addigra már több hcg-t termelsz! Szorítok!

Szeretnél babát? Ha igen, akkor ne legyél elkeseredve, mert ha soha nem késett még, és most meg késik, tünetek is vannak, akkor a negatív teszt még nem jelenti azt, h. nem sikerült. Van, akinek csak a 6-7. héten lesz pozitív a teszt. Tesztelj 1-2 nap múlva ismét, hátha addigra már több hcg-t termelsz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon feszült vagyok a fejem majd szét szál az idegességtöl
szia nekem az elsõ tesztem negatív volt( elsõ reggeli vizeletbõl ), majd egy hét után újra teszteltem ami már pozitiv lett( délutáni vizeletbõl ).másnap el is mentem dokihoz, aki 4hetes terhességet állapított meg.szóval már az elsõ ( negatív tesztnél )tesztnél is terhes voltam, még se mutatta ki. csináld meg újra 4-5nap múlva. sok sikert 27hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked nagyon már rám fért a biztatás:) ))
Akkor kkicsit korán találtál tesztelni, semmi baj, ne aad fel, mert lehet hogy tényleg kevés volt hcg szintetg.
Elõször zárd ki a terhesség lehetõségét, majd menj orvoshoz.
Szia! Lehet hogy terhes vagy. Nálam is ugy kezdõdött hogy a 20-21. napon barnás váladék aztán meg nem jött meg. Terhes lettem. Ha nem jön meg idõre vegyél egy tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!