Találatok a következő kifejezésre: 27. én a (304 db)

Utazik valaki szeptember 27-én a déli járattal (Wizzairrel) Londonba?

Legjobb válasz: Nem, de szívesen veled tartok!

Nem, de szívesen veled tartok!
A kérdező hozzászólása: Gyere! ;)
Igen, biztosan nem egyedül leszel a gépen.
Miért utazol ki?
A kérdező hozzászólása: Kiköltözöm. Gondoltam keresek valakit, aki vállalja, hogy szórakoztat az úton, mert minden bajom lesz. :D
Lány vagy? vagy fiú? :D

Mi volt ez a szám 27-én a Fehérvár Rádióban?

A játszási listában arra az időre más számot írnak, de nem az volt. Ilyen techno zene volt, olyasmi szövegrészlettel, hogy: "Let the money rain". És a Don't turn around című szám előtt volt.

Június 27-én, a Váci út 18-as szám alá hányra kell menni a emelt érettségi záróértekezletére?

Most érettségiztem földrajzból és sajnos a tájékoztató lapomat valaki kidobta itthon!

Ellopták július 27-én a Kálvin téren a pénztárcámat és az irataimat. Hogyan tudnám visszaszerezni az irataimat?

Legjobb válasz: Elõször rendõrség, bejelented, hogy ellopták az iratokat. Javasolt, hiszen ha valaki vissza akar élni vele, téged vesznek elõ, de ha körözést adnak ki rá, te már nem leszel felelõssé tehetõ. Utána szépen elmész az Okmányirodába, és jó sok pénzért megcsináltatsz újra mindent. De a rendõrök majd elmondják, mit tegyél.

Elõször rendõrség, bejelented, hogy ellopták az iratokat. Javasolt, hiszen ha valaki vissza akar élni vele, téged vesznek elõ, de ha körözést adnak ki rá, te már nem leszel felelõssé tehetõ. Utána szépen elmész az Okmányirodába, és jó sok pénzért megcsináltatsz újra mindent. De a rendõrök majd elmondják, mit tegyél.

Most jött meg 27-én a mensim, és előtte fehér folyásom volt. Már azt hittem hogy összejött a baba, de akkor mégsem? Miért volt akkor folyásom?

Legjobb válasz: Az elözö mensim 4 napig tartott.Most hol van hol nincs,egyszer barna aztán meg piros,a vérzésem!Lécci irjatok!Mi lehet baj? jenny

A kérdező hozzászólása: Az elözö mensim 4 napig tartott.Most hol van hol nincs, egyszer barna aztán meg piros, a vérzésem!Lécci irjatok!Mi lehet baj? jenny
Szerintem ez bármitõl lehet. Most én is így vagyok, nekem is van folyásom, de csak 9.-e körül kell nem megjönni neki:) Nyugi ne görcsölj rajta, mert annál jobban nem jön össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!