Találatok a következő kifejezésre: 27-ik napon Csináltam (2 db)

27-ik napon vagyok. Csináltam egy ovu tesztet mint orákel. A ciklusom nem rendezett, kb 30-32 naposak (vagy mikor milyen kedve van). Halvány a második csík. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már babát. Azt mondják az ovuteszt nagyon szépen kimutatja sokkal hamarabb a terhességet mint a sima teszt. Annyira rossz, hogy most felcsillant egy remény, aztán megint csalódok. Tudom hogy er?s idegzet? babatervez?knek ajánlják az ovu orákel használatát. Dehát nem bírtam ki :) Amugy folyásom olyan fehéres, nem túl sok, de van. A kedélyállapotom szörny?. A cicim is szúrkál. Az is lehet hogy ezek a mensi el?tti tünetek?

Legjobb válasz: Az orákelt több napig kell csinálni, és akkor van baba, ha a csík egyértelmûen sötétedik. Egyetlen tesztbõl szerintem nem szabad következtetést levonni, mivel azt nem a HCG kimutatására találták ki. Mondjuk egy érzékeny terhesteszt talán már kimutatná, ha babás vagy.

Az orákelt több napig kell csinálni, és akkor van baba, ha a csík egyértelmûen sötétedik. Egyetlen tesztbõl szerintem nem szabad következtetést levonni, mivel azt nem a HCG kimutatására találták ki. Mondjuk egy érzékeny terhesteszt talán már kimutatná, ha babás vagy.
Én is egyet csináltam a mensi elött, poz lett és mégsem voltam terhes, inkább hagyd, max két hetet kell várni és kiderül!

Aug.11-től 15-ig volt meg utoljára.27. én csináltam tesztet de neg. Lett. Ez a 33-ik nap, hogy nem jött meg. De voltam felfázva 26-án. Ez miatt késik vagy valami más? Hozzá teszem szokott késni. (24 vagy 28 de már volt úgy, hogy 32 napra jött me)

Legjobb válasz: reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet?? Bár 27-én még lehet,nem mutatta volna ki, nekem sem mutatta ki a mensi elõtt. Én azt tanácsolom,hogy vegyél egy tesztet és holnap reggel az elsõ vizeletbõl csináld meg. Szurkolok,hogy baba legyen. Majd írd meg,m a helyzet.

reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet?? Bár 27-én még lehet, nem mutatta volna ki, nekem sem mutatta ki a mensi elõtt. Én azt tanácsolom, hogy vegyél egy tesztet és holnap reggel az elsõ vizeletbõl csináld meg. Szurkolok, hogy baba legyen. Majd írd meg, m a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem abból csináltam, mert irt ki a doki(veseorvos)tabit, mert fel voltam fázva.Igy csináltam nehogy baj legyen a tabi végett.Már kb 2hete fájt a mellem de mostanra múlóban van és a folyásom barnás rózsaszines volt tegnapig, talán az is elmúlik.Jobb oldalon ágyéknál néha beleszurkod amikor pihizek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!