Találatok a következő kifejezésre: 27-én kellett hogy (5 db)

27-én kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött. Hála, de ma barna folyásom lett, ami kevés vérzésbe ment át. A vér se olyan igazi, olyan mint ha higitott lenne és már nincs is. Mi lehet ez?

azt gondoltam terhes vagyok mert nagyon szurkál a bal petefészkem,és fáj a fejem,álmos vagyok.a szurkálás most is megmaradt,viszont a csomo el mult a mellembe,de érzékenynek még mindig érzékeny.vettem tegnap tesztet, de nem merem megnézni.szerintetek lehet azért még babám?

Legjobb válasz: simán!!! :) nézd meg gyorsan azt a tesztet, két napja meg kellett volna jönnie!!! Már kimutatja, de ha biztosra akarsz menni akkor holnap reggel csináld meg! :) Remélem összejött!!! ;) 24 hetes kismama

simán!!! :) nézd meg gyorsan azt a tesztet, két napja meg kellett volna jönnie!!! Már kimutatja, de ha biztosra akarsz menni akkor holnap reggel csináld meg! :) Remélem összejött!!! ;) 24 hetes kismama
Szerintem bármi lehet, én megcsinálnám azt a tesztet. Fontos lenne tudni, mi a helyzet.Hogyha pozitív a teszt és normális a ciklusod az kb 4 hetes terhességet jelent.Attól hogy van ez a probléma még nem feltétlenül jelent bajt. Ha az orvos megvizsgál már láthatja a petezsákot. Ha negatív a teszt akkor valószínû, , hogy nincs baba. Hogyha ennek ellenére ennyi volt a vérzés késõbb vehetsz még egy tesztet. Én nagyon szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: húú.hát akkor holnap reggel megnézem.lily tesztem van, az is kimutatja?most is megnéztem, már nincs vérzés, csak barna folyás.én a vér miatt aggotam.köszönöm a bíztatást.
Szia!Nekem 5 napig tartott a barna folyás nem gndoltam, hogy terhes vagyok, és az voltam már akkor is.Drukkolok neked.21 hetes kismama

Lehetek-e terhes ha általában 40 napos menstruációm van de most különösen sokat késik 27-én kellett volna, hogy 40 nap el teljen de azóta is el telt 9 nap lehet, h terhes vagyok?

Legjobb válasz: kérdezz meg egy tesztet. akár mi is lehet. lehetsz terhes, lehet gyulladásod, lehetsz stresszes, lehet hormonprobléma, akár mi. tesztelj.

kérdezz meg egy tesztet. akár mi is lehet. lehetsz terhes, lehet gyulladásod, lehetsz stresszes, lehet hormonprobléma, akár mi. tesztelj.
Persze, h. lehetsz terhes de igaza van az elõttem szólónak. "Akármi" is lehetsz, vegyél egy tesztet.
Nekem volt 65 napos ciklusom is, holott többnyire 35 napos volt. Tesztelj, az a legbiztosabb. De 2 hetes késésnél a szokásoshoz képest, keresd fel a dokidat, megvizsgál, és ad gyógyszert, hogy megjöjjön. Ha persze nem vagy babás.

Május 27-én volt egy térdszalag műtétem (el volt szakadva, és pótolni kellett), azóta sokat javult, de behajlítani még mindíg nem tudom, és ami zavar, hogy állandóan vizesedik, és dagadt. Mit lehet tenni? Üdözlettel egy 19 éves lány.

Legjobb válasz: Az orvost nem kérdezted? Csak van mûtéti utókezelés, vagy legalábbis rendszeres kontroll. nekem is volt térdszalag szakadásom, és utána hónapokig jártam vissza a kórházba a dokimhoz. Mindent meg tudtam tõle kérdezni, és ha valami ilyen baj lett volna, szintén hozzá fordultam volna. Hogy behajlítani még nem tudod, az gáz, én ennyi idõvel utána már kis túlzással szaladtam :( Szóval menj vissza a dokihoz, mert nem jól gyógyult az a szalag.

Az orvost nem kérdezted? Csak van mûtéti utókezelés, vagy legalábbis rendszeres kontroll. nekem is volt térdszalag szakadásom, és utána hónapokig jártam vissza a kórházba a dokimhoz. Mindent meg tudtam tõle kérdezni, és ha valami ilyen baj lett volna, szintén hozzá fordultam volna. Hogy behajlítani még nem tudod, az gáz, én ennyi idõvel utána már kis túlzással szaladtam :( Szóval menj vissza a dokihoz, mert nem jól gyógyult az a szalag.

Ápr.27-én, volt az utolsó mens. Első napja, tudom, hogy máj.13-án estem teherbe. Jún.13-án, kellett mennem UH-ra, ott csak 23x11-es elnyújtott petezsákot találtak, embriot nem.4h terhes vagyok, doki szerint 6h. Már mutatnia kellene az embriót?

A leletemen, még az alábbi szerepel, ami sajna nem is tudom, hogy mit jelent: B. O. -i ov. -ból kiindulóan nagy valószínűséggel egy 15 mm-es foly. Tart. Képlet ábr.

Legjobb válasz: mivel nem szabályos a petezsák 0,001% hogy kihordott terhesség lesz ráadásul kicsi is igy az alakja az ikerterhességet sem indokolja,sajnálom....

mivel nem szabályos a petezsák 0, 001% hogy kihordott terhesség lesz ráadásul kicsi is igy az alakja az ikerterhességet sem indokolja, sajnálom....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én sem erre a hírre számítottam, ma!
Gratulálok de jo hír:) :)
A kérdező hozzászólása: Na, voltam UH-on. Képzeljétek el, hogy a hasi UH-on, ismét nem látszódott semmi, csak egy üres petezsák, mondta a doki, hogy nagyon sajnálja, de ebbõl baba nem lesz. Utána még azért a hüvelyi uh-al rám nézett, és lás csodát, a petezsák legeslegsarkában ott volt elbújva, egy 11 mm-es embrio, melynek már a szívhangja is volt. :) 7 hetes terhességet állapítottak meg. Kaptam még fényképet is, hogy nézzem meg, hogy mennyire elbújt! :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos azt nem tudom, mert csak telefonon beszéltem a dokival, és annyit mondott, hogy minden értékem jó, a hcg az átlagnál kicsit magasabb. Ja, meg azt mondta, hogy a terhességet teljesen kimutatja a vérkép. Ha jó a vér eredményem, akkor ugye van még remény?
mennyi volt a hcg?
A kérdező hozzászólása: A vérvizsgálat eredménye megérkezett, minden rendben, csak a hcg értéke magasabb egy picit az átlagosnál. Most már minden a csütörtöki UH-on múlik! Úgy izgulok és reménykedem, hogy mindent rendben találnak ott is.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi UH volt.
A kérdező hozzászólása: Magánhoz mentem. A doki annyit mondott, hogy várjunk egy hetet és megismételjük az uh-t.
De a dokid nem mondott semmit? Miért nem mész el magánban? Hüvelyi vagy hasi uh volt?Magán vagy sztk-s futoszalag?
A terhesség korát mindig az utolsó havivérzés elsõ napjától számolják, ezért az eltérés a te és a doki számolása között.
bal oldali petefészekbõl valószinû ciszta vagy haematóma lökõdik kifelé
A kérdező hozzászólása: Úgy voltam vele, ha már az elsõ vizsgálatnál ilyen rosszakat mondtak, akkor mi jóra számíthatnék a második UH-on! De szerencsére a legjobb hírt kaptam! :) Reméljük ez így is marad, végig a 9 hónap alatt! :)

Szept 11-én kiszakadt az óvszer. Nem tudtunk 72órás tablettát venni, augusztusban már kellett, aminek a bevétele után 7 nappal meg is jött neki. Aggódunk, hogy szept 27 van és még nem jött meg. Csináltunk tesztet, ami negatív lett. Lehet terhes?

A kiszakadást csak az aktus végén vettük észre, de nem a hüvelyébe ejakuláltam, csak tartunk t?le hogy kerülhetett bele, de a történtek után ki is mosta magát.A tablettától aug 19-én jött meg neki. ahogy számoltuk 23 körül kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg.Emiatt félünk hogy esetlegesen a gabriella teszt nem reális eredményt adott.Elméletileg 3 nap után kimutatja, mi a történtek után 7 nappal csináltuk meg.

Legjobb válasz: nézd a jobbik oldalát, ha a csaj terhes akkor a gyereknek milyen megtisztelõ hogy szeptember 11én fogant

nézd a jobbik oldalát, ha a csaj terhes akkor a gyereknek milyen megtisztelõ hogy szeptember 11én fogant
a kimosással csak rontott a helyzeten, többet ne csinálja ha ilyen van. a teszt az aktust követõen 14 nappal mutat értékelhetõ eredményt, úgyhogy majd csináljatok még egyet mert a mostani kezetekben lévõ negatív teszt semmit nem ér. de ha nem élveztél belé kicsi az esélye a terhességnek. viszont egy tanácsot fogadjatok meg: olvassátok el az óvszer használati utasítását és tanuljátok meg azt tisztességesen használni mert nem igaz hogy helyes használat mellett két hónap alatt kétszer szakadt ki, én éveken át használtam gumit és sosem volt semmi probléma.
A kérdező hozzászólása: utánanéztem tényleg beágyazódástól számítva méri. De ugye akkor sem nagy az esélye hogy terhes lett? Végül is nem történt hüvelybe ejakulálás. És valószínûleg nem is került sperma a hüvelyébe, csupán ami az esetleges elõváladékban van, ha egyáltálán volt ilyen váladék, mivel abban sem vagyok biztos.
A kérdező hozzászólása: igazság szerint az van írva, hogy 3 napos terhességet is kimutat. nincs konkrétan az hogy beágyazódástól.
az okés hogy a beágyazódás után 3 nappal mutat eredményt, de azt ugye vágod hogy a beágyazódás a szex utáni 7. napon kezdõdik(addig zajlik a megtermékenyítés és a petesejt vándorlása a méhbe) és 5 nap alatt megy végbe plusz 3 nap, tehát a szextõl számított 15 nap után mutatja ki a teszt a terhességet?
A kérdező hozzászólása: Bocs a kiborulásért, de eléggé idegbetegek vagyunk a történtek miatt mind a ketten. Azt hittük valami ízléstelen tréfa akar lenni. Bocsánat a dorgálásért.
A kérdező hozzászólása: dmben vettük az óvszert, tökéletesen bontatlan volt, mi is nagyon vigyázva szoktuk használni, tekintettel a kibontásra mindenre. Mi is úgy gondoljuk hogy nem terhes csak aggasztó, hogy nem jött még meg neki. De Õ is csak addig aggódik amíg meg nem jön neki.
Szerintem nem lehet terhes. ( : De ha nem biztos akkor menjen el egy dokihoz! Én mikor esemény utánit vettem be akkor az történt h megjött 7 napos volt :S majd 3 napra elmúlt és megint 5-6.napra. Szóval vigyázzatok nagyon! És.. ha esetleg nem gyógyszertárba vettétek az óvszert, ezentúl vegyétek ott! ; ] Azt hallottam h a kis 'óvodások' azzal jáccadoznak h kiszúrkodják.
szept 11én lettem 17 éves szóval kuss :) egyébként meg ha jönnek a mensi jelei akkor ne aggódj szerintem, + ha nem benne mentél el.. kicsi az esély
A kérdező hozzászólása: Nem tudom értékelni jelen pillanatban az ilyen ízléstelen bunkó vicceket már ne is haragudj.
A kérdező hozzászólása: a teszt neve gabriel terhességi teszt. A patikában azt mondták, hogy 3 napos beágyazódást is megbízhatóan képe kimutatni. Az óvszer helyes használatáról pedig annyit, hogy nem hiszem hogy az a mi hibánk, ha az óvszeren tökéletesen szabályos kör alakú lyuk lesz ráadásul a tövétõl 4- 5 cmre. Nos arra is gondoltunk, hogy lehetséges hogy azért késik a mensije, mert idegeskedtünk a történtek miatt, illetve ahogy számolgattuk a tabitól pontosan 7 nappal korábban jött meg mint ahogy kellett volna, és lehetségesnek tartjuk azt hogy vissza akar neki állni a megszokott beállt idõponthoz, ami szept 30ra esik.A hétvégén több alkalommal is említette, hogy nagyon olyan érzése van hogy megfog neki jönni, a hasa is fájt a melle is érzékenyebb volt. Olvastam hogy ez lehet a terhesség jele is, de az csak a beágyazódástól számított 4hét körül jelentkezhet. A pontos történet: Szeretkezés vége felé kb az ejakuláció elõtt 10-15 perccel történhetett a kiszakadás. nem a hüvelyébe történt, hanem jóval mellette. Ezenfelül akárhogy is számoljuk, tehát a tabi okozta vérzéstõl, vagy a rendes vérzésétõl sehogy sem lehet peteérése sem.A kimosás pedig annyit jelent, mint amit egy nõ átlagtisztálkodásnál végez.Õ nagyon bízik a tesztben, mivel végigolvastuk a tájékoztatót és szabályosan csinálta meg 7 nappal az esetleges beágyazódás után. Én valószínûleg tartom hogy vagy az idegesség miatt, vagy a tabletta miatt nem jött még meg neki.
Amúgy úgy hallottam hogyha valaki egy hónap alatt 3 esemény utánit vesz be, abba bele is lehet halni, ugyh vigyázzatok... :/
Úgy tudom, az esemény utáni tabletta eléggé "megkavarja" a dolgokat ott bent. Lehet hogy csak szimplán a miatt késik. De egyébként nem értem a barátnõdet, hogy miért nem az elsõ dolga nõgyógyászhoz menni.. Meddig akar várni vele?
A biztonság kedvéért szerintem még legalább 1, de inkább 2 tesztet kellene csinálni, és mindenféleképpen reggel az elsõ pisilésnél, ugyanis ha terhes, akkor a terhességi hormonokat ekkor tartalmazza legnagyobb arányban a vizelet. Legalábbis én így tudom És nõgyógyászt is meg kellene látogatni. Egyébként a 72 órás tabletta annyira felborítja a hormonháztartást, hogy elképzelhetõ, hogy 2 hónapig nem jön meg a mensese a lánynak, vagy a tabi után 2 héttel megint... 22/L
A kérdező hozzászólása: ma(18 nappal késõbb) csinált egy tesztet ami negatív lett. bízhatunk az eredményben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!