Találatok a következő kifejezésre: 27 naposak ciklusaim most tartok (2 db)

27 naposak a ciklusaim most tartok a 20. napon. Tegnap óta nagyon erős sűrű szagtalan fehér folyásom van. A menzi előtt már több mint egy héttel szokott fájni a mellem most semmi. Mitől lehet ez a furcsa folyás?

Minden másnap akcióztunk a párommal azokon a bizonyos napokon.Ez a 3dik honap hogy próbálkozunk de nem görcsölünk rajta mert már ez a második gyerekünk lenne.Ezel a folyással viszont még nem találkoztam.

Legjobb válasz: A sûrû fehér folyás valóban jelezheti a terhességet. Ha viszont egyelõre nincs más tüneted, egyelõre ne éld bele magad, tudod, milyen könnyen produkál a test hamis tüneteket. Várj még pár napot, és csinálj tesztet, akinek normál ciklusa van, már ki kell jeleznie ilyenkor. Sok sikert!

A sûrû fehér folyás valóban jelezheti a terhességet. Ha viszont egyelõre nincs más tüneted, egyelõre ne éld bele magad, tudod, milyen könnyen produkál a test hamis tüneteket. Várj még pár napot, és csinálj tesztet, akinek normál ciklusa van, már ki kell jeleznie ilyenkor. Sok sikert!
Sokaknál ez a terhesség elõjele:-)

Felborult a ciklusom. Eddig 27 napos volt, most már 50 napnál tartok, de semmi. Babát szeretnénk! Ihatok egyszerre cickafark és palástfű teát amíg nem jön meg?

Utána fél id?ig cicka és második félid?ben palást?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de gyógynövényes teákkal nem tudod meghozni a menzidet! Ezzel szerintem orvoshoz kellene menned, mert lassan már a 2. menzid marad el. A nõdoki ír bogyót, amitõl megjön, aztán nem ártana arra is fényt deríteni, hogy miért is maradt el ilyen sokáig!

Nem akarlak elkeseríteni, de gyógynövényes teákkal nem tudod meghozni a menzidet! Ezzel szerintem orvoshoz kellene menned, mert lassan már a 2. menzid marad el. A nõdoki ír bogyót, amitõl megjön, aztán nem ártana arra is fényt deríteni, hogy miért is maradt el ilyen sokáig!
A kérdező hozzászólása: Szió! Voltam dokinál és Uh-on is.90 nap késésig nem avatkozik közbe.:(Mivel ez az elsõ eset. Terhes nem vok, kóros nincs.
1. válaszoló vagyok. 90 nap nagyon sok idõ, szerintem ne várj ennyit. Nem gondoltál még arra, hogy másik dokit is meg kellene kérdezned? Egyébként a cickafark tea rendezi a ciklust, de nem tudom, hogy ilyen esteben elég-e csak a gyógynövény.
saját tapasztalat: ne várj 90 napot az sok, én is vártam 50 napot, de mert reméltem baba lesz, és nem. kiderült pcos lettem. keress fel más orvost, mert 36 nap után már probléma ha nem jelentkezik.néztél már tesztet?
ja, bocsi most olvasom, hogy voltál uh-on. szedtél tablettát, amit abbahagytál, az is megkavar, vagy nem vagy nagyon stresszes?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nem szedtem semmi gyógyszert. Igen gondoltam megvárom a következõ mensi idejét és másik dokihoz megyek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!