Találatok a következő kifejezésre: 27 hetesen hogy (123 db)

Miért érzem azt 27 hetesen hogy néha erősen feszül a pocakom? Ez normális?

Legjobb válasz: mert forgolodik és kitolja a bab magát

mert forgolodik és kitolja a bab magát
Erõsen feszül? Esetleg kemény is? 3 éve szültem és úgy emlékszem, ilyenkor lefeküdtem kicsit pihenni, mert ez az jelenti, túlterhelted magad. Csak feküdtem és olvastam. Boldog babavárást kívánok.
A kérdező hozzászólása: AAKOR jobb ha hozzászokom igaz. de néha nagyon fáj ám.
A kérdező hozzászólása: csak néha feszül, de akkor is max 1 perc alatt elmúlik. lehet hogy ténylegy csak a picikém forgolódik, és tolja ki magát ilyenkor.
Ilyenkor vagy azt mondod, hogy 26 hetes vagy, vagy azt, hogy a 27-ik hétben vagy. Én is most kérdeztem meg a dokimat, õ mondta:)
Csak 26 hetes 1 napos. A betöltött hét számít azaz 26 hetes vagy! Boldog babavárást! 21hkm
A kérdező hozzászólása: tehát akkor nem töltöttem még még be a 26. hetet, hanem csak a 26. hét elsõ napjánál vagyok? :) :)
Már betöltötted. De gondolj arra, ha betöltöd mondjuk a 30-at, akkor egy évig, ha megkérdezik, hogy hány éves vagy, azt mondod 30 és csak miután megünnepelted a 31-et, akkortól mondod, hogy 31 éves vagy! Ahogy magadat sem öregíted, a babáddal se tedd!:o) Tehát most 26 hetes és 1 napos a terhességed!
Betöltött 26 hetes vagy!Pntosan 26+1, vagyis 26hét 1 napos vagy!

27 hetes terhes vagyok és van, hogy nagyon fáj a hasam! Mitől lehet ez?

Az egészben az a fura,hogy 4 éve kivették a vakbelem és azt mondta az orvos, hogy még csak most húzódik össze a vágás! Ez tényleg igy van? Ugye nem nézett valamit félre?

Legjobb válasz: Szia! Én is 27 hetes vagyok, és már 22 hetes korom óta volt, hogy nagyon fájt a hasam, fõleg, ha sokat mentem. A doki azt mondta, keményedik a méhem, és kaptam rá gyógyszert. Azóta nagyon sokat kell pihenni, fõleg feküdni, és az használ. De az is lehet, hogy a pocak növekedése befolyásolja a korábbi mûtéti hegedet, és az fáj, ha a dokinak mondtad, és nem írt fel semmit, akkor biztos csak ez a helyzet. Esetleg ha nem múlik, menj vissza hozzá, és mondd meg neki, hogy vizsgáljon ki alaposan. Minden jót!

Szia! Én is 27 hetes vagyok, és már 22 hetes korom óta volt, hogy nagyon fájt a hasam, fõleg, ha sokat mentem. A doki azt mondta, keményedik a méhem, és kaptam rá gyógyszert. Azóta nagyon sokat kell pihenni, fõleg feküdni, és az használ. De az is lehet, hogy a pocak növekedése befolyásolja a korábbi mûtéti hegedet, és az fáj, ha a dokinak mondtad, és nem írt fel semmit, akkor biztos csak ez a helyzet. Esetleg ha nem múlik, menj vissza hozzá, és mondd meg neki, hogy vizsgáljon ki alaposan. Minden jót!
Hát elképzelhetõ, hogy az akkori sebed a nedves környezet miatt nagyon lassan gyógyult és most a ránehezedõ súly miatt fájhat, mert valamivel gyengébbek a szövetek. A hasfájás meg valamennyire normális, hiszen nõ a hasad, rendezõdnek a belsõ szerveid, tágul a méhed, olyan súly nehezedik a medencédre, ami eddig nem volt. Ne izgulj, ha gond lenne, biztos mondta volna a dokid.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit félek, mert veszélyeztetett terhes vagyok, a méhlepényem mélyen tapadt! Remélem tényleg nincs gond! Emlékszem volt, hogy annyira fájt, hogy nem birtam lábra állni és az ügyeletre vittek be! A doki meg olyan nemtörõdöm volt!
ilyen az ügyeletes orvos! én is veszélyeztetett vagyok és amikor az sztk-s nemtörõdöm volt inkább kerestem doki, sajnos fizetni kell, de ha ez az ára az odafigyelésnek megéri.
A kérdező hozzászólása: Igy van! A baba mindent megér! CSak az az egészben a pláne, hogy azt mondják, hogy õ nagyon jó orvos! Ráadásul õ a fõorvos!

27 hetes kismamák hogy vagytok?

Legjobb válasz: Pont most néztem rá a naptárra, és állapítottam meg, hogy ma vagyok 27 hetes:) Nagyjából oké minden, bár gyorsan fáradok, és sokat keményedek, de mától nem dolgozom, mert a dokim rámparancsolt, hogy pihenjek. Így pihenek, amíg nem hozom el a fiamat a bölcsibõl. És te hogy vagy? Kislányt, vagy kisfiút vártok? Hányadik baba?

Pont most néztem rá a naptárra, és állapítottam meg, hogy ma vagyok 27 hetes:) Nagyjából oké minden, bár gyorsan fáradok, és sokat keményedek, de mától nem dolgozom, mert a dokim rámparancsolt, hogy pihenjek. Így pihenek, amíg nem hozom el a fiamat a bölcsibõl. És te hogy vagy? Kislányt, vagy kisfiút vártok? Hányadik baba?
Szióóóó én ma töltöttem a 27hetet. Jól vagyok, bár a pocak nagyon meglódult, progis császárom lesz majd. Második pici fiamat várom:) !És te hogy vagy kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Mi remekül vagyunk, tegnap óta nagyon sokat mozog:) Eddig is mocorgott de az anyák napja besegített neki:) Én is pont ma vagyok 27 hetes!Kislányunk lesz:) Ti mikorra vagytok kiírva?Nekem július 11-et számoltak:)
én szerdán töltöm a 27. hetet, megint kezdõdik elõrõl a sok savas korszak a gyomromban:S mi érdekes augusztus 8-ra vagyunk kiirva, de július végén megcsászároznak mivel a méhlepényem mélyen van lent:S:( Nekünk is kislányunk lesz:)
Nekem is kislányom lesz, és augusztus 6-ra vagyok kiírva.
Bocsi kedves kerdezö, de hogy lehetsz Te kiirva Juli 11-re, ha 27 hetes terhes vagy?:) ))En juli 14.-re vagyok kiirva, de en mär a 30. hetet töltöm a het vegen....nem ertem.
Igen az szerintem sem jól van számolva, mert én aug 6-ra vok kiírva és úgy vok 27 hetes. Amúgy ma nekem valamiért kevesebbet mozog. Mozog, de olyan kis finoman, pedig egyáltalán nem jellemzõ rá, inkább az szokott lenni, hogy kirúgja a ház oldalát. Lehet ez a rossz idõ!

27 hetes körüli kismamák, ti hogy vagytok? Csak én vagyok ennyire pocsékul?

Az orvosom sok pihenést javasolt. Rengeteget alszom, hetek óta borzasztóan fáj a derekam, nem múló hugyúti bacim van, amire csak tőzegáfonyát kell szednem. Laborok jók, baba rendben, méhszáj zárt, mégis már lassan alig tudok mozogni a hasamtól és fáj minden porcikám. :( Más is van hasonlóan? Vajon természetes ez? 3. babám várom, az első kettőnél nem volt ilyen. 27 hkm

Legjobb válasz: Én az 1. babámat várom, nincs nagy tapasztalatom. Nem tudom, hogy normális-e? Én 27 hetes vagyok. Már a 10. héttõl fájnak az utolsó csigolyáim hanyatt fekvéskor, annyira, hogy nem bírok 2 percnél tovább a hátamon feküdni. A hasam kb.20 héttõl fájdogál, néha erõsen szurkál. De szerintem ezek még beleférnek. Én még dolgozom, így pihenni nem sokat tudok. Az a lényeg, hogy a babád jól van és, hogy zárt a méhszáj. Kitartást neked! Már csak 3 hónap van:)

Én az 1. babámat várom, nincs nagy tapasztalatom. Nem tudom, hogy normális-e? Én 27 hetes vagyok. Már a 10. héttõl fájnak az utolsó csigolyáim hanyatt fekvéskor, annyira, hogy nem bírok 2 percnél tovább a hátamon feküdni. A hasam kb.20 héttõl fájdogál, néha erõsen szurkál. De szerintem ezek még beleférnek. Én még dolgozom, így pihenni nem sokat tudok. Az a lényeg, hogy a babád jól van és, hogy zárt a méhszáj. Kitartást neked! Már csak 3 hónap van:)
25 hetes és pár napos vagyok. Teljesen kész vagyok, idegileg fizikailag stb. A lányom korábban született 6 héttel ezért most úgy vigyáznak rám mint a hímes tojásra. Minden héten injekcióra járok a kórházba. Most múlt el a hüvelygyulladásom de most úgy érzem egy kicsit fel vagyok fázva. Alig bírok aludni, fáj a hátam néha keményedek, folyton csak aggódok és számolom a napokat. Ezektõl a 20as hetektõl féltem félek nagyon, mert aki már megjárta a koraszülött osztályt az tudja mi forog kockán. Állandóan csak a nõdokihoz mennék legszívesebben hogy zárt vagyok e. Csak az éltet hogy csütörtökön mehetek hozzá és elsírhatom a valós vagy már lehet hogy csak beképzelt bajaimat. A legjobb az egészben hogy mióta terhes vagyok a kislányom 4 hetente beteg, de nem kicsit és mindig elkapom.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy írtatok. Lassan tényleg eltelik ez a néhány hét, addig is sok erõt és kitartást Nektek és persze azutánra is.

27 hetesen egy visszatartás után, normális hogy nem tudok semmit csinálni?

szerdán volt egy visszatartásom mert 10 perces fájásokkal mentem be. tüd?érlel?t és infúziót kaptam, és szerencsére elmúltak a fájások. a méhszály 2110. pénteken engedtek haza, azóta max 20 percet tudok fennt lenni, annyira szédülök, meg fáj a hasam, derekam. volt valaki így?

Legjobb válasz: Ez nem jó jel. Én 2 hetet feküdtem bent visszatartással a 33-35 hét közt. Csak az injekciók után éreztem szédülést és gyengeséget meg remegést,de ez kb max fél óráig tartott, és mondták is hoyg normális. Én Bricanylt kaptam, meg tüdõérlelõt, meg még ki tudja miket ezeken kívül. Furcsa hogy 27 hetesen csak ennyi ideig tartottak bent. Ha hazaengedtek,akkor lehetõleg pihenj mert nagyon nem lenne jó ha a baba megszületne, úgy mondanám hogy vedd a tested jelzéseit. És ha roszabbodik, akkor azonnal menj be a kórházba, mert szerintem ez nem jelent jót!

Ez nem jó jel. Én 2 hetet feküdtem bent visszatartással a 33-35 hét közt. Csak az injekciók után éreztem szédülést és gyengeséget meg remegést, de ez kb max fél óráig tartott, és mondták is hoyg normális. Én Bricanylt kaptam, meg tüdõérlelõt, meg még ki tudja miket ezeken kívül. Furcsa hogy 27 hetesen csak ennyi ideig tartottak bent. Ha hazaengedtek, akkor lehetõleg pihenj mert nagyon nem lenne jó ha a baba megszületne, úgy mondanám hogy vedd a tested jelzéseit. És ha roszabbodik, akkor azonnal menj be a kórházba, mert szerintem ez nem jelent jót!
Szerintem sajnos normális!Így jelez a szervezeted, hogy pihenj és nem a háztartással/gyerekekkel foglakozz sajnos!Hanem pihenj! Nekm 31 hetesen volt(méhszáj:1222 és a nyákdugóm is elment), engem is 1 hét után engedtek ki!A 35. hétig szigorú fekvést tartottam, de nem volt itthon gyerkõcöm!Nem tudom most mi lenne ha a lassan két évesem mellett feküdnöm kellene....39+4-re született végül! Pihenj amennyit tudsz, drukkolok, hogy még jó pár hétig bent maradjon! 22 hós kislány és 11 hetes pocakbabi anyuja
A kérdező hozzászólása: azért engedtek haza, mert 2 percre lakok a kórháztól, és itthon van a 7 éves lányom és az 5 éves fiam. a kórházban egész jól voltam, ott még egy órát is tudtam egyhuzamban fennt lenni, de mióta hazajöttem, azóta vagyok ilyen gyenge
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! sajnos mást nem is tudok mint pihenni, meg arra várok hogy legalább annyira jól érezzem magam hogy legalább a házból ki tudjak menni, mert pénteken költözünk és szar hogy semmit sem tudok csinálni
Én 1hete jöttem haza a kórházból, nekem is visszatartásom volt.Azóta a nap 24órájából 20at fekszem és így is sokat görcsölök és keményedek.Sajnos mást nem tudsz tenni, mint pihensz egész nap.A babád érdekében.Õ még nagyon pici és a legjobb helye most még a pocakodban van.Pihenj sokat! Kitartás!:) 34hkm
Szia! Második vagyok! Nálunk mondjuk költözés nem volt, de fekve néztem végig shogy anyósom ablakot pucol (retgeteg van a házban :((), a keresztlányommal, és vasalják a babaruháimat :(Én a 31.tõl a 35. ig nem mmehettem ki a házból, mert ezt csak 38 lépcsõvel tudtam volna megtenni!Így tilos volt!Én nagyon féltettem a pocakomban lakó bébit, de mégegyszer mondom, nem tudom mit tennék ha most is így lenne, mikor a nagyobb már ugye itt van!_Nagyon szörnyûlehet aztelhiszem! Sok sok kitartást kívánok! Második voltam!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsaitokat. Most már fennt tudok lenni, ma a városba is el kellett mennem a munkahelyemre meg a háziorvoshoz, de legközelebb majd csak a költözés napján megyek ki újra, mert még a 3.-on lakunk és csak ma tûnt fel hogy milyen nehéz is a lépcsõzés

27 hetes kismamám hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a meleget?

Én nagyon rosszul, egész nap csak nyügl?döm, semmi nem jó :(

Legjobb válasz: Szia! Én is 27 hetes vagyok. Itthon egy 2 és egy 3 éves gyerkõccel. Õk állandóan az udvaron lennének, nagy nehezen bírom bent tartani Õket 11 és 15 óra között :( Mindig menni kell, mindegy hová...valahová :) Pihenni nem tudok, így egy kicsit nyûgösebb leszek estére, mire Apa hazaér :) Amúgy a meleggel nincs semmi bajom, de enni azt nem tudok :(

Szia! Én is 27 hetes vagyok. Itthon egy 2 és egy 3 éves gyerkõccel. Õk állandóan az udvaron lennének, nagy nehezen bírom bent tartani Õket 11 és 15 óra között :( Mindig menni kell, mindegy hová...valahová :) Pihenni nem tudok, így egy kicsit nyûgösebb leszek estére, mire Apa hazaér :) Amúgy a meleggel nincs semmi bajom, de enni azt nem tudok :(
Szia! Nagyon nehezen és még az allergiám is kínoz!Bent vagyok megy a ventilátor amíg fõztem rosszabb volt mert még a tûzhely is melegített fél óránként zuhanyozok és vizezem a tarkóm állandóan! Nincs étvágyam, csak iszok és iszok! :) De legalább a kicsikém jól érzi magát mert sokat mozog és rugdos! Remélem nem sokáig kell ezt elviselni jöhetne már egy kis hûvösebb idõ! Üdv.27 h.km.
Hát nem könnyû, mert kezd átmelegedni a lakás, de õszintén; a hideget sokkal jobban utálom, úgyhogy míg más folyto csak nyavalyog a meleg miatt, én majd télen fogok, amikor 2 gyereket (köztük egy örökmozgó 1, 5 évest) meg magamat kell öltöztetnem 8 rétegbe és cipelnem sétálni... de jó lenne eltenni ebbõl a melegbõl télire:-)
Én 31 hetes vagyok. Jól bírom ahhoz képest, amire számítottam. Izzadékonyabb vagyok, mint amúgy, de ezen kívül semmi más baj nincs. Enni én is alig eszek, de ez pocaklakó nélkül is így lenne, szinte csak iszok egész nap. A baba sokkal kevesebbet mozog, gondolom õ kivan odabent. De majd elmúlik nemsokára, már csak pár nap...

27 hetes kismama vagyok. Az elmúlt két napban feszes a hasam, keményedésem nagyon kevés van, és gyorsan múlik, és csak alul érzem. Lehet, hogy attól feszes, hogy székrekedésem van, és tele vagyok gázokkal? Magnéziumot szedek.

Legjobb válasz: Szia. En is 27 hetes vagyok es szekrekedessel is kuzdom. Van, hogy napokig nem tudok wc-re menni. Ilyenkor olyan a pocakom, mint egy gorogdinnye, kemeny es fel van fujodva. Eleg kellemetlen.

Szia. En is 27 hetes vagyok es szekrekedessel is kuzdom. Van, hogy napokig nem tudok wc-re menni. Ilyenkor olyan a pocakom, mint egy gorogdinnye, kemeny es fel van fujodva. Eleg kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Szia! Örülök, hogy ezt írtad, mert én is hasonlót érzek, ha nem sikerül wc-zni. Megnyugodtam, hogy nincs baj, mert azt tudtam, hogy ez nem méhkeményedés...

Normális az hogy 27 hetesen hánytam? Már nagyon régen nem hánytam, de most valamiért visszajött az öszibarack befőtt. Lehet hogy a kis manócskámnak nem tetszett és visszaküldte? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!

Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!
Szia. Én is így vagyok ezzel! Sokszor már büfizni sem merek, mert nem csak levegõ jön. Épp ma kérdeztem a védõnõt, azt mondta, hogy ilyenkor már(én 29 hetes vagyok) a méh nyomja a gyomrot, és ezért van ez a kellemetlenség. Többször kell kevesebbet enni!

Mostanában kevesebbett mozog a babám.27 hetes vagyok de kb 2 napja alig érzem. Ez lehet a meleg miatt. Mondjuk azt hozzátenném hogy nagytakaritásban vagyok, nemtudom ez számit e valamit. Lehet baj?

Legjobb válasz: szia! én is 27 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál, és megemlítettem neki, hogy az elmúlt 2-3 napban nem annyira aktív a babám. Azt mondta ne csodálkozzak rajta, a front rájuk is hatással van:) dobogott a kicsi szive, úgyhogy nálad sincs semmi gond szerintem. boldog babavárást!

szia! én is 27 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál, és megemlítettem neki, hogy az elmúlt 2-3 napban nem annyira aktív a babám. Azt mondta ne csodálkozzak rajta, a front rájuk is hatással van:) dobogott a kicsi szive, úgyhogy nálad sincs semmi gond szerintem. boldog babavárást!
Szerintem is a meleg miatt van, de amúgy attól, hogy te nem érzed õ még mozog bennt, csak még sok helye van.majd egy hónapmulva már nem lesz annyi:) Nekem is kevesebbet mozog.34hetes kismama
szia! ebben a melegben nekem is kevesebbet mozog, estére mikor lehül a levegõ akkor szokott mozgékonyabb lenni...amugy én gonosz vagyok vele, mert ha nem igazán mozog napközben, eszek egy kis édességet és rá kb 10 percre már ficánkol is..vagy kényelmetlen testhelyzetet veszek fel és azt se tûri...de legalább megnyugszom.. 31 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!