Találatok a következő kifejezésre: 27 hetesen ha sokat (7 db)

27 hetesen baj ha sokat fekszem a hátamon?

Ha tvzek vagy csak pihenek mindig háton fekszem, éjjel csak az oldalamon, vagy fél-hason. A baba nem jelezte még hogy különösebb gondja lenne a pózok bármelyikével is. Akkor elvileg nem lehet baja nem?

Legjobb válasz: Nekem mindig jelez a szervezetem, ha sok, elofordul, h haton, elofordul, h jobb oldalon fekves nem jo hosszabb ideig, akkor elszedulok, akkro rogton fordulok. Amig nincs ilyesmi erzesed, szerintem nincs gond. 31 hetes kismami

Nekem mindig jelez a szervezetem, ha sok, elofordul, h haton, elofordul, h jobb oldalon fekves nem jo hosszabb ideig, akkor elszedulok, akkro rogton fordulok. Amig nincs ilyesmi erzesed, szerintem nincs gond. 31 hetes kismami

27 hetesen azt mondta a doki, hogy sokat pihenjek és kaptam magnéziumot, mert nagyon lenn van a baba. Van esély rá hogy ha nem változik ilyenkor befektetik az embert?

Most 28 hetes vagyok egy hete voltam dokinál,de szerintem semmi nem változott.Eddig a baba méretei jók voltak,bár nagyon kicsi a hasam pedig nem vagyok se magas se vastag.Nem szeretném az ünnepeket kórházban tölteni!

Legjobb válasz: Nyugi, ha mindent úgy csinálsz, ahogy a doki mondja, akkor nem kell kórházban töltened az ünnepeket. De, ha nem bírsz magaddal, és nem pihizel, akkor elõfordulhat. Nekem elhiheted nem nagy élmény a Szilvesztert és az Újévet kórházban kezdeni. Én 6 hetes voltam amikor be kellett feküdnöm egy haematóma miatt. De szerencsére azóta megvan a bébikém is, már 3 hónapos múlt...:)) Inkább otthon feküdj és pihenj, mint ugyanezt a kórházban. Sok sikert, gratula a babához. Szorítok.

Nyugi, ha mindent úgy csinálsz, ahogy a doki mondja, akkor nem kell kórházban töltened az ünnepeket. De, ha nem bírsz magaddal, és nem pihizel, akkor elõfordulhat. Nekem elhiheted nem nagy élmény a Szilvesztert és az Újévet kórházban kezdeni. Én 6 hetes voltam amikor be kellett feküdnöm egy haematóma miatt. De szerencsére azóta megvan a bébikém is, már 3 hónapos múlt...:) ) Inkább otthon feküdj és pihenj, mint ugyanezt a kórházban. Sok sikert, gratula a babához. Szorítok.

Ha valakinek kórosan sok a magzatvize, akkor annak mennyi kb. a rétegvastagsága? Nekem csak annyit mondtak, hogy több a kelleténél és 83 mm-es a rétegvastagság és eddig mindent rendben találtak az ultrahangon, de eléggé félek! Amúgy 27 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én most voltam hétfõn, 89mm-t írt és nekem is csak annyit mondott,hogy valamennyivel több az átlagosnál.Szerdán a dokim is megnézte,azt mondta,hogy nincs semmi gond.Tehát szerintem neked sincs okod az aggodalomra. Üdv 33 hetes kismamó

Én most voltam hétfõn, 89mm-t írt és nekem is csak annyit mondott, hogy valamennyivel több az átlagosnál.Szerdán a dokim is megnézte, azt mondta, hogy nincs semmi gond.Tehát szerintem neked sincs okod az aggodalomra. Üdv 33 hetes kismamó
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem, hogy ezután is minden rendben lesz. Olyan rossz, hogy nem tudom élvezni a terhességem, csak a heteket tolom már magam elõtt, pedig még van egy csomó hátra. Na mindegy, jó babavárást neked, minden jót és zökkenõmentes, könnyû szülést kívánok. Üdv.


Ha 27 hetesen van rajtam 12 kg, akkor szülésig még sok feljöhet?

Szülés után kb mennyivel lesz könnyebb egy kismama?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a 35-36. héttõl még heti negyed kilót hízik a baba. Hogy rád mennyi megy szerintem az mindenkinél egyéni. Én 13 kilót híztam összesen és szülés után 1 kiló maradt rajtam, aztán szépen átmentem mínuszba,mármint kevesebb lettem, mint a teherbeesés elõtt voltam.

Én úgy tudom, hogy a 35-36. héttõl még heti negyed kilót hízik a baba. Hogy rád mennyi megy szerintem az mindenkinél egyéni. Én 13 kilót híztam összesen és szülés után 1 kiló maradt rajtam, aztán szépen átmentem mínuszba, mármint kevesebb lettem, mint a teherbeesés elõtt voltam.
Nekem összesen jött fel 12 kg, szülés után ugyanannyi voltam, mint amiról indultam. Az elsõ gyereknék 18 kg jött fel, szülés utáni napon 11 kg voltam könnyebb.
Én pont ma mértem magam, 56 kg vagyok, és 48ról indultam, tehát 8 kg-t híztam eddig. De nekem most indult be igazán a súlygyarapodásom (ami fõleg a baba, mert rajtam semmi nem látszik a hasamon kívül) és én 33 hetes vagyok, szóval még bõven fog rád is menni, vagyis a babádra.
Háááát, igen, sok felmehet.Az utolsó szakasz az intenzív növekedésé.Én összesen 11.5 kg szedtem fel, 4 kg volt rajtam, amikor hazamentünk.Mire 1 hónapos volt a baba már semmi többletem nem volt(35 éves voltam). Az elsõ gyereknél nem foglalkoztam ezzel, kb. 20 kg -t híztam, ebbõl 8 kg maradt meg.Amikor 10 hónapos lett a kicsi, intenzív fogyókúrába kezdtem(na ja, 20 éves voltam, akkor még minden egyszerûen, gyorsan ment), és 1 hónap alatt ledobtam.
28. héttõl heti 200 grammot gyarapodik a baba, plusz a zsír meg tej elõtermelõdés a melledben, hát számolgass heti 300 grammal talán, akkor még 12 hét X 300 gramm, az még 3, 5 kg, mondjuk... 29 hetes km
Én mindig az utolsó harmadban szoktam rengeteget hízni. Most még van másfél hetem, de biztos lesz rajtam még két-három kiló. elsõ babámnál kilencven valamennyivel mentem szülni, kb. 68-ról indulva, 76 kg-al jöttem haza a kórházból. a fiammal 72-rõl 92-re küzdöttem magam fel, és 83 kg voltam amikor hazajöttem, de a hat hét után már csak 76 körül. Most megint 68ról indultam, és 38+4 napnál vagyok 87 kg. Biztos leszek 90, mert már látom, hogy vizesedik a lábam.. Annyira emlékszem, a második babámnál a kórházban, 2-3 nap fele akkora volt a lábam, a kezem, ahogy ment ki a sok víz belõle. Persze mindenki máshogy viseli a terhességet, épp most figyelgetem az nst-n, hogy van akin tényleg nem is látszik, sajnos én már alig tudok néha menni..

Ha túl sokat mozog a babám, az jelenthet rosszat? 27 hetes vagyok.

16. hét óta minden nap érzem, hogy mozog. Mikor nagy melegek voltak, picit kevesebbet mocorgott. Viszont kb. egy hete, szinte egész nap, megállás nélkül. Ez normális?

Legjobb válasz: miért gondolod, hogy nem jó? Szerintem általában ezt jó jelnek vennék!

miért gondolod, hogy nem jó? Szerintem általában ezt jó jelnek vennék!
Én sem értem mi ezzel a gond? Ha nem mozogna én inkább akkor aggódnék. Ugyancsak 27 heteske
Nem semmi rosszat nem jelent, legfeljebb majd kint is örökmozgó lesz és keveset alszik, de inkább akkor aggódj ha nem mozog... 26 hetes kismama
Szia.En külföldön élek, ide 3-4napja érkezett meg a hidegfront, az elsö 2napban nekem is sokat mozgott, màr ràszoltam, hogy aludjon mar :-) De tegnap meg ma is visszatert a "regi" kerekvagasba! :-) Gondolom otthonra is megerkezett mar a hidegfront! Talan azert, jobban erzi ö is magat! :-) Eszembe se jutott-e miatt aggodni. 26h kismama Boldog babavarast, s ne parazzd tul!!! :-)
Én is azt hittem, hogy gáz, de ezt mondják a baba egészségügyi állapotára utal, ha sokat mocorog, akkor jól érzi magát..
Nekem is nagyon aktív, de én ennek úgy örülök, mert ilyenkor tudom, hogy jól van! "Pörög, forog, bukfenceket vet." Sokszor gondoltam már arra, hogy talán nem is alszik. :) :) 29 hetes kismama
Az én kisbabaám is egy örökmozgó!:) Sokszor apa feje mikor a pocimon van, olyanokat rúg, hogy apa is megilyed:) NE aggódj!Mint azt ahogy elõttem írták:Jól van a babád, és így tudatja veled!:) 24 h km

2 hete kihuzták a bölcsességfogam, de a helye még mindig rettenetesen fáj. Voltam a dokinál aki gyógyszert rakott a fogmederbe. De még a mai napig is fáj. Szerintetek ha visszamegyek nem lesz baja a babának a sok gyógyszertől? 27 hetes babás

Legjobb válasz: szerintem nem,mert csak olyat gyógyszert kapsz,amit várandósan is lehet. ha gondolod a homeopátia.info.hu-n nézz utána vagy kérdezd meg a szakértõtõl,mit javasol.

szerintem nem, mert csak olyat gyógyszert kapsz, amit várandósan is lehet. ha gondolod a homeopátia.info.hu-n nézz utána vagy kérdezd meg a szakértõtõl, mit javasol.

27 hetesen normális az ha 2 hét alatt 3 kg ot híztam? Pedig nem eszek sokat. Azt mondják a családtagok hogy a gyerek nő.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlõdött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :))

Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlõdött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :) )
Szia Normális, én a 2 trimeszterben 7 kg-ot híztam! :( Eddig össz 11 kg Te? 31 hetes kismama
Hát, ennyit nem nõtt a gyerek. De ne aggódj, csak arról van szó, hogy a hormonális változások miatt hízékonyabb lettél. Én 23 kg-ot szedtem fel anno, pedig semmivel nem ettem többet. Sõt! Az orvosom diétára fogott, és heti 1x almanapot kellett (volna) tartanom (egész nap csak almát ehettem) Kipróbáltam, de másnap megint többet mutatott a mérleg. Soha többet nem foglalkoztam ezzel. Híztam, amennyit híztam, a gyerek egészségesen született, és már alig van rajtam vmi plusz. 14 hetes fiúka anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Eddig kb 15 kg híztam :(
Én 25 hetesen híztam 15 kilót. Én diétán vagyok, hogy ezt a súlyt tartsam, nehogy toxémia alakuljon ki. Én is ajánlom ezt neked. A hoxa.hu-ról kinyomtattam a tápanyagtáblázatot és a szénhidrát mennyiségre odafigyelve eszem mindig. Sokat eszem, de megválogatom, hogy mit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!